SRS-XB43

A hangzás, amelyet meg kell osztani

Az SRS-XB43 vezeték nélküli hangsugárzó ütős basszussal és tiszta énekhanggal nyújt fesztiválhangzást. Tartós és egyszerűen használható – a barátaiddal csak a bulira kell koncentrálnotok.

MINDEN VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓ

XB43 EXTRA BASS™ hordozható, vezeték nélküli hangsugárzó

SRS-XB43
Fekete SRS-XB43

blueblack

85 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Nézd meg az SRS-XB43 modellt
Nézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modelltNézd meg az SRS-XB43 modellt
Fedezd fel – SRS-XB43

Fedezd fel a funkciókat és technológiákat, amelyek annyira különlegessé teszik az SRS-XB43 hangsugárzót.

Az SRS-XB43 háromnegyedes nézete a medence mellett
Tartósság
USB logó
Felhasználhatóság
Erőteljes hangzás mindenhol

Az EXTRA BASS™ hangsugárzóval bárhol élvezheted a mély, ütős hangzást. A kettős passzív hangsugárzó a 2 utas hangsugárzó-rendszerrel együtt javítja a mély tónusokat, és feldobja a basszust.

Hang

Az SRS-XB43 hangsugárzót úgy terveztük meg, hogy a mély, erős basszus és a tiszta, természetes énekhang keverékét nyújtsa.

X-Balanced Speaker Unit 

A Sony által kifejlesztett X-Balanced Speaker Unit kiváló hangminőséget és erőteljes hangzást nyújt a gazdagabb, mélyebb és még élvezetesebb zenei élményért.

Maximális hangminőség

Az X-Balanced Speaker Unit nem az egyetlen, amiért az SRS-XB43 ilyen jól szól – a készülék számos nagyteljesítményű audiotechnológiát vonultat fel.

Az élőhöz hasonló hangzás

Nyomd meg a LIVE SOUND gombot a teljesen új hangzásért. Az egyedi, térhatású hangélmény életre kelti a bulit, és bárhol fesztiválhangulatot teremt.

Az SRS-XB43 háromnegyedes nézete a medence mellett, vízcseppekkel
Teljesen porálló, vízálló és mosható

Az IP67 minősítésnek köszönhetően strandra, erdőbe, sivatagba vagy bárhová magaddal viheted a hangsugárzót – az SRS-XB43 mindig szól, bármilyen poros is a felület. Vízálló és a sós víznek is ellenáll – így a medence mellett és a tengerparton is nyugodtan használhatod – és akár le is moshatod.

A 24/14 órás akkumulátorkapacitás logója
Hosszú élettartamú akkumulátor

Akár 24 órás üzemidejével az SRS-XB43 nálad is tovább bírja majd a bulizást. Még bekapcsolt fényekkel is az EXTRA BASS™ módban 14 órán keresztül bulizhatsz.

Tetszetős partifények

Nincs buli fények nélkül. Az SRS-XB43 modellen világít a magassugárzó, a hangsugárzó, és van egy többszínű fénycsík, melyek mind a zene ritmusára villognak. A fénycsík színét a hangulatodhoz is állíthatod.

SRS-XB43 bulifényekkel
SRS-XB43 az asztalon más kompatibilis Bluetooth típusokkal együtt, bulifényekkel
Party Connect: megsokszorozza a hatást

Sokszorozd meg a hatást a Party Connect funkcióval. Akár 100 kompatibilis vezeték nélküli hangsugárzót is összekapcsolhatsz BLUETOOTH® technológiával, és a zene és a fények teljes összhangba kerülnek. Állíts be véletlenszerű mintát vagy körben villogó fényeket.

Irányítsd a bulit a Sony | Music Center alkalmazással

Irányítsd a bulit a táncparketten a Sony | Music Center alkalmazással – kiválaszthatod kedvenc lejátszási listáidat, megadhatod a következő számot, szabályozhatod a fényeket és válthatsz a hangzásmódok között.

Sony | Music Center alkalmazás logója
A Fiestable alkalmazás a telefon képernyőjén
Fiestable alkalmazás

Töltsd le a Fiestable alkalmazást, és vezérelheted az SRS-XB43 fényeit, emellett használhatsz mozdulatvezérlést is az okostelefon képernyőjén.

„Get it on Google Play” logó
Fiestable Android rendszerre
„Download on the App Store” logó
Fiestable iOS rendszerhez
Könnyen kezelhető

Az SRS-XB43 tervezésekor a kényelem fontos szempont volt, így bárhol és bármikor gond nélkül élvezheted a zenét.

SRS-XB43 kihangosító funkcióval
Hívások kihangosítása

A kihangosítóval kényelmesen tudsz szabad kézzel beszélni akár telekonferencián veszel részt, akár a barátaiddal csevegsz.

Műszaki adatok és funkciók

Az SRS-XB43 a mély ütős basszust tiszta énekhanggal párosítva nyújt fesztiválhangzást, a villogó fények pedig beindítják a bulit.
  • EXTRA BASS™ hangzás LIVE SOUND üzemmóddal

  • X-Balanced Speaker Unit plusz magassugárzó a tiszta énekhangokért

  • Pörgesd fel a bulit villogó fényekkel

  • Por- és vízálló (IP67-es besorolású)

  • Akár 24 órás akkumulátorkapacitás (EXTRA BASS™: akár 14 óra)

Hangsugárzó típusa
Mélysugárzó (B/J)/Magassugárzó (B/J)
Akkumulátorkapacitás
kb. 24 óra
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Sztereó minidugasz (IN) ,USB A (csak DC OUT)
Frekvenciaátvitel hatótávolsága
20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz-es mintavételezés)
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye