GTK-PG10

Tökéletes hangzás kültéri bulikon

A hangzást messzebbre juttatni képes, külön kültéri partimódjának köszönhetően a GTK-PG10 kifejezetten alkalmas kültéri használatra – még fröccsenésálló felső panelje is van italtartónak. 

98 552 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Szabadtér vagy beltér – öné a választás

A hosszú akkumulátoros üzemidejű, vezeték nélküli, hordozható GTK-PG10 ideális a szabadtéri zeneélményhez – partikon, piknikezéskor és kempingezéskor egyaránt. Felhajtott felső panellel pedig helytakarékos beltéri megoldás, az egész szobát betöltő hangzással.

Életstílus-felvétel kültéren használt GTK-PG10 hangsugárzóról
KÜLTÉR
Életstílus-felvétel beltérben használt GTK-PG10 hangsugárzóról
BELTÉR
GTK-PG10 lezárt felső panellel
Hangos és kristálytiszta

A GTK-PG10 bel- és kültéren egyaránt erőteljes hangzásra képes a tisztaság terén vállalt kompromisszum nélkül. A DSP (Digital Signal Processor) automatikusan optimalizálja a hangbeállításokat a környezetnek megfelelően.

GTK-PG10 lecsukott felső panellel az előre irányuló hangzáshoz
Előre irányuló hangzás

Lecsukott felső panelekkel és előrefelé néző magassugárzókkal a GTK-PG10 előrefelé sugározza a hangot a hangerő és a tiszta hangzás jegyében.

GTK-PG10 kültéri partimódban, nyitott felső panellel
Kültéri partimód

Lenyitott felső panelekkel a beépített magassugárzók felfelé és kifelé néznek, így a kültéri bulikon nagyobb területen terítik a hangot. 

13 órás akkumulátoros üzemidő ikonja
Parti – bárhol

Hálózati áram nélküli helyen van a parti? Nem gond. A beépített akkumulátor akár 13 órán át képes a partizásra 25-ös hangerőszinten. Az akkumulátorkapacitás még teljes hangerő mellett is 5 óra.

Bluetooth® logó
Bluetooth® csatlakoztathatóság vezeték nélküli zenelejátszáshoz

A Bluetooth® technológia segítségével szabadon továbbíthatja minden kedvenc zeneszámát és lejátszási listáját az okostelefonjáról a hangrendszerre.

USB ikon
USB port a csatlakoztatáshoz, a lejátszáshoz és a töltéshez

Csatlakoztasson USB memóriakártyát, okostelefont vagy tabletet, és lejátszhatja digitális fájljait. Képes kezelni az MP3, a WMA, az AAC és a WAV formátumot, így a parti nem áll le – egyúttal az eszközt is töltheti.

FM-tuner ikonja
Hallgassa kedvenc csatornáit az FM-rádióval

Hallgatni szeretné kedvenc lemezlovasait, élő sportközvetítéseit vagy rádióműsorait? Az FM-rádió állomáskeresőjével egyszerűen felmérheti, milyen adások szólnak.

Fröccsenésálló felső panel

Ha a felső panel le van nyitva, tökéletes helyet kínál ételek és italok elhelyezéséhez; és nem is kell aggódni, ugyanis a felső panel mély, beépített pohártartót is tartalmaz, fröccsenésálló és könnyen tisztítható.

GTK-PG10 hordozás közben
Könnyen hordozható kialakítás 

Vegye fel, és bárhol indulhat a buli. Akár otthon szeretné jól érezni magát baráti körben, akár kimozdulna a szórakozáshoz, a kocka alakú, kompakt GTK-PG10 beépített fogantyújával kényelmesen hordozható.

GTK-PG10 háromlábú állványon
Állványhoz rögzíthető 

Magasításképpen a GTK-PG10 könnyen állványra erősíthető a gyári rögzítőfurata révén.

Sony | Music Center alkalmazás logója
Egyedi beállításokat adhatsz meg a Sony | Music Center alkalmazással

Vedd kezedbe az irányítást a Sony | Music Center alkalmazás segítségével. Csak töltsd le okostelefonodra, és vezeték nélkül vezérelheted a zenelejátszást. Módosíthatod a hangbeállításokat, kiválaszthatod kedvenc lejátszási listáidat telefonodról vagy USB-ről is, és anélkül választhatod ki a következő számot, hogy az a hangrendszerhez lenne kötve.

Szórakoztatóan és egyszerűen vezérelhető a Fiestable alkalmazáson keresztül

Vegye át a lejátszás irányítását az okostelefontól az exkluzív Fiestable alkalmazással, amelyet csak a Sony Music | Center alkalmazás letöltése után ér el. Válthat zeneszámot és hangerőszintet is az okostelefonjába beszélve – elég a hangvezérlést választania a Fiestable alkalmazásban, és kimondani az utasítást.

A GTK-PG10 hangsugárzóhoz a Fiestable alkalmazáson keresztül kapcsolódó okostelefon
Google Play logó
Sony | Music Center Android rendszerhez
App Store logó
Sony | Music Center iOS rendszerhez
Fiestable Android rendszerre
Fiestable iOS rendszerhez
Több csatlakoztatott eszköz illusztrációja
Több készülékkel összekapcsolása

Akár három okostelefont vagy tabletet is csatlakoztathat Bluetooth®-kapcsolaton keresztül, így lejátszhatja a zenetáraiban tárolt zeneszámokat, még nagyobb választékból válogathat.

Mikrofon ikon
Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt

Akár ön a buli hangulatfelelőse, akár csak a kedvenc zenéjére énekelne, elég csatlakoztatni a mikrofont. A GTK-PG10 közvetlenül a zenéhez keveri a hangját. 

Műszaki adatok és funkciók

Hordozható, vezeték nélküli és újratölthető eszköz, így a GTK-PG10 ideális megoldás a kültéri használathoz – külön kültéri partimódot is kínál nagyobb hangerővel, az italok tárolásához pedig fröccsenésálló felső panelt. Nagyszerűen teljesít beltérben is – kis helyigény, tiszta hangzás.
  • Kültéri partimódban messzebbre terjed a hang

  • Fröccsenésálló felső panel beépített pohártartóval

  • Az akkumulátor akár 13 órás lejátszást is biztosíthat

  • Bluetooth® csatlakoztatási lehetőség vezeték nélküli zenelejátszáshoz

  • Az FM-tuner lehetővé teszi, hogy meghallgassa kedvenc rádióműsorait

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye