Hozd ki a legtöbbet a televíziódból
Streaming szolgáltatások

A BRAVIA tévé a legjobb tartalmakat és szórakozást nyújtja. Egyetlen gombnyomással a legnagyobb 4K szolgáltatók több száz alkalmazását és játékát érheted el.

Három különböző kezdőképernyővel a legtöbbet hozhatod ki a streamingszolgáltatásunkból.


Kezdőképernyők

A Google TV™ funkcióval rendelkező BRAVIA kezdőképernyője az internetkapcsolattól és attól függően változik, hogy bejelentkeztél-e a Google-fiókodba.


1. „Fő üzemmód”, ahol minden funkció működik

Ha beállítod az internetkapcsolatot, és bejelentkezel a Google-fiókoddal, a fő üzemmódban leszel. Ha a fő üzemmódot használod, akkor a megtekintési előzményeid alapján ajánlott tartalmak fognak megjelenni a kezdőképernyőn.



A Google TV™ funkcióval felszerelt BRAVIA legjobb működése érdekében a „Fő üzemmód” használatát javasoljuk.


2. Megtekintési előzmények nélküli „alkalmazás üzemmód”

Ebben az üzemmódban a megtekintési előzmények nem jelennek meg és kerülnek rögzítésre a kezdőképernyőn. Az egyes alkalmazások közvetlenül lehet elérni. Így lehet bekapcsolni [Beállítások]-[Fiókok és bejelentkezés]-„Fiók kiválasztása”-„Csak alkalmazások üzemmód”.



3. „Alap üzemmód” korlátozott funkciókkal

A hangalapú keresés alap üzemmódban nem érhető el. Ha nem csatlakozol az internethez, vagy nem vagy bejelentkezve a Google-fiókoddal, egyes funkciók korlátozottak lesznek.



Küldd át az okostelefonon talált tartalmat a BRAVIA tévére

Jelentkezz be a BRAVIA Google TV™ funkciójába azzal a Google-fiókkal, amelyet az okostelefonodon is használsz. Keress az okostelefonon, majd add hozzá a tartalmat a „kívánságlistához”, és a tartalom megjelenik a tévén(*), így később nem kell újra megkeresned.

* A kereséshez a Google-t kell használni, ha a „kívánságlistát” szeretnéd használni

*Az összekapcsolt tartalom a tévé Médiatár lapján jelenik meg