VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓI

Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó

SRS-ZR7

Kép a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről

whiteblack

119 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről

Jellemzők

Nagy felbontású hang 

A Sony a forrástól a hangsugárzóig olyan technológiákat használ, amelyek garantálják a maximális audioélményt. A digitális erősítő és a speciális magassugárzók a nagy felbontású hangfájlok esetében a legfinomabb árnyalatokat is precízen adják vissza, így minden úgy szól, ahogy a művész elképzelte. Az MP3-fájlok esetében digitális feldolgozószoftver javítja fel a tömörített zenei formátumokat minden elveszett részlet helyreállításához. 

2.2 csatornás rendszer az erőteljes hangzáshoz 

Élvezze a 2.2 csatornás hangsugárzórendszer erőteljes hangzását. Két középtartományú hangsugárzó gondoskodik a tisztán kivehető énekhangokról és az összetettebb dallamokról. Két nagy teljesítményű mélynyomó és egy passzív hangsugárzó együttesen biztosítja az átütő basszust. Mindig tiszta hangzásban lehet része, a hangerőtől függetlenül. 

Még ütősebb basszus mélysugárzó és passzív hangsugárzó segítségével

Igazán ütős basszus egy kompakt hangsugárzóból. A passzív hangsugárzó egy mélynyomóval működik együtt, és a hangsugárzón keresztül áramló levegőre reagálva mesterséges teret alakítanak ki a hangsugárzóházban. Ez több levegő átáramlását teszi lehetővé, aminek köszönhetően a kisebb méretű hangsugárzók is jobb hangminőségre képesek – különösen az alacsony frekvenciákon. 

Gazdag zenei élmény a ClearAudio+™ móddal 

A Clear Audio+™ egy egyedülálló technológia, mely kiaknázza a Sony digitális jelfeldolgozásban szerzett szakértelmét. A több évtizedes tökéletesítési folyamat eredményeként gazdag, kiváló minőségű zenei élményt biztosít. 

LDAC™: nagy felbontású hang továbbításához

Az LDAC számos továbbítási sebességet támogat, az adott vezeték nélküli környezet szerint. Segítségével a nagy felbontású hang tartalmakat kivételes, a nagy felbontású hanghoz közeli, kivételes hangminőségben élvezheti, a maximális átviteli sebességen, 990 kbps sebességgel történő továbbítással (ez körülbelül a háromszoros adatmennyiség a hagyományos Bluetooth® hangtartalmakhoz képest). Az LDAC továbbfejlesztett vezeték nélküli zenei élményt kínál minden zenei tartalomhoz, ahogyan azt az előadó valójában megálmodta.

A DSEE HX™ visszaállítja zenefájljait 

Szárnyalja túl a CD-minőséget. A DSEE HX™ szabadalmaztatott DSEE technológiánkra épít, és a tömörített hangfájlokat nagy felbontású hanghoz közeli minőségre javítja fel. A DSEE HX™ technológia az eredeti felvételek tömörítési eljárása során elveszett finom részletek visszaállításával gazdag, stúdióminőségű audioélményt hoz létre minden zenénél. 

Engedje szabadon a zenét a több szobában elérhető zenehallgatás élményével

Engedje, hogy a zene mindenhova elkísérje otthonában a Sony | Music Center alkalmazás által vezérelt többhelyiséges zenehallgatási funkcióval. Az alkalmazással csoportosíthatja a megfelelő Sony hangprojektorokat és hangsugárzókat. A Csoportos üzemmóddal több hangsugárzón keresztül merülhet el egyszerre ugyanabban a zenében, a Különálló üzemmód pedig különböző zenék hallgatását teszi lehetővé több hangsugárzóval.

Egyérintéses zenehallgatás funkció az azonnali zenelejátszás érdekében

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és bonyolult beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis okostelefonját vagy egyéb eszközét* a készüléken található „N” jelhez, és indítsa el zenéit. Nem rendelkezik NFC-funkcióval? Nem gond. A Bluetooth® beállítások a készülékek manuális párosítását is lehetővé teszik. 

A legegyszerűbb módja, hogy zenéit a hangsugárzóira küldje

A Chromecast built-in segítségével kedvenc zenei alkalmazását a hangsugárzókra streamelheti. Egyszerűen érintse meg a Cast gombot a zenei alkalmazásban Android telefonján vagy tabletjén, iPhone-ján, iPadjén, Mac® vagy Windows laptopján, illetve Chromebookján, és az indításhoz jelöljön ki egy hangsugárzót vagy hangsugárzócsoportot.

Hangolja össze zeneszámait a Sony | Music Center segítségével 

Töltse le a Sony | Music Center alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére, és szabadon kezelheti zenegyűjteményét. Bluetooth® vagy Wi-Fi® kapcsolaton keresztül egyszerűen és zökkenőmentesen férhet hozzá a számítógépén, szerveren vagy online zenei szolgáltatóknál tárolt kedvenc zenéihez. Az alkalmazás segítségével testre szabhatja a hangbeállításokat, így remek, kiegyensúlyozott hangélményben lehet része, és beállíthatja a több szobában elérhető zenehallgatás élményét. 

Csatlakozás USB-A, USB-B és HDMI (ARC) által

Csatlakoztassa összes kedvenc készülékét a vezeték nélküli hangsugárzóhoz a két különböző típusú USB-port és a HDMI (ARC) segítségével. Az USB-A port ideális nagy felbontású hang, valamint MP3-tartalmak csatlakoztatására és streamelésére. A második, USB-B típusú port számítógép csatlakoztatásához használható, segítségével közvetlenül a számítógépen található zenei könyvtáraiból játszhat le tartalmakat digitálisan, jelveszteség nélkül.

Határozott vonalvezetésű kialakítás 

A sima felület és a tiszta vonalvezetés biztosítja, hogy ez az elegáns szépség úgy váljon a szobabelső tökéletes részévé, hogy minimalista kifinomultsága egy pillanatig sem veszít vonzerejéből. A hangsúlyos körvonalak a határozott vonalvezetés jellemzői.

Műszaki adatok
Élvezze a nappaliját betöltő kiváló hangzást ezzel a vezeték nélküli Bluetooth® hangsugárzóval. Játsszon le nagy felbontású hangot zenelejátszójáról egyetlen érintéssel, vagy csatlakozzon könnyedén televíziójához HDMI (ARC) segítségével. A Sony | Music Center alkalmazással pedig vezeték nélküli módon szinkronizálhat több hangsugárzót, így többhelyiséges, gazdag surround hangzást és erőteljes hátsó sztereó hangzást érhet el.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • Egyszerűen streamelhet zenét a Chromecast built-in és a Spotify Connect segítségével

  • Sony | Music Center mobilalkalmazás az egyszerű kezelésért és a többhangsugárzós zenelejátszásért

  • 2.2 csatornás hangsugárzó és kettős passzív hangsugárzó a minden eddiginél jobb hangzásért

  • HDMI-csatlakozási (ARC) lehetőség televíziókhoz Dolby® Digital/DTS® formátummal

Hangsugárzó mérete
Mélynyomó: 2 db, kb. 62 mm-es átmérőjű, Teljes tartomány: 2 db, kb. 45 mm-es átmérőjű
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Ethernet, sztereó minidugasz-bemenet, USB A, USB B, HDMI (ARC)
Frekvenciaátvitel hatótávolsága
20 – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés)
Chromecast built-in
igen
Spotify Connect
IGEN

A doboz tartalma

Hálózati adapter, Használati utasítás, Garancialevél

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről