WF-XB700

EXTRA BASS™ mindenhez

A vezeték nélküli kialakítás és a mély, ütős EXTRA BASS hangzás ötvözete. Dobd fel a mindennapjaidat a WF-XB700 segítségével.

TRULY WIRELESS

WF-XB700 vezeték nélküli fülhallgató EXTRA BASS™ funkcióval

WF-XB700
Fekete WF-XB700

blueblack

71 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Díjnyertes
Erőteljes rezgés

A WF-XB700 fülhallgató ötvözi a vezeték nélküli szabadságot a bátor, karakteres kinézettel. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a több órás zenehallgatás is kényelmes marad.

Az elérhető színválaszték területenként eltérő lehet.

Nézd meg alaposan a WF-XB700 fülhallgatót
18 órás ikon
Jelentős akkumulátorkapacitás és gyorstöltés

Akár 18 órányi zenehallgatás a praktikus töltőtok révén. Ha pedig sietsz, 10 perces gyorstöltéssel akár 60 percnyi lejátszási időhöz juthatsz.

Az ergonomikus, hárompontos rögzítésű szerkezet ábrája
Biztonságos illeszkedés ergonomikus kialakítással

Az ergonomikus kialakítású WF-XB700 fülbetétek három ponton érintkeznek a füleddel a kényelmes és biztonságos illeszkedés érdekében.

IPX4 ikon
Vízállóság a mindennapokban

IPX4 besorolású vízállóságának köszönhetően a fröccsenések és az izzadság sem okoz gondot a fülhallgatónak – tovább mozoghatsz a zenére.

A megbízható Bluetooth-kapcsolat ábrája

(A) RÉGI: bal–jobb relés BT-jeltovábbítás.
(B) ÚJ: bal/jobb egyidejű BT-jeltovábbítás

Stabil, megbízható Bluetooth®-kapcsolat

A hangjeleket a bal és a jobb fülhöz egyszerre továbbító Bluetooth chip és az optimalizált antennakialakítás garantálja a stabil kapcsolatot és a kimagasló hangzásélményt. Az alacsony hangkésedelem a videónézésnél is jól jön.

Válaszd a neked megfelelő méretet

A 4 féle méretben mellékelt, hibrid szilikon fülbetét közül kiválaszthatod a füledhez tökéletesen illeszkedőt a hangminőség maximalizálása és a bejutó külső zajok minimalizálása érdekében.

4 féle méretű hibrid szilikon fülbetét
Basszus, ami mozgásba hoz

A WF-XB700 fülhallgató EXTRA BASS technológiája rendkívül erőteljes, ütős mély hangokra képes. A kedvenc basszusszólamaid soha nem hangzottak ilyen jól.

Hordozható, védett, és elegendő energiát biztosít

A kompakt töltőtok egyszerre védi és tölti a WF-XB700 fülbetéteket utazás közben. Ha hagyod teljesen feltölteni az eszközt, összesen akár 18 órányi zenehallgatás vár.

Egyszerű kezelhetőség gombokkal

A WF-XB700 fülhallgató gombjai segítségével nem csupán lejátszhatod, leállíthatod vagy átugorhatod a zeneszámokat, illetve állíthatod a hangerőt – egyszerű módot adnak az okostelefonod hangutasításos segédjének elérésére és a kihangosítós telefonbeszélgetésekre is.

Hangutasításos segédfunkció ikonja
Kompatibilis a hangutasításos segédekkel

Egyetlen gombnyomással kapcsolódhatsz az okostelefonod hangutasításos segédfunkciójához navigációs útmutatás, zenelejátszás vagy telefonkönyvi partnerekkel folytatott beszélgetés érdekében.

Kihangosító ikonja
Telefonhívás kihangosítással – egyszerűen

A párbeszédek szabadon folyhatnak a kihangosításos hívásoknál a beépített mikrofonnak köszönhetően. Ki sem kell venned a telefonkészüléket a zsebedből.

Műszaki adatok és funkciók

Dobd fel a mindennapjaidat a WF-XB700 vezeték nélküli fülhallgatóval. EXTRA BASS™ funkciója mély, ütős hangzásra képes, emellett hosszú akkumulátoros üzemidőt, stabil Bluetooth®-kapcsolatot és ergonomikus formát kínál IPX4 szintű vízállósággal.
  • EXTRA BASS a mély, ütős hangzásért

  • Vezeték nélküli kivitel BLUETOOTH vezeték nélküli technológiával

  • 9 órás akkumulátoros üzemidő, töltőtokkal összesen 18 óra

  • Ergonomikus kialakítás a biztos és kényelmes illeszkedéshez

  • Egyszerű kihangosítás és hangutasításos segéd

HANGSZÓRÓEGYSÉG
12 mm
DSEE HX
Nem
FREKVENCIAÁTVITEL (BLUETOOTH®-KOMMUNIKÁCIÓ)
20 Hz – 20 000 Hz (mintavételi frekvencia: 44,1 kHz)
PASSZÍV MŰKÖDÉS
Nem
NFC
Nem
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye