VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓI

Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó

SRS-ZR5

Kép a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről

whiteblack

79 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről

Jellemzők

Még ütősebb basszus egy mélysugárzóval és a kettős passzív hangsugárzóval 

Igazán ütős basszus egy kompakt hangsugárzóból. A kettős passzív hangsugárzók egy mélynyomóval működnek, és reagálnak a hangsugárzón keresztül áramló levegőre, továbbá a hangsugárzószekrényben mesterséges teret alakítanak ki. Ez több levegő átáramlását teszi lehetővé, aminek köszönhetően a kisebb méretű hangsugárzók is jobb hangminőségre képesek – különösen az alacsony frekvenciákon. 

Kiváló minőségű, vezeték nélküli streaming  

Az LDAC a Sony új audiotechnológiája, amely kiváló minőségű vezeték nélküli hanglejátszást tesz lehetővé Bluetooth®-on keresztül. A háromszoros mennyiségű adatátvitellel az LDAC technológia javítja a vezeték nélküli zenehallgatás élményét minden zene esetében. 

Gazdag zenei élmény a ClearAudio+™ móddal 

A Clear Audio+™ egy egyedülálló technológia, mely kiaknázza a Sony digitális jelfeldolgozásban szerzett szakértelmét. A több évtizedes tökéletesítési folyamat eredményeként gazdag, kiváló minőségű zenei élményt biztosít. 

Engedje szabadon a zenét a több szobában elérhető zenehallgatás élményével

Engedje, hogy a zene mindenhova elkísérje otthonában a Sony | Music Center alkalmazás által vezérelt többhelyiséges zenehallgatási funkcióval. Az alkalmazással csoportosíthatja a megfelelő Sony hangprojektorokat és hangsugárzókat. A Csoportos üzemmóddal több hangsugárzón keresztül merülhet el egyszerre ugyanabban a zenében, a Különálló üzemmód pedig különböző zenék hallgatását teszi lehetővé több hangsugárzóval.

Egyérintéses zenehallgatás funkció az azonnali zenelejátszás érdekében

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és bonyolult beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis okostelefonját vagy egyéb eszközét* a készüléken található „N” jelhez, és indítsa el zenéit. Nem rendelkezik NFC-funkcióval? Nem gond. A Bluetooth® beállítások a készülékek manuális párosítását is lehetővé teszik. 

Hangolja össze zeneszámait a Sony | Music Center segítségével

Töltse le a Sony | Music Center alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére, és szabadon kezelheti zenegyűjteményét. Bluetooth® vagy Wi-Fi® kapcsolaton keresztül egyszerűen és zökkenőmentesen férhet hozzá a számítógépén, szerveren vagy online zenei szolgáltatóknál tárolt kedvenc zenéihez. Az alkalmazás segítségével testre szabhatja a hangbeállításokat, így remek, kiegyensúlyozott hangélményben lehet része, és beállíthatja a több szobában elérhető zenehallgatás élményét. 

Csatlakozás USB-A és HDMI (ARC) által

Csatlakoztassa minden kedvenc készülékét a vezeték nélküli hangsugárzóhoz egy USB-A port segítségével, amely ideális csatlakoztatási és streamelési megoldást nyújt az MP3-fájlokhoz. Emellett, élvezheti a HDMI (ARC) csatlakoztatási lehetőséget monitorok és televízió-képernyők, illetve „auto-input” bemenetek esetén egyaránt.

A legegyszerűbb módja, hogy zenéit a hangsugárzóira küldje

A Chromecast built-in segítségével kedvenc zenei alkalmazását a hangsugárzókra streamelheti. Egyszerűen érintse meg a Cast gombot a zenei alkalmazásban Android telefonján vagy tabletjén, iPhone-ján, iPadjén, Mac® vagy Windows laptopján, illetve Chromebookján, és az indításhoz jelöljön ki egy hangsugárzót vagy hangsugárzócsoportot.

Határozott vonalvezetésű kialakítás 

A sima felület és a tiszta vonalvezetés biztosítja, hogy ez az elegáns szépség úgy váljon a szobabelső tökéletes részévé, hogy minimalista kifinomultsága egy pillanatig sem veszít vonzerejéből. A hangsúlyos körvonalak a határozott vonalvezetés jellemzői.

Műszaki adatok
Tegyen szert a kívánt hangzásra otthonában ezzel a sokoldalú, vezeték nélküli hangsugárzóval. Az egyérintéses Bluetooth® csatlakoztatási lehetőséggel könnyedén hozzáférhet minden zenéjéhez, a HDMI (ARC) bemenettel pedig lejátszhatja televíziója hangját. További hangsugárzókkal párosítva többhelyiséges streaming, gazdag surround hangzás és erőteljes hátsó sztereó hang érhető el.
  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztatási lehetőség NFC™ egyérintéses technológiával

  • Sony | Music Center mobilalkalmazás az egyszerű kezelésért és a többhangsugárzós zenelejátszásért

  • HDMI-csatlakozás (ARC) a televízióhoz

  • Egyszerűen streamelhet zenét a Chromecast built-in és a Spotify Connect segítségével

  • Kétutas hangsugárzó és kettős passzív hangsugárzó a magával ragadó hangzásért

Hangsugárzó mérete
Magassugárzó: 1 db, kb. 14 mm-es átmérőjű, Mélysugárzó: 1 db, kb. 70 mm-es átmérőjű
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Ethernet, sztereó minidugasz-bemenet, USB A, HDMI (ARC)
Frekvenciaátvitel hatótávolsága
20 – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés)
Wi-Fi®
IGEN
Chromecast built-in
Igen
Spotify Connect
IGEN

A doboz tartalma

Hálózati kábel, Wi-Fi® használatbavételi útmutató, Használati utasítás, Garancialevél

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről