CAS-1

Magával ragadó hangzásvilág

A CAS-1 nagy felbontású hang lejátszására alkalmas hangrendszer beépített kettős erősítőivel pontosan teremti újra az eredeti hangtereket sztereó hangsugárzók vagy fejhallgató segítségével.

VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓI

Nagy felbontású hangrendszer fejhallgató-erősítővel

CAS-1

Kép a(z) Nagy felbontású hangrendszer fejhallgató-erősítővel termékről

299 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó.

Fedezze fel újra kedvenc zenéit

A kettős erősítővel és különálló hangsugárzókkal rendelkező CAS-1 hangrendszer újraalkotja az eredeti hangtereket a magával ragadó, nagy felbontású hangélmény megteremtéséhez akár hangsugárzókon, akár fejhallgatón keresztül. Kedvenc zenéjének minden egyes hangja megtölti a teret részletgazdag hangzásával már alacsony hangerő mellett is. Emellett a kiváló hangminőségű Bluetooth® hangtovábbítást bármelyik készülékéről élvezheti.

Hangsugárzók ábrája

Közeli mezős zenehallgatás

Tapasztalja meg a különálló hangsugárzóktól 75-200 cm-es távolságban létrehozott, különösen gazdag hangtereket.

Fejhallgató képe

Fejhallgatós zenehallgatás

A különálló, kiváló minőségű DAC és a fejhallgató-erősítő nagy felbontású hangélményt biztosít a fejhallgatós zenehallgatáshoz.

Élvezze a lélegzetelállító zenei minőséget

A nagy felbontású hangképzés újraalkot minden lélegzetvételt, dobütemet és zenei hangot, a teljesen digitális S-Master HX™ erősítő pedig olyan szintre csökkenti a torzítást, hogy hangstúdió szintű élményt teremt asztalán.

6,5-szer több adatátvitel a nagy felbontású hangok esetében

Keltse életre meglévő zenéit

A DSEE HX™ technológia képes az eredeti hangforrást közel nagy felbontású minőségű audiojellé alakítani, így úgy érezheti, mintha csak a hangstúdióban vagy a színpad előtt foglalna helyet.

Kettős erősítő, dupla élmény

Az egymástól független erősítőrendszerek kimagasló, nagy felbontású hangélményt nyújtanak a fejhallgató, valamint a hangsugárzók egymástól eltérő erősítési követelményeinek egyaránt megfelelve.

Két különböző nagy felbontású hangélmény

Nagy felbontású hang külön hangsugárzókon vagy fejhallgatón keresztül

Az egymástól független hangsugárzó- és fejhallgató-erősítők nagy felbontású hangot biztosítanak külön hangsugárzókon vagy fejhallgatón keresztül.

Egy férfi, amint hangsugárzón keresztül hallgat zenét
Zenehallgatás hangsugárzókon keresztül
Egy ember, amint fejhallgatón keresztül hallgat zenét
Fejhallgatós zenehallgatás

Hihetetlen tisztaság minden egyes hangnál

Nagy felbontású hangminőség a hangsugárzókból és a fejhallgatóból egyaránt

Az egymástól független erősítők megszüntetik a hozzáadott ellenállást, lehetővé téve az eredetihez sokkal közelebb álló hangzást mind hangsugárzókon, mind fejhallgatón keresztül.

 • Kettős erősítő
 • Egysz. erősítő

Lenyűgöző zenei élethűség

A speciálisan a nagy felbontású hang visszaadására tervezett S-Master HX™ teljes mértékben digitális erősítési technológia egyedülálló kialakítása széles frekvenciatartományban csökkenti a torzítást és zajt a részletgazdag és telt hangzás érdekében.

Digitális-analóg átalakítók

Az erőteljes és a precíz hangzás egyensúlya

Különálló fejhallgató-erősítő és csúcstechnológiájú digitális-analóg átalakító (DAC) által biztosított hangzás.

Közeli mezős zenehallgatás

Helyezze önmagát a középpontba

A dinamikus akusztika gazdag hangzásvilágot teremt

Élje át zenéit az élő előadások gazdagságával a térhanghatású hangreprodukciónak köszönhetően, amely újraalkotja az eredeti hangteret. A különálló hangsugárzók egyedülálló módon hozzák létre a hangzást, emellett pedig kiválóan irányíthatóak, így a zenehallgatás magával ragadó élményét akár kis térben is élvezheti.

 • Teteje
 • Oldalt

Könnyen elérhető a legideálisabb zenehallgatási pozíció

Könnyen pozicionálható hangsugárzók a legjobb zenehallgatási ponthoz

Helyezze el a hangsugárzókat 75-200 cm távolságban a legjobb zenehallgatási pozíció létrehozásához. A mellékelt réztüskék lehetővé teszik, hogy beállítsa a hangsugárzók ideális szögét.

Bass Reflex port távlati kép

Erőteljes, kiterjedt basszus

Az átalakított Bass Reflex port lehetővé teszi, hogy a kompakt hangsugárzók mély, kielégítő basszusokat szólaltassanak meg.

Hangsugárzó oldalsó nézet

Jól kiegyensúlyozott hangkimenet

Réztüskék emelik meg a hangsugárzókat, hogy csillapítsák a magas frekvenciákat, és megerősítsék a mélysugárzó és a magassugárzó sugárzása közötti különbséget.

Magával ragadó hangzásvilág minden hangerőn

A CAS-1 főegységét és különálló hangsugárzóit úgy tervezték, hogy újraalkossák az eredeti hangtereket, és az asztalon, a hangsugárzóhoz közeli mezőben is tökéletes zenehallgatási élményt biztosítsanak, alacsony hangerőn is.

Halk üzemmód bekapcsolva
Halk üzemmód kikapcsolva
Halk üzemmód bekapcsolva
Halk üzemmód kikapcsolva

Gazdag hangzás kompromisszumok nélkül, minden hangerőn

Az olyan technológiák, mint az impulzusmagasság-szabályozó és a halk üzemmód akkor is biztosítják a dinamikus audioválaszt, amikor más digitális erősítők nem tudják tartani a lépést – még alacsony hangerőn is.

Fejhallgatós zenehallgatás

Továbbfejlesztett zenehallgatás fejhallgatón keresztül

Élvezze a kiváló minőségű zenehallgatást különböző típusú fejhallgatókon

Csúcskategóriájú hangzás a fülhallgatók és a fülre simuló fejhallgatók esetében egyaránt. A CAS-1 különálló fejhallgató-erősítője és különálló csúcstechnológiájú DAC konvertere úgy igazítja a kimenetet, hogy minél kizárólagosabb legyen a fejhallgatón keresztüli zenei élmény. Használja a fejhallgató-erősítés speciális váltókapcsolóját, amely lehetővé teszi, hogy az impedancia megfeleljen fejhallgatótípusának, javítva ezzel a zenei élményt a különféle impedanciájú fejhallgatókon is.

Az erősítőkapcsoló képe

Erősítés váltókapcsolója

Az állítható erősítés lehetővé teszi, hogy kedvenc fejhallgatóját használhassa A HI/LOW beállítás használatával beállíthatja a fejhallgatójának megfelelő impedanciát.

Kép egy fejhallgató-csatlakozóról

Robusztus fejhallgató-csatlakozó

Minőségi fémalkatrészek a stabil kapcsolat és a torzítás csökkentése érdekében. Minicsatlakozó aljzat a széles körű kompatibilitásért.

Vezeték nélküli streaming

Egyszerű csatlakoztatás a vezeték nélküli hangátvitelhez

Csatlakoztassa mobilkészülékeit vezeték nélküli kapcsolaton keresztül a különálló hangsugárzókhoz a kényelmes és továbbfejlesztett hangzás érdekében. Továbbítsa zenéjét annak minden részletével és tisztaságával a Bluetooth® technológia és a kiváló minőségű LDAC audiokodekek használatával.

Kiváló minőségű, vezeték nélküli audioátvitel

Az LDAC a Sony új audiotechnológiája, amely kiváló minőségű, vezeték nélküli hanglejátszást tesz lehetővé Bluetooth® technológián keresztül. Az akár háromszoros mennyiségű adatátvitellel az LDAC tökéletesíti a vezeték nélküli zenehallgatás élményét minden zeneszám esetében.

Bluetooth® logó

Bluetooth vezetéknélküli átvitel

Hallgassa zenéit vezeték nélküli kapcsolaton keresztül okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról Bluetooth® segítségével.

NFC-logó

Azonnali egyérintéses csatlakoztatás

Az NFC használatával a CAS-1 egy pillanat alatt, egyetlen érintéssel kapcsolatba léphet NFC-kompatibilis okostelefonjával.

Kiváló hangteljesítményre tervezve

A rendelkezésre álló térhez igazítva

A közeli mezős zenehallgatásra tervezett stílusos, kompakt, különálló hangsugárzók lehetővé teszik az Ön számára, hogy szűk térben is élvezhesse a kiváló hangminőséget, helyet hagyva a munkához, tanuláshoz és játékhoz. Pozicionálja könnyedén kompakt hangsugárzóit a lehető legjobb zenei élmény eléréséhez.

Kiváló minőségű áramköri elemek

A merev keret és készülékház két különálló áramköri lapnak ad helyet a különálló S-Master HX hangsugárzó-erősítő, valamint a DAC + fejhallgató-erősítő számára.

Keret, ház és áramköri lapok

Tiszta hangzáshoz tervezve

Kompakt, különálló hangsugárzók a közeli mezős zenehallgatáshoz. A speciálisan festett, csúcsminőségű dobozban helyet kapó, különálló CAS-1 hangsugárzók ideális akusztikus mezőt hoznak létre asztalán.

Egy hangsugárzó távlati képe

Csatlakoztatás és vezérlés

Csatlakoztassa zenelejátszóit

Könnyedén lejátszhatja zenéit, származzanak bármilyen forrásból.

Csatlakoztassa számítógépét, Walkman® készülékét, Xperia™ okostelefonját vagy tabletjét USB-n keresztül a nagy felbontású hangzás érdekében. Egy érintéssel csatlakoztassa zenelejátszó eszközeit, és máris vezeték nélkül továbbíthatja zenéjét teljes részletességében és tisztaságában az NFC + Bluetooth® és LDAC segítségével. A Sony új audiotechnológiája Bluetooth® és LDAC kapcsolaton keresztül biztosítja a kiváló minőségű, vezeték nélküli hangzást.

 • Elölnézet
 • Hátulnézet
 • Teteje
Kezelje zenéit és a többhelyiséges zenehallgatási funkciót a SongPal alkalmazással

Egyesítse zenéit.

Egyszerű streamingvezérlést biztosító SongPal alkalmazás

A SongPal alkalmazással intuitív módon kezelheti zenehallgatási élményét. Egyszerűen telepítse a SongPal alkalmazást okostelefonjára, és vegye át az irányítást a zenelejátszás és a készüléke beállításai felett egyetlen alkalmazáson keresztül.

Díjnyertes formatervezés

iF 2016 TERMÉKTERVEZÉSI DÍJ

A világhírű minőségi védjegyet jelentő iF TERMÉKTERVEZÉSI DÍJJAT a 2016-os évben egy 60 szakértőből álló zsűri ítélte oda a CAS-1 egység számára.

Műszaki adatok és funkciók
A CAS-1 nagy felbontású hangfájlokkal kompatibilis hangrendszer beépített kettős erősítőjével egyedi módon teremti újra az eredeti hangtereket a különálló hangsugárzók, illetve a fejhallgató segítségével, az élő előadás gazdagságát nyújtva.
 • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

 • A DSEE HX zenéit közel nagy felbontású hangminőségűre javítja

 • S-Master HX digitális erősítő a tiszta hangminőségért

 • Saját erősítős fejhallgató erőteljes és precíz DAC egységgel

 • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

Hangsugárzó típusa
Kétutas, 2 hangszórós hangsugárzó-rendszer, Bass Reflex
Hangsugárzó mérete
Magassugárzó: 14 mm-es, lekerekített dóm típusú, Mélysugárzó: 62 mm-es kúpos típus
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Fejhallgató-kimenet, Hangszórókimenet, USB A, USB B
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Díjak

Díjak