Élvezze, kapcsolódjon, alkosson.

Nem számít, hogy tweet üzenetek között váltogat, fényképeket oszt meg vagy felvételeket készít – a VAIO alkalmazások ütőképes készülékké változtatják számítógépét a kreativitás jegyében.

Képzelje el és váltsa valóra

Imagination Studio™ VAIO Edition - kreatív projektjének motorja

Gondolkozzon nagyvonalúan ezzel a négy ütőképes VAIO alkalmazást tartalmazó, praktikus csomaggal. Készítsen eredeti zenét. Szerkesszen hangfelvételeket profi módon. Készítsen lenyűgöző DVD-ket. Nem utolsó sorban, könnyítse meg a dolgát a Jump Start oktatóanyagokkal és az átfogó súgóközponttal.

Kedvenc fényképei és videói

Lehet, hogy olyan sok nagyszerű képe és filmje van számítógépén, hogy nehezen helyezhetők el. A Sony PlayMemories Home alkalmazása mindent rendben tart, és szórakoztató térkép alkalmazással tökéletesíti azokat.

PlayMemories Home Sony számítógéppel
Keresse meg a kedvenc felvételeket gyorsan

A fényképek és a filmek a készítés dátuma és időpontja szerint vannak rendezve – minden gyorsan megtalálható és megtekinthető.

Térkép nézet a PlayMemories Home technológiával
Kövesse utazását a Térkép nézettel

Gazdagítsa történeteit a Sony kompatibilis fényképezőgépeivel készített fényképek és a videók készítési helyének adataival.

Album alkalmazás - tegye közzé emlékeit

A képek egyenkénti küldése hosszadalmas folyamat. Ezzel a VAIO alkalmazással azonnal megoszthatja a fényképeket vagy a videókat a nyilvános vagy privát albumokban, vagy közvetlenül a közösségi hálózatok oldalaira is feltöltheti azokat.

Közösségi élet a Socialife alkalmazással

Legyen több helyen könnyebben

A különböző blogok, frissítések, tweetek, bejegyzések, új történetek és a zongorázó macskáról szóló videók követése a közösségi hálózatok legnagyobb kihívása, de a Sony teljesen újratervezett Socialife alkalmazása a megoldás.

Socialife a Sony tablettel
VAIO Touch keresés

Gyors és intuitív

Aktuális műveleteit nem kell megszakítania a keresés miatt. Csak írja le a keresni kívánt szót a képernyőre,és már meg is jelennek a találatok a saját alkalmazásai és mappái mellett.

Intelligensebb útmutató TV-hez

A TV SideView alkalmazás a tabletet, a laptopot vagy az okostelefont egyedülálló távvezérlővé változtatja. Böngésszen a tartalmakban, értesítse ismerőseit a legújabb műsorokról, és váltson több száz csatorna között egyetlen ujjmozdulattal – vagy akár egyetlen hangutasítással.

Térjen egyből a jó anyagra a Sony Selecttel

Felejtse el a felesleges marketingüzeneteket; a Sony Select segítségével megtekintheti a kifejezetten az Ön VAIO készülékére vonatkozó speciális ajánlatokat, alkalmazásokat, tippeket és sok mást.

VAIO Care logó
Tartsa VAIO készülékét csúcsformában

Az átfogó Sony VAIO Care automatikusan értékeli a teljesítményt, elhárítja a hibákat, könnyen használható diagnosztikai eszközöket és még sok mást biztosít a VAIO gondozása érdekében.