Ugrás a tartalomra

Vezeték nélküli hangrendszer

Hallgassa kedvenc zeneszámait vezeték nélküli módon, legyen szó akár sztereó, surround vagy többhelyiséges módról, akár streaming szolgáltatásról. Vezeték nélküli élmények.

Zenéi több helyiségében egyszerre, vezeték nélkül.

Vezeték nélküli surround rendszer.

Vezeték nélküli hangsugárzókból vezeték nélküli sztereó rendszer.

Vezeték nélküli zenetovábbítás a hangsugárzókra.

SongPal Link

Hallgasson zenét bármelyik szobában Wi-Fi® kapcsolaton keresztül

A többhelyiséges lejátszást egyszerűsítő SongPal Link segítségével különféle módon hallgathatja meg kedvenc zeneszámait a vezeték nélküli hangsugárzók kombinálásával. Vegye át az irányítást az otthonában található eszközök felett a SongPal alkalmazással.

Bárhol is legyen otthonában, vezeték nélküli módon játszhat le zenét surround hangzásban vagy sztereóban

Élvezze a szabadságot, és hallgassa kedvenc zenéit úgy, ahogy Ön szeretné. 

Vezeték nélküli hangsugárzó egy helyiségben.

Vezeték nélküli többhelyiséges zene

A SongPal alkalmazással zeneszámait otthona több helyiségében vezeték nélküli módon hallgathatja.

Két ember televíziót néz a nappaliban a vezeték nélküli surround rendszer használatával.

Vezeték nélküli surround

Élvezze a még kiválóbb surround hangzást hangprojektor/AV-erősítő, valamint két vezeték nélküli hangsugárzó segítségével.

Otthonos, meghitt hangulatú helyiség nagyméretű képernyővel és két vezeték nélküli hangsugárzóval.

Vezeték nélküli sztereó

Párosítson két hangsugárzót, és legyen része átfogóbb sztereó hangzásban.A Chromecast built-in többhelyiséges funkció elérhető a Sony vezeték nélküli hangsugárzókon.

A SongPal alkalmazás letöltéséhez használja a Google Play™ áruház alkalmazást Android készülékén, illetve látogasson el a SongPal oldalára a Google Play™ áruház weboldalán vagy az iTunes® weboldalán.

Streaming szolgáltatások

Fedezzen fel még több zenét. Fedezze fel újra saját zenéit.

Élvezze a slágereket vagy régi kedvenceit DSEE HX™ képességű streameléssel. A tökéletes élmény érdekében a hangforrások szinte nagy felbontású minőségre vannak felskálázva.

A Chromecast built-in (korábbi nevén Google Cast™) többhelyiséges funkció elérhető a Sony vezeték nélküli hangsugárzókon.

Google Cast™ logó

A Chromecast built-in szolgáltatásnak köszönhetően a telefonból távirányító lesz. Koppintson a Cast gombra a már ismert alkalmazásban, és zenét, podcastokat és lejátszási listákat streamelhet telefonról, táblagépről vagy laptopról a hangsugárzókra.

Spotify logó

A Spotify Connect™ segítségével a Spotify alkalmazáson keresztül, a már meglévő eszközein vezérelheti a hangsugárzókból áradó zenét.

LDAC™: nagy felbontáshoz közeli hangminőség vezeték nélkül.

A Sony által biztosított új LDAC technológia révén akkor is élvezheti a kiváló hangminőséget, ha fejhallgatóra vagy vezeték nélküli hangsugárzóra streameli a zenét.