Ugrás a tartalomra
Összes termék

Vízálló fényképezőgép-termékek

Csak egy mozdulat, és máris kész a nagyszerű fénykép vagy videó a legjobb vízálló kameráinkkal. A kompakt videokameráktól kezdve a vékony tabletekig, biztosan megtalálja amit keres.

Merüljön alá az eseményekben

Akár a hullámok hátán, akár az interneten szörföl, nem kell aggódnia a víz okozta kár miatt. Vízálló fényképezőgépeink, vízálló videokameráink és egyes okoskészülékeink a teljesítményt (pl. ZEISS objektívek, Exmor® érzékelők).

Kajakozó férfi Sony vízálló fényképezőgéppel
A Sony vízálló fényképezőgépe víz alatt

Az életre készen

A legjobb vízálló fényképezőgépeinkkel bárhol, bármikor készíthet felvételt. Akár egy hatalmas zápor kapta el, akár a nagy szörfkalandja minden pillanatát szeretné megörökíteni, vízálló fényképezőgépeink egyikével készen áll a feladatra.

Kezdje az élményeit Action Cam készülékkel

Fedezze fel a világot az Action Cam termékcsaládunkkal – a kalandra tervezett videokamerákkal. A kompakt és könnyű készülék behelyezhető egy vízálló tokba, valamint könnyen felszerelhető a lélegzetelállító, első kézből rögzített akciónézethez.

Férfi a hegyekben a Sony vízálló Action Cam készülékével
Férfi a Sony vízálló fényképezőgépével

Kerekedjen felül az elemeken okostelefonjával

Vízálló okostelefonjaink segítségével bárhol kezdeményezhet és fogadhat hívásokat. A legtöbb típussal ellentétben a Sony modellek akár 30 percet is kibírnak víz alatt, és a felfröccsenő víz és az esőcseppek sem jelentenek problémát.

Tablet – az útra

A legújabb tabletjeink egyben a legjobb vízálló fényképezőgépeink közül néhányat is megtestesítenek, így egyszerűen készíthet fényképeket, majd teheti ki őket online, egyetlen készülékkel.

A Sony vízálló tabletje
A Sony legjobb vízálló fényképezőgépe

Teljesítmény. Tartósság. Kényelem.

Vízálló termékcsaládunk egyensúlyt teremt a forma és a funkció között, egyesítve a stílusos, ám tartós kialakítást a legnagyszerűbb és legjobb technológiáinkkal (Exmor® érzékelők, ZEISS objektívek, hang- és képkezelési technológiák).