2016-os őszi zenei fesztiválok

A legjobb túlélési útmutató

Ha azt tervezi, hogy ellátogat valamelyik 2016-ös őszi zenei fesztiválra, legyen igazán felkészült látogató. A zenei fesztiválok a legjobb lehetőséget kínálják az összes kedvenc együttese megtekintésére, megismerkedésre új emberekkel, finom ételek kipróbálására és új élmények szerzésére.

Ahhoz, hogy fantasztikus legyen a zenei fesztiválon eltöltött idő, alapvető jelentőségű a felkészülés. Szerencsére mi már összeállítottunk egy listát a zenei fesztiválok „szabályairól”, segítséget nyújtva abban, hogy mit viseljen, mit csomagoljon be, illetve hogyan készüljön fel a nagy eseményre.

Olvassa el ezt a túlélési útmutatót a zenei fesztiválokhoz, mielőtt útnak indulna élete legjobb hétvégéjére.

Mit viseljen?

Szemben a Coachella, Lollapalooza és egyéb tikkasztó nyári fesztiválokkal, ősszel sokkal hűvösebb időjárással kell szembenéznie.

Hölgyeim, a bohém hangulatot egy nyomott mintás kimonóval vagy strandkalappal is becsempészhetik a kinézetükbe. De ha nem szeretnének végig fázni és kínlódni, a rövid felsőket mindenképpen hagyják otthon.

Uraim, vegyenek magukra egy vékony kabátot vagy sapkát plusz melegítésnek. A réteges öltözködés a kulcs. Így, amikor a táncsátorban ugrál, könnyen levehet egy réteget, hogy hűtse magát.

És az első számú szabály férfiak és nők számára egyaránt az, hogy kényelmes cipőt viseljenek. Az olyan lapos talpú tornacipők, mint például a Vans és a Converse lesznek a legjobb barátai egy tánccal és színpadtól színpadig tartó rohangálással telt hosszú nap után.

Mit csomagoljon be?

Biztosak vagyunk abban, hogy az alapvető dolgok (jegy/karszalag, telefon és tartalék készpénz) már megvannak, de íme néhány további dolog, amely jó szolgálatot tehet a zenei fesztiválokon:

Napvédő krém

Ha reggeltől estig a napon táncol, kötelező a magas faktorszámú napvédő krém. Ne is gondoljon arra, hogy ezt kihagyja. Ha mégis megteszi, nagy esélye van arra, hogy másnap a munkában vagy az iskolában egy komoly leégés mellékhatásaitól kell szenvednie.

Olcsó napszemüveg

Egy zenei fesztivál nem a legjobb alkalom arra, hogy valamelyik divatházból származó kedvenc napszemüvegével villogjon. Ha azt tervezi, hogy kipróbálja a „szörfölést” a koncertek közönségén (vagy ha egyszerűen csak szeretne közel kerülni a színpadhoz), jó esély van arra, hogy a napszemüveg eltörik vagy elveszik.

Újrahasználható vizespalack

Ne feledje, a kiszáradás nem csak kitaláció. Ha a fesztivál szabályzata megengedi, vigyen magával újrahasználható vizespalackot, és még előre derítse ki, hogy hol töltheti fel azt. A szervezete meg fogja hálálni a gondoskodást.

Kézfertőtlenítő/nedves törlőkendők

Hordozható bilik…erről elég is ennyi.

Hordozható töltő

Ha minden emlékezetes pillanatot feltölt az Instagramra és felvételeket készít a kedvenc zenei előadóiról, nagy az esély arra, hogy a telefonja lemerül. Egy hordozható töltő életmentő lehet, különösen akkor, ha még el is keveredik a barátaitól.

Vezeték nélküli hangsugárzók

Ha azt tervezi, hogy éjszakára is a zenei fesztiválon marad, szüksége lehet vezeték nélküli hangsugárzóra a sátorhelyénél, hogy tovább folytatódhasson a buli. A legjobb zenei élmény érdekében próbálja ki a SONY ultraprémium nagy felbontású Bluetooth® hangsugárzóját, és kényeztesse magát kristálytiszta nagy felbontású, minőségi hanggal. Meg fog lepődni, hogy a hangzás mennyire hasonlít az élő előadáshoz.

Hogyan készüljön fel?

Tervezze meg előre a napját, hogy melyik előadót szeretné megnézni.

Pár nappal előre készítsen egy tervet, vagy töltse le a fesztivál alkalmazását a mobiljára. Valószínűleg lesz néhány ütközés a programban és végül lemarad néhány előadásról, de ha előre tervez, akkor teljes mértékben ki tudja használni az idejét.

Írja le papírra a barátai telefonszámát.

Mielőtt a helyszínre érnek, írja le az összes barátja telefonszámát egy papírdarabra, amely befér a tárcájába. Így, ha a telefonja a nap közepén felmondja a szolgálatot, és más telefonját kell kölcsön kérnie, akkor is tudni fogja, hogyan érje el a többieket.

Beszéljenek meg találkozási pontot.

Elkerülhetetlen, hogy a fesztivál alatt valamikor elkeveredik a csoportjától. Mivel a mobiltelefon-lefedettség nem mindenhol tökéletes, beszéljenek meg egy helyszínt, ahol a barátaival találkozik a koncert után.

Előre készítsen egy zenei lejátszási listát.

Ez a tökéletes módja annak, hogy megismerje a fesztivál fellépőit. És ne feledje a „kevésbé ismert” neveket is megnézni a programban. A zenei fesztiválokon nagy eséllyel fedezhet fel új előadókat.