MP3-LEJÁTSZÓK

A100 Walkman® A-sorozat

NW-A100 SERIES

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

redorangegreenblueblack

16 GB

NW-A105

Ár nem áll rendelkezésre

Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

Jellemzők

Harmonikus színek

Az új h.ear termékcsalád többféle színben kapható, így még inkább illeszkedik a stílusához. A választékban különféle színek és árnyalatok szerepelnek. Próbálja ki kedvenc öltözékével, és harmóniában lesz vele.

Igazi stílusikon, kiváló hangzással.

Az Android™ támogatását élvező, Wi-Fi csatlakozáson keresztüli közvetlen letöltést és streamelést kínáló, az igazán szemet gyönyörködtető NW-A100 készülékkel pontosan úgy hallgathat zenét, ahogyan szeretne.

Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

Élvezze a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

High-Resolution Audio hangzás, vezeték nélkül

High-Resolution Audio hangzást kiváló minőségű zenelejátszással élvezhet, a csúcsminőséget képviselő, vezeték nélküli kodekünk, az LDAC jóvoltából. A normál BLUETOOTH® technológiánál 3-szor nagyobb bitsebességnek köszönhetően minden zeneszámát kiváló minőségben hallhatja.

DSD-lejátszás

Az NW-A100 kiváló minőségű PCM-átalakításának köszönhetően átadhatja magát a DSD-hangformátumok (akár 11,2 MHz-es frekvenciáig) természetes és részletgazdag hangzásának.

Az S-Master HX™ maximális minőségű, High-Resolution Audio hangzást biztosít

A zene legapróbb finomságait is élvezheti az S-Master HX™ digitális erősítőnek köszönhetően, amely High-Resolution Audio hangzást biztosít kiváló minőségben, csökkentve a torzítást és a zajt.

DSEE HX™

A hangfeljavítást tovább fokozza új DSEE HX™ processzorunk, amely intelligensen felismeri a hangszerelést, az énekhangokat és a zenei stílust. Ezeket és a hang relatív energiáját azonosítva pontosan rekonstruálni tudja a digitális tömörítés során elveszett hangállományt, így abszolút valósághű élményt biztosít a tömörített formátumok esetén is. A DSEE HX processzor akár zenestreamelés során is működik.

Egyérintéses NFC™ és Bluetooth® az azonnal csatlakoztatási lehetőséghez

Az NFC (Near Field Communication – rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® technológia gyors és egyszerű kapcsolódást tesz lehetővé a zenegyűjteményéhez. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis eszközét az NW-A100 készülékhez a gyors és zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el a streamelést. Nincs NFC? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel. LDAC és aptX™ HD audió kompatibilitással.

Szilárd alumíniumcsiszolt keret a jobb hangminőségért

A kiváló minőségű, alumíniumcsiszolt keret rendkívül szilárdságot biztosít, elősegítve az alacsony impedanciát, valamint a tiszta, stabil hangzást és az átható basszust.

Filmkondenzátor

Az erősítési fázisban kiváló minőségű filmkondenzátorok segítik az NW-A100 készüléket a tiszta, kiterjedt magas regiszterek és a természetes hangzás visszaadásában.

„Kifinomult hangzás” (fine sound) ellenállás

A felületszerelt „Kifinomult hangzás” (fine sound) ellenállás garantálja a teljesítmény egyenletes és hatékony elosztását az áramköri elemek között a kiegyensúlyozott hangminőség érdekében.

Optimalizált áramköri elrendezés

A hangblokk (vörössel kiemelve) és a teljesítmény-/digitális blokk (kékkel kiemelve) elválasztásával optimalizáltuk az áramköri lapot, így a digitális zaj nem befolyásolja a hangminőséget.

Továbbfejlesztett, arannyal dúsított forraszanyag a tisztább hangzásért

Az arany kivételes vezetőképessége gondoskodik a jelvesztés abszolút minimálisra csökkentéséről. A tisztább instrumentális és vokális hangzás érdekében prémium minőségű, egy kis mennyiségű aranyat tartalmazó, ólommentes forraszanyag köti össze az NW-A100 áramkörét az akkumulátorral.

Támogatja az Android™

Az NW-A100 készüléket támogatja az Android™, így könnyen hozzáférhet a médiaalkalmazások és zenei szolgáltatások széles választékához.

Wi-Fi kompatibilis a közvetlen letöltéshez és streameléshez

Az Android™ rendszer által támogatott, Wi-Fi kompatibilis NW-A100 még több módot kínál a zenehallgatásra. Élvezze kedvenc streamelő és zenei alkalmazásait közvetlenül a Walkman készüléken, vagy számítógépre csatlakozva böngésszen zenei gyűjteményében.

Magnókazetta felhasználói felület

Az 1979-es évben piacra dobott, eredeti Walkman®, az ikonikus TPS-L2 előtt tisztelegve az NW-A100 különleges magnókazetta felhasználói felületet és képernyővédőt kínál. A Walkman® készülékén megjelenő magnókazetta-illusztráció az aktuálisan hallgatott zene kodekjének függvényében változik.

USB Type-C™ port

Az NW-A100 készülék USB Type-C™ porttal rendelkezik, így még könnyebb a csatlakoztatás számos különféle eszközhöz.

Még több zenét tárolhat a microSD-kártyanyílásnak köszönhetően

Az NW-A100 eleve nagy memóriája microSD-kártyával még tovább bővíthető – csak helyezzen be egyet a kártyanyílásba, és útközben szinte végtelen lejátszási listákat és óriási zenei gyűjteményeket hallgathat.

Akár 26 órás akkumulátorkapacitás

Tökéletes választás munkába járáshoz, illetve zenehallgatáshoz, hiszen a teljesen feltöltött készülékkel, MP3 128 kb/s lejátszásakor akár 26 órán át hallgathat zenét.

Vinyl Processor

Tegye kellemes, bakelitlemezes hangzásúvá digitális zeneszámait, és merüljön el ismét kedvenc albumai dallamvilágának gazdagságában és dinamikájában. Az alacsony frekvenciájú rezonancia, a lejátszókari ellenállás és a felületi zaj finom újraalkotása autentikus zenei élményt kínál.

A Walkman 40. évfordulója

Az idei évben a Walkman® 40. évfordulóját ünnepeljük. A formatervezés és mérnöki tudás szempontjából ikonikus, első Walkman TPS-L2 1979-ben látott napvilágot, és mindörökre megváltoztatta az emberek zenehallgatási szokásait. Először nyílt lehetőség arra, hogy kedvenc zenéinket, albumainkat és előadóinkat kiváló hangminőségben, bárhol és bármikor hallgathassuk – és ezzel a lehetőséggel bizony a mai napig élünk.

Bővebben a Walkman® történetéről

„A Walkman 40. évfordulója” termékdoboz

A maga nemében forradalmi TPS-L2 Walkman 40. évfordulójának tiszteletére egy különleges termékdobozt hoztunk létre „A Walkman 40. évfordulója” címmel. Az eredeti TPS-L2 csomagolását idéző termékdobozban található az NW-A100 Walkman készülék, melynek hátoldalán feltüntettük a 40. évfordulós logót, tartozékként pedig az ikonikus TPS-L2 készülék stílusjegyeit magán viselő puha tok. A doboz két „A Walkman 40. évfordulója” matricalapot is tartalmaz.

Műszaki adatok
A High-Resolution Audio hangzást és az életstílusához leginkább illő színárnyalatokat kínáló, az Android™ által támogatott NW-A100 segítségével közvetlenül a Walkman® készülékén élvezheti kedvenc streamelő és zenei alkalmazásait – vagy a számítógépéhez csatlakozva hozzáférhet zenei gyűjteményéhez. Most minden eddiginél könnyebben hallgathatja kedvenc zenéit.
  • A h.ear termékskála színárnyalataival harmóniát varázsolhat az életébe

  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • S-Master HX™ digitális erősítő a tiszta hangminőségért

  • A DSEE HX Ml elemzi a dal típusát, és helyreállítja a tömörített hangfájlokat

  • Wi-Fi segítségével streamelhet vagy letölthet zenéket a kedvenc Android™ alkalmazásaival

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről