MP3-LEJÁTSZÓK

A100 Walkman® A-sorozat

NW-A100 SERIES

Kép a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

redorangegreenblueblack

16 GB

NW-A105

119 888 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről
Képek a(z) A100 Walkman® A-sorozat termékről

Walkman® 40th Anniversary 

Az idei évben a Walkman® 40. évfordulóját ünnepeljük. A formatervezés és mérnöki tudás szempontjából ikonikus, első Walkman TPS-L2 1979-ben látott napvilágot, és mindörökre megváltoztatta az emberek zenehallgatási szokásait. Először nyílt lehetőség arra, hogy kedvenc zenéinket, albumainkat és előadóinkat kiváló hangminőségben, bárhol és bármikor hallgathassuk – és ezzel a lehetőséggel bizony a mai napig élünk.

h.ear embléma

Jellegzetes formaterv

Hi-Res Audio és vezeték nélküli Hi-Res Audio logók

Csúcsminőségű hang

Áramköri panel képe

Prémium műszaki tartalom

NW-A100 Walkman Wi-Fi-s letöltéssel és streaming funkcióval

Letöltés és streaming Wi-Fi-n keresztül

NW-A100 Walkman oldalsó vezérlőgombokkal

Formaterv és funkció

h.ear embléma

A különbségek összehoznak minket

Az új h.ear termékcsalád különböző színeket egyesít, és váratlan kombinációkat hoz létre, melyekben minden elemnek megvan a saját helye, és kiegészíti a másikat.

Igazi stílusikon, kiváló hangzással.

Android™-támogatású, Wi-Fi-n keresztüli közvetlen letöltést és streamelést kínáló, szemet gyönyörködtető NW-A100 minden eleme a zene élményét szolgálja, ahogyan Ön szeretné.

 • Piros
 • Fekete
 • Szürkészöld
 • Narancssárga
 • Kék

Harmonikus színek

Az új h.ear termékcsalád többféle színben kapható, így még inkább illeszkedik a stílusához. A választékban különféle színek és árnyalatok szerepelnek. Próbálja ki kedvenc öltözékével, és harmóniában lesz vele.

 • Piros
 • Fekete
 • Szürkészöld
 • Narancssárga
 • Kék

Csúcsminőségű hang

A nagy felbontású hangtól a fejlett digitális minőségjavításig – az NW-A100 kialakítása a zeneszámok legjavának megszólaltatására szolgál.

A nagy felbontású hang logója

Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

Élvezze a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

S-Master HX™ logó

S-Master HX™ 

A zene legapróbb finomságait is élvezheti az S-Master HX™ digitális erősítőnek köszönhetően, amely High-Resolution Audio hangzást biztosít kiváló minőségben, csökkentve a torzítást és a zajt.

DSEE HX™ logó

DSEE HX™

A DSEE HX™ újraépíti a digitális tömörítés során elveszett hangelemeket a teljes hanghűség élménye érdekében – még zenestreameléskor is.

DSD logó

DSD-lejátszás

Az NW-A100 kiváló minőségű PCM-átalakításának köszönhetően átadhatja magát a DSD-hangformátumok (akár 11,2 MHz-es frekvenciáig) természetes és részletgazdag hangzásának.

Nagy felbontású hang, vezeték nélkül 

Élvezze a nagy felbontású hangminőséget prémium, vezeték nélküli LDAC-kodekünkkel. A szabványos Bluetooth®-kapcsolat bitrátájának 3-szorosa révén a legkiválóbb élményben lehet része zenehallgatáskor. 

Bluetooth®, NFC™ és Qualcomm® aptX™ HD logó

Egyérintéses NFC™ és Bluetooth® az azonnal csatlakoztatási lehetőséghez

Az NFC és a Bluetooth vezeték nélküli technológia gyors és egyszerű kapcsolatot kínál a zenéhez. Elég hozzáérinteni NFC-t használó eszközét NW-A100 készülékéhez – a kapcsolódás gyors és zökkenőmentes, indulhat a streamelés. Nincs NFC? Nem gond. Kapcsolódhat Bluetooth-on át is. LDAC- és aptX™ HD-kompatibilitás is elérhető.

Prémium műszaki tartalom

Az NW-A100 minden anyagának és részegységének kiválasztása egyetlen célt szolgált – a valóban kivételes hangélmény létrehozását.

Szilárd alumíniumcsiszolt keret a jobb hangminőségért

A kiváló minőségű, alumíniumcsiszolt keret rendkívül szilárdságot biztosít, elősegítve az alacsony impedanciát, valamint a tiszta, stabil hangzást és az átható basszust.

Filmkondenzátoros áramköri panel

Filmkondenzátor

Az erősítési fázisban kiváló minőségű filmkondenzátorok segítik az NW-A100 készüléket a tiszta, kiterjedt magas regiszterek és a természetes hangzás visszaadásában.

Áramköri panel „Fine Sound Resistor” ellenállással

„Kifinomult hangzás” (fine sound) ellenállás

A felületszerelt „Kifinomult hangzás” (fine sound) ellenállás garantálja a teljesítmény egyenletes és hatékony elosztását az áramköri elemek között a kiegyensúlyozott hangminőség érdekében.

Optimalizált áramköri elrendezés

Optimalizált áramköri elrendezés

A hangblokk (vörössel kiemelve) és a teljesítmény-/digitális blokk (kékkel kiemelve) elválasztásával optimalizáltuk az áramköri lapot, így a digitális zaj nem befolyásolja a hangminőséget.

Továbbfejlesztett, arannyal dúsított forraszanyag a tisztább hangzásért

Az arany kivételes vezetőképessége gondoskodik a jelvesztés abszolút minimálisra csökkentéséről. A tisztább instrumentális és vokális hangzás érdekében prémium minőségű, egy kis mennyiségű aranyat tartalmazó, ólommentes forraszanyag köti össze az NW-A100 áramkörét az akkumulátorral.

Továbbfejlesztett, arannyal dúsított forraszanyag

Wifi-kompatibilis közvetlen letöltéshez és streameléshez

Android™-os támogatással és Wi-Fi-kompatibilitással az NW-A100 még több zenehallgatási módot kínál. Kedvenc zenestreamjeit és zenei alkalmazásait közvetlenül a Walkmanjén élvezheti, de számítógéphez is csatlakozhat zenegyűjteménye eléréséhez.

A tiszta zenei élmény jegyében született

Ergonomikus és egyszerűen használható, így az NW-A100 minden korábbinál élvezetesebbé teszi az utazás közbeni zenehallgatást.

A kényelem jegyében

Elegáns ívei és matt felülete révén az NW-A100 kialakítása a kézbe simuló kényelmet szolgálja.

Nagyobb kijelző, kompakt méret

Az NW-A100 kijelzője nagyobb, mint elődjéé (NW-A50), ugyanakkor a mérete gyakorlatilag azonos – így könnyebben hozzáférhet a zeneszámokhoz a kényelem feláldozása nélkül.

Kényelmes oldalsó vezérlőelemek

Az átgondolt oldalsó vezérlőelemekkel lehetősége van kiválasztani a kedvenc zeneszámait és állítani a hangerőt anélkül, hogy kivenné a zsebéből.

USB Type-C™ port

Az NW-A100 készülék USB Type-C™ portja révén egyszerűen csatlakoztathat számos különféle eszközt.

MicroSD-kártya ikonja

Bővíthető memória

Az NW-A100 eleve nagy memóriáját microSD-kártyával tovább bővítheti – a kártyanyílásba helyezve szinte végtelen lejátszási listákat és óriási zenegyűjteményeket hallgathat utazásain.

Akkumulátor ikonja

Akár 26 órás akkumulátorkapacitás

Teljes feltöltést követően akár 26 órán át játszhat le zenét (128 kb/s-os MP3-fájlban). Tökéletes eszköz napi ingázáshoz, vagy akár egyszerű kiruccanásokhoz.

Vinyl Processor ikon

Vinyl Processor

Adja vissza a digitalizált zeneszámok bakelites melegségét és karakterét. Kényeztesse magát az alacsony frekvenciás rezonancia, a hangkari ellenállás és a felületi zaj finom újraalkotásával az autentikus zenei élményért.

MQA™ logó

MQA™-fájlok lejátszása és dekódolása

Az NW-A100 képes dekódolni és lejátszani MQA™-fájlokat is, így még több veszteségmentes minőségű zenét hallgathat.

„A Walkman 40. évfordulója” termékdoboz

A Sony első hordozható kazettás lejátszója, az úttörő TPS-L2 Walkman megjelenésének 40. évfordulójára megalkottuk az exkluzív 40. évfordulós Walkman csomagot.

Múltidézés a TPS-L2 puha tokkal

A Walkman 40. évfordulós csomag vidám kiegészítője, a különleges puha tok nem csupán óvja az NW-A100 Walkmant a portól és a karcolódástól – hasonlatossá is teszi a TPS-L2-höz, az 1979-es eredeti Walkman® lejátszóhoz. Különösen a Cassette Tape kezelőfelülettel.

NW-A100 Walkman lejátszó TPS-L2 puha tokban
Walkman 40. évfordulós csomag tartalma

Mi van a dobozban?

A doboz az eredeti TPS-L2 csomagolását idézi, benne pedig egy NW-A100 Walkman található, a hátulján a 40. évforduló logójával, mellette különleges puha tok a nevezetes TPS-L2 stílusában, valamint két „Walkman 40th Anniversary” matricalap.

Magnókazetta felhasználói felület 

A nevezetes TPS-L2 előtti vidám tisztelgésként az NW-A100 különleges Cassette Tape felhasználói kezelőfelületet és képernyőkímélőt kínál. A Walkman® kijelzőjén látható kazettás látványvilág változik az éppen hallgatott zene kodekjének függvényében.

NW-A100 Walkman és a Cassette Tape kezelőfelület
Műszaki adatok és funkciók
A High-Resolution Audio hangzást és az életstílusához leginkább illő színárnyalatokat kínáló, az Android™ által támogatott NW-A100 segítségével közvetlenül a Walkman® készülékén élvezheti kedvenc streamelő és zenei alkalmazásait – vagy a számítógépéhez csatlakozva hozzáférhet zenei gyűjteményéhez. Most minden eddiginél könnyebben hallgathatja kedvenc zenéit.
 • A h.ear termékskála színárnyalataival harmóniát varázsolhat az életébe

 • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

 • S-Master HX™ digitális erősítő a tiszta hangminőségért

 • A DSEE HX Ml elemzi a dal típusát, és helyreállítja a tömörített hangfájlokat

 • Wi-Fi segítségével streamelhet vagy letölthet zenéket a kedvenc Android™ alkalmazásaival

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről