MINDEN VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓ

SRS-NB10 vezeték nélküli nyakpántos hangszóró

SRS-NB10
Fekete színű SRS-NB10 vezeték nélküli nyakpántos hangszóró háromnegyedes nézetből

whitegray

59 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Fekete színű SRS-NB10 vezeték nélküli nyakpántos hangszórót viselő nő
Fekete színű SRS-NB10 vezeték nélküli nyakpántos hangszóró háromnegyedes nézetből
Fehér színű SRS-NB10 vezeték nélküli nyakpántos hangszóró háromnegyedes nézetből
Fekete színű SRS-NB10 vezeték nélküli nyakpántos hangszóró szemből
Fekete SRS-NB10 vezeték nélküli nyakpántos hangszóró felülnézetben
Még kényelmesebb otthoni munkavégzés

Részt vehetsz konferenciahívásokon. Hallgathatsz zenét. És közben kényelmesen sétálhatsz. Az SRS-NB10 vezeték nélküli nyakpántos hangszóró még élvezetesebbé teszi az otthoni munkavégzést.

Mindent tisztán fogsz hallani

A teljes tartományú hangszóróegység a füleidnél nyújt optimális hangzást, így te mindent tisztán fogsz hallani, a többiek a szobában pedig szinte alig veszik észre. Az egység hátuljában található passzív hangsugárzó felerősíti a basszust és gondoskodik a kiegyensúlyozott hangzásróln, javítva az élményt az értekezletek során.

Vezeték nélküli SRS-NB10 nyakpántos hangszóró felülnézeti képe, rajta a teljes tartományú hangsugárzó egység helyével
A vezeték nélküli SRS-NB10 nyakpántos hangszóró háromnegyedes nézete, a mikrofon helyét mutató részlettel
Akkor is hallani fognak, ha zajos a környezeted

Bármi is történik körülötted, a hangod mindig tisztán hallgató lesz a Precise Voice Pickup technológiának köszönhetően. A két mikrofont használó, kiváló minőségű sugáralakító tömb a fejlett hangjelfeldolgozással kombinálva azt jelenti, hogy az SRS-NB10 minimalizálja a visszacsatolást és a visszhangot, miközben kristálytiszta hangminőséget biztosít a hívott személy vagy személyek számára.

Egy érintés és beszélhetsz, egy érintés és hallgathatsz

Néha beszélsz, néha hallgatsz, néha csak azt szeretnéd, hogy le legyél némítva. Egyszerűen vezérelheted a különböző alkalmazásokban a mikrofont a konferenciahívás közben, ha megnyomod a némítógombot.

Közelkép az SRS-NB10 vezeték nélküli nyakpántos hangszóró mikrofonjának némítógombjáról
Közelkép az SRS-NB10 vezeték nélküli nyakpántos hangszóró hangerőgombjáról
Állítsd be a kívánt hangerőt

A hívásokon hangos és halk hangok, illetve különböző hangmagasságok és tónusok keverednek. A Sony nyakpántos hangszóró oldalán található gombbal egyszerűen beállíthatod a számodra kényelmes hangerőt. Zenehallgatás közben pedig szünetet is tarthatsz.

Ha egész nap dolgozol, egész nap viselheted

Ez a könnyű és kényelmes nyakpántos hangszóró egész napos használatra termett – az első értekezlettől az utolsó hívásig. Stabilan simul a nyakhoz, és gyengéden támaszkodik a vállakra, így a munkád végeztével is tovább hordhatod; tökéletes eszköz a zenehallgatáshoz vacsorakészítés vagy takarítás közben.

Fehér színű SRS-NB10 vezeték nélküli nyakpántos hangszóró szemből
Csak kényelmesen

Annyira könnyű, hogy meg fogsz feledkezni róla. A hátsó részen található rugalmas nyakpántnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik.

Egy nő visel fehér színű SRS-NB10 vezeték nélküli nyakpántos hangszórót
Ne szakadj el a külvilágtól

A nyitott, hallójáratot szabadon hagyó kialakításnak köszönhetően hívás közben is tisztában leszel a körülötted zajló dolgokkal.

Nagy teljesítményű és praktikus

Még a munkamániásoknak sem kell aggódnia az akkumulátorkapacitás miatt. Ez a vezeték nélküli nyakpántos hangszóró egész nap bírja a munkahelyi hívásokat, zene lejátszási listákat, tévéműsorokat és egyebeket.

20 órás akkumulátorkapacitás ikonja
Egész nap bírja

Az akár 20 órás akkumulátorkapacitás azt jelenti, hogy nem kell szünetet tartanod, akárhány virtuális megbeszélésen kell részt venned.

Ikonok, melyek azt mutatják, hogy egy 10 perces gyorstöltés akár 60 perc használatot biztosít
A szükséges extra erő

Ha mégis lemerül, a 10 perces gyorstöltés az USB Type-C segítségével akár egy órányi plusz munkát vagy játékot is biztosíthat.

Vesd bele magad a munkába. Lazíts a kedvenc zenéidre.

Egyszerre két készüléket is csatlakoztathatsz, például egy laptopot és egy okostelefont. Ha munkahelyi hívás érkezik a laptopon, amíg zenét hallgatsz az okostelefonon, a nyakpánt bal oldalán található Lejátszás/Hívás gomb egyszeri megnyomásával fogadhatod. Ha pedig véget ér a hívás, folytatódik a kedvenc lejátszási listád – nem kell újra csatlakoztatni.

Illusztráció, ahogy az SRS-NB10 vezeték nélküli nyakpántos hangszóró egyszerre csatlakozik egy okostelefonhoz és laptophoz
Fröccsenésálló. Teljes szabadságot nyújt.

Az IPX4-es kialakításnak köszönhetően gondtalanul végezheted napi teendőidet, miközben zenét hallgatsz.

A zene és a film csak rád tartozik

Ez a nyakpántos hangszóró tiszta hangot ad, még alacsony hangerőnél is. Csatlakoztasd Bluetooth®-on keresztül tévéhez, okostelefonhoz vagy zenelejátszóhoz, és úgy élvezheted a kedvenc filmjeidet, műsoraidat és lejátszási listáidat, hogy nem fogod zavarni a szomszédokat, szobatársakat vagy családtagjaidat.

Letisztult forma

Elegáns és egyszerű formatervével, kis tömegével és minőségi szövetfelületével igazi élményt nyújt viselőjének.

Fekete SRS-NB10 vezeték nélküli nyakpántos hangszóró felülnézetben
Érezd a minőséget

A szövetburkolatú hangszórók prémiumkategóriás megjelenést és érzetet kölcsönöznek a nyakpántnak.

Egy fekete és egy fehér SRS-NB10 vezeték nélküli nyakpántos hangszóró háromnegyedes nézetben
Színválasztás

Ez a viselhető hangszóró faszénszürke vagy fehér színben kapható, hogy biztosan passzoljon az otthoni irodádhoz.

Vedd szemügyre közelebbről az SRS-NB10 készüléket
Az SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézeteAz SRS-NB10 készülék 360 fokos terméknézete
Fentről készített kép három, különféle anyagokat tartalmazó tálról: fa és növényi rostok, tiszta üvegdarabok és színes műanyagdarabok
A fenntarthatóságot szem előtt tartva készült

A termékeink nemcsak stílusosak, hanem a környezetre is tekintettel vannak. Az SRS-NB10 csomagolásának kevesebb mint 10%-a készült műanyagból. Ez is mutatja, hogy a Sony elkötelezetten dolgozik a termékei és tevékenységei környezeti hatásának csökkentésén.

Műszaki adatok és funkciók

A vezeték nélküli nyakpántos hangszóró a vállaidon nyugszik, hogy kényelmes legyen az otthoni munka közben. Konferenciahívásokhoz és zenehallgatáshoz készült.
  • A Precise Voice Pickup technológia tisztán továbbítja a hangodat

  • A teljes tartományú hangszóróegység kiváló minőségű hangot biztosít

  • Könnyű és kényelmes kialakítás, hogy egész nap viselhesd

  • Legfeljebb 20 óra akkumulátorkapacitás, 10 perces gyorstöltés 1 óra játékidőhöz

  • IPX4 fröccsenésálló kivitel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye