Ugrás a tartalomra
Fejhallgatók

Vezetéknélküli fejhallgatók

Tekerje fel a hangerőt és élvezze a vezeték nélküli fejhallgatónkat. További tudnivalót a teljes kínálatunkról lentebb olvashat, melynek segítségével kiválaszthatja az Önnek megfelelő készüléket.

Könnyű zenehallgatás, újraértelmezve

Vezeték nélküli fejhallgatóval semmi sem állhat Ön és a zene közé. Akár futáshoz, akár erőteljes ritmusokhoz keres vezeték nélküli fülillesztéket, a Sony minden helyzetre kínál megoldást. Sok vezeték nélküli fejhallgatónk használható okostelefonnal.

Vezeték nélküli fejhallgatóval sportoló férfi
Férfi a Sony legjobb vezeték nélküli fülhallgatóját használja útközben

Mozduljon a vezeték nélküliség felé

Tapasztalja meg a szabadság új szintjét a vezeték nélküli fejhallgatókkal. Mivel nincs kábel, se vezeték, szabadon mozoghat – legyen szó futásról, kikapcsolódásról a strandon vagy akár táncról. Nincs mit elveszíteni, összegubancolni vagy elszakítani.

Minden eddiginél jobb hangzás

Az eredetihez hű zenehallgatás vezeték nélküli fejhallgatóval, amely a nagy felbontású hang élményét kínálja. Minden egyes hang csodálatos részletezettséggel hallható, míg a digitális felbontásnövelés javítja a tömörített hangfájlok minőségét.

Nő a Sony legjobb vezeték nélküli fejhallgatójával
TV-t néző férfi vezeték nélküli fejhallgatóval

A filmek életre kelnek

Feledkezzen teljesen bele kedvenc filmjébe a vezeték nélküli otthoni fejhallgatóval. Válasszon ki egy filmet, és élvezze a páratlan hangminőséget, amelyet csak Ön hallhat – a halk hangoktól a párbeszédekig, mindent éles, tiszta és erős hangon.

Csakis a legjobb

A Sony vezeték nélküli fejhallgató esetében a minőség az első. Minden zeneszámnál gazdag, teljes spektrumú hangot hallgathat a nagy teljesítményű meghajtóknak, a széles frekvenciatartománynak és a kiváló minőségű összetevőknek köszönhetően.

Vezeték nélküli fejhallgató töltődokkban
Zenehallgatás telefonon vezeték nélküli fejhallgatóval

Édes egyszerűség

A vezeték nélküli fejhallgatóval egyszerűek a dolgok. Bluetooth®-kapcsolattal a hívások fogadhatók okostelefonon a beépített mikrofon használatával, de MP3-lejátszóval is szinkronizálható a kényelmes zenehallgatás érdekében.