Vezeték nélküli többhelyiséges zene

Több helyiséges zenehallgatás vezetékek nélkül. Különböző helyiségekben tartózkodó személyek más-más zenéket hallgathatnak. Engedje, hogy kedvenc zeneszámai az otthona egészében elkísérjék. 

Vegye kezébe az egyes helyiségekben szóló zenék irányítását

Engedje, hogy a zene mindenhova elkísérje otthonában a Sony | Music Center (korábbi nevén SongPal) alkalmazás által vezérelt többhelyiséges zenehallgatási funkcióval. A SongPal Link segítségével csoportba rendezheti a megfelelő Sony hangprojektorokat és hangsugárzókat.

Élvezze úgy a zenéket, ahogyan csak szeretnéA Chromecast built-in többhelyiséges funkció elérhető a Sony vezeték nélküli hangsugárzókon.

Eszközök és zenei források

A többhelyiséges, vezeték nélküli zenehallgatást csak bizonyos Sony termékek támogatják, többek között vezeték nélküli hangsugárzók, hangprojektorok, AV-erősítők és rendszerösszetevők. Számos zenei forrás használatára van lehetősége.

A vezeték nélküli, többhelyiséges hang beállítása

Itt további információkat talál arról, hogy miként hozhat létre vezeték nélküli, többhelyiséges hangzást kompatibilis hangsugárzókkal és a Sony | Music Center alkalmazást futtató készülékekkel.

Kompatibilis hangsugárzók a vezeték nélküli többhelyiséges lejátszáshoz
Kompatibilis lejátszók a vezeték nélküli többhelyiséges lejátszáshoz