Képek a(z) Nagy teljesítményű Bluetooth® tengeri vevőegység termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű Bluetooth® tengeri vevőegység termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű Bluetooth® tengeri vevőegység termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű Bluetooth® tengeri vevőegység termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű Bluetooth® tengeri vevőegység termékről
4 x 100 W-os teljesítmény, bárhol

A tengeren és off-road kalandok közben is élvezheted a nagy teljesítményű erősítő és a 2 ohmos hangsugárzóterhelés mély, tiszta hangzását. A korróziógátló és UV-álló bevonat mellett a készülék biztonsági memóriát is tartalmaz, mely folyamatos tápellátás nélkül is menti a személyre szabott beállításokat; így amikor készen állsz a következő kalandra, a zene is készen lesz. 

4x100 w
Gazdag, tiszta hangzást nyújtó, nagy teljesítményű erősítő

A négy csatornás erősítő olyan beépített teljesítményt biztosít, mely korábban csak külső erősítőknél állt rendelkezésre. 

bírja a napot
Készen áll a napsütésre és a párás levegőre

Az UV-álló felületnek nem gond az erős napfény sem, a korróziógátló bevonat pedig ellenáll a sós tengeri levegőnek is, továbbá nem fakul és nem repedezik fel.

Music Center logója
Testreszabás és irányítás okostelefonnal 

Egyesítsd a médiavevőt és az okostelefont: a fejegységről kezelhetsz bizonyos alkalmazásokat, egyszerűen beállíthatod és testreszabhatod a hangzást okostelefonról. 

Dupla csatlakozás

Párosítson egy Bluetooth® telefont a navigációhoz, zenelejátszáshoz és kommunikációhoz. Egy második telefont is csatlakoztathat, melynek segítségével kihangosítva fogadhat és kezdeményezhet hívásokat.

Hangvezérlés ikon
Hangvezérlés Android™ rendszeren

Hangvezérléssel útvonaltervet kérhetsz, üzeneteket küldhetsz és zeneszámokat játszhatsz le Android™-os okostelefonon.

Mikrofon ikon
Siri a tengeren

Kösse hozzá iOS eszközét, és a Siri Eyes Free funkcióval vezérelheti a rajta tárolt zenét, a navigációt és az üzenetküldést.

Tartsd a kezedben az irányítást 

Anélkül használhatod az okostelefonodat, hogy levennéd a tekinteted az útról. A hangutasítások lehetővé teszik a zenelejátszást, a valós idejű navigációt és az ismerősökkel folytatott kommunikációt hangosan kimondott parancsokkal. 

4 x 100 W-os teljesítmény
kompromisszumok nélküli hangminőséggel

A beépített D osztályú erősítő óriási teljesítményt biztosít minimális interferenciával, így a hang még a legnagyobb hangerőnél is kristálytiszta lesz.

DSX-M80 teteje
Tökéletességre optimalizálva

Az áramkörök és az alkatrészek gondos elrendezése alacsony zajszintet és rendkívül hatékony elektromos teljesítménytovábbítást biztosít.

DSX-M80 részlete
Precízen elhelyezett tápellátás

Mivel a tápellátás közel került a bemenethez és az erősítőhöz, minimálisra csökkent a teljesítményveszteség, míg az elektrolitikus ellenállások precíz, érzékeny basszust biztosítanak.

DSX-M80 szellőzője
Szellőztetés

A túlmelegedés megelőzéséről egy túlméretezett hűtőborda és egy optimálisan tervezett ventillátorszerkezet gondoskodik.

Hallgass zenét úgy, ahogy szeretnél

A különböző testreszabási lehetőségekkel saját ízlésedhez igazíthatod a hangzást. A Közvetlen mélynyomó-csatlakozás és 2 ohmos hangsugárzóterhelés révén a mélynyomó közvetlenül a beépített D osztályú erősítőhöz csatlakoztatható több hangsugárzóval együtt, az egész teret betöltő hangzásért.

Saját hangzás
a Sony | Music Centerrel 

A Sony Music Center alkalmazás egyesíti a hangrendszert és az okostelefont, és lehetővé teszi a vezérlést a fejegység forrásain, valamint az okostelefon egyes alkalmazásain keresztül. Számos dolgot lehet távolról vezérelni, beleértve a hangerőt, balanszot, úsztatást, az EXTRA BASS™ funkciót és a 10 sávos hangszínszabályozót, valamint a megvilágítást, üléspozíciót és a mélynyomó beállításait. Az ‘Advanced Car Audio Setting’ bővítménnyel további részletes hangbeállításokat lehet megadni. 

A ritmust követő fényhullámok 

35 000 színből választhatja ki a tetszésének leginkább megfelelő kétzónás megvilágítást. Amikor pedig megszólal a zene, a LED-képernyő fényei ritmusra villódznak.

A kormánykerek ikonja
Biztonsági memória

A testreszabott beállításokat akkor is elmentheted, ha nincs folyamatos tápellátás. Egyebek mellett tárolhatod a hangbeállításokat, a rádióállomásokat, Bluetooth®-kapcsolatokat és a kormánykerék egyedi beállításait.

FLAC logó
FLAC fájlok lejátszása

A FLAC-kompatibilitás lehetővé teszi a veszteségmentes hangfájlok lejátszását, így a zene minden részletét élvezheti. 

Műszaki adatok és funkciók

A tengeren és off-road kalandok közben is élvezheted a nagy teljesítményű erősítő és a 2 ohmos hangsugárzóterhelés mély, tiszta hangzását. A korróziógátló és UV-álló bevonat mellett a készülék biztonsági memóriát is tartalmaz, mely tápellátás nélkül is menti a személyre szabott beállításokat; így bármerre is visznek a kalandok, a zene mindig elkísér.
  • 4 x 100 W max. (45 W RMS) kimenő teljesítmény 2 ohmos hangsugárzóterheléssel

  • A biztonsági memória menti a testreszabott beállításokat, amikor nincs folyamatos tápellátás

  • A kettős Bluetooth®-kapcsolat egyidejűleg két okostelefon csatlakoztatását teszi lehetővé

  • Hangvezérlés Siri Eyes Free és Android™ segítségével

  • A két USB-port lehetővé teszi okostelefon és egy USB-eszköz egyidejű csatlakoztatását

EXTRA BASSZUS
Igen (1,2)
DSO (Dynamic Stage Organizer)
Igen
Kimenő teljesítmény
4 x 100 W
Előerősített kimenet
x 3
Mélykimenet
Igen
AUX
Igen (elülső)
Másolatmemória
Igen
USB
Igen (első és hátsó)
Bluetooth®
Igen
USB Media Transfer Protocol
Igen
USB Android Open Accessory Protocol
Igen (2.0)
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye