Képek a(z) ZX500 Walkman® ZX-sorozat termékről
Képek a(z) ZX500 Walkman® ZX-sorozat termékről
Képek a(z) ZX500 Walkman® ZX-sorozat termékről
Képek a(z) ZX500 Walkman® ZX-sorozat termékről
Képek a(z) ZX500 Walkman® ZX-sorozat termékről
Képek a(z) ZX500 Walkman® ZX-sorozat termékről
Képek a(z) ZX500 Walkman® ZX-sorozat termékről

Jellemzők

Minden hang úgy, ahogyan az előadó megálmodta

Hallgassa digitális zenegyűjteményét még jobb minőségben, High-Resolution Audio hangzással. A CD-s szabványnál nagyobb (24 bit/192 kHz vagy magasabb) felbontással rögzített és lejátszott hangnak köszönhetően a High-Resolution Audio hangzás révén az eredeti stúdiófelvételéhez nagyon hasonló minőségben hallhatja a zenét.

11,2 MHz DSD natív / PCM 384 kHz

Kiváló minőség natív 11,2 MHz-es DSD-vel, kiegyensúlyozott fejhallgatóval és PCM 384 KHz/32 bites támogatással.

S-Master HX™

Az S-Master HX™ digitális erősítő széles frekvenciatartományban csökkenti a torzítást és a zajt, és gazdag, telített hangzást biztosít.

DSEE HX™

A hangfeljavítást tovább fokozza új DSEE HX™ processzorunk, amely intelligensen felismeri a hangszerelést, az énekhangokat és a zenei stílust. Ezeket és a hang relatív energiáját azonosítva pontosan rekonstruálni tudja a digitális tömörítés során elveszett hangállományt, így abszolút valósághű élményt biztosít a tömörített formátumok esetén is. A DSEE HX processzor akár zenestreamelés során is működik.

Egyérintéses NFC™ és Bluetooth® az azonnal csatlakoztatási lehetőséghez

Az NFC (Near Field Communication – rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® technológia gyors és egyszerű kapcsolódást tesz lehetővé a zenegyűjteményéhez. Egyszerűen érintse NFC™-kompatibilis eszközét az NW-ZX500 sorozatú készülékhez a gyors és zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el a streamelést. Nincs NFC? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel. LDAC és aptX™ HD audió kompatibilitással.

High-Resolution Audio hangzás, vezeték nélkül

High-Resolution Audio hangzást kiváló minőségű zenelejátszással élvezhet, a csúcsminőséget képviselő, vezeték nélküli kodekünk, az LDAC jóvoltából. A normál BLUETOOTH® technológiánál 3-szor nagyobb bitsebességnek köszönhetően minden zeneszámát kiváló minőségben hallhatja.

Kiegyensúlyozott teljesítmény

A Ø4,4 mm-es kiegyensúlyozott csatlakozó teljesen szétválasztott bal és jobb csatornát biztosít a kompatibilis fejhallgatók számára a kevesebb zaj és tisztább hang érdekében.

Alumíniumcsiszolt keret

A szilárd alumíniumcsiszolt keret nagy mértékű ellenállást biztosít az elektromos zajjal szemben, így az NW-ZX500 tiszta hangzást és átható basszust kínál.

Rézöntvény blokk

A Walkman kompakt készülékházában rézből készült, csiszolt alaptömbre vannak felszerelve az alkatrészek. A nagyobb méretnek köszönhetően az előző modellekkel összevetve az alaptömb csökkenti az ellenállást, valamint javítja az elektromos földelést a digitális blokknál, lehetővé téve, hogy az NW-ZX500 még tisztább hangzást szolgáltathasson.

Új fejlesztésű FT CAP

A kifejezetten a Sony számára készült, a Sony mérnökei által finomhangolt, új fejlesztésű FT CAP (magas polimeres kondenzátor) megszilárdítja az áramellátást az erősítőblokk felé a kiegyenlített teljesítmény érdekében. Ennek köszönhetően az NW-ZX500 széles körű vokális és instrumentális hangskálát, valamint erőteljes basszust biztosít.

Továbbfejlesztett, arannyal dúsított forraszanyag

Az arany kivételes vezetőképessége gondoskodik a jelvesztés abszolút minimálisra csökkentéséről. A tisztább instrumentális és vokális hangzás érdekében prémium minőségű, egy kis mennyiségű aranyat tartalmazó, ólommentes forraszanyag köti össze az NW-ZX500 áramkörét az akkumulátorral.

Kristályoszcillátor

Két kompakt, alacsony fázisú és zajszintű kristályoszcillátor gondoskodik a precíziós óra stabilitásról 44,1 kHz és 48 kHz mintavételezési szorzó mellett. A két kristályoszcillátornak köszönhetően az NW-ZX500 kiváló jel-zaj arányú hangminőséget tud biztosítani.

POSCAP a továbbfejlesztett alacsony tartományú teljesítményért

Az NW-ZX500 készülékben rejlő POSCAP megszilárdítja az erősítőblokk áramellátását a kiegyensúlyozott kimenetért, fejlesztve az alacsony tartományú jelvisszaadási teljesítményt a kiterjedtebb zenehallgatási élmény biztosítására.

Elektromos dupla rétegű kondenzátor

Elektromos dupla rétegű kondenzátor használatos az akkumulátortól a teljesítményt elvezető fő tápellátásként. Mivel képes a nagy mennyiségű teljesítmény azonnali szolgáltatására, pontos jelkimenetet biztosít, megelőzve a hirtelen feszültségeséseket. Az eredmény pedig átható, erőteljes basszushangzás.

Optimalizált áramköri elrendezés

A hangblokk (vörössel kiemelve) és a teljesítmény-/digitális blokk (kékkel kiemelve) elválasztásával optimalizáltuk az áramköri lapot, így a digitális zaj nem befolyásolja a hangminőséget.

Filmkondenzátorok

A kiváló minőségű filmkondenzátorok lineáris választ nyújtó feszültséget biztosítanak a különböző frekvenciákon, így kisebb a torzítás és a zaj.

Vinyl Processor

Tegye kellemes, bakelitlemezes hangzásúvá digitális zeneszámait, és merüljön el ismét kedvenc albumai dallamvilágának gazdagságában és dinamikájában. Az alacsony frekvenciájú rezonancia, a lejátszókari ellenállás és a felületi zaj finom újraalkotása autentikus zenei élményt kínál.

Wi-Fi kompatibilis a közvetlen letöltéshez és streameléshez

Az Android™ rendszer által támogatott, Wi-Fi kompatibilis NW-ZX500 még több módot kínál a zenehallgatásra. Élvezze kedvenc streamelő és zenei alkalmazásait közvetlenül a Walkman készüléken, vagy számítógépre csatlakozva böngésszen zenei gyűjteményében.

Támogatja az Android™

Az NW-ZX500 készüléket támogatja az Android™, így könnyen hozzáférhet a médiaalkalmazások és zenei szolgáltatások széles választékához.

USB Type-C™ port

Az NW-ZX500 készülék USB Type-C™ porttal rendelkezik, így még könnyebb a csatlakoztatás számos különféle eszközhöz.

Kompakt, kényelmesen fogható méret

Az NW-ZX500 Walkman kiváló hangminőséget kínál egyetlen kompakt készülékben – így bárhová magával viheti kedvenc zenéit. 

Magnókazetta felhasználói felület

Az NW-ZX500 különleges magnókazetta felhasználói felületet és képernyővédőt kínál. A Walkman® készülékén megjelenő magnókazetta-illusztráció az aktuálisan hallgatott zene kodekjének függvényében változik.

20 óra akkumulátorkapacitás

Akár 20 óra 128 kb/s MP3 lejátszás élvezete.

Nagyobb érintőpanel az egyszerű kezelhetőségért

Az NW-ZX500 készülék 3,6 hüvelykes érintőpanelje 16 százalékkal nagyobb, mint az elődje, az NW-ZX300 készülék érintőpanelje. Most minden eddiginél könnyebb a zene kezelése és élvezete.

Bővíthető tárhely a véget nem érő lejátszási listákhoz

A 64 GB beépített memória mellett egy SD-kártyanyílás is rendelkezésre áll, így akár a legnagyobb zenei gyűjteményt is magával viheti az útra.

Első osztályú kivitel

Az NW-ZX500 kiváló minőségű alumíniummal burkolt, hajlított készülékházát úgy tervezték, hogy kényelmesen lehessen kézben tartani, és könnyedén a zsebbe csúsztatni.

Intuitív oldalgombos vezérlők

A készülék oldalán kényelmesen elhelyezett vezérlőkkel könnyű a lejátszás indítása/szüneteltetése, a zene kiválasztása és a hangerő módosítása.

A Walkman 40. évfordulója

Az idei évben a Walkman® 40. évfordulóját ünnepeljük. A formatervezés és mérnöki tudás szempontjából ikonikus, első Walkman TPS-L2 1979-ben látott napvilágot, és mindörökre megváltoztatta az emberek zenehallgatási szokásait. Először nyílt lehetőség arra, hogy kedvenc zenéinket, albumainkat és előadóinkat kiváló hangminőségben, bárhol és bármikor hallgathassuk – és ezzel a lehetőséggel bizony a mai napig élünk.

Bővebben a Walkman® történetéről

Műszaki adatok
A High-Resolution Audio hangzással kompatibilis NW-ZX500 készüléket mérnöki pontossággal finomhangolták, hogy valóban autentikus hangzást biztosíthasson számos különféle zenei forrásból. Az Android™ támogatásnak és a Wi-Fi funkciónak köszönhetően közvetlenül a Walkman® készülékén élvezheti kedvenc streamelő és zenei alkalmazásait – vagy a számítógépéhez csatlakozva hozzáférhet zenei gyűjteményéhez. Most minden eddiginél könnyebben hallgathatja kedvenc zenéit.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • S-Master HX™ digitális erősítő a tiszta hangminőségért

  • A DSEE HX™ felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

  • 4,4 φ kiegyenlített teljesítmény a kevesebb zajért és a tisztább hangzásért

  • Wi-Fi segítségével streamelhet vagy letölthet zenéket a kedvenc Android alkalmazásaival

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről