MP3-LEJÁTSZÓK

A30 Walkman® A sorozat

NW-A30 SERIES

Kép a(z) A30 Walkman® A sorozat termékről

redpinkyellowblueblack

16 GB

NW-A35

79 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

16 GB fejhallgatóval

NW-A35HN

119 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) A30 Walkman® A sorozat termékről
Képek a(z) A30 Walkman® A sorozat termékről
Képek a(z) A30 Walkman® A sorozat termékről
Képek a(z) A30 Walkman® A sorozat termékről
Képek a(z) A30 Walkman® A sorozat termékről
Képek a(z) A30 Walkman® A sorozat termékről
Képek a(z) A30 Walkman® A sorozat termékről
Képek a(z) A30 Walkman® A sorozat termékről

Jellemzők

Minimalista dizájn

Az egyszerűség ihlette NW-A30 sorozat csodálatos példája annak, hogy „a kevesebb több”. Letisztult vonalaival és egyszerű formájával illeszkedni fog a stílusához. 

Ikonikus színek

Az NW-A30 sorozat többféle stílusos színben készül – mindegyik pontosan illeszkedik a megfelelő személyiséghez.

Intuitív érintőképernyő

A kiváló minőségű 7,9 cm-es érintőképernyő lehetővé teszi, hogy az ikon megérintésével hozzáférjen a funkciókhoz. Annyira intuitív, hogy a használata teljesen magától értetődik. 

Koncentráljon az élvezetes hangokra

Merüljön el mélyebben a hangzásban az NW-A30 sorozat exkluzív zajszűrő fejhallgatókkal]. Zárja ki a világ zavaró elemeit, és összpontosítson a zenére. *A megvásárolt modelltől függően. A fejhallgató nem része az NW-A35 csomagnak.  

Hozza ki a legtöbbet a zeneszámokból

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk minden alkotórészben az audiojeltől a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

DSD-lejátszás

Élvezze a PCM (impulzuskód-moduláció) révén konvertált tartalom kiváló minőségű lejátszását ugyanazzal a meleg hangzással, mint a DSD eredeti.

S-Master HX

Az S-Master HX digitális erősítő széles frekvenciatartományban csökkenti a torzítást és a zajt a gazdag és telt hangzás érdekében.

DSEE HX 

Tapasztalja meg, ahogy feltárulnak az eddig nem hallható részletek. A DSEE HX megnöveli már meglévő zenéi felbontását, így azokat nagy felbontásúhoz közeli minőségben játszhatja le.

A legtökéletesebb Bluetooth lejátszás

Élvezze a prémium minőségű LDAC kodeknek köszönhető kiváló minőségű zenelejátszást. A szabvány Bluetooth® kapcsolathoz képest háromszoros bitrátának köszönhetően a legkiválóbb zenei élményben lehet része minden kedvenc zenéjénél.

Hosszú élettartamú akkumulátor

Élvezze az akár 45 óra lejátszási időt a megnövelt akkumulátoros üzemidőnek köszönhetően. Költsön kevesebb időt a töltéssel, és többet a kedvenc zenéinek hallgatásával

Végtelen lejátszási listák

Az NW-A30 sorozat bővíthető tárhellyel rendelkezik. Egyszerűen helyezzen be microSD-kártyát, és soha nem fogy ki a zenéből.

Műszaki adatok
Élvezze a kedvenc zeneszámainak végtelen sorát a legújabb Walkman® révén. A nagy felbontású hang és a megkapó formaterv összeér: az NW-A30 sorozat olyan jól mutat, mint amilyen jól szól.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • A DSEE HX felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

  • S-Master HX digitális erősítő a tiszta hangminőségért

  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

  • Zajszűrő fejhallgató mellékelve

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye