NW-WM1Z

A letisztult részletek öröme

Tapasztalja meg a részletek összhangját a Signatures Series termékcsaládba tartozó Walkman® révén – a kifinomult hangtechnológia, a gyönyörűen megmunkált, minőségi anyagok, valamint a kategóriaelső használhatóság ötvözetét.  

MP3-LEJÁTSZÓK

WM1Z Walkman® Signature Series

NW-WM1Z

Kép a(z) WM1Z Walkman® Signature Series termékről

256GB

NW-WM1Z

999 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Emblematikus sorozatok

One Signature Sound

A nagy felbontású hang élményét a hallás világából átemeli az érzések világába.

Tiszta hang, prémium alkatrészek

Fedezze fel az oxigénmentes réz funkcionális szépségét

Az NW-WM1Z teljes egészében nagy tisztaságú arannyal bevont, oxigénmentes réz tokozást kap. A hangszergyártásban széles körben használt réz természetes akusztikájú hangzást kölcsönöz a lejátszónak. Vezetőképessége és nyers szilárdsága tovább fokozza a Walkman® páratlan audioteljesítményét.

4 eres kábelek

Speciális kábelkialakítás

A KIMBER KABLE® vállalattal közösen megalkotott négyvezetékes, fonott kábelek fejlett vezetékezési megoldások alkalmazásával, kézzel készülnek, hogy képesek legyenek a nagy teljesítmény és a minőségi hangzás probléma nélküli kiszolgálására.

FT CAP

Letisztult teljesítmény

Az újonnan kifejlesztett FT CAP (polimerelekrolitos kondenzátor) szerepe a teljesítményleadás szabályozása – optimalizálja azt, hogy a teljesítmény szükség esetén azonnal, zajmentesen rendelkezésre álljon.  

Fine Sound Register

Megbízható elektronika

A felületre szerelt Fine Sound Register (Finomhang-regiszter) garantálja a teljesítmény egyenletes és hatékony elosztását az áramköri elemek között a kiegyensúlyozott hangminőség érdekében.

Forradalmi újítás az autentikus hangminőség terén

A digitális erősítési technológiák terén felhalmozott tapasztalat birtokában mérnökeink kifejlesztették az NW-WM1Z lejátszót, amely részletgazdag akusztikát és természetes hangzást kínál – az egyedi és valóban élvezetes zenehallgatás élményét.

Fedezze fel az NW-WM1Z készüléket

Ismerje meg a legkiválóbb Walkman® készülékünk mögött álló technológiát és inspirációt. 

Nagy felbontású hang

A hangok életre keltése

Minden hang olyan, amilyennek az előadó megálmodta – nagy felbontású hanggal

Élvezze a stúdióminőségű hangzás legfinomabb részleteit is a CD-nél jobb minőségben, nagy felbontású hanggal. A zene iránti rajongás összeköti a rendszer minden elemét a jeltől egészen a hangsugárzóig, ezért az élmény olyan, mintha az előadóművész a helyszínen játszana. A nagy felbontású hangfájlok rendszerint magas – 96 kHz-es vagy 192 kHz-es – mintavételi frekvenciát használnak 24 bites felbontással.

S-Master HX

Valósághű hangvisszaadás

Az új, külön a Walkman® termékekhez fejlesztett S-Master™ HX digitális erősítő technológia mostanra kompatibilissé vált a natív DSD, a kiegyensúlyozott és a nagy kimeneti teljesítményű formátumokkal. Csökkenti a torzítást és a zajt számos frekvenciatartományban a gazdag és telt hangzás érdekében. 

DSD formátum

Semmi sem veszik el az átalakítás során

Az NW-WM1Z támogatja a natív DSD (Direct Stream Digital) hangfájlokat, amelyek a zenei felvételek készítésének korai fázisában használatosak. Ez azt jelenti, hogy őrzik az eredeti felvétel összes valódi részletét.

4,4 mm-es csatlakozó

A teljesítmény új etalonja

A Walkman® egy szimmetrikus aljzatot kínál, amely az új, Φ 4,4 mm-es szimmetrikus csatlakozókábel fogadására alkalmas. Ez a kábel különválasztja a bal és jobb oldali hangjeleket, egyúttal minimalizálja a jeltovábbítási veszteséget és az ebből fakadó hangzásromlást. 

Az érzés megőrzése

Minden hang és részlet rögzítése DSEE HX segítségével

Vigye magával a koncertélményt és élje át a zenét úgy, ahogy a művész megálmodta, a nagy felbontású hanghoz közelítő minőségben. A DSEE HX felbontásnövelő technológia egy algoritmus segítségével elemzi a zenét, és pótolja az elveszett információt, így a minőség megközelíti a nagy felbontású hangzásét. 4 mód közül választhat, hogy a legjobbat hozhassa ki zenegyűjteményéből.

  • Női énekhang
  • Férfi énekhang
  • Vonósok
  • Ütőhangszerek
DC fáziskiegyenlítő

DC fáziskiegyenlítő

Tiszta hangátalakítás

A DC fáziskiegyenlítő feladata a hangzásjegyek széles körének előállítása. Digitális jelfeldolgozás útján igazodik a különféle analóg erősítők fáziskarakterisztikájához a tisztább, az analóghoz közelebbi hangzás érdekében. Hat fáziskarakterisztikai beállítás közül választhat.

Életre tervezve

Az NW-WM1Z Walkman® használata teljesen természetessé válik a készülék magától értetődő kezelhetősége és a valódi élethez optimalizált funkciói révén. 

LDAC

Fedezze fel a fokozott teljesítményű Bluetooth kapcsolatot az LDAC révén

Az LDAC a Sony új audiotechnológiája, amely kiváló minőségű vezeték nélküli hanglejátszást tesz lehetővé Bluetooth®-on keresztül. A 3-szoros mennyiségű adatátvitellel az LDAC javítja a vezeték nélküli zenehallgatás élményét minden zene esetében.

Fedezze fel a Signature Series termékcsaládot

Ne érje be a Signature Series termékcsalád által kínált, magával ragadó tökéletességnél kevesebbel. Az egyedülálló hangminőség jegyében született kialakítás révén ezek a termékek túllépnek a megszokott hangzáson, és kiemelnek minden rezdülést.

Műszaki adatok és funkciók
A prémiumkategóriás Walkman® a minőségi alapanyagok és a legújabb technológia alkalmazásával teremti meg a kompromisszummentes hangminőséget.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • Natív DSD (Direct Stream Digital) támogatás

  • A DSEE HX feljavítja a zenét nagy felbontásúvá

  • S-Master HX digitális erősítő a tiszta hangminőségért

  • 256 GB kapacitás (akár 1600 nagy felbontású zeneszám)

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről