VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓI

Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó

SRS-X88

Kép a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről

whiteblack

109 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről
Képek a(z) Hordozható, vezeték nélküli BLUETOOTH®/Wi-Fi hangsugárzó termékről

Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó.

A nagy felbontású audio működése

A nagy felbontású hang több különböző digitális folyamatot jelöl, olyan műveleteket, amelyekkel a zene kódolása és lejátszása a CD-lemezeknél nagyobb mintavételi sebességgel történik.

44,1 KHZ / 16 BIT [CD]
96 KHZ / 24 BIT [NAGY FELBONTÁSÚ]

Kivételes hangzásra tervezve

Az összesen öt darab, nagyteljesítményű erősítő által meghajtott, prémium minőségű anyagokból készült, két szuper-magassugárzó, két középtartományú hangsugárzó és egy mélynyomó gondoskodik róla, hogy minden hang zene legyen füleinek.

 • 7-utas hangsugárzó+2 passzív h.sugárzó
 • Szuper-magassugárzó
 • Magnetic Fluid technológia
 • Mélynyomó
 • Kettős passzív hangsugárzó

S-Master™ HX

A speciálisan a nagy felbontású hang visszaadására tervezett S-Master HX™ digitális erősítési technológia kialakítása széles frekvenciatartományban csökkenti a torzítást és zajt a részletgazdag és telt hangzás érdekében.

Gazdagabb zenék

A DSEE HX™ technológia a felbontásnövelés által képes az eredeti hangforrásból származó hangot közel nagy felbontású audiojellé alakítani, így úgy érezheti, mintha csak a hangstúdióban vagy a koncert nézőterén foglalna helyet.

ClearAudio+

A ClearAudio+™ optimalizálja a hangteljesítményt, hogy tisztán és jobb hangelkülönítéssel élvezhesse zenéit.

Élvezzen minden hangjegyet

A hagyományos erősítők több digitális-analóg átalakítót használnak – mindegyik hatással van a minőségre. Az S-Master erősítő 100%-ban digitális egység a nagyobb, torzítás nélküli teljesítményért, javítva a hatékonyságot és csökkentve a méretet. Az S-Master HX digitális erősítő csökkenti a zajszinteket a magas (40 kHz feletti) frekvenciatartományokban.

Állítsa helyre tömörített fájljait

A digitális hangzásjavító eszköz HX (DSEE HX) felskálázza tömörített digitális fájljait (MP3, ACC, ATRAC és WMA) közelebb viszi őket a nagy felbontású hang minőségéhez. A tömörítési eljárás során elveszett magas hangtartomány visszaállításával a DSEE HX olyan részletgazdag és természetes hangzást ad a digitális zenefájloknak, amely közelebb áll az eredeti felvétel minőségéhez.

LDAC: Kiváló minőségű vezeték nélküli zenehallgatás

Az LDAC a Sony új audiotechnológiája, amely kiváló minőségű vezeték nélküli hanglejátszást tesz lehetővé Bluetooth®-os kapcsolaton keresztül. A háromszoros mennyiségű adatátvitellel az LDAC zenétől függetlenül javítja a vezeték nélküli zenehallgatás élményét.

AirPlay audioszolgáltatás

AirPlay audioszolgáltatás

Élvezze zenéit AirPlay-funkcióval rendelkező eszközeiről.

Egyérintéses NFC™ és Bluetooth® technológia

Egyérintéses NFC™ és Bluetooth® technológia

A párosításhoz csak érintse meg kompatibilis, NFC-technológiát használó eszközét. Vezeték nélküli átvitel Bluetooth®-os kapcsolaton keresztül.

Wi-Fi® kapcsolat

DLNA-kapcsolat

Zenelejátszás otthoni számítógépéről és kiszolgálóról.

Hallgasson zenét egy másik helyiségben

A többszobás zenehallgatás esetén – melyet a Sony | Music Center alkalmazással irányíthat – ugyanazt a zenét hallgathatja a különböző szobákban. A Sony | Music Center Link segítségével csoportosíthatja a kiválasztott Sony hangprojektorokat, majd különböző zeneszolgáltatásokból, okostelefonról, számítógépről, vagy DLNA-hálózatból streamelhet zenét a lakás szobáiba.

Könnyed hozzáférés zenéihez

Élvezze a zenék gazdag tárházát és sok egyebet a Chromecast built-in technológiával (korábban: Google Cast™) és a Spotify Connect funkcióval.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Streameljen zenéket, online rádióállomásokat és podcast műsorokat okostelefonjáról, tabletjéről vagy laptopjáról audioeszközére a Cast gomb egyetlen érintésével.

Spotify

Spotify Connect

Játsszon le Spotify hanganyagokat audioeszközén, a Spotify alkalmazást használva távvezérlőként.

Streameljen a Chromecast built-in funkcióval

Játsszon át zenéket, podcastokat és rádióállomásokat a Google Play™ Zene és több mint 100 másik audioalkalmazásból.

Media Object


Nézze meg működés közben

 • Streaming szolgáltatások
 • Hangminőség
 • Okostelefon-akkumulátor
 • Rugalmas zenehallgatás

Egyesítse zenéit.

Egyszerű streamkezelés az új Sony | Music Center alkalmazással

A Sony l Music Center alkalmazással egyszerűen és intuitív módon kezelheti a zenei élményt. Egyszerűen telepítse a Sony l Music Center alkalmazást egy megfelelő okostelefonra, és átveheti az irányítást a zenelejátszás és egyebek felett – mindezt egyetlen alkalmazásból.

Kiváló csatlakozások

Mindig maradjon kapcsolatban zenéivel. Élvezze az egyérintéses, vezeték nélküli hozzáférést, gondoskodjon az USB-s kapcsolatról a nagy felbontású lejátszás érdekében, vagy fedezze fel újból régi kedvenceit feljavított minőségben az analóg csatlakozáson keresztül. 

 • Egyetlen érintés
 • Digitális csatlakoztathatóság
 • Örökifjú analóg megoldások

Az Ön zenéi, az Ön beállításai

Még több zenehallgatási opció széles körű kodektámogatással

A komoly hallgatási élmény és a digitális kényelem egyesítésének céljával megalkotott SRS-X88 népszerű, tömörített vagy tömörítetlen, Mac® vagy PC kodekek széles választékával kompatibilis.

Különleges kivitel, amely magáért beszél

Határozott vonalvezetésű kialakítás

A tervezéséből adódóan lenyűgöző SRS-X88 egység egyesíti a stílust a tartalommal. Az Ön szobabelsőjéhez tökéletesen illő, karcsú kialakítású rendszer, hangsúlyos körvonalakkal.

Intelligens stílus, kiváló hangminőség

A kompakt eleganciát és minimalista megjelenést ötvöző SRS-X88 hangsugárzó bizonyítja, hogy a nagyszerű hangzás nem mindig követel meg nagy hangsugárzókat.

Bárhol tökéletesen elhelyezhető

Konyhájában, nappalijában vagy hálószobájában – az SRS-X88 stílusos kialakítása bármilyen szobabelső hangulatával kiválóan harmonizál.

Műszaki adatok és funkciók
Az SRS-X88 egységgel egyszerűen felturbózhatja zenéi minőségét — a kompakt, vezeték nélküli hangsugárzó a nagy felbontású hang élményét biztosítja az Ön számára. Élvezze teljes zenei könyvtárát függetlenül attól, hogy okostelefonján, számítógépén vagy egy zenei szolgáltatásban találhatók a számok. A két szuper-magassugárzó, két középtartományú hangsugárzó, egy mélynyomó és két passzív hangsugárzó gazdag, magával ragadó hangzást biztosítanak.
 • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

 • A DSEE HX feljavítja zenei fájljainak minőségét közel nagy felbontású hangminőségűre.

 • S-Master HX digitális erősítő a tiszta hangminőségért

 • 5 hangsugárzó (2 Magnetic Fluid), 5 erősítő

 • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

Hangsugárzó típusa
2.1 cs
Hangsugárzó mérete
Szuper magassugárzó (előlap): Kb. 20 mm-es átmérő x 2 /Középtartomány: Kb. 40 mm-es átmérő x 2 / Mélynyomó: Kb. 69 mm-es átmérő x 1
Kimenő teljesítmény
90 W
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Ethernet, Sztereó minidugasz bemenet, USB A, USB B
Frekvenciaátvitel hatótávolsága
20 – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés)
Wi-Fi®
Igen
AirPlay
Igen
Chromecast built-in
Igen
Spotify Connect
Igen

A doboz tartalma

Távvezérlő (RMT-CX9), Hálózati adapter, AAA méretű elemek távvezérlőhöz, Hangsugárzórács-eltávolító eszköz, Wi-Fi® használatbavételi útmutató, Használati utasítás, Garancialevél

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye