LINKBUDS

Összes műszaki adat és funkció

WF-L900

72 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Méret és tömeg

Tömeg
kb. 4,1 g x 2

Általános funkciók és jellemzők

Fejhallgató típusa
Nyitott, dinamikus
Mágnes 
Erős neodímium mágnes
Frekvenciaátvitel (Bluetooth® kommunikáció)
20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz-es mintavételezés)
Vízálló
Igen (IPX4)
DSEE
Igen

Akkumulátor

Akkumulátortöltési módszer
USB-töltés (tokkal)
Akkumulátorkapacitás (folyamatos zenelejátszási idő)
max. 5,5 óra
AKKUMULÁTORKAPACITÁS (FOLYAMATOS BESZÉLGETÉSI IDŐ)
max. 2,5 óra
Akkumulátorkapacitás (várakozási idő)
max. 11 óra

Bluetooth® jellemzők

Bluetooth® verzió
Bluetooth specifikáció: 5.2-es verzió
Effektív tartomány
10 m
Frekvenciatartomány
2,4 GHz-es sáv (2,4000 GHz – 2,4835 GHz)
Profil
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Támogatott hangformátum(ok)
SBC, AAC
Támogatott tartalomvédelem
SCMS-T

Töltőtok

Tömeg
kb. 34 g
Méret
kb. 41,4 x 48,5 x 30,9 mm

Színválaszték

whitegray

A doboz tartalma

  • USB-kábel: USB Type-C® kábel
Placeholder

Jellemzők

Oldalnézet egy férfiról, aki fehér LinkBuds fülhallgatót használ

Merülj el egy új élményben

A LinkBuds fülhallgatók a nyitott gyűrűs kialakítással tökéletesen összekapcsolja a zenét és a külvilágot, melynek köszönhetően a zene vagy más online tartalmak mellett a környezetedből érkező hangokat is hallani fogod, és nem is terhelik meg a füled. Kicsi, könnyű, jól illeszkedik és órákon keresztül kényelmesen viselhető, így folyamatosan tarthatod a kapcsolatot, és nem maradsz le semmiről.

Fehér LinkBuds-doboz, egy LinkBuds fülhallgató eltávolítva

Szuperkicsi és könnyű

A kb. négy grammos tömege és rendkívül kis mérete is mutatja, hogy a LinkBuds fülhallgatók a miniatürizálás csodái. A hagyományos fülhallgatóktól eltérően a hangszóró membránját borító védőfelület a házba van beépítve, hogy helyet takarítsunk meg.

Fülben lévő, szürke LinkBuds ábrája

Kényelmes és biztonságos illeszkedés

A LinkBuds az emberi fülhez tökéletesen illeszkedő formát ergonomikus kialakítással kombinálja a stabilabb illeszkedés érdekében. A LinkBuds modelleket a világ első fülbe helyezhető fejhallgatójának 1982-es bemutatása óta összegyűjtött, a fülformára vonatkozó adatok felhasználásával terveztük. Az „Útmutató” videóból megtudhatod, hogy lehet jobban viselni és zenét hallgatni vele.

„Útmutató” videó lejátszása

Utcán lévő férfi, aki fehér LinkBuds fülhallgatót használ

Folyamatos kapcsolatban, a környezeteddel is

Az újonnan kifejlesztett gyűrűs típusú hangszóróegység membránjának nyitott a közepe, hogy átjárják a környezeti hangok, így tisztán hallhatod a környezetedből érkező hangokat. Telefonálás közben is hallani fogod, ha valaki szólít, és zenehallgatás közben is tudsz dumálni a haverokkal.

Két szürke LinkBuds egy Sony Xperia telefon mellett, kavargó krémszínű háttérrel

Rendkívül tiszta, zajmentes hívások

A fejlett jelfeldolgozást végző, precíz beszédhangfelvevő technológiának köszönhetően a hívás másik résztvevője tisztán fogja hallani a hangod, még akkor is, ha zajos környezetben vagy. A zajcsökkentő algoritmust MI alapú gépi tanulással fejlesztettük ki, több mint 500 millió hangminta felhasználásával, hogy elnyomja a környezeti zajt és tisztán kiemelje a te hangodat a különböző környezetekben.

Oldalnézet egy nőről, aki szürke LinkBuds fülhallgatót használ

Hiteles, természetes hangzás

Élvezd a jól kiegyensúlyozott, kiváló hangminőséget tiszta közép-magas tartománnyal. A beépített V1 processzor minimális torzítással reprodukálja a zene minden részletét a hiteles zenei élmény érdekében. A speciálisan kialakított, 12 mm-es gyűrűs hangszóró hatékony (alacsony visszarúgású) membránnal gazdag, kiegyensúlyozott hangzást biztosít.

A DSEE logója

Dobd fel a kedvenc zenédet

Tömörítésnél a zene elveszti a finom részleteket és a gazdag hangzást biztosító magas frekvenciákat. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket az elemeket, ily módon kiváló minőségű, az eredeti felvételhez közelebb álló hangzást eredményez.

Férfi, aki az ujját a fülében lévő fehér LinkBuds fülhallgatóhoz közelíti

Egyszerűen koppints a füled közelében

A LinkBuds fülhallgatók kicsik, de ez nem jelenti azt, hogy nehéz őket használni. A széles koppintási területnek köszönhetően bármelyik füled előtt duplán vagy triplán koppintva vezérelheted a zenelejátszást – tehát nem kell magukat a LinkBuds fülhallgatókat megérinteni.

Kép egy utcán lévő személyről, a feje körüli ábrákkal, amelyek különböző hangerőket mutatnak

A hangerőt automatikusan a környezethez igazítja

Az adaptív hangerőszabályzás egy olyan okosfunkció, amelyik automatikusan optimalizálja a hangerőt a környezetnek megfelelően. A csendes helyeken alacsonyabb hangerőt, míg zajos környezetben nagyobb hangerőt állít be.

Két beszélgető személy, az egyik fehér LinkBuds fülhallgatót visel

Beszélj, és csak a környezeti hangokat fogod hallani

A Speak-to-Chat beállítható úgy, hogy automatikusan leállítsa a zenét, amikor másokhoz beszélsz, így hallani fogod a környezeti hangokat, és tudsz beszélgetni – praktikus, ha nem akarod levenni a fülhallgatót vagy ha tele van a kezed. Amint vége a beszélgetésnek, a zenelejátszás automatikusan folytatódik. Ezt a precíz beszédhangfelvevő technológia teszi lehetővé fejlett jelfeldolgozással.

A Google Assistant és az Alexa built-in logója

Vezérelje a hangjával

Segítség érintés nélkül. Mondd, hogy „OK Google” vagy „Alexa” a kedvenc segéded aktiválásához. Szórakozhatsz, beszélgethetsz, tájékozódhatsz, zenét hallgathatsz, értesítéseket kaphatsz, emlékeztetőket állíthatsz be stb. A fülhallgató funkcióit is vezérelheted, például hangutasítással ellenőrizheted az akkumulátor töltöttségi szintjét. A Google Assistant vagy a Siri segítségével meghallgathatod vagy megválaszolhatod az e-maileket, vagy akár a Microsoft Teamshez is csatlakozhatsz.

A Google Fast Pair logója

Keresd meg a fülhallgatódat Fast Pair funkcióval

A LinkBuds fülhallgatók támogatják a Google új és hasznos Fast Pair funkcióját. Koppints a felugró értesítésre, és a LinkBuds fülhallgató engedélyezi a gyors Bluetooth párosítást az androidos készülékekkel. Könnyen megtalálhatod a valahol ottfelejtett fülhallgatódat, ha megcsörgeted őket, vagy megnézed az okostelefonodon az utolsó ismert helyüket. Emellett értesítést is kapsz, amikor az akkumulátor merülőben van, így tudhatod, mikor érdemes tölteni.

A Swift Pair logója

Egyszerűen párosítható számítógéppel

A „Swift Pair” gyors és egyszerű párosítást végez a LinkBuds fülhallgatód és Windows 11 vagy Windows 10 rendszerű laptopod, asztali géped vagy táblagéped között. Párosítási útmutató jelenik meg a közeli Windows 11 vagy Windows 10 rendszerű eszközökön, ha a párosítási üzemmódot választod.

A Spotify Tap logója

Gyorsan hozzáférhetsz kedvenc zenéidhez

A gyors hozzáféréssel beállíthatod a LinkBuds fülhallgatót úgy, hogy néhány koppintás után folytassa a Spotify lejátszását – nem kell hozzá az okostelefon.

Szürke LinkBuds tok, mellette LinkBuds, körülötte szürke műanyagdarabokkal

Újrahasznosított műanyagból készült anyagok

A LinkBuds fülhallgatókban használt autóalkatrészekből származó újrahasznosított műanyag van.

LinkBuds tok

Nincs műanyag az egyedi csomagolásban

A LinkBuds csomagolása nem tartalmaz műanyagot. Ez is mutatja, hogy a Sony elkötelezetten dolgozik a termékei környezeti hatásának csökkentésén.

Fehér LinkBuds rózsaszín háttérrel, vízcseppekkel

Vízállóság a mindennapokban

IPX4 szintű vízállóságának köszönhetően a fröccsenések és az izzadság nem okoz gondot ennek a fülhallgatónak – tovább mozoghatsz a zenére.

A LinkBuds fülhallgatóval zenét hallgató két ember ábrája, amely a hagyományos Bluetooth-továbbítás és a LinkBuds szimultán BT-továbbítása közötti különbséget mutatja be

Tisztább, stabilabb Bluetooth-jel

Az alacsony késleltetés és a jó hangminőség érdekében, még egyéb interferencia esetén is, a Bluetooth® jelet egyszerre továbbítja mindkét fülhöz. A nagy teljesítményű beépített V1 processzornak köszönhetően stabil, szakadozásoktól mentes vezeték nélküli hangzást élvezhetsz. (A) Hagyományos B-J váltásos BT-jeltovábbítás. (B) LinkBuds B/J egyidejű BT-jeltovábbítás.

Az akkumulátorkapacitást, a gyorstöltést és a játékidőt jelző ikonok

Zenehallgatás egész nap, töltés percek alatt

A fülhallgatód egy teljes munkanapig – 5,5 órán át – is bírja, a tok pedig további 12 órára elegendő energiát tárol. Azaz 17,5 órányi zenehallgatásra van módod bármikor, ha kimozdulsz otthonról. Sietsz? Mindössze 10 perc gyorstöltés akár 90 percnyi lejátszási időt adhat, a Sony | Headphones Connect alkalmazás pedig értesít, ha a töltőtokod töltöttsége 30% alá csökken.

Nyitott szürke LinkBuds tok

Kicsi, tökéletes kialakítású tok

A rendkívül kicsi, stílusos, lekerekített töltőtok kényelmesen elfér a kezedben vagy a zsebedben. Egyszerű gombnyomással nyílik.

Kép szürke LinkBuds tokról, benne LinkBuds, 5 méretű ívelt merevítővel és USB-C töltőkábellel

Mi van a dobozban?

A LinkBuds csomagolásában 5 különböző méretű támasztékot találsz, melyek a különböző fülformákhoz igazodnak, valamint egy USB-C töltőkábelt.

A 360 Reality Audio logója

Annyira magával ragadó. Annyira valódi.

Merülj el a hangzásban, mely körülölel. Mintha koncerten lennél, vagy az előadó lemezfelvételén ülnél a stúdióban. 360 Reality Audióval a zene minden eddiginél magával ragadóbb és valóságosabb. Ez a fülhallgató képes a 360 Reality Audio hangzásra.

Kép a(z) LinkBuds termékről

Többpontos csatlakozás

A teljes kényelem érdekében a Bluetooth® fülhallgató egyszerre két Bluetooth® készülékkel is párosítható. Így ha hívás érkezik, akkor a fülhallgató tudni fogja, hogy melyik készülék csörög, és automatikusan a megfelelőt kapcsolja. Ezenkívül gyorsan átválthatsz a fülhallgatóval a két készülék valamelyikére egyetlen gombnyomással.