Cél: a tökéletesség

Az NW-ZX100 sorozatú, nagy felbontású hangfájlok lejátszására alkalmas Walkman® aprólékos mérnöki munka eredménye, amely prémium kategóriás áramköri elemeken, kifinomult alumíniumházon és zajszűrő technológián alapul, így Önnek nem marad más dolga, mint a zenére koncentrálni.

128 GB

NW-ZX100HN

239 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Csak a zene van

Helyezze a zenét a középpontba

Merüljön még mélyebbre a zenében az NW-ZX100 sorozat termékeihez mellékelt exkluzív fejhallgatóval. A zajcsökkentés elnémítja a külvilág zajait, így nem marad más, csak Ön és a zene.

Mérnöki precizitás a legkiválóbb hangzásért

Áramköri lapjaink gondosan megválogatott prémium alkatrészekből épülnek fel, hogy létrehozhassuk a létező legjobb hordozható audioélményt.

Nagy szilárdság

A nagy szilárdságú váz biztonságban tartja az áramköri lapokat, és meggátolja az elmozdulások vagy külső rezgések okozta nemkívánatos zajt és torzítást.

Kiváló minőségű ólommentes forrasztóanyag

Kiváló minőségű forrasztóanyagok a tisztább jelért

Kiváló minőségű forrasztóanyagunk kifejlesztése csökkentett zajt, és továbbfejlesztett hangfelbontást biztosít a teljes frekvenciatartományon belül.

Alacsony dielektromos állandójú áramköri lap

Egyenletesebb hangzás

Az alacsony dielektromos állandójú áramköri lap biztosítja az áramköri lap elkülönítését, minimalizálva az elektromágneses interferenciát az egyenletesebb hangzásért. Egyúttal csökkenti az energiaveszteséget, így növeli a rendszer hatékonyságát.

Sohasem tapasztalt minőség az útközbeni zenei hangzás terén

Az NW-ZX100 sorozat csúcsminőségű audiotechnológiák lenyűgöző kombinációját vonultatja fel a zenék részletgazdag, veszteségmentes lejátszása érdekében, hallgassa akár fejhallgatón vagy hangsugárzón keresztül.

Nagy felbontású hang

Hozza ki a legtöbbet a zeneszámokból

A nagy felbontású hang és a továbbfejlesztett digitális felbontásnövelési technológia lehetőséget nyújt arra, hogy a stúdióminőségű hangzás legapróbb részleteit is élvezhesse.

A nagy felbontású audio működése

A nagy felbontású hang több különböző digitális folyamatot jelöl, olyan műveleteket, amelyekkel a zene kódolása és lejátszása a CD-lemezeknél nagyobb mintavételi sebességgel történik.

Nagy felbontású hang

3,2-szer nagyobb mennyiségű adatátvitel

DSEE HX

DSEE HX

Tapasztalja meg, ahogy feltárulnak az eddig nem hallható részletek. A DSEE HX megnöveli már meglévő zenéi felbontását, így azokat nagy felbontásúhoz közeli minőségben játszhatja le.

S-MASTER HX

S-Master HX

Az S-Master HX digitális erősítő széles frekvenciatartományban csökkenti a torzítást és a zajt.

Direct Stream Digital (DSD) technológia

DSD

Élvezze a kristálytiszta, stúdióminőségű, nagy felbontású hangzást a DSD veszteségmentes audiokodeknek köszönhetően.

A legtökéletesebb Bluetooth lejátszás

Élvezze a prémium minőségű LDAC kodeknek köszönhető kiváló minőségű zenelejátszást. A szabvány Bluetooth® kapcsolathoz képest háromszoros bitrátának köszönhetően a legkiválóbb zenei élményben lehet része minden egyes zeneszámnál.

Végtelen zenehallgatási élmény

A bővíthető 128 GB-os memóriával és a Walkman® modell eddigi legjobb akkumulátorkapacitásával több zenét hallgathat, hosszabb ideig.

Még több hely a zenéi számára

Az NW-ZX100 sorozat kiegészítő memórianyílása megadja Önnek a szabadságot, hogy egy újabb microSD kártya csatlakoztatásával soha ne fogyjon ki a zenékből.

128 GB extra tárhely

Dupa tárhely: microSD kártya

microSD kártya
Nagyobb akkumulátorkapacitás

Élvezze a hosszabb lejátszási időt

Töltsön több időt zenéivel. Az NW-ZX100 sorozat jelentősen javított akkumulátorkapacitása akár 70 órányi lejátszást is lehetővé tesz.

Különféle fájlformátumok lejátszása

Az NW-ZX100 sorozat fájltípusok széles skáláját támogatja, legyenek tömörített vagy tömörítetlen formában, így semmi sem korlátozza, amikor a tökéletes lejátszási lista megalkotására kerül sor.

Széles körű kodektámogatás
Műszaki adatok és funkciók
Az NW-ZX100 sorozatú, nagy felbontású hangfájlok lejátszására alkalmas Walkman® aprólékos mérnöki munka eredménye, amely prémium kategóriás áramköri elemeken, kifinomult alumíniumházon és zajszűrő technológián alapul, így Önnek nem marad más dolga, mint a zenére koncentrálni.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • A DSEE HX felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

  • S-Master HX digitális erősítő a tiszta hangminőségért

  • 128 GB-os bővíthető tárolókapacitás

  • Zajszűrő fejhallgatóval szállítjuk

Memóriaméret
128 GB
Képernyőméret (hüvelyk)
3 hüvelyk (7,6 cm)
Kijelző felbontása
400x240 (WQVGA)
Akkum.kap. - Folyam. zenelejátszás
45 óra (nagy felbontású hangfájl), 70 óra (MP3)
Tömeg
145 g
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye