Hozd ki a legtöbbet a televíziódból
Kép- és hangbeállítások

Hozd ki a legtöbbet a megtekintési és hangélményből az egyszerűen használható kép- és hangbeállításokkal.


Fényerősség-érzékelő

A szoba megvilágításának függvényében automatikusan beállítja a képernyő fényerejét. Világosabb és nagyobb tisztaságú kép, hogy a legjobb minőségben élvezhesd, amit éppen nézel.A képminőség beállításához nyomd meg a távvezérlőn a Beállítások gombot (fogaskerék ikon), és válaszd a [Beállítások]-[Kijelző és hang]-[Kép]-[Fényérzékelő] be/ki lehetőséget.


Beépített hangkalibráció

Élvezd a magával ragadó hangzást és a filmszerű élményt személyre szabott szoba hangbeállításainkkal, függetlenül a helyiség alakjától és méretétől.A hangminőség automatikus beállításához nyomd meg a távvezérlőn a Beállítások gombot (fogaskerék ikon), és válaszd a [Beállítások]-[Kijelző és hang]-[Hang]-[Acoustic Auto Calibration] lehetőséget.


A képminőség testreszabása

Állítsd be a képminőséget a legtökéletesebb megtekintési élményért, legyen szó YouTube, Netflix vagy HDMI-tartalmakról. Nézd kedvenc filmjeid, sportműsoraid és élő zeneközvetítéseid élénk képminőségben.

Nyomd meg a Beállítások gombot (fogaskerék ikon), és válaszd ki a kívánt beállítást. A megtekintett tartalom minőségének beállításához nyomd meg a távvezérlőn a Beállítások gombot (fogaskerék ikon).


Gyakran használt beállítási elemek megjelenítése

A „Beállítás gomb” testreszabása (szerkesztése és hozzáadása)

Ha megnyomod a Beállítások gombot (fogaskerék ikon), és nem jelenik meg a [Képmód], akkor hozzáadhatsz egy kijelzőt.

Nyomd meg a [Fogaskerék ikon] gombot a távvezérlőn, majd nyomd meg a > gombot a [Szerkesztés] menüpontba lépéshez. Kattints a [Szerkesztés] gombra, hogy megjelenjen a [Képmód], majd ellenőrizd, be van-e jelölve.


Mozi üzemmód

Lásd úgy a filmeket, ahogy a rendező megálmodta a „Mozi” üzemmóddal, a Sony Pictures Entertainment Inc. fejlesztésében. Mi ezt ajánljuk a legjobb képminőség érdekében.

A HDR (nagy dinamikatartomány) révén a Mozi üzemmód még a sötét jeleneteket is élénk színekkel láttatja, ezért úgy élheted át a filmeket, ahogyan azt az alkotók elképzelték.


Netflix Calibrated Mode

A Bravia Netflixszel közösen fejlesztett exkluzív Netflix calibrated mode-ja lehetővé teszi, hogy a tartalmakat az alkotók által elképzelt képminőségben élvezhesd. Éld át a valódi moziélményt saját otthonod kényelméből.

Netflix Calibrated Mode

1. Jelentkezz be a Netflixbe

2. Megtekintés közben nyomd meg a Beállítások gombot (fogaskerék ikon) a távvezérlőn

3. Engedélyezd a „Netflix calibrated mode”-ot a beállítás gomb „Képbeállítások” opciójával


A hangminőség tetszés szerinti beállítása

Élvezd, hogy igényeidnek megfelelően változtathatsz a hangminőségen, attól függően, éppen mit nézel, legyen szó filmekről, sportról vagy élő zenéről.

A tartalom hangminőségének beállításához nyomd meg a távvezérlőn a Beállítások gombot (fogaskerék ikon).

Nyomd meg a [Hangzásmód] gombot, és válaszd ki a kívánt beállítást.


Voice zoom

*Nem elérhető az X80J sorozatnál

A tisztább párbeszédek érdekében a BRAVIA „Voice zoom” funkciója lehetővé teszi a hangerő igény szerinti beállítását.

Nem kell többé azzal küzdened, hogy kedvenc filmedben nem hallod a halk hangokat vagy a suttogást. Erősítsd fel az emberi hangokat, ha izgalmas meccset nézel, és hallani szeretnéd a közvetítést, de az esemény hangulatáról sem szeretnél lemaradni.A Voice zoom beállításához nyomd meg a távvezérlőn a Beállítások gombot (fogaskerék ikon). Válaszd a [Beállítások]-[Kijelző és hang]-[Hang]-[Hang testreszabása]-[Voice zoom] lehetőséget, és tetszés szerint állíts be egy minimum és maximum értéket.