WF-XB700

EXTRA BASS™ mindenhez

A valóban vezeték nélküli kialakítás és a mély, ütős EXTRA BASS hangzás ötvözete. Dobd fel a mindennapjaidat a WF-XB700 segítségével.

FEJHALLGATÓ

WF-XB700 vezeték nélküli fülhallgató EXTRA BASS™ funkcióval

WF-XB700

Fekete WF-XB700

blueblack

49 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Erőteljes rezgés

A WF-XB700 fülhallgató ötvözi a valóban vezeték nélküli szabadságot a bátor, karakteres kinézettel. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a több órás zenehallgatás is kényelmes marad.

Az elérhető színválaszték területenként eltérő lehet.

18 órás ikon

Jelentős akkumulátorkapacitás és gyorstöltés

Akár 18 órányi zenehallgatás a praktikus töltőtok révén. Ha pedig sietsz, 10 perces gyorstöltéssel akár 60 percnyi lejátszási időhöz juthatsz.

A megbízható Bluetooth-kapcsolat ábrája

Stabil, megbízható Bluetooth®-kapcsolat

A hangjeleket a bal és a jobb fülhöz egyszerre továbbító Bluetooth-csip és az optimalizált antennakialakítás garantálja a stabil kapcsolatot és a kimagasló hangzásélményt. Az alacsony hangkésedelem a videónézésnél is jól jön.

Az ergonomikus, hárompontos rögzítésű szerkezet ábrája

Biztonságos illeszkedés ergonomikus kialakítással

Az ergonomikus kialakítású WF-XB700 fülbetétek három ponton érintkeznek a füleddel a kényelmes és biztonságos illeszkedés érdekében.

IPX4 ikon

Vízállóság a mindennapokban

IPX4 szintű vízállóságának köszönhetően a fröccsenések és az izzadság nem okoz gondot ennek a fülhallgatónak – tovább mozoghatsz a zenére.

Basszus, ami mozgásba hoz

A WF-XB700 fülhallgató EXTRA BASS technológiája rendkívül erőteljes, ütős mély hangokra képes. A kedvenc basszusszólamaid soha nem hangzottak ilyen jól.

Hordozható, védett, és elegendő energiát biztosít

A kompakt töltőtok egyszerre védi és tölti a WF-XB700 fülbetéteket utazás közben. Ha hagyod teljesen feltölteni az eszközt, összesen akár 18 órányi zenehallgatás vár.

Egyszerű kezelhetőség gombokkal

A WF-XB700 fülhallgató gombjai segítségével nem csupán lejátszhatod, leállíthatod vagy átugorhatod a zeneszámokat, illetve állíthatod a hangerőt – egyszerű módot adnak az okostelefonod hangutasításos segédjének elérésére és a kihangosítós telefonbeszélgetésekre is.

Hangutasításos segédfunkció ikonja

Kompatibilis a hangutasításos segédekkel

Egyetlen gombnyomással kapcsolódhatsz az okostelefonod hangutasításos segédfunkciójához navigációs útmutatás, zenelejátszás vagy telefonkönyvi partnerekkel folytatott beszélgetés érdekében.

Kihangosító ikonja

Telefonhívás kihangosítással – egyszerűen

A párbeszédek szabadon folyhatnak a kihangosításos hívásoknál a beépített mikrofonnak köszönhetően. Ki sem kell vennie a telefonkészüléket a zsebéből.

Műszaki adatok és funkciók
Dobd fel a mindennapjaidat a WF-XB700 vezeték nélküli fülhallgatóval. EXTRA BASS™ funkciója mély, ütős hangzásra képes, emellett hosszú akkumulátoros üzemidőt, stabil Bluetooth®-kapcsolatot és ergonomikus formát kínál IPX4 szintű vízállósággal.
  • EXTRA BASS a mély, ütős hangzásért

  • Vezeték nélküli kivitel BLUETOOTH vezeték nélküli technológiával

  • 9 órás akkumulátoros üzemidő, töltőtokkal összesen 18 óra

  • Ergonomikus kialakítás a biztos és kényelmes illeszkedéshez

  • Egyszerű kihangosítás és hangutasításos segéd

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről