Ugrás a tartalomra

Utazás feltöltve

Nem kell többé aggódnia, hogy készüléke lemerül. Bárhol járjon, vagy bármi történjék is, a Sony hordozható töltői mindig készen állnak az utazásra.

A töltők és az akkumulátorok funkcióinak felfedezése

Gyors töltés 1,5 A nagy kimeneti áramerősséggel. A LED-jelzőfénynek, valamint a néhány típuson fellelhető 4 töltöttségi szintet jelző fénynek köszönhetően egy pillantással felmérheti a töltöttség állapotát. A nagy kimenő teljesítmény révén egyes típusok egyszerre több USB-eszköz töltését is lehetővé teszik.

Csatlakoztatott kettős USB és LED-jelzőfény

Töltse okostelefonját és tabletjét egy időben

1000-szer újratölthető

A hordozható töltők hibrid géltechnológiájával utazás során is biztonságban érezhesse magát. A hosszú élettartamúra tervezett töltő egy év után is megtartja a 80%-os töltöttségi szintet, és akár ezer alkalommal is újratölthető.

Sony lítium-polimer akkumulátor – hosszan tartó használatra

Hordozható töltőink hibrid géltechnológiájú akkumulátorokat tartalmaznak

Lítium-polimer akkumulátorok

Biztonsági funkciók

A megbízható biztonsági funkciók tökéletesen védelmet nyújtanak a termék számára.

Időzítő ikon

Biztonsági időzítő

Az okostelefon vagy egyéb eszköz teljes feltöltését követően a biztonsági időzítő a túlmelegedés elkerülése érdekében véget vet a töltési folyamatnak.

Hőmérő ikon

Hőmérséklet-követő rendszer

Ha az akkumulátor hőmérséklete meghaladja a maximális szintet, az elektromos áram leáll. Ez a hordozható töltőt és az eszközt egyaránt megóvja.

Színes töltők

Akkumulátora színének kiválasztásakor legyen olyan körültekintő, mint okostelefonja színének megválasztásánál, hiszen mindkettőt magával viszi. Töltőink annyira vékony és kompakt kialakításúak, hogy gond nélkül elviheti őket bárhová. Válasszon színeink és kialakításaink széles választékából életstílusának megfelelően.

Találja meg az Önnek leginkább megfelelőt

A legöbb okostelefonnal és tablettel, például az Xperia™ készülékkel is kompatibilis. Cyber-shot™, Handycam® és Walkman® készülékek töltéséhez is bárhol és bármikor használható. Válassza azt a típust, amelyik a leginkább megfelel Önnek.

Tökéletes szabadság

A hosszú utazások, üzleti utak és autós kirándulások esetén egyaránt ideális megoldást jelentő töltők nagy kapacitása hat teljes feltöltést biztosít okostelefonja számára.

Extra töltés

Kültéri töltéshez zenei fesztiválokra és üzleti utakra is magával viheti. Akár négy teljes feltöltést biztosít okostelefonja számára.