LSPX-S3 ÜVEG HANGSUGÁRZÓ

Kellemes hangulat, tiszta hangzás

Élvezd a tökéletesen megformált, kristálytiszta hangzást szerves üvegen keresztül. Azonnal megteremtheted a hangulatot az állítható megvilágítással, például a nyugtató gyertyafénnyel.

135 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Teremts pihentető környezetet hangokkal és fényekkel

Akár a reggeli ébredésről, akár a nappali bevilágításáról van szó, a stílusos és kifinomult kialakítás minden környezetbe könnyedén belesimul. 

Egy asztalra helyezett Sony LSPX-S3 üveg hangszóró, mellette egy dolgozó emberrel.
Egy ebédlőasztalon álló Sony LSPX-S3 üveg hangszóróból szól a zene két evő embernek.
Kristálytiszta hangzás a szervesüveggel

Az LSPX-S3 Advanced Vertical Drive technológia három aktuátort alkalmaz a szervesüveg végének kopogtatásához, amely a rezgéssel minden irányban szétszórja a hangokat.

A Sony LSPX-S3 üveg hangszórót oldalnézetből ábrázoló kép egy bevágással, amely a basszust felerősító belső hangsugárzót mutatja.
Erőteljesebb basszus Bass Boost módban

Ha szeretnéd hangsúlyosabbá tenni a basszust, választhatod a Music Center alkalmazás „Bass Boost” üzemmódját a drámaibb mély szólamokhoz.

A Sony LSPX-S3 üveg hangszórót oldalnézetből ábrázoló kép egy bevágással, amely a szobát hanggal megtöltő magassugárzót mutatja.
Tiszta magas hangok a széles terítésű hangzáshoz

Akármilyen zenét hallgatsz éppen, tiszta magas hangokat hallhatsz a szervesüveg csőből készült magassugárzó jóvoltából, amely minőségi hangzást teremt a helyiség minden pontjában.

Széles teret betöltő hangzás

Az üveg hangszórót bárhol elhelyezheted a szobában. A teljes szervesüveg cső rezeg és kiemelkedően tiszta hangot biztosít, ami 360 fokos szögben terjed, így tiszta hangot fogsz hallani, akármelyik irányban állsz.

A Sony LSPX-S3 üveg hangszóró egy kávézóasztalon, két beszélgető ember között.
LSPXS3_L_RoomFilling
Hozz fényt az éjszakába

Gyertyafény üzemmódban pont úgy pislákol, mint egy gyertya fénye, és kétféle megvilágítás közül is választhatsz a helyzettől függően: világos az általános használatra, és visszafogott, ha lazítani szeretnél éjszaka.

Asztalra helyezett Sony LSPX-S3 üveg hangszóró, amelynek gyengéden égő fényénél épp olvasnak.
A tökéletesen otthonos hangulat megteremtése

A valódi gyertyához hasonlóan pislákolni képes, lágy fényű LSPX-S3 tökéletes eszköz, ha pihentető vagy romantikusan estét tervezel otthon. Még szinkronizálhatod is a fényeket, hogy a zene ritmusában pulzáljanak.

Karcsú, letisztult forma 

A stílusos hangszóró kifinomult hangzásával tökéletesen illik az otthonodhoz. Az ásványi ezüst bevonat fémes érzetet és polírozott ásványszerű külsőt kölcsönöz a hangszórónak.

A Sony LSPX-S3 üveg hangszórót négy különböző nézőpontból is bemutató felvétel.
Fiatal hölgy, amint a kezében tartja a Sony LSPX-S3 üveghangszórót, az eszköz hordozhatóságát szemléltetve.
Vigye magával bárhová

Az üveg hangsugárzó rendkívül jól hordozható, bárhová magaddal viheted, és bármilyen helyiséget képes feldobni fénnyel, zenével és hangulattal. 

Párosíts még egy hangszórót a sztereó hangzásért

Két üveg hangszóró összekapcsolásával vezeték nélkül élvezheted a szétválasztott sztereó hangzást. A sztereó mód azt is lehetővé teszi, hogy a két hangszóró a sztereó hang jobb- és bal csatornájaként szolgáljon.

A Multi Room üzemmód használatát bemutató felvétel két darab egymással szinkronizált Sony LSPX-S3 üveg hangszóróról.
A Sony LSPX-S3 üveg hangszórót és egy okostelefont ábrázoló kép arról, hogy miként vezérelhető az eszköz az alkalmazással.
Irányíts a Sony | Music Center alkalmazással

Töltsd le a Sony | Music Center alkalmazást iOS-re vagy Androidra, és távolról vezérelheted a fényerőt és a zenét, illetve elalvásidőzítőt állíthatsz be.

Hogyan működik?
Fentről készített kép három, különféle anyagokat tartalmazó tálról: fa és növényi rostok, tiszta üvegdarabok és színes műanyagdarabok
A fenntarthatóságot szem előtt tartva készült

A termékeink nemcsak stílusosak, hanem a környezetre is tekintettel vannak. Az LSPX-S3 csomagolásának kevesebb mint 5%-a készült műanyagból. Ez is mutatja, hogy a Sony elkötelezetten dolgozik a termékei és tevékenységei környezeti hatásának csökkentésén.

Műszaki adatok és funkciók

Nagyszerű hangzás, csodás hangulatfény és számos extra funkció teszi az LSPX-S3 lámpát utánozhatatlan otthoni társsá. Akár a nappaliban szórakozol, akár lecsendesedve készülődsz az alváshoz, különféle hangulatvilágítások közül választhatsz, például csendes gyertyafényt. Az organikus üvegen átpulzáló hanggal pedig élvezheted a kedvenc zenédet, bárhol is jársz.
  • A szervesüvegből készült cső magassugárzók garantálják a tiszta magas tartományt és a 360 fokos hangteret

  • Beépített 46mm-es hangsugárzó-egység a kiegyensúlyozott középhangokért

  • Passzív hangsugárzó biztosítja a tiszta mély hangokat

  • 32 fokozatban állítható fényerő és két gyertyafény mód, az igazi gyertyáéhoz hasonló, remegő fénnyel

HANGSZÓRÓ TÍPUSA
Magassugárzó: Szervesüveg-henger típusú
HANGSZÓRÓ MÉRETE
A hangsugárzó-egység átmérője (mélysugárzó): Kb. 46 mm
AKKUMULÁTOR-ÜZEMIDŐ
Kb. 8H
FREKVENCIAÁTVITELI TARTOMÁNY
Igen
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye