VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓI

Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó

SRS-X99

Kép a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről

179 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről

Jellemzők

Nagy felbontású hang 

A Sony a forrástól a hangsugárzóig olyan technológiákat használ, amelyek garantálják a maximális audioélményt. A digitális erősítő és a speciális magassugárzók a nagy felbontású hangfájlok esetében a legfinomabb árnyalatokat is precízen adják vissza, így minden úgy szól, ahogy a művész elképzelte. Az MP3-fájlok esetében digitális feldolgozószoftver javítja fel a tömörített zenei formátumokat minden elveszett részlet helyreállításához. 

2.1 csatornás rendszer az erőteljes hangzáshoz 

154 wattos, erőteljes hangzás a 2.1 csatornás hangsugárzórendszernek köszönhetően. A két középtartományú Magnetic Fluid hangsugárzó gondoskodik a tisztán érthető énekről és az összetett dallamokról a szárnyaló magas hangokat és széles hangteret biztosító, széles szórású szuper-magassugárzók alkalmazásával. A nagy teljesítményű mélysugárzó és a kettős passzív hangsugárzók együttesen gondoskodnak az átütő basszusokról. Zenéit tiszta és erőteljes hangzás mellett élvezheti hangerőtől függetlenül. 

Még ütősebb basszus egy mélysugárzóval és a kettős passzív hangsugárzóval 

Igazán ütős basszus egy kompakt hangsugárzóból. A kettős passzív hangsugárzók egy mélynyomóval működnek, és reagálnak a hangsugárzón keresztül áramló levegőre, továbbá a hangsugárzószekrényben mesterséges teret alakítanak ki. Ez több levegő átáramlását teszi lehetővé, aminek köszönhetően a kisebb méretű hangsugárzók is jobb hangminőségre képesek – különösen az alacsony frekvenciákon. 

Magnetic Fluid hangsugárzók: tisztább, erőteljesebb hangzás 

A hangsugárzók hagyományos hangtompítóinak kiküszöbölésével és Magnetic Fluid (mágneses folyadékos) hangsugárzó-technológiára cserélésükkel jelentősen csökken a zaj és a torzítás. Az eredmény: minden eddiginél tisztább és erőteljesebb hangzás. Az eredetileg a NASA számára kifejlesztett Magnetic Fluid technológiának köszönhetően a nagyszerű hangzást biztosító, hatékonyabb hangsugárzók kisebb helyen is elférnek – ideális, kompakt, prémium minőségű hangsugárzók születnek. 

Szuper magassugárzók 

A szuper magassugárzók a hangsugárzó első és felső részén történő elhelyezésével a Sony olyan térhangzás megalkotására képes, amely a tér minden pontján ugyanolyan, kiváló minőséggel szólal meg. A hangsugárzó helyzetétől függetlenül tökéletes kiegészítő a nagy felbontású hangrendszer széles sávú dinamikája számára. 

S-Master HX digitális erősítő 

A beépített S-Master HX digitális erősítő a lehető legtöbbet hozza ki a nagy felbontású hangból. A tiszta, éles hangzás érdekében csökkenti a nagy frekvenciatartományokban általában tapasztalható zajszinteket. 

A DSEE HX™ visszaállítja zenefájljait 

Szárnyalja túl a CD-minőséget. A DSEE HX™ szabadalmaztatott DSEE technológiánkra épít, és a tömörített hangfájlokat nagy felbontású hanghoz közeli minőségre javítja fel. A DSEE HX™ technológia az eredeti felvételek tömörítési eljárása során elveszett finom részletek visszaállításával gazdag, stúdióminőségű audioélményt hoz létre minden zenénél. 

Gazdag zenei élmény a ClearAudio+™ móddal 

A Clear Audio+™ a Sony a hangzás tökéletesítését célzó digitális jelfeldolgozás terén szerzett több évtizedes tapasztalatán nyugvó, egyedülálló technológia, amely gazdag, kiváló minőségű zenei élményt biztosít. 

Kiváló minőségű vezeték nélküli streaming 

Az LDAC a Sony új audiotechnológiája, amely kiváló minőségű vezeték nélküli hanglejátszást tesz lehetővé Bluetooth®-on keresztül. A háromszoros mennyiségű adatátvitellel az LDAC technológia javítja a vezeték nélküli zenehallgatás élményét minden zene esetében. 

Egyérintéses zenehallgatás funkció az azonnali zenelejátszás érdekében

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és bonyolult beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis okostelefonját vagy egyéb eszközét* a készüléken található „N” jelhez, és indítsa el zenéit. Nincs NFC? Nem gond! A Bluetooth® beállítások a készülékek manuális párosítását is lehetővé teszik. *Kompatibilis eszközök megtekintése

Kompatibilis eszközök

Zene van a levegőben 

A Wi-Fi®-s hangátviteli lehetőségeknek köszönhetően kedvenc iTunes® tartalmait meghallgathatja Airplay-funkciót támogató készülékein is, illetve hozzáférhet zenei fájljaihoz DNLA-kompatibilis számítógépén vagy Home Media Server kiszolgálóján. 

Engedje szabadon a zenét a több szobában elérhető zenehallgatás élményével 

A többhelyiséges zenehallgatás lehetőségének köszönhetően megtöltheti otthonát kedvenc zeneszámainak dallamaival. A többhelyiséges funkció magában foglalja például a Csoportos üzemmódot, amely kiválasztásával ugyanaz a zene élvezhető egyidejűleg több hangsugárzóval, illetve a Különálló üzemmódot, amely különböző zenék hallgatását teszi lehetővé több hangsugárzóval.

Hangolja össze zeneszámait a Sony | Music Center segítségével

Töltse le a Sony | Music Center alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére, és szabadon kezelheti zenegyűjteményét. Bluetooth® vagy Wi-Fi® kapcsolaton keresztül egyszerűen és zökkenőmentesen férhet hozzá a számítógépén, szerveren vagy online zenei szolgáltatóknál tárolt kedvenc zenéihez. Az alkalmazás segítségével testre szabhatja a hangbeállításokat, így remek, kiegyensúlyozott hangélményben lehet része, és beállíthatja a több szobában elérhető zenehallgatás élményét. 

Diszkrét kezelés intuitív vezérlőkkel 

Az SRS®-X99 formája és működése egyaránt kifinomult mégis egyszerű. Az üveg fedőlap diszkrét, érintésérzékeny gombjai világítanak, ha elhúzza felettük a kezét. Anélkül élvezheti a könnyű vezérlés és a Bluetooth® párosítás előnyeit, hogy le kellene mondania a minimalista stílusról. 

Kompatibilis formátumok 

Az MP3 és AAC formátumok mellett az SRS®-X99 nagy felbontású hangfájlok széles választékát támogatja. Ezek közé tartozik többek között: FLAC, WMA és L.PCM (WAV, AIFF). 

Határozott vonalvezetésű kialakítás 

A sima felület és a tiszta vonalvezetés biztosítja, hogy ez az elegáns szépség úgy váljon a szobabelső tökéletes részévé, hogy minimalista kifinomultsága egy pillanatig sem veszít vonzerejéből. A hangsúlyos körvonalak a határozott vonalvezetés jellemzői. 

A legegyszerűbb módja, hogy zenéit a hangsugárzóira küldje

A Chromecast built-in segítségével kedvenc zenei alkalmazását a hangsugárzókra streamelheti. Egyszerűen érintse meg a Cast gombot a zenei alkalmazásban Android telefonján vagy tabletjén, iPhone-ján, iPadjén, Mac® vagy Windows laptopján, illetve Chromebookján, és az indításhoz jelöljön ki egy hangsugárzót vagy hangsugárzócsoportot.

Csatlakozzon biztosan USB-A és USB-B csatlakozóval 

Csatlakoztassa minden kedvenc készülékét a vezeték nélküli hangsugárzóhoz a két különböző típusú USB-port segítségével. Az USB-A port ideális MP3-lejátszók, iPhone és iPad eszközök, USB-tárak csatlakoztatásához és töltéséhez, illetve nagy felbontású hang- és MP3-fájlok áttöltéséhez. A második, USB-B típusú port számítógép csatlakoztatásához használható, segítségével közvetlenül a számítógépen található zenei könyvtáraiból játszhat le tartalmakat digitálisan, jelveszteség nélkül. 

Műszaki adatok
Minden zeneszám a nagy felbontású hang kivételes tisztaságával, továbbá prémium minőségű vezeték nélküli streaming. Ez a problémamentes használatra tervezett SRS®-X99 vezeték nélküli hangsugárzó. A mérnöki kiválóságot gyönyörű kialakítással ötvözi: egyedülálló hangzást nyújt egyetlen elegáns hangsugárzóból, amely tökéletes kiegészítője bármely lakótérnek. 
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával 

  • A DSEE HX feljavítja zenei fájljainak minőségét közel nagy felbontású hangminőségűre.

  • S-Master HX digitális erősítő a tiszta hangminőségért 

  • 7 hangsugárzó (2 Magnetic Fluid), 8 erősítő

  • Egyszerű Bluetooth®-csatlakoztathatóság NFC™ egyérintéses technológiával

Hangsugárzó típusa
Szuper magassugárzó (felül): 2 db, kb. 19 mm-es átmérőjű / szuper magassugárzó (elöl): 2 db, kb. 19 mm-es átmérőjű / középsugárzó: 2 db, kb. 50 mm-es átmérőjű / mélynyomó: 1 db, kb. 94 mm-es átmérőjű
Kimenő teljesítmény
154 W
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Sztereó minidugasz bemenet, USB
Wi-Fi®
Igen
AirPlay
Igen
Chromecast built-in
Igen
Spotify Connect
Igen

A doboz tartalma

Távvezérlő, AAA elemek (távvezérlőhöz), Hálózati kábel, Tisztítókendő, Hangsugárzórács-eltávolító eszköz

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Díjak

Díjak