Video & TV SideView alkalmazás

Távvezérlő és tévés műsorkalauz okostelefonjához és tabletjéhez – ingyenesen elérhető a Google Play™ és az App Store áruházban.

BRAVIA® tv-khez

Gyors Wi-Fi® távvezérlő

Okostelefonja és tabletje távvezérlőként szolgálhat BRAVIA® tv-jéhez. Nem kell többé aggódnia a távvezérlő elvesztése vagy az elemek lemerülése miatt.

Tévés műsorkalauz a helytől független böngészéshez

Egy kávézóban, munkában vagy otthon – nem számít, hogy éppen hol tartózkodik. Nézze meg kedvenc tévéműsorainak időpontjait a Video & TV SideView alkalmazás tévés műsorkalauz funkciójával. Könyvjelzőket is beállíthat a kihagyhatatlan műsorokhoz.

Top picks (Legnépszerűbb)

Nézzen utána, hogy miről maradhat le

A „Top picks” (Legnépszerűbb) kategóriánál megtekintheti, mi van éppen műsoron, illetve melyek a legnépszerűbb online műsorok.

My Library (Könyvtáram)

Tekintse meg saját videóit

A My Library (Könyvtáram) részben megkeresheti és lejátszhatja az okostelefonján vagy tabletjén tárolt videókat.

Értesítések a tv bekapcsolásakor

Kompatibilis BRAVIA® tv-hez történő csatlakoztatás esetén az alkalmazás érzékeli a Wi-Fi® hálózathoz kapcsolódást, amikor hazaér, és értesíti Önt a legnépszerűbb, aktuálisan sugárzott programokról.

Értesítések a tv bekapcsolásakor

Intelligens keresés, még több szórakozás

Egyetlen helyről keresheti kedvenc médiatartalmait. A Video & TV SideView kereséssel nemcsak kedvenc tévéműsorai között kereshet, hanem a kapcsolódó videotartalmak között is az internetről vagy akár otthoni kiszolgálójáról.

Keresősáv

Töltse le az alkalmazást