NW-WM1A

Fedezze fel a minőségi hangzás mélységeit

Az NW-WM1A egy prémiumkategóriás Walkman®, amely az optimális hangminőség jegyében készül. Minden hangot és rezdülést nagy felbontásban érezhet, és hallani fogja a különbséget a zenében a kiegyensúlyozott hangzás révén – akármerre is jár. 

MP3-LEJÁTSZÓK

WM1A Walkman® Signature Series

NW-WM1A

Kép a(z) WM1A Walkman® Signature Series termékről

128 GB

NW-WM1A

399 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Emblematikus sorozatok

One Signature Sound

A nagy felbontású hang élményét a hallás világából átemeli az érzések világába.

Nagy felbontású hanghoz tervezve

Élvezze a stúdióminőségű hangzás legfinomabb részleteit is a CD-nél jobb minőségben, nagy felbontású hanggal. A zene iránti rajongás összeköti a rendszer minden elemét a jeltől egészen a hangsugárzóig, ezért az élmény olyan, mintha az előadóművész a helyszínen játszana. Az NW-WM1A Walkman® támogatja a legújabb 384 kHz / 32 bit formátumot, illetve a natív DSD lejátszást is.

DSD

Natív DSD

Az NW-WM1A támogatja a natív DSD hangfájlokat, amelyek a zenekészítési folyamat elején használatosak. Ez azt jelenti, hogy őrzik az eredeti felvétel összes valódi részletét.

S-Master HX

S-Master HX

Az új, külön a Walkman® eszközökhöz kifejlesztett S-Master™ HX digitális erősítési technológia számos frekvenciasávban kiszűri a torzítást és a zajt a gazdag és telt hangzás érdekében.

DSEE HX

DSEE HX

A DSEE HX felbontásnövelő technológia egy algoritmus segítségével elemzi a zenét, és pótolja az elveszett információt, így a minőség megközelíti a nagy felbontású hangzásét. 5 mód közül választhat, hogy a legjobbat hozhassa ki zenegyűjteményéből. 

Kiegyensúlyozott hangzás

ø4,4 mm-es szimmetrikus standard csatlakozó

Élvezze a tiszta, precíz és dinamikus hangokat és a kiegyensúlyozott hangzást. Az új, ø4,4 mm-es szimmetrikus szabványos csatlakozónak köszönhetően az erősítő csatlakozóvezetéke által felvett zaj alacsonyabb. Az eredmény: elsőrangú és tiszta hangzás.

Prémium kivitel az optimális hangminőséghez

Az alumínium kerettel, testre szabott elektronikai elemekkel készülő NW-WM1A Walkman® a kiemelkedő minőségű, erőteljes hangzást szolgálja. 

Alumínium ház

Az alumínium ötvözetből készült ház szilárd védelmet biztosít, szigetel az elektromos zajjal és egyéb interferenciákkal szemben, és stabil, kiváló minőségű hangzást biztosít.

Oxigénmentes réz kábel

Oxigénmentes réz kábel

A kis ellenállású, oxigénmentes réz kábel alacsony torzítást és kiváló csatornaelválasztást biztosít.

MELF ellenállások

MELF ellenállások

Alacsonyabb zaj és minimális torzítás a hangjelek útvonalán a MELF típusú ellenállásoknak köszönhetően.  

FT CAP

Letisztult teljesítmény

Az újonnan kifejlesztett FT CAP (polimerelekrolitos kondenzátor) szerepe a teljesítményleadás szabályozása – optimalizálja azt, hogy a teljesítmény szükség esetén azonnal, zajmentesen rendelkezésre álljon.  

DC fáziskiegyenlítő

Tiszta hangátalakítás

A DC fáziskiegyenlítő feladata a hangzásjegyek széles körének előállítása. Digitális jelfeldolgozás útján igazodik a különféle analóg erősítők fáziskarakterisztikájához a tisztább, az analóghoz közelebbi hangzás érdekében. Hat fáziskarakterisztikai beállítás közül választhat.

DC fáziskiegyenlítő
  • Férfi
  • Vonósok
  • Ütőhangszerek

Az érzés megőrzése

Minden hang és részlet rögzítése DSEE HX™ segítségével

Vigye magával a koncertélményt és élje át a zenét úgy, ahogy a művész megálmodta, a nagy felbontású hanghoz közelítő minőségben. A DSEE HX™ felbontásnövelő technológia egy algoritmus segítségével elemzi a zenét, és pótolja az elveszett információt, így a minőség megközelíti a nagy felbontású hangzásét. 4 mód közül választhat, hogy a legjobbat hozhassa ki zenegyűjteményéből.

Tökéletes a mindennapokban

Az NW-WM1A kialakítása illeszkedik a mindennapos életviteléhez. Kompakt méretének és kis tömegének köszönhetően bármikor könnyen felkaphatja, ha minőségi zenére vágyik.

Érintőképernyő

Intuitív érintőképernyő

A minőségi, 4,0” (10 cm) átmérőjű kijelző érintésérzékelős, azaz a funkciókat elérheti a megfelelő ikon megérintésével. 

Oldalsó gombok

Kézre eső gombok

A lejátszás/szünet, a zeneszámválasztás és a hangerőszabályzás gombjai az oldalpanelen találhatók, formájuk és elhelyezésük pedig az egyszerű kezelhetőséget szolgálja.

Élvezzen még több zenét a fejlett technológia segítségével 

Fájlformátumok

Különféle fájlformátumok lejátszása

Az NW-WM1A Walkman® a fájltípusok széles körét támogatja.

Az akkumulátor élettartama

Hosszú élettartamú akkumulátor

Éljen az akár 30 órányi folyamatos nagy felbontású lejátszás (FLAC, 96 kHz/24 bit), illetve 33 órányi MP3-lejátszás (128 kb/s) előnyeivel.

Bővíthető memória

Beépített és bővíthető memória

Soha nem fogy ki a zenéből a 128 GB beépített memóriának köszönhetően, amely tovább bővíthető a Micro SD memóriakártya-foglalat révén.

A legtökéletesebb Bluetooth lejátszás

Élvezze a prémium minőségű LDAC kodeknek köszönhető kiváló minőségű zenelejátszást. A szabvány Bluetooth® kapcsolathoz képest háromszoros bitrátának köszönhetően a legkiválóbb zenei élményben lehet része minden kedvenc zenéjénél.

Fedezze fel a Signature Series termékcsaládot

Ne érje be a Signature Series termékcsalád által kínált, magával ragadó tökéletességnél kevesebbel. Az egyedülálló hangminőség jegyében született kialakítás révén ezek a termékek túllépnek a megszokott hangzáson, és kiemelnek minden rezdülést.

Műszaki adatok és funkciók
Az NW-WM1A az optimális hangminőség jegyében megalkotott, prémiumkategóriás Walkman®. Minden hangot és rezdülést nagy felbontásban érezhet, és hallani fogja a különbséget a zenében a kiegyensúlyozott hangzás révén – akármerre is jár.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • A DSEE HX™ feljavítja zenéit nagy felbontású minőségűre

  • S-Master HX digitális erősítő a tiszta hangminőségért

  • 128 GB kapacitás (akár 800 nagy felbontású zeneszám)

  • Élvezze az akár 33 óra lejátszási idő előnyeit nagy felbontású hangfájlokkal

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről