Képek a(z) QI™ vezeték nélküli töltőtálca termékről

Jellemzők

Használható a Qi-kompatibilis készülékekkel

A CP-WP1 egy Qi vezeték nélküli töltőtálca, mely sokféle eszközt támogat, így iPhone, Galaxy és Xperia okostelefonokat is. Ezenkívül vezeték nélküli fejhallgatókhoz, okosórákhoz és egyéb Qi-kompatibilis eszközök töltéséhez is használható. 

Stílusos és praktikus kivitel

A csúszásgátló töltőtálcán biztonságban van az okostelefon, mivel megakadályozza az elcsúszást a töltés közben. A lekerekített élek egyrészt elegáns külsőt biztosítanak, másrészt és ennek köszönhetően gyorsan és könnyen felkaphatja készülékét.

Kompakt és elegáns kivitel

Kis alapterületének és vékony kivitelének köszönhetően kevés helyet foglal az asztalon, elegáns formája pedig tökéletesen illik minden otthonhoz vagy irodához.

Jól látható, kék állapotjelző LED 

Amikor a kék LED világ, a készülék töltése optimális, így egyszerű a telefont úgy elhelyezni, hogy maximális legyen a töltési teljesítmény.

Egyszerű, vezeték nélküli töltés

Egyszerűen helyezze a telefont a vezeték nélküli töltőtálca közepére, és elkezdődik a töltés – nem kell bedugni, kihúzni, és nincs szükség kábelekre sem

Sony biztonságos töltés

A Sonynak a készülékek töltése kapcsán szerzett komoly tapasztalata garantálja a biztonságos és megbízható működést. A hőálló kialakítás és az exkluzív intelligens teljesítményszabályozó ismétlődő használatnál is fenntartja az egyenletes töltési teljesítményt. Az idegentárgy-észlelés megakadályozza az eszköz felmelegedését vagy túlterhelését, amikor más fémtárgyat – például pénzérmét vagy kulcsot – helyeznek a töltőtálcára vagy annak közelébe.

Műszaki adatok
Szabaduljon meg a vezetékektől, és töltse fel Qi™-kompatibilis Sony, Samsung vagy Apple okostelefonját, okosóráját vagy fejhallgatóját ezen az elegáns, vezeték nélküli töltőtálcán. Karcsú és csúszásgátló kivitelének köszönhetően a készülékek nem mozdulnak el, a jól látható LED pedig jelzi, ha a töltés optimális. A Sony Biztonságos töltési funkciója mindig megakadályozza a túlmelegedést a biztonságos, megbízható töltés érdekében.
  • Vezeték nélküli töltés Qi-kompatibilis készülékekhez

  • Divatos megjelenés csúszásgátló felülettel

  • Jól látható, kék töltésiállapot-jelző LED

  • Sony Biztonságos töltés a túlmelegedés elkerülése érdekében

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről