128 GB

NW-ZX100HN

239 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Walkman® nagy felbontású hanggal termékről
Képek a(z) Walkman® nagy felbontású hanggal termékről
Képek a(z) Walkman® nagy felbontású hanggal termékről
Képek a(z) Walkman® nagy felbontású hanggal termékről
Képek a(z) Walkman® nagy felbontású hanggal termékről
Képek a(z) Walkman® nagy felbontású hanggal termékről
Képek a(z) Walkman® nagy felbontású hanggal termékről
Képek a(z) Walkman® nagy felbontású hanggal termékről

Jellemzők

Nagy felbontású hang a kompromisszumok nélküli hangzásért

A nagy felbontású hangnak köszönhetően maradéktalanul kiélvezheti a digitális zene nyújtotta élményt. A nagy felbontású hang technológia a CD-knél alkalmazottnál nagyobb bitrátán rögzíti a zenét – növelve ezzel mind a mintavételezési frekvenciát, mind pedig a bitráta pontosságát –, így szinte tökéletes zenei felvétel készítését teszi lehetővé. Minden egyes szusszanást, minden egyes finom mozdulatot élvezhet, garantálva ezáltal a tökéletes élményt.

A zajszűrő fejhallgatók a középpontba helyezik a zenét

Az NW-ZX100 sorozat tagjait exkluzív zajszűrő fejhallgatóinkkal együtt szállítjuk, így könnyen kizárhatja az Önt körülvevő világ zajait. Az adott környezettől függően számos beállítás közül választhat, hogy igazán elmerülhessen a zene világában, és még intenzívebb zenei élményben lehessen része a háttérzajokat kizáró zajszűrőnek köszönhetően.

Prémium alkatrészek a prémium hangzás érdekében

Az NW-ZX100 megújult, optimalizált áramkörökkel rendelkezik a tökéletes tisztaságért és hangminőségért. A rendkívül merev keret, a nagyobb forrasztóanyag-impedancia és az alacsony dielektromos állandójú áramköri lap együttesen lehetővé teszik, hogy lélegzetelállító audioélményben legyen része akár útközben is.

Direct Stream Digital (DSD) lejátszás a nagy felbontású hanghoz

Élvezze a Direct Stream Digital (DSD) audiokodek által nyújtott stúdióminőségű hangzást – kifejezetten nagy felbontású hanghoz tervezve. Ez az 1 bites formátum rendkívül magas frekvenciájú 1-es és 0-ás adatfolyamot használ az audio-hullámforma újraalkotásához a hagyományos kodekekhez képest nagyobb felbontásban. A végeredmény tisztább, élesebb, nagy felbontású hangminőség.

S-Master HX digitális erősítő: egyedülállóan tiszta hangzás

Élje át a csúcsminőségű nagy felbontású hang nyújtotta élményt az S-Master HX digitális erősítővel. Egyszerűsített és teljes mértékben digitális jelútvonal használatával az S-Master HX egyaránt visszaadja a nagy felbontású formátumok finom részleteit és széles frekvenciatartományát. A hagyományos erősítőkkel ellentétben megőrzi a digitális jelet közvetlenül a hangsugárzó-kimenet előttig, kiküszöbölve ezzel a torzítást a nagy felbontású hanghoz, ahogy azt az előadó megálmodta.

A DSEE HX™ visszaállítja zenefájljait

Szárnyalja túl a CD-minőséget. A DSEE HX™ szabadalmaztatott DSEE technológiánkra épít, és a tömörített audiofájlokat nagy felbontású hanghoz közeli minőségre javítja fel. A DSEE HX™ technológia az eredeti felvételek tömörítési eljárása során elveszett finom részletek visszaállításával gazdag, stúdióminőségű hangélményt hoz létre minden zenénél.

Bővíthető tárhely a véget nem érő lejátszási listákhoz

Az NW-ZX100 sorozat bővíthető 128 GB-os memóriája mellett egy microSD kártyát is elhelyezhet, így akár a legnagyobb zenei gyűjteményt is magával viheti.

Megnövelt akkumulátorkapacitás a hosszabban tartó zenei élményért

Nem kell többé készüléke lemerülésétől tartania, miközben úton van. Az NW-ZX100 teljes töltöttséggel akár 70 órán keresztül képes MP3-fájlok, illetve akár 45 órán át FLAC-hangfájlok lejátszására, így nem kell amiatt aggódnia, hogy útközben lesz-e lehetősége feltölteni készülékét.

Többféle zenei formátum

Az NW-ZX100 sorozat támogatja a nagy felbontású hangformátumokat és az olyan népszerű formátumokat is, mint az MP3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-ACC, FLAC és ALAC.

NFC egyérintéses technológia az azonnali csatlakoztatási lehetőséghez

A Near Field Communication (NFC, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiával a bonyolult beállítási műveletek kora már a múlté. A gyors, folyamatos kapcsolathoz egyszerűen csak érintse hozzá a kiválasztott NFC-kompatibilis eszközöket a készüléken található „N” jelhez, és már kezdetét is veheti a streaming a Bluetooth® segítségével. Nincs NFC-funkció? Nem gond. A Bluetooth® funkcióhoz a készülék beállítási menüjén keresztül manuálisan is csatlakozhat.

Kiváló minőségű Bluetooth®-os adatátvitel: LDAC

A Sony által kifejlesztett Bluetooth® LDAC kodek új szintre emeli a zenelejátszást. A szokásos Bluetooth® kapcsolaton történő adatátvitelnél akár háromszor nagyobb átviteli sebességet támogat. 96 kHz-es mintavételi sebesség és hatékonyabb kódolás a CD-minőségű vezeték nélküli hangzásért.

Műszaki adatok
Az NW-ZX100 sorozatú, nagy felbontású hangfájlok lejátszására alkalmas Walkman® aprólékos mérnöki munka eredménye, amely prémium kategóriás áramköri elemeken, kifinomult alumíniumházon és zajszűrő technológián alapul, így Önnek nem marad más dolga, mint a zenére koncentrálni.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • A DSEE HX felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

  • S-Master HX digitális erősítő a tiszta hangminőségért

  • 128 GB-os bővíthető tárolókapacitás

  • Zajszűrő fejhallgatóval szállítjuk

Memóriaméret
128 GB
Képernyőméret (hüvelyk)
3 hüvelyk (7,6 cm)
Kijelző felbontása
400x240 (WQVGA)
Akkum.kap. - Folyam. zenelejátszás
45 óra (nagy felbontású hangfájl), 70 óra (MP3)
Tömeg
145 g
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye