VAIO Inspiration Stream™

Öntse formába ötleteit

A VAIO® Inspiration Stream™ életre kelti ötleteit a kiváló alkalmazások és funkciók révén, melyekkel akadálytalanul rögzíthet, szerkeszthet és megoszthat. A lehetőségeknek csak a fantáziája szabhat határt.

Tegye gördülékennyé munkáját

Papírmentesen, minden erőfeszítés nélkül.

A VAIO Inspiration Stream™ segíti az üzletembereket, a diákokat és a kreatív alkotókat a gördülékenyebb, jobb és gyorsabb munkavégzésben. Készítsen fényképet legutóbbi ötletéről, lássa el megjegyzésekkel, módosítsa, majd ossza meg mindenkivel.

A profik eszköztára

Bármilyen igényeket is támasszon Önnel szemben munkahelye, a VAIO Inspiration Stream™ mindenben a segítségére lehet - növeli a munkavégzés hatékonyságát, több időt hagyva a kreativitásra.

Tökéletesített munkafolyamatok működés közben

A szkenneléstől és papír formátumú dokumentumok módosításától a grafikák bemutatókhoz történő összeválogatásáig, a VAIO Inspiration Stream™ leegyszerűsíti napi teendőit.

Hozza létre, szerkessze és ossza meg ötleteit

A VAIO Inspiration Suite három fő alkalmazás gyűjteménye: VAIO Paper, VAIO Clip és Camscanner. A gördülékeny, intuitív élménnyel felfedezheti a VAIO Inspiration Stream™ világát.

VAIO® Paper
VAIO Paper

A VAIO Paper kényelmes lehetőséget biztosít kézi jegyzetelésre, kézírás szöveggé alakítására, hangos emlékeztetők rögzítésére, illetve azok más eszközökkel való megosztására.

VAIO® Clip
VAIO Clip

A VAIO Clip segítségével páratlan prezentációkat hozhat létre: A digitális tollal gyorsan kiválaszthatja, másolhatja és kivághatja a képeket, majd beillesztheti azokat új dokumentumokba.

CamScanner
VAIO® Scan

A VAIO Scan segítségével még hatékonyabbá teheti a táblánál végzett munkát, mert a beszkennelt jegyzeteit és dokumentumait gyorsan szerkesztheti, megjegyzéseket fűzhet azokhoz, majd meg is oszthatja azokat.

Adobe® erő, mobil kényelem

Élvezze a hordozható laptopot vagy tabletet a határtalan kreativitásért.

A digitális toll az Adobe® Illustrator® CC és az Adobe® Photoshop® CC beépített nyomásérzékenységével működik. A vonalvastagságot a nyomás erejének szabályozásával változtathatja—ezáltal még aprólékosabb kidolgozás lehetséges. Vagy egyszerűen írjon az ujjával!
Ami még ennél is jobb, az előre telepített Adobe® Photoshop® Elements alkalmazással azonnal hozzáláthat a remek fotók rendszerezéséhez, szerkesztéséhez és létrehozásához nyomtatáshoz és megosztáshoz.

Adobe® Photoshop® Elements szoftverrel ellátva

Szerkessze és javítsa fényképeit a könnyen kezelhető szoftverrel és digitális tollal.

Media Object

A bemutatófilm megtekintése

Tökéletesítve az Adobe® Photoshop® CC által

Továbbfejlesztett képjavítási lehetőségek és még intuitívabb Photoshop® alkalmazások.

Media Object

A bemutatófilm megtekintése

Tökéletesítve az Adobe® Illustrator® CC által

Hozza ki a tolból a maximumot - a vektorok rajzolása soha nem volt ilyen egyszerű.

Media Object

A bemutatófilm megtekintése

Mentse el kreatív alkotásait

Olyan egyszerű, mint papírral és ceruzával—csak éppen jobb.

Skiccelje fel ötleteit, firkantsa le jegyzeteit ezzel a kifinomult működésű, páratlan precizitást és érzékenységet biztosító tollal. Készítsen egyszerűen fotókat a 8 megapixeles hátsó fényképezőgéppel, és tekintse meg azokat a káprázatos TRILUMINOS™ kijelzőn vagy mobiltelefonján.