ZX2 WALKMAN® ZX SOROZAT

Összes műszaki adat és funkció

NW-ZX2

399 200 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Méret és tömeg

Méretek (Sz x Ma x Mé)
6,5 x 13,1 x 1,8 cm
Tömeg
235 g

A doboz tartalma

  • USB-kábel
  • Bőr hordtok
  • Távtartó
  • Gyors használatbavételi útmutató
Placeholder

Tápellátás

Akkum.kap. - Folyam. zenelejátszás
33 óra (nagy felbontású hang), 60 óra (MP3)
Töltési idő (teljes feltöltés)
4,5 óra

Adathordozók

Memóriaméret
128 GB

Csatlakoztathatóság

USB-csatlakozás
Nagysebességű USB (USB 2.0 kompatibilis)
WM-PORT
22 tüske
Vezeték nélküli alkalmazások
Bluetooth®, NFC, Wi-Fi®
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
microSD nyílás, Sztereó minidugasz, WM-PORT

Lejátszás és kijelzés

Dynamic Normaliser
Igen
Clear Bass
Igen
DSEE HX
Igen
Hangszínszabályzó
Igen
Kijelző felbontása
854x480 (FWVGA)
Képernyő típusa
TFT színes videokijelző
Képernyőméret (hüvelyk)
10,2 cm-es (4 hüvelyk)
MP3
Igen
WMA (nem DRM)
Igen
WMA (DRM)
Igen
AAC-LC (nem DRM)
Igen
Lineáris PCM
Igen
Fotólejátszás
JPEG, PNG
MPEG-4
Igen
AVC (H.264/AVC)
Igen
WMV 9
Igen
Hanghatások
ClearAudio+, Clear Bass, DSEE HX, Dynamic Normalizer, Hangszínszabályzó (5 sávos), Surround hangzás
Audiolejátszás
AAC (nem DRM), AIFF, ALAC, DSD, FLAC, HE-AAC, Lineáris PCM, MP3, WMA (nem DRM)
Videolejátszás
AVC (H.264/AVC), MPEG-4, WMV 9

Szoftver

Operációs rendszer
Android platform
Rendszerkövetelmények
Mac OS® X (v10.6 vagy későbbi), Microsoft Windows® 8, Windows Vista® (SP2 vagy későbbi), Windows® 7 (SP1 vagy későbbi)
Érintőképernyő
Érintőképernyő

Színválaszték

black

Jellemzők

Kép a(z) ZX2 Walkman® ZX sorozat termékről

A nagy felbontású hangok prémium minőségű hangzást tesznek lehetővé

Maradéktalanul élvezze ki a digitális zenét a nagy felbontású hanggal. A nagy felbontású hang technológia a CD-knél alkalmazottnál nagyobb bitrátán rögzíti a zenét – növelve ezzel mind a mintavételezési frekvenciát, mind pedig a bitráta pontosságát –, ezáltal lehetővé teszi szinte tökéletes zenei felvétel készítését. Így minden egyes szusszanást, minden egyes finom mozdulatot élvezhet, garantálva ezáltal a tökéletes élményt.

Kép a(z) ZX2 Walkman® ZX sorozat termékről

S-Master HX digitális erősítő: egyedülállóan tiszta hangzás

Élje át a csúcsminőségű nagy felbontású hang nyújtotta élményt az S-Master HX digitális erősítővel. Egyszerűsített és teljes mértékben digitális jelútvonal használatával az S-Master HX egyaránt visszaadja a nagy felbontású formátumok finom részleteit és széles frekvenciatartományát. A hagyományos erősítőkkel ellentétben megőrzi a digitális jelet közvetlenül a hangsugárzó-kimenet előttig, kiküszöbölve ezzel a torzítást a nagy felbontású hanghoz, ahogy azt az előadó megálmodta.

Kép a(z) ZX2 Walkman® ZX sorozat termékről

A DSEE HX™ visszaállítja zenefájljait

Szárnyalja túl a CD-minőséget. A DSEE HX™ szabadalmaztatott DSEE technológiánkra épít, és a tömörített audiofájlokat nagy felbontású hanghoz közeli minőségre javítja fel. A DSEE HX™ technológia az eredeti felvételek tömörítési eljárása során elveszett finom részletek visszaállításával gazdag, stúdióminőségű hangélményt hoz létre minden zenénél.

Kép a(z) ZX2 Walkman® ZX sorozat termékről

Gazdag zenei élmény a ClearAudio+ móddal

A Sony egyedülálló technológiája, a ClearAudio+ automatikusan úgy állítja be a hangzást, hogy még gazdagabb zenehallgatási élményt nyújtson. A különféle digitális jelfeldolgozó technológiák kombinációjára épülő ClearAudio+ egyenletesen tiszta, kiváló minőségű hangzást nyújt, akármilyen zenét is kedvel.

Kép a(z) ZX2 Walkman® ZX sorozat termékről

Direct Stream Digital (DSD) lejátszás a nagy felbontású hanghoz 

Élvezze a Direct Stream Digital (DSD) audiokodek által nyújtott stúdióminőségű hangzást – kifejezetten a nagy felbontású audiolejátszásra tervezve. Ez az 1 bites formátum nagyon magas frekvenciájú 1-es és 0-ás adatfolyamot használ az audió hullámforma újraalkotásához a hagyományos kodekekéhez képest nagyobb felbontásban. A végeredmény tisztább, élesebb, nagy felbontású hangminőség.

Kép a(z) ZX2 Walkman® ZX sorozat termékről

Kiváló minőségű Bluetooth®-os adatátvitel: LDAC

A Sony által kifejlesztett Bluetooth® LDAC kodek új szintre emeli a zenelejátszást. A szokásos Bluetooth®-os adatátvitelnél akár háromszor nagyobb átviteli sebességet támogat. 96 kHz-es mintavételi sebesség és hatékonyabb kódolás a CD-minőségű vezeték nélküli hangzásért. 

Kép a(z) ZX2 Walkman® ZX sorozat termékről

Nagymértékben áttetsző hang a speciális óraoszcillátoroknak köszönhetően

Két speciális óraoszcillátor – az egyik a 44,1 kHz-es, 88,2 kHz-es és 176,4 kHz-es (CD/DSD), a másik a 48 kHz-es, 96 kHz-es és 192 kHz-es mintavételezési frekvenciához – gondoskodik a tökéletesen szinkronizált demodulációról a digitális tartalom típusától független, tiszta, kompromisszumok nélküli hangzásért.

Kép a(z) ZX2 Walkman® ZX sorozat termékről

Kiváló minőséget biztosító alkatrészek és anyagok 

Az alacsony impedanciájú alkatrészek – többek között a vastag (35 µm-es) rézfóliával bevont nyomtatott áramköri lap, az oxigénmentes réz (OFC) kábel és a nagy tisztaságú ólommentes forrasztóanyag – hozzájárulnak a tiszta hangzáshoz. A fejhallgató-kimenet LC (induktor-kondenzátor) szűrőjébe beépítettünk egy nagyméretű tekercsellenállást, amely alacsony torzítást és kis ellenállást biztosít, a MELF típusú ellenállások és filmkondenzátorok pedig csökkentik a zajt. Mindezek együtt segítenek az NW-ZX2 Walkman® nagyobb felbontású hangjának elérésében.

Többféle zenei formátum

Az NW-ZX2 támogatja a nagy felbontású hangformátumokat és az olyan népszerű formátumokat is, mint az MP3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-ACC, FLAC és ALAC.

Kép a(z) ZX2 Walkman® ZX sorozat termékről

CLEAR BASS: masszív és erőteljes basszus

A CLEAR BASS funkció még maximumra csavart hangerő mellett is torzítás nélküli masszív basszust ad vissza. tápellátás. 

Kép a(z) ZX2 Walkman® ZX sorozat termékről

VPT: hangzás a mélység és a jelenlét megtapasztalásával

A VPT (Virtual Phones™ technológia) valósághű hangvisszaadást tesz lehetővé a fejhallgatón keresztül. Választhat a Stúdió, Klub, Koncertterem és Mátrix beállítások közül. 

Kép a(z) ZX2 Walkman® ZX sorozat termékről

TRILUMINOS™ kijelző mobiltelefonhoz: élénk élethű látvány

Megcsodálhatja a finom részletgazdagságú és természetes színvisszaadású képeket. Ezt a mobiltelefonhoz való TRILUMINOS™ kijelző teszi lehetővé, amely a BRAVIA® televíziók területén szerzett szakértelmünk gyümölcse, és amely az élénk színek érvényre juttatásának és az alacsony energiafelhasználás előnyeinek összekapcsolásával mobil használatra lett optimalizálva.

Kép a(z) ZX2 Walkman® ZX sorozat termékről

Az OptiContrast panel egyszínű, fekete képet jelenít meg

Az eredetileg a BRAVIA® készülékekhez kifejlesztett OptiContrast panel nagyobb élességű és kontrasztú képek készítését teszi lehetővé. A mélyebb fekete és fényesebb fehér árnyalatok kombinációja erőteljesebb mélységérzetet és jelenlétet ad a képnek. Még világos helyiségekben és a szabadban is gátolja a tükröződést, és tiszta képet hoz létre.

Kép a(z) ZX2 Walkman® ZX sorozat termékről

Intuitív, érintőképernyős kezelőfelület Android™ rendszerrel

Az NW-ZX2 Android™ 4.2 rendszerrel rendelkezik, ami már önmagában intelligens eszközzé teszi. Érintse meg a képernyőt, és töltsön le alkalmazásokat a Google Play™ áruházból, így játszhat, megnézheti a legújabb vírusvideót, és saját ízléséhez alakíthatja az élményt.

Kép a(z) ZX2 Walkman® ZX sorozat termékről

Egyérintéses zenehallgatás funkció az azonnali zenelejátszás érdekében

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és bonyolult beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis okostelefonját vagy egyéb eszközét* a készüléken található „N” jelhez, és indítsa el zenéit. Nincs NFC? Nem gond! A Bluetooth® beállítások a készülékek manuális párosítását is lehetővé teszik. *Kompatibilis eszközök megtekintése

Kompatibilis eszközök