LSPX-S2 ÜVEG HANGSUGÁRZÓ

Kellemes hangulat, tiszta hangzás 

Töltse meg a teret kristálytiszta hangzással és hangulatvilágítással egy olyan hangsugárzón keresztül, amit úgy terveztünk, hogy észrevétlenül az élete részévé váljon.

222 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Teremtsen pihentető környezetet a hangokkal és fényekkel 
Kristálytiszta hangzás

Az üveg hangsugárzó egész teret betöltő hangzást ad a szervesüveg cső segítségével, ami kivételesen tiszta magas hangokat biztosít. 

Töltse meg a tér minden sarkát 360 fokos hanggal

Helyezze az üveg hangsugárzót akárhová a szobában. Az egész szervesüveg cső egyszerre rezeg és sugároz kivételesen tiszta hangot 360 fokban, hogy ön tiszta hangot halljon, akárhol tartózkodik.


Fedezze fel az Advanced Vertical Drive technológiát

LSPX-S2 életstíluskép szerves üveggel
Kivételesen tiszta hangot biztosít a szervesüveg cső

A szervesüveg csövet három mozgatókar rezegteti, így az egész felülete hangsugárzóként viselkedik. A hagyományos magassugárzók nagyrészt egyirányú hangjával ellentétben, a henger alakú formának köszönhetően az üvegcső kiváló hangminőséget biztosít minden szögből.

Nagy felbontású hang

Élvezze az üveg hangsugárzók nagy felbontású hangminőségét Wi-Fi-n vagy audiobemeneten keresztül. A nagy felbontású hang a CD-knél magasabb mintavételi arány rögzítését és lejátszását teszi lehetővé, így a stúdióhang apróságaiban is gyönyörködhet a CD lemezeknél jobb hangminőségnek köszönhetően.

LSPX-S2 életstíluskép
Tiszta magas hangok

A szerves üvegből készült magassugárzó nagy felületének köszönhetően távolról is képes betölteni egy teret a hangjával. A szerves üveg ugyanolyan meghitt atmoszférát teremt, mint egy üveglámpás.

LSPX-S2 középsugárzó
Kiegyensúlyozott középtartomány

Beépített 35 mm-es hangsugárzó-egység biztosít erőteljes középhangokat.

LSPX-S2 mélysugárzó
Tiszta mélyhangok

Egy optimalizált passzív hangsugárzó biztosítja a tiszta mély hangokat.

Észrevétlenül az élete részévé válik

Az üveg hangsugárzók hozzátesznek az otthona stílusához, mint minden gyönyörűen megtervezett tárgy. 

Stílusos, hogy illeszkedjen a beltérhez  

A bársonyos fekete borítással és a tiszta szervesüveg csővel az üveg hangsugárzó olyan mestermunka, ami illik az ön stílusához.

Változtassa meg a hangulatot a háttérvilágítás módosításával

A 32 különböző fényerő-szintnek köszönhetően minden térhez megtalálja a megfelelő háttérvilágítást, amivel tökéletes hangulatot teremthet.

Üveg hangsugárzó az étkezőben
Az étkezőbe
Üveg hangsugárzó a hálószobában
A hálószobába
Úgy remeg, mint a gyertyafény 

A gyertyafény-üzemmódban a háttérvilágítás fénye úgy remeg, mint egy igazi gyertyáé – választhat erős fényű és visszafogott gyertyafény-erőt, a helyzetnek megfelelően.

Élvezze vezeték nélkül

A beépített Wi-Fi és BLUETOOTH® csatlakoztatási lehetőséggel, valamint a 8 órás akkumulátor-üzemidővel az üveg hangsugárzó gond nélkül illeszkedik az ön életébe.

Bluetooth® ikonja
Bluetooth® csatlakozás

Az egyérintéses NFC technológia és az LDAC kompatibilitás révén könnyedén élvezheti a magasabb szintű zenei élményt.

Wi-Fi ikon
Wi-Fi® csatlakoztathatóság

Ha a Spotify Connect csatlakozik az otthoni Wi-Fi hálózatra, akkor ön közvetlenül streamelheti valamennyi zenéjét kiváló minőségben.

8 óra ikonja
8 órás akkumulátorkapaciás

Bluetooth® üzemmódban akár 8 órán keresztül is bírja az akkumulátor, hosszabb zenehallgatásnál pedig bedughatja a készüléket.

LSPX-S2 szállítás közben
Vigye magával bárhová

Az üveg hangsugárzó egyszerűen hordozható. Vigye magával a házon belül, az üveg hangsugárzóknak nagyszerű hangzásuk lesz, bárhová helyezi őket.

Spotify logó
Közvetlen Spotify streamelés

Játsszon le zenét a Spotifyról közvetlenül a hangsugárzón keresztül, vagy használja a mobileszközén lévő Spotify alkalmazást a teljeskörű távvezérléshez. 

LSPX-S2 egy gombnyomásos lejátszás
Egy gombnyomással játssza le a kedvenc zenéit

Egyetlen gombnyomással elindíthatja a legutóbb lejátszott számot a Spotifyról, az előre meghatározott kedvencét, vagy az általunk javasolt zenét a Spotify üveg hangsugárzók számára készített lejátszási listáról.

Két LSPX-S2 hangsugárzó vezeték nélkül csatlakoztatva
Élvezze több helyiség összekapcsolását

A Multi Room (több helyiség) funkció segítségével hallgathatja ugyanazokat a zenéket, de különbözőeket is az egyes helyiségekben a Sony I Music Center alkalmazással, miközben valamennyi lejátszást egyetlen eszközről vezérli. Két üveg hangsugárzó összekapcsolásával vezeték nélkül élvezheti az egyértelműen elkülönülő sztereó hangokat. A sztereó mód azt is lehetővé teszi, hogy a két hangsugárzó a sztereó hang jobb- és bal csatornájaként szolgáljon.

Okostelefonról vezérelt LSPX-S2
Irányítson a Sony | Music Center segítségével

Töltse le a Sony | Music Center alkalmazást iOS-re vagy Androidra, hogy távolról vezérelje a fényerőt és a zenét, vagy beállítsa az elalvásidőzítőt.

Műszaki adatok és funkciók

Vigye magával a meghitt hangulatot akárhová, az üveg hangsugárzók meleg fényeivel és kristálytiszta hangzásával; amit arra terveztek, hogy észrevétlenül beleolvadjon a környezetébe.
  • A szervesüvegből készült cső magassugárzók garantálják a tiszta magas tartományt és a 360 fokos hangteret

  • Beépített 35 mm-es hangsugárzó-egység a kiegyensúlyozott középhangokért

  • Passzív hangsugárzó biztosítja a tiszta mély hangokat

  • 32 fokozatban állítható fényerő és két gyertyafény mód, olyan remegő fénnyel, mint az igazi gyertyáké

  • Az egy gombnyomásos lejátszással nincs szükség más eszközre a Spotify zenéinek eléréséhez

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye