45 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
426

4.7 termék 426 vásárlói vélemény alapján

348
57
12
4
5
Teljesítmény

Kiváló

Kialakítás

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

Leghasznosabb pozitív értékelés
0

Awesome

SRS-XB33 2020.06.11. Rendezés elve: ttrevarrow (USA)

I bought one of these two weeks ago to put in my side by side and loved it so much that I bought another one for work. The sound is amazing and I like the equalizer. The lights are also a nice touch.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

9

0

Leghasznosabb negatív értékelés
0

Puissance du volume trop modeste autrement elle f

SRS-XB33 2022.03.21. Rendezés elve: Cheliel (Franciaország)

Puissance trop juste équipement filaire trop court a mon goût autrement une bonne enceinte sans prétention .

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

428 vásárlói vélemény

0

Great speaker

SRS-XB33 2022.07.05. Rendezés elve: Fizzyja (Egyesült Királyság)

Great sound easy to set up great futures and great apps to use

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sehr guter Lautsprecher, toller Sound

SRS-XB33 2022.06.30. Rendezés elve: Herb2022 (Németország)

Eigentlich sollte es ein BOSE werden. Nachdem ich im Fachmarkt einige Vergleiche zog, stellte ich fest, dass Dieser Sony außer einen Supersound auch noch tolle Lichteffekte mitbringt. ich finde ein sehr gutes Preis/Leistungsverhältnis.

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support DE
2022.07.04.

Hi Herb2022,

vielen Dank für dein Feedback. Es freut uns zu hören, dass du mit dem Gerät zufrieden bist.Wir leiten es intern weiter, damit es berücksichtigt wird.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein)
Hadir @Sony Support DE

0

Echt gutes Gerät

SRS-XB33 2022.06.22. Rendezés elve: Tph76 (Németország)

Voller Klang! Mehr als Ich erwartet habe! 100% zu empfehlen! :-) x

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Small in size, big on performance!

srsxb33-bz 2022.06.19. Rendezés elve: Jonly (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

We are very satisfied with the sound quality and performance of the SRSXB33 speaker. I wasn't too sure about the ambient light's when I ordered it, however in use, they really add an extra bit of excitement to the speaker at night. The SRSX plays loud without distortion and the app allows you to set it up to the nth degree. I would recommend this product to anyone.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Sony North America Customer Support
2022.06.20.

Hi Jonly, That's great! We're glad you like cool lighting effects, powerful sound, and distortion-free listening experience of your Sony XB33. The XB33 combines a tough, durable design with long battery life, deep bass sound, and flashing lights. Giving you the freedom to party wherever, whenever. You can also enhance your party by customizing the lighting and flashing strobe lights with the Fiestable app. Thanks for choosing Sony! -Sam

0

Réglages : Super Aigus et Basses exceptionnels

SRS-XB33 2022.06.18. Rendezés elve: SewenDenys (Franciaország)

SRS-XB33 reçu en cadeau...Très beau design beige . Mise en charge USB (led orange) Connection Bluetooth et Mise en route immédiate par indications de petits leds ..de couleurs différentes ..Règlages parfaits à volonté par smartphone connecté bluetooth..Sons extra .Basses puissantes mais subtiles , laissant des aigus expressifs ... Achat envisagé d'une deuxième enceinte SRS-XB33 pour couplage stéréo ...Enceinte SRS-XB33 permet une écoute exceptionnelle en rapport à la taille ..Ecoute de variétés comme de Musiques Classiques (Baroque ..etc...)

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

great

SRS-XB33 2022.06.14. Rendezés elve: poshbling (Egyesült Királyság)

excellent have for the garden great sound and love the lights

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Very good quality. Great sound.

SRS-XB33 2022.06.12. Rendezés elve: Radekfx (Egyesült Királyság)

I'm very happy I bought this speaker. Forth the price

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

The sound is brilliant great base

SRS-XB33 2022.06.08. Rendezés elve: Wendywoo (Egyesült Királyság)

Great base , great volume, easy to use . Great speaker

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Excellent

SRS-XB33 2022.06.06. Rendezés elve: Esiljar (Egyesült Királyság)

I have only been able to use this product once since I purchased it. However, I am very pleased that I bought it

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Fantastic sound great little speaker

SRS-XB33 2022.06.05. Rendezés elve: ALY PALLY (Egyesült Királyság)

Just got it out of the box So impressed looks cool and sounds amazing

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Je l'aime bien cette petite enceinte.....

SRS-XB33 2022.06.03. Rendezés elve: Hervewk (Franciaország)

Très bonne enceinte avec son application et bonne autonomie.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Super son

SRS-XB33 2022.06.03. Rendezés elve: Grotuscreator (Franciaország)

Je viens de recevoir mon enceinte connecté en 30 secondes a mon smartphone , super qualité de son pour 118€

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Super Musikbox mit Großem Akku

SRS-XB33 2022.05.31. Rendezés elve: Micha8zig (Németország)

Guter Bass und schöne Lichteffekte. Die Akkuleistung hat mich beeindruckt. Bin sehr zufrieden.

Hangminőség

Teljesítmény

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Excelente

SRS-XB33 2022.05.30. Rendezés elve: Franzisco (Egyesült Királyság)

I really like the sound and being able to enjoy it outside without worrying about water, dust or shock.

Hangminőség

Teljesítmény

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2022.06.01.

Hi Franzisco,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your Speaker and happy with the sound quality we always aim to deliver! We're also glad to keep you as one of our loyal family members and hope you continue to enjoy it for years to come!

Moreover, don't hesitate to reach out to us over the phone, chat support and email using the details here: https://bit.ly/3xPUapp to provide us with any further feedback you may have, we’re always delighted to hear from our customers!

Mennah @Sony Support UK

0

Toller Lautsprecher

SRS-XB33 2022.05.30. Rendezés elve: ML1456 (Németország)

Live Sound etwas fade, Akku hält nur 8 Stunden Dauerbetrieb

Hangminőség

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

Válasz a következőtől: Customer Service
2022.06.01.

Hi ML1456,
danke für dein Feedback und es tut uns leid, dass der Akku 8 Stunden hält. Wir möchten dich darauf hinweisen, dass die Lebensdauer des eingebauten Akkus mit unserer angegebenen Musikquelle gemessen wird. Die tatsächliche Leistungszeit kann sich von der angegebenen Zeit je nach Lautstärke, abgespielten Titeln, Umgebungstemperatur und Verwendungsbedingungen unterscheiden. Prüfe bitte den Abschnitt "Lebensdauer des eingebauten Akkus" unter dem folgenden Link, um mehr Informationen dazu zu erfahren: http://bit.do/fUnWB Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Besuche dazu unsere Website, um mit uns Kontakt aufzunehmen: http://bit.do/fJYmt

Gehad @Sony Support DE

0

Excellent product

SRS-XB33 2022.05.28. Rendezés elve: Ronh5547 (Egyesült Királyság)

I have had this item for a couple of week well designed and solid piece of equipment. This is by far the best blue tooth speaker I have owned.If I have to give it a mark down it would be seems to be no way to adjust the bass or treble

Hangminőség

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super

SRS-XB33 2022.05.27. Rendezés elve: Rinneco45 (Franciaország)

Tres puissante et beau design. Jeu de lumière top !

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Superbes basses

SRS-XB33 2022.05.22. Rendezés elve: Corsair55 (Franciaország)

Cet appareil m'a été offert pour les dernières fêtes de fin d'année et je dois reconnaitre que je suis très satisfait de ce présent. Très compact et facile à utiliser dans n'importe quelle situation, cette enceinte fait preuve d'une excellente dynamique sonore. Les basses sont claires et le résultat d'ensemble donne un son agréable à écouter.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

War skeptisch (da ich keine Ahnung habe von Boxe)

SRS-XB33 2022.05.21. Rendezés elve: GegenBonzen²innen (Németország)

Da der Markt von Bluetooth Lautsprecher riesig ist und alle sich im Preis enorm unterscheiden doch in der Funktion eben nicht...(ähnlich wie beim Handy) habe ich mir gedacht ich versuche dieses Mal eine Box die einfach mal mit solch eigentlich unnötigen Zusatzfunktionen zu punkten versucht... Kurz u.knapp meine erste Box wurde ausversehen vom Auto überrollt und ich habe mir sofort die selbe Box wieder gekauft da sie mich mit dem wirklich schönen Ambiente licht (Abends zum einschlafen) + Bass + Stabilität + wasserdichte (Pool) einfach auf jeder Ebene überzeugt hat... Die Sound/Licht Einstellungen sind ein wenig knifflig und man müsste eigentlich für jeden Musik Genre Wechsel die Einstellungen neu vornehmen (das ist stressig)... Aber ich bin überrascht wie cool die Funktion (wasserdichte) eigentlich sein kann.... Qualität der Box ist (wie üblich in Hause Sony) besser als durchschnittlich... Sound Qualität ist nur einwandfrei nach eigener Einstellung über App aber der Bass ist wirklich unbeschreiblich gut.... Preis ist hoch aber gerechtfertigt.... (((don't forget FREE ASSANGE))))

Hangminőség

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Service
2022.05.25.

Hi GegenBonzen²innen,
vielen Dank für dein Feedback. Gerne leiten wir dein Feedback in bezug auf die Sound/Licht Einstellungen an die zuständige Stelle in unserem Haus weiter, damit es gegebenenfalls berücksichtigt werden kann. Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Besuche dazu unsere Website, um mit uns Kontakt aufzunehmen: http://bit.do/fJYmt
Gehad @Sony Support DE

0

Handlicher mobiler Lautsprecher

SRS-XB33 2022.05.17. Rendezés elve: MaKra1 (Németország)

Dieses formschöne Gerät ließ sich problemlos Inbetrieb nehmen. Die Bluetooth-Koppelung an mein SONY-Smartphone funktionierte auf Anhieb, so dass die Nutzung der "Music Center"-App sofort möglich war. Die Bedingung über die App ist unkompliziert.

Hangminőség

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Très bon produit

SRS-XB33 2022.05.10. Rendezés elve: fabat (Franciaország)

Très comptant de cet article, excellente fonctionnalités, connexion impeccable !

Hangminőség

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

BIEN

SRS-XB33 2022.05.09. Rendezés elve: fredcaro (Franciaország)

cadeau de fin d'année - bon produit - bonne qualité

Hangminőség

Teljesítmény

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

1

0

Good Bluetooth speaker

SRS-XB33 2022.05.06. Rendezés elve: Jay50 (Írország)

I like the Sony SRS xb33 speaker it sounds good but the on it could be a bit louder when you turn up the volume and I would like to know if you can find out what the software and the firmware version is and if you can get update on the speaker

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2022.05.09.

Hi Jay,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your Speaker and happy with the quality we always aim to deliver! We hope you continue to enjoy it for years to come & welcome to the Sony family!

As for the software version, it can be checked via the “Sony | Music Center” application which can be downloaded by following this link: https://bit.ly/398gpjj.

For more details about updating the software version, check out the following link:https://bit.ly/3yr8pV4.

If the sound is still low after updating the software, please follow the troubleshooting steps mentioned here: https://bit.ly/3N0bOhM.

You can also try resetting the Speaker to its default settings by following the steps described here: https://bit.ly/3KXbKhg.

If the issue is still disrupting you, feel free to contact us by following this link: https://bit.ly/3xPUapp, we will gladly assist you!

Mennah @Sony Support UK

0

Qualité audio appréciée

SRS-XB33 2022.05.05. Rendezés elve: Maru33 (Franciaország)

j'utilise quotidiennement l'enceinte Sony XB33 et en apprécie la qualité du son.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Un son basseux très énergique

SRS-XB33 2022.05.04. Rendezés elve: Quenthan (Franciaország)

Enceinte prise pour obtenir un son riche et chaleureux. Elle tient à la main mais est un peu plus grosse qu'une Boom ou autre Flip. Les basses sont surprenantes, et j'adore. L'application permet quelques effets lumineux et un minimum de réglages sonores sans plus, dommage. Un regret sur le fait de ne pas pouvoir mettre les invites de commande en français. Non testée associée à d'autres enceintes.(party connect) Le partage de l'enceinte à plusieurs est cool, et chacun y va de sa playlist. Hâte de tester à la plage. Elle reste assez lourde en main et je ne voudrait pas la faire tomber.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Nagyon jó termék

SRS-XB33 2022.04.23. Rendezés elve: csoki111 (Magyarország)

Nagyon jó hangzása van.Basszus kellemesen meglepett nagyon ütös.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Great device

SRS-XB33 2022.04.11. Rendezés elve: phannie (Egyesült Királyság)

i love this product nice design , easy to use and such audio quality

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Incredible Speaker!!

SRSXB33/C 2022.04.03. Rendezés elve: NateDawgg (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Just purchased and was pleasantly surprised by the sound quality!!! And it puts on a great “light show”!!! Definitely worth the buy!!!

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony North America Customer Support
2022.04.03.

Hi NateDawgg, Amazing! We're glad that you are enjoying the audio quality of your new speaker. The SRS-XB33 combines a tough, durable design with long battery life, deep bass sound, and flashing lights. Giving you the freedom to party wherever, whenever. Thanks for choosing Sony! Erin

0

Schöner Klang

SRS-XB33 2022.03.27. Rendezés elve: toppitommi (Németország)

Die Box ist schon klasse. Ich konnte bisher allerdings noch nicht die maximale Lautstärke nutzen. Mal sehen wie dann der Klang ist.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Très bon son

SRS-XB33 2022.03.27. Rendezés elve: Brwa (Franciaország)

Article utilisé depuis une dizaine de jours et le son restitué est parfait.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Impressionnant

SRS-XB33 2022.03.26. Rendezés elve: Azania (Franciaország)

Cadeau choisi pour mon anniversaire après lecture de tests comparatifs. Répond à toutes mes attentes, avec un excellent son, clair avec des basses profondes. L'animation avec les lumières est très fun ;)

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Du Sony quoi.. What else

SRS-XB33 2022.03.26. Rendezés elve: Agak87 (Franciaország)

Heureux, elle m'accompagne partout..belle couleur bleue..

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Qualité du son

SRS-XB33 2022.03.24. Rendezés elve: Labulle (Franciaország)

Très bonne solution pour une écoute à partir de mon ordi

Teljesítmény

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Puissance du volume trop modeste autrement elle f

SRS-XB33 2022.03.21. Rendezés elve: Cheliel (Franciaország)

Puissance trop juste équipement filaire trop court a mon goût autrement une bonne enceinte sans prétention .

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2022.03.23.

Bonjour Cheliel,
Merci pour votre commentaire !
Il a retenu toute notre attention.
Nous allons transmettre votre observation au département concerné pour qu'elle soit prise en compte dans nos futurs produits.
Merci pour votre fidélité.
Inas@Sony FR

0

Fait le job

SRS-XB33 2022.03.17. Rendezés elve: Tokozilé (Franciaország)

J'ai acheté cet article en remplacement du SRS-XB30 (fin de vie). Ma nouvelle enceinte, m'aide dans mon travail. Cependant, je trouve qu'il faut beaucoup augmenter le son pour avoir une écoute qui me satisfait. Chose que je n'avais pas avec l'ancienne. De plus je suis obligée de regarder l'enceinte lorsque je veux appuyer sur une touche. Et quand je dois la ranger dans sa boîte, après le travail, je suis obligée de la prendre à deux mains.

Hangminőség

Teljesítmény

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2022.03.21.

Bonjour Tokozilé,
Merci pour votre commentaire !
Concernant la qualité du son baissée, veuillez suivre le lien ci-dessous :
https://bit.ly/3irzDBE.
Si le souci persiste, assurez-vous que l'enceinte est à jour :
https://bit.ly/3inx4jY.
Si le souci subsiste, merci d'effectuer ces démarches :
• https://bit.ly/3JwdoGC.
• https://bit.ly/3Jy7gh2.
Si toujours pareil, n'hésitez pas à nous contacter :
https://bit.ly/3q1uTau.
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Pour vos commentaires sur les touches et l'ergonomie, nous allons transmettre votre observation au département concerné pour qu'elle soit prise en compte dans nos futurs produits.
Merci pour votre fidélité.
Inas@Sony FR

0

Csodás hangzás

SRS-XB33 2022.03.14. Rendezés elve: cs827 (Magyarország)

A hangszórót maximálisan tudom ajánlani mindenkinek!

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Enceinte Sony SRS-XB33

SRS-XB33 2022.03.04. Rendezés elve: Ycopas (Franciaország)

L' enceinte fonctionne très bien la connexion se fait le plus simplement possible le son et parfait sans aucune distorsions même avec le volume au maximum, le jeux de lumière donne un plus il et possible de l'éteindre au cas où petite enceinte pratique ravis de cette achat en promo pour les fêtes parfait cadeau ...

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

qualite de son parfait

SRS-XB33 2022.03.02. Rendezés elve: Nicolas1398 (Franciaország)

j avais jamais entendu un son de tel qualite,,le rendu des bass est enorme

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sony XB33 EXTRA BASS

SRS-XB33 2022.02.28. Rendezés elve: Volki (Németország)

Ich möchte meine Bewertung so beginnen! Vor 2 Wochen kaufte ich mir diese Sony Box. Zwei mögliche Kandidaten standen zu meiner Auswahl. JBL Charge 5 oder diese von Sony. Die JBL gefiel mir vom Klang her nicht so, die von Sony hat einen, für mich, besseren Klang und Bass. Klarer Sound. Der Bass ist nicht aufdringlich, aber für so eine kleine Box (Stereo) angenehm zu hören. Das Akku hält bislang gut durch, nach 3 Tagen 50% Akkuladung vorhanden. Die Box spielte pro Tag ca. 6 Std. Hilfreich ist die Wechselsprechfunktion bei Telefonaten, auch wenn es sich für den anderen Gesprächspartner etwas Hallig anhört. Verstehen ist gut. Die verschiedene Licht Funktion hab ich ausgeschaltet. Stört nur warend der Fahrt. Auch wenn die kleine Box nicht die " Druckwelle" von der Lautstärke bringt, finde ich die echt toll. Fazit: Ich würde die Box von Sony wieder kaufen. Gehe davon aus, das sie weiter so gut funktioniert.

Hangminőség

Teljesítmény

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

kleine aber große Leistung

SRS-XB33 2022.02.26. Rendezés elve: Douglas53 (Németország)

Ich habe es gestern gekauft und bin sehr begeistert

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

kíváló hangzás

SRS-XB33 2022.02.26. Rendezés elve: Joe papa (Magyarország)

Úgyanolyan jó,mint az xb23as.Az xb23ast több éve használom kerékpározás közben.Télen-nyáron,hóban,fagyban,esőben kíválóan müködik.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Grosses performances

SRS-XB33 2022.02.26. Rendezés elve: Marc Silver Surfer (Franciaország)

Ne pas se fier aux effets purement "boîte de nuit" dance floor. Les performances acoustiques sont bluffantes

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super Ausstattung mit vielen Extras

SRS-XB33 2022.02.25. Rendezés elve: Mpjt (Németország)

Die Box liefert einen super Sound mit kräftigen Bass, hört sich echt sauber und intensiv an, bis zu 100 Boxen lassen sich koppeln. Dazu die Beleuchtung mit verschiedenen Effekten, die Verarbeitung wirkt sehr hochwertig. Preis Leistung passt!

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Superbe produit tant pour la présentation que pour

SRS-XB33 2022.02.22. Rendezés elve: JJanjoujj (Franciaország)

Totalement satisfait de cet achat, je le recommande pleinement

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Really good bass sound

SRS-XB33 2022.02.22. Rendezés elve: Stig4355 (Egyesült Királyság)

Lovely speaker with a really good sound for the size of speaker I would definitely recommend

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great audio, good features

SRS-XB33 2022.02.19. Rendezés elve: JessR (Egyesült Királyság)

Considerable improvement over previous model. App provides good sound management. Overall, good value for money.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sony SRS XB-33 Speaker

SRS-XB33 2022.02.18. Rendezés elve: Thapaliya (Egyesült Királyság)

Bought one month ago, working well! -Wish it has a bit longer charging cable!

Hangminőség

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great device and quality for a low price

SRS-XB33 2022.02.16. Rendezés elve: POVC (Egyesült Királyság)

Very easy to use and great sound quality. Not so big after all and very robust device.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Son de qualité

SRS-XB33 2022.02.08. Rendezés elve: eric2591 (Franciaország)

Deux semaines que j'utilise cette enceinte, j'en suis très satisfait. Néanmoins je penser le volume un peu plus fort, surtout quand je suis a l'extérieur. Je pense aussi que SONY aurait pu mettre la voix de l'enceinte en français. Mais globalement très satisfait de cet achat.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Great versatility !

SRS-XB33 2022.02.08. Rendezés elve: SLR999 (Egyesült Királyság)

I bought this a week ago and have used it every day since. Great depth of sound for such a small speaker. It has liberated my listening experience and I can take it wherever I want to, It looks good in any setting and the light feature brings it alive! Great bit of kit.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

REMEK HANGZÁSA VAN

SRS-XB33 2022.02.07. Rendezés elve: Smk69 (Magyarország)

Nagyon örülök, hogy megvásároltam.....tökéletes termék.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Cool!

SRS-XB33 2022.02.04. Rendezés elve: Guci1973 (Magyarország)

3 hónapja vásároltam, méreteithez képest dinamikus hangzás!!!

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

0

0

0

Tolles Outfit

SRS-XB33 2022.02.01. Rendezés elve: Thommi64 (Németország)

Vor drei Wochen erhalten und seitdem in Dauerbetrieb. Hammer Bass, mit Lightshow. Alles natürlich über die App zu steuern. Dieser Kauf hat sich gelohnt. Sehr zu empfehlen.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Bon produit

SRS-XB33 2022.01.31. Rendezés elve: pascal52 (Franciaország)

J'utilise ce produit depuis un mois et j'en suis très satisfait.

Hangminőség

Teljesítmény

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great Speaker

SRS-XB33 2022.01.30. Rendezés elve: moondrops (Egyesült Királyság)

Fantastic sound! I compared it directly to a JBL Charge 5 in the shop and this sounded better, and was considerably cheaper too. The light effects are not to everyone's taste, I'm sure, but you can modify them or turn them off with the Music Centre app. A great buy - I'm really pleased with it.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

1

0

very powerfull

SRS-XB33 2022.01.30. Rendezés elve: tender1 (Egyesült Királyság)

I select online this product online and I have satisfied to buy it due to its performances.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Preis/Leistung stimmt!

SRS-XB33 2022.01.29. Rendezés elve: Elmar Schmitz (Németország)

Keine Effekthascherei,ausgewogen abgestimmt,guter Bass;im Pegel etwas begrenzt,dafür aber ohne Verzerrungen;gekoppelt mit einer weiteren im Stereomodus sicher wesentlich besser als die hochpreisige Konkurrenz...,Kauf nicht bereit!

Hangminőség

Teljesítmény

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Parfait

SRS-XB33 2022.01.27. Rendezés elve: petit goupil (Franciaország)

trop bien, j'ai suivi l'avis "les numériques", site de comparatif et suis contente de mon choix.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

A must for potential speaker heads!

SRS-XB33 2022.01.27. Rendezés elve: Toddy12 (Egyesült Királyság)

I have been using this speaker for about 3wks. Its very well built and feels how you would alexpext for the price point, the sound is fantastic even at full volume and the bass is awesome until around 80% then u will lose some of the bass but over all I would recommend this speaker for your home or holiday. 5* from me...

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super enceinte !

SRS-XB33 2022.01.26. Rendezés elve: Adavs (Franciaország)

Enceinte de qualité, résistante et produisant un son épatant pour le gabarie, je recommande !

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sounds and looks great

SRS-XB33 2022.01.26. Rendezés elve: Sony wbts (Egyesült Királyság)

Bought this to replace an old Bose which cost way too much when compared with this Sony. Easy to use, looks good and the sound quality is amazing! The fact that it’s wireless is an added bonus. Buy Bose hello Sony.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Bel objet.

SRS-XB33 2022.01.25. Rendezés elve: Chrsi1956 (Franciaország)

J'ai acheté cette enceinte pour chacune de mes filles pour leur noël. Très beau produit avec une finition de très haut niveau, très musicale et avec une animation lumineuse assez chouette.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

compact and sturdy

SRS-XB33 2022.01.24. Rendezés elve: jay rus (Írország)

Love this speaker as my previous Sony speakers. Only flip side is its not as loud as my XB31.

Hangminőség

Megfelelő

Teljesítmény

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2022.01.27.

Hi jay,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your speaker, and for more years to come!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony UK


0

Very impressive!!

SRS-XB33 2022.01.21. Rendezés elve: Buck1961 (Egyesült Királyság)

The XB33 Bluetooth speaker delivers good overall sound that fills a room easily. The bass packs a punch. It is easy to connect to any Bluetooth device. I liked the live sound feature as it gives the impression of a wider sound stage when listening to music. The battery life is excellent lasting for ages. The party lights are a novel addition and I must admit I rarely use them but are a nice visual touch if needed. I love the materials used to construct the unit, very tactile and easy and pleasing to use. All in all a great speaker at an affordable price. Love mine. Sony are a brand I trust when thinking of buying any audio products. The XB33 speaker comes highly recommended.

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

Ez a véleményező ingyenesen kapta meg a terméket, vagy egy termékkölcsönzési program résztvevője volt

0

0

0

Sans fautes

SRS-XB33 2022.01.19. Rendezés elve: Ricco8300 (Franciaország)

Une enceinte fiable , originale de par ses lumières et vraiment excellente en son .puissante avec des basses profondes je ne pouvais pas demander plus . Me satisfait entièrement. Bravo Sony

Hangminőség

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

A Great Bit if Kit !!

SRS-XB33 2022.01.19. Rendezés elve: Th0masW (Egyesült Királyság)

Received this as a present. Its marvellous. So easy to operate. Great sound and fantastic battery life. It's so good I'm thinking of buying the smaller one to take on holidays.

Hangminőség

Kiváló

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

umzz-umzz-umzz

SRS-XB33 2022.01.18. Rendezés elve: AB68 (Németország)

Nutze neben meiner High-endigen Anlage noch weitere Bluetooth-Boxen im oberen Preissegment und muss sagen, dass der XB33 ganz ordentlich abliefert; da ich aber sehr Höhen und Mitten orientiert bin, hätte ich wol besser den "großen Bruder" erwerben sollen. Ansonsten Daumen hoch und auf jeden Fall einen Versuch wert. Ach ja, der Verbindungsaufbau zum Handy ( Galaxy Note 10+ ) läuft völlig problemlos, habe hier keinerlei Probleme feststellen können.

Hangminőség

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0