Hozd ki a legtöbbet a televíziódból
Képernyőtükrözés

Okostelefonod kis képernyőjéről könnyedén kivetíthetsz fényképeket vagy videókat BRAVIA tévéd nagy képernyőjére. A Chromecast built-in segítségével a BRAVIA képes fényképeket, videókat vagy zenét közvetíteni okostelefonodról a BRAVIA tévére.

Mindössze annyit kell tenned, hogy okostelefonod és a BRAVIA tévét ugyanahhoz a Wi-Fi-hálózathoz csatlakoztatod, és megnyomod az okostelefonon megjelenő Cast ikont.

* Az okostelefonos alkalmazásnak támogatnia kell a Chromecast built-in-t.
* Ha a „Google Fotók” alkalmazásról van szó, iPhone készülékedről is közvetíthetsz. (2021. áprilisi adat).

Mire alkalmas iPhone készüléked Apple AirPlay 2 támogatással?

iPhone-os fotóidat mostantól BRAVIA-n is megjelenítheted

Nézd meg iPhone, iPad vagy MacBook eszközödön lévő fényképeid és videóid családoddal és barátaiddal a BRAVIA-n. Mindössze annyit kell tenned, hogy a BRAVIA-t és eszközöd ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatod, majd megérinted a képernyőn megjelenő AirPlay ikont.Nézd meg iPhone, iPad vagy MacBook eszközödön lévő fényképeid és videóid családoddal és barátaiddal a BRAVIA-n. Mindössze annyit kell tenned, hogy a BRAVIA-t és eszközöd ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatod, majd megérinted a képernyőn megjelenő AirPlay ikont.


Beszélj Sirihez

BRAVIA készüléked például úgy is bekapcsolhatod, hogy azt mondod iPhone készülékednek: „Hé, Siri, kapcsold be a BRAVIA-t”! Az iPhone-on lévő zenéket is könnyedén lejátszhatod a BRAVIA-val, ha azt mondod: „Hé, Siri, játssz le Apple Music dalokat a” tévén"!

* Bravia beállítások → Apple AirPlay és HomeKit → HomeKit beállítások; kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat a kezdő beállítások elvégzéséhez.
* A BRAVIA készüléket és az iPhone-t ugyanahhoz a Wi-Fi-hálózathoz kell csatlakoztatnod.