VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓI

HG1 h.ear go Hordozható BLUETOOTH® hangfal

SRS-HG1

Kép a(z) HG1 h.ear go Hordozható BLUETOOTH® hangfal termékről

redpinkgreengrayblack

85 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) HG1 h.ear go Hordozható BLUETOOTH® hangfal termékről
Képek a(z) HG1 h.ear go Hordozható BLUETOOTH® hangfal termékről
Képek a(z) HG1 h.ear go Hordozható BLUETOOTH® hangfal termékről
Képek a(z) HG1 h.ear go Hordozható BLUETOOTH® hangfal termékről
Képek a(z) HG1 h.ear go Hordozható BLUETOOTH® hangfal termékről
Képek a(z) HG1 h.ear go Hordozható BLUETOOTH® hangfal termékről
Képek a(z) HG1 h.ear go Hordozható BLUETOOTH® hangfal termékről
Képek a(z) HG1 h.ear go Hordozható BLUETOOTH® hangfal termékről
Képek a(z) HG1 h.ear go Hordozható BLUETOOTH® hangfal termékről

Jellemzők

Nagy felbontású hang a kompromisszumok nélküli hangzásért

A nagy felbontású hangnak köszönhetően maradéktalanul kiélvezheti a digitális zene nyújtotta élményt. A nagy felbontású hang technológia a CD-knél alkalmazottnál nagyobb bitrátán rögzíti a zenét – növelve ezzel mind a mintavételezési frekvenciát, mind pedig a bitráta pontosságát –, így szinte tökéletes zenei felvétel készítését teszi lehetővé. Minden egyes szusszanást, minden egyes finom mozdulatot élvezhet, garantálva ezáltal a tökéletes élményt.

NFC egyérintéses technológia az azonnali csatlakoztatási lehetőséghez

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és összetett beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis készülékét a hangsugárzóhoz a gyors, zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el zenei gyűjteménye átvitelét. Nincs NFC-funkció? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel.

LDAC™: nagy felbontású hang továbbításához

Az LDAC számos továbbítási sebességet támogat, az adott vezeték nélküli környezet szerint. Segítségével a nagy felbontású hang tartalmakat kivételes, a nagy felbontású hanghoz közeli, kivételes hangminőségben élvezheti, a maximális átviteli sebességen, 990 kbps sebességgel történő továbbítással (ez körülbelül a háromszoros adatmennyiség a hagyományos Bluetooth® hangtartalmakhoz képest). Az LDAC továbbfejlesztett vezeték nélküli zenei élményt kínál minden zenei tartalomhoz, ahogyan azt az előadó valójában megálmodta.

Kössön össze hangsugárzókat a Sony | Music Center segítségével

A Sony | Music Center alkalmazás segítségével rendezze csoportba a megfelelő Sony hangprojektorokat és hangsugárzókat, majd továbbítsa a zenét különféle zeneküldő szolgáltatásokból, okostelefonról, számítógépről vagy saját DLNA hálózatáról akár otthona több helyiségébe is.

Hallgassa tovább kedvenc zeneszámait az akár 12 órás akkumulátorkapacitásnak köszönhetően

Hosszabb időn át szeretne megszakítás nélkül zenét hallgatni? A h.ear go segítségével teljesen feltöltött állapotban akár 12 órán át hallgathat zenét vezeték nélküli módon. 

Hangolja össze zeneszámait a Sony | Music Center segítségével

Töltse le a Sony | Music Center alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére, és szabadon kezelheti zenegyűjteményét. Bluetooth® vagy Wi-Fi® kapcsolaton keresztül egyszerűen és zökkenőmentesen férhet hozzá a számítógépén, szerveren vagy online zenei szolgáltatóknál tárolt kedvenc zenéihez. Az alkalmazás segítségével testre szabhatja a hangbeállításokat, így remek, kiegyensúlyozott hangélményben lehet része, és beállíthatja a több szobában elérhető zenehallgatás élményét. 

Érezze az EXTRA BASS™ erejét

Az innovatív EXTRA BASS technológiának köszönhetően ez a tökéletes hangsugárzó ideális választás az EDM és egyéb, súlyos basszusokkal teli zenei műfajok élvezetére. Egyedi Sony digitális jelfeldolgozási (DSP) rendszerével az EXTRA BASS kiemeli a mély, átütő basszusokat, miközben minimálisra csökkenti a torzítást a kivételes tisztaság érdekében.

A DSEE HX™ visszaállítja zenefájljait

Szárnyalja túl a CD-minőséget. A DSEE HX™ szabadalmaztatott DSEE technológiánkra épít, és a tömörített audiofájlokat nagy felbontású hanghoz közeli minőségre javítja fel. A DSEE HX™ technológia az eredeti felvételek tömörítési eljárása során elveszett finom részletek visszaállításával gazdag, stúdióminőségű hangélményt hoz létre minden zenénél.

S-Master HX digitális erősítő

A beépített S-Master HX digitális erősítő a lehető legtöbbet hozza ki a nagy felbontású hangból. A tiszta, éles hangzás érdekében csökkenti a magas frekvenciatartományokban általában tapasztalható zajszinteket.

Gazdag zenei élmény a ClearAudio+™ móddal

A Clear Audio+™ a Sony a hangzás tökéletesítését célzó digitális jelfeldolgozás terén szerzett több évtizedes tapasztalatán nyugvó, egyedülálló technológia, amely gazdag, kiváló minőségű zenei élményt biztosít.

A legegyszerűbb módja, hogy zenéit a hangsugárzóira küldje

A Chromecast built-in segítségével kedvenc zenei alkalmazását a hangsugárzókra streamelheti. Egyszerűen érintse meg a Cast gombot a zenei alkalmazásban Android telefonján vagy tabletjén, iPhone-ján, iPadjén, Mac® vagy Windows laptopján, illetve Chromebookján, és az indításhoz jelöljön ki egy hangsugárzót vagy hangsugárzócsoportot.

Műszaki adatok
A stílusos h.ear go vezeték nélküli hangsugárzó a lenyűgöző hangzást könnyű csatlakoztatási lehetőségekkel és hordozhatósággal párosítja.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

  • EXTRA BASS a mély, ütős hangzásért

  • Könnyű, hordozható kialakítás

  • Akár 12 órányi akkumulátor-élettartam

Hangsugárzó típusa
Teljes tartomány
Hangsugárzó mérete
Teljes tartomány: 2 db, kb. 35 mm-es átmérőjű
Kimenő teljesítmény
12 W / +12 W
Akkumulátorkapacitás
12 óra
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Micro USB, Sztereó minidugasz bemenet
Frekvenciaátvitel hatótávolsága
20 – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés)
Wi-Fi®
Igen
Chromecast built-in
Igen
Spotify Connect
Igen

A doboz tartalma

Hálózati adapter, Használati utasítás, Garancialevél

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről