NW-A30 sorozat

Még több kedvenc zene

Élvezze a kedvenc dallamaiból összeállított végtelen lejátszási listákat a legújabb Walkman® modellen. A nagy felbontású hanggal és a merész dizájnnal az NW-A30 sorozat olyan jól néz ki, mint ahogy szól. 

MP3-LEJÁTSZÓK

A30 Walkman® A sorozat

NW-A30 SERIES

Kép a(z) A30 Walkman® A sorozat termékről

redpinkyellowblueblack

16 GB

NW-A35

79 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

16 GB fejhallgatóval

NW-A35HN

119 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
h.ear embléma

Színpompás fejhallgató-választék

A Sony h.ear termékcsaládja a nagy felbontású hangzást merész, jellegzetes kialakítással ötvözi. Életteli hangzás, impozáns külső. 

Fejezze ki önmagát hanggal

A stílusos színek, a kifinomult anyagok és a összetéveszthetetlen dizájn valóban egyedivé teszi az NW-A30 sorozatot. Válassza ki az ön számára tökéleteset.  

Minimalista dizájn

Az egyszerűség ihlette NW-A30 sorozat csodálatos példája annak, hogy „a kevesebb több”. Letisztult vonalaival és egyszerű formájával illeszkedni fog a stílusához.

Media Object

Videó megtekintése

Ikonikus színek

Az NW-A30 sorozat számos stílusos színben kapható – melyek mindegyikét egy személyiségre gondolva választottuk ki. Önt melyik szín jelképezi?

  • Lime sárga
  • Viridián zöld
  • Szénfekete
  • Bordeaux-i rózsaszín
  • Cinóbervörös
Érintőképernyő

Intuitív érintőképernyő

A kiváló minőségű 7,9 cm-es érintőképernyő lehetővé teszi, hogy az ikon megérintésével hozzáférjen a funkciókhoz. Annyira intuitív, hogy a használata teljesen magától értetődik. 

Koncentráljon az élvezetes hangokra

Zajszűrő fejhallgató

Merüljön el mélyebben a hangzásban az NW-A30 sorozat exkluzív zajszűrő fejhallgatókkal. Zárja ki a zavaró hatásokat, és koncentráljon csak a zenére.  

A prémiumkategóriás stílus és a prémiumkategóriás hangzás találkozása

Hozza ki a legtöbbet a zeneszámokból

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk minden alkotórészben az audiojeltől a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

Nagy felbontású hang
DSEE HX

DSD-lejátszás

Élvezze a PCM (impulzuskód-moduláció) révén konvertált tartalom kiváló minőségű lejátszását ugyanazzal a meleg hangzással, mint a DSD eredeti.

S-Master HX

S-Master HX

Az S-Master HX digitális erősítő széles frekvenciatartományban csökkenti a torzítást és a zajt, és gazdag, telített hangzást biztosít.

DSD

DSEE HX

Tapasztalja meg, ahogy feltárulnak az eddig nem hallható részletek. A DSEE HX megnöveli már meglévő zenéi felbontását, így azokat nagy felbontásúhoz közeli minőségben játszhatja le.Bluetooth streaming a legjobb formájában

Élvezze a prémium minőségű LDAC kodeknek köszönhető kiváló minőségű zenelejátszást. A szabvány Bluetooth® kapcsolathoz képest háromszoros bitrátának köszönhetően a legkiválóbb zenei élményben lehet része minden kedvenc zenéjénél.

Az akkumulátor élettartama

Hosszú élettartamú akkumulátor

A továbbfejlesztett akkumulátorkapacitásnak köszönhetően akár 45 órán át élvezheti a zenét. Kevesebb időt kell töltésre fordítania, és tovább élvezheti a zenét

Memóriakapacitás

Több lejátszási lista

Az NW-A30 sorozat megnövelt tárolóképességgel rendelkezik. Egyszerűen helyezze be egy microSD-kártyát, és soha nem fog kifogyni a zenéből.  

Műszaki adatok és funkciók
Élvezze a kedvenc zeneszámainak végtelen sorát a legújabb Walkman® révén. A nagy felbontású hang és a megkapó formaterv összeér: az NW-A30 sorozat olyan jól mutat, mint amilyen jól szól.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • A DSEE HX felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

  • S-Master HX digitális erősítő a tiszta hangminőségért

  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

  • Zajszűrő fejhallgató mellékelve

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye