WF-1000XM4 

A te világod. Semmi más.

Kivételes zenei élmény, kifejezetten rád szabva. A WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgató a kategóriaelső zajcsökkentés és a hangminőség új szintjét képviseli. Bármilyen fülbe illeszkedik, és személyre szabott, mindig adott helyzethez igazított élményt kínál.

FEJHALLGATÓ

WF-1000XM4 vezeték nélküli zajszűrő fülhallgató

WF-1000XM4
Egy pár fekete színű WF-1000XM4 fülhallgató szemből és oldalról

silverblack

99 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Díjnyertes

Iratkozz fel most, és megkapod a legfrissebb híreket és a rendkívüli ajánlatokat. Kattints a lenti hivatkozásra, és nem maradsz le semmiről.

Ismerd meg a WF-1000XM4 fülhallgatót
Fedezd fel a szabadságot

Tekintsd meg, hogy a WF-1000XM4 fülhallgató miként ötvözi a legfejlettebb zajcsökkentési technológiánkat kivételes zenei teljesítménnyel és testre szabott okosfunkciókkal, amelyek igazodnak az adott helyszínhez.

Digitális zajszűrés logója
Kategóriaelső zajszűrés
Fülhallgató robbantott nézete
Kivételes hangminőség
Két beszélgető embert ábrázoló illusztráció
Speak-to-Chat
Csengő telefon ikonja
Kiváló hívási hangminőség
Közelkép fülbe helyezett fülhallgatóról
Illeszkedik hozzád
A vízállóság és az akkumulátor ikonja
Vízállóság és akkumulátorkapacitás
Kategóriaelső zajszűrés – most még jobb

A WF-1000XM4 fülhallgatók minden elemének tervezése az alapoktól indult. Ilyen például az új, a Sony által célzottan fejlesztett,beépített V1 processzor, amely minden korábbinál hatékonyabban szűri a zajt, a nagyobb teljesítményre képes hangszóróegység, a zajérzékelő mikrofon és a stabilabb illeszkedést szolgáló, innovatív zajszigetelő fülpárnabetét is.

Tapasztald meg a zajcsökkentést
WF-1000XM4 fülhallgatót viselő nő fut a szabadban
Csökkenti a szél zaját

Szeles napokon is zavartalanul elmerülhetsz a zenében. Az automatikus szélzajcsökkentésimód észleli, ha szeles az idő, és automatikusan kiszűri annak hangját.

Többet hallhatsz a környezetedből

Környezetei hang üzemmódban a WF-1000XM4 fülhallgató minden korábbinál több környező hangot észlel, így természetesebb a hangélmény, és kapcsolatban maradhatsz a környezeteddel.

WF-1000XM4 fülhallgatót viselő férfi várakozik állomás padján
Kivételes hangminőség

A WF-1000XM4 támogatja a High-Resolution Audio Wireless technológiát. Külön megtervezett, 6 mm-es hangszóróival dinamikus hangzást teremt kis mérete ellenére, hatékony membránja pedig gazdag basszust kínál. Beépített V1 processzora javítja a hangminőséget, csökkenti a torzítást, továbbá LDAC-kodekes feldolgozásra és DSEE Extreme funkcióra is képes.

Hi-Res Audio Wireless logó
High-Resolution Audio-élmény vezeték nélkül

A WF-1000XM4 már támogatja a High-Resolution Audio Wireless technológiát – köszönhetően az ágazatban átvett LDAC-hangkódolásunknak. Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiséget továbbít (990 kb/s maximális átviteli sebességgel) a hagyományos Bluetooth®-hangátvitelhez képest, így lehetőség van High-Resolution Audio-tartalmak kivételes, a vezetékes kapcsolatéval vetekedő minőségű lejátszására.

DSEE Extreme logó
Minden tömörített fájl helyreállítása valós időben zajlik

A DSEE Extreme™ digitális hangzásjavító eszköz – az Edge-AI (mesterséges intelligencia) segítségével – valós időben feljavítja a tömörített digitális zenefájlokat. Dinamikusan felismeri a zeneszámok hangszereit, zenei műfaját és különleges elemeit (pl. vokált, közjátékot), és helyreállítja a tömörítéssel elvesző magas hangokat a teljesebb zenei élmény érdekében.

Még intelligensebb zenei élmény

Amint megszólalsz, a Speak-to-Chat funkció azonnal szünetelteti a zenét és beengedi a külső hangokat, hogy beszélgetni tudj – hasznos funkció, ha szeretnéd tovább hordani a fülhallgatót, vagy ha tele a kezed. Ha pedig vége a csevegésnek, a zene lejátszása automatikusan újraindul. A Speak-to-Chat felismeri a hangodat, és reagál rá. Alapja a Precise Voice Pickup technológia, amely négy mikrofont és érzékelőt ötvöz fejlett audiojel-feldolgozással.

Az adaptív hangszabályozás automatikusan alkalmazkodik az aktuális helyszínhez

Az intelligens adaptív hangszabályozási funkció érzékeli, hogy hol vagy és mit csinálsz, majd az ideális hangzásélménynek megfelelőre módosítja a környezetihang-beállításokat.

Műholdas navigáció jellegű utcatérkép, rajta közérdekű helyekkel
A fülhallgató, amely megismerkedik veled

Beállíthatod, hogy az „Adaptív hangszabályozás” funkció megtanulja felismerni a gyakran látogatott helyszíneidet – például az irodát, az edzőtermet, a kedvenc kávézódat –, és a hangzást a helyzetnek megfelelően módosítsa. 

Kiváló hívási hangminőség

A Precise Voice Pickup technológia nyalábformáló (beamforming) mikrofont és csontvezetéses érzékelőt használva biztosítja, hogy a WF-1000XM4 fülhallgató tisztán és pontosan vegye a hangodat a kezeket szabadon hagyó hívásoknál – otthon, kávézóban, bárhol. Emellett a zajcsökkentésnek köszönhetően tisztábban hallhatod a hívás másik szereplőjét, még zajos helyzetekben is.

Illusztráció WF-1000XM4 fülhallgatót viselő egyénről, amelyen látszik, hogyan működik a nyalábformáló (beamforming) mikrofon
A technológiája révén minden szó érthető

A nyalábformáló (beamforming) mikrofonok kalibrálása lehetővé teszi, hogy csak a szádból származó hangokat regisztrálják. A magasabb jel-zaj aránynak köszönhetően minden szót észlelnek, még zajos környezetben is.

WF-1000XM4 fülhallgató viselőjének illusztrációja arról, hogy a csontvezetéses érzékelő miként észleli a beszédhang rezgéseit
Észleli a beszédhang rezgéseit a tisztább hangzás érdekében

A csontvezetéses érzékelő csak a beszédhangod rezgéseit veszi – nem regisztrálja a környezet hangjait –, így még tisztábban érthető, amikor hívást folytatsz.

Vezérelje a hangjával

Segítség érintés nélkül. Mondd, hogy „OK Google” vagy „Alexa” a kedvenc segéded aktiválásához. Szórakozhatsz, beszélgethetsz, tájékozódhatsz, zenét hallgathatsz, értesítéseket kaphatsz, emlékeztetőket állíthatsz be stb. Még a fejhallgató funkcióit, köztük a zajcsökkentést is vezérelheted hanggal.

WF-1000XM4 fülhallgatót viselő férfi beszél okostelefonján a készülék érintése nélkül
Fast Pair logó
Keresd meg a fülhallgatódat Fast Pair funkcióval

A WF-1000XM4 fülhallgató támogatja a Google új és hasznos Fast Pair funkcióját. A WF-1000XM4 egyetlen koppintásra gyorsan és egyszerűen képes Bluetooth-párosítást végezni Android-eszközeiddel. Könnyen megtalálhatod a valahol ottfelejtett fülhallgatódat,ha megcsörgeted őket, vagy megnézed az okostelefonodon az utolsó ismert helyüket. Emellett értesítést is kapsz, amikor az akkumulátor merülőben van, így tudhatod, mikor érdemes tölteni.

Vezeték nélküli jeleket sugárzó laptop illusztrációja
Egyszerűen párosítható számítógéppel

A „Swift Pair” gyors és egyszerű párosítást végez WF-1000XM4 fülhallgatód és Windows 10 laptopod, asztali géped vagy táblagéped között. Párosítási útmutató jelenik meg a közeli Windows 10 eszközökön, ha a párosítási üzemmódot választod.

Ergonomikus felületkialakítás a jobb illeszkedésért

A világ első fülbe helyezhető fülhallgatójának (MDR-E252) 1982-es bemutatása óra hatalmas mennyiségű adatot gyűjtöttünk a fülformákról világszerte. A WF-1000XM4 fülhallgató ennek a kutatásnak is a terméke, amely a hallóüreghez igazodó formát új, ergonomikus felületkialakítással ötvözi a stabilabb illeszkedés érdekében.

Használd az alkalmazást a neked tökéletes méret megállapításához

Találd meg a füledhez illeszkedő méretet a Sony | Headphones Connect segítségével. Végigvezet néhány egyszerű lépésen, hogy megtaláld az ideális méretű zajszigetelő fülpárnabetétet a maximális hangminőség és minimális külső zaj érdekében.

Kép a Sony | Headphones Connect alkalmazás felhasználói kezelőfelületéről
WF-1000XM4 fülhallgatót viselő nő tartalmakat néz az okostelefonján
Tökéletes tévéműsorokhoz, filmekhez és egyebekhez

Videotartalmat nézel okostelefonon vagy tableten? A WF-1000XM4 fejlett, vezeték nélküli kapcsolata precízen szinkronizálja a képernyőn látottakat és a fülhallgatóban megszólaló hangokat az élvezetesebb élmény érdekében.

Tisztább, stabilabb Bluetooth-jel

A beépített V1 processzor adattovábbítási algoritmusának optimalizálása stabilabb kapcsolatot, kevesebb hangkihagyást eredményezett akár interferenciával terhelt környezetben is. Mindkét fülhöz egyszerre továbbítja a hangot minden eddiginél kisebb jelkéséssel és nagyobb jelerősséggel.

A WF-1000X fülhallgatók B-J váltásos BT-jeltovábbítását és a WF-1000XM4 B/J egyidejű BT-jeltovábbítását összehasonlító illusztráció

(A) WF-1000X B-J váltásos BT-jeltovábbítás.
(B) WF-1000XM4 B/J egyidejű BT-jeltovábbítás

Vízállóság a mindennapokban

IPX4 szintű vízállóságának köszönhetően a fröccsenések és az izzadság nem okoz gondot ennek a fülhallgatónak – tovább mozoghatsz a zenére.

Zenehallgatás egész nap, töltés percek alatt

A fülhallgatód egy teljes munkanapig – 8 órán át – is bírja, a tok pedig további 16 órára elegendő energiát tárol. Azaz 24 órányi zenehallgatásra van módod bármikor, ha kimozdulsz otthonról. Sietsz? Mindössze 5 perc gyorstöltés akár 60 percnyi lejátszási időt adhat, a Sony | Headphones Connect alkalmazás pedig értesít, ha a töltőtokod töltöttsége 30% alá csökken.

A töltési idők ábrája
Tárgyak egy asztalon, köztük a WF-1000XM4 töltőtokja vezeték nélküli töltőplatformmal.
Egyszerű, vezeték nélküli töltés Qi-technológiával

Nincs szükség kábelre, Qi-technológiája révén a WF-1000XM4-et egyszerűen töltheted. Akár Qi-technológiát rejtő okostelefonnal, például a legújabb, akkumulátormegosztásos Xperia modellel is töltheted a fülhallgatót és a töltőtokot.

Minden érintésnyi távolságban

A WF-1000XM4 intuitív érintésvezérlési beállításokat kapott – pl. a bal fülbetétre koppintva zajcsökkentésről „Környezeti zajok” módra, hosszú érintésre a Quick Attention funkcióra, a jobb betét dupla koppintásával pedig a következő számra válthatsz. Ráadásul saját funkciókat rendelhetsz a betétekhez a Headphones Connect segítségével.

Azonnali szünet. Azonnali lejátszás.

Elég kivenned a fülpárnákat a füledből, és a zene elhallgat – a közelítésérzékelő követi, hogy mikor hordod bármelyiket. Helyezd vissza a fülpárnákat, és a zene ismét szólni kezd.

Egy nő a kanapén ülve az okostelefonját nézi, a fülében WF-1000XM4 fülhallgatóval
Milyen hangzásélményre vágysz?

A „Környezeti hangok szabályozása” a Sony | Headphones Connect alkalmazással lehetővé teszi a háttér hangerejének szabályozását, sőt, képes a beszédhangon kívül mindent kiszűrni. Emellett a hangszínszabályzóval egyénivé, a zenének megfelelővé teheted a hangerőszinteket.

Színválasztás

A WF-1000XM4 fülhallgató fekete vagy ezüst színben kapható.

Fekete WF-1000XM4 fülhallgatópár és töltőtok, valamint egy fehér töltőtok
WF-1000XM4 fülhallgatót tartalmazó, nyitott töltőtokot tartó kéz
Kisebb méret, kompromisszum nélkül

A belső elrendezés áttervezésével a WF-1000XM4 fülhallgató 10%-kal kisebb az előző generációnál anélkül, hogy kompromisszumot kellett volna kötni a hangminőség vagy az akkumulátorkapacitás terén. Mindössze 7,3 grammos, így akár egész nap is viselheted. A töltőtok is kisebb 40%-kal, mégis 16 órányi lejátszáshoz elegendő töltést biztosít utazáskor.

Jobb a környezetnek

A WF-1000XM4 csomagolása műanyagmentes; a fejlesztés az alacsony toxicitást célzó tervezési alapelvek és a „Újrahasznosításra alkalmas termék” filozófia és a fokozott társadalmi felelősségvállalás jegyében történt. A papírcsomagolás 99%-a (a címkék kivételével) kifejezetten a Sony számára kifejlesztett, újrahasznosított és fenntartható anyagok felhasználásával készült.

Kép a WF-1000XM4 csomagolásáról különféle fenntartható csomagolóanyagok mellett
WF-1000XM4 fülhallgató töltőtokkal, 3 féle méretű zajszigetelő fülbetétpár és USB-C szabványú töltőkábel.
A doboz tartalma

A WF-1000XM4 fülhallgatód csomagolását felnyitva 3 féle méretű zajszigetelő fülpárnabetéteket, valamint egy USB-C-töltőkábelt találsz.

Annyira magával ragadó. Annyira valódi.

Merülj el a hangtengerben, amint felveszed a fejhallgatód – olyan érzés, mintha élő koncerten lennél, vagy az előadó mellett állnál a stúdióban. 360 Reality Audióval a zene minden eddiginél magával ragadóbb és valóságosabb.

Az Artist Connection alkalmazás logója
Hallgass meg zenemintát a lejátszó demóján az Artist Connection letöltésével

Műszaki adatok és funkciók

A WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgató ötvözi a kategóriaelső zajszűrést és a kiváló hangminőséget, a zenehallgatási okosfunkciókat, a vízállóságot, az egész napra elegendő akkumulátorkapacitást és a hosszú távon is kényelmes kialakítást.
  • Továbbfejlesztett digitális zajszűrés beépített V1 processzorral

  • Minőségi hangzás High-Resolution Audio Wireless technológiával

  • Intelligens hallgatás és nagyszerű hívási hangminőség

  • Ergonomikus felületkialakítás a stabil illeszkedésért

  • Vízállóság és nagy akkumulátorkapacitás, hogy minden nap használhasd

Hangszóróegység
6 mm
DSEE Extreme
Igen
Frekvenciaátvitel (Bluetooth® kommunikáció)
20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz mintavételezés) / 20 Hz – 40 000 Hz (LDAC 96 kHz mintavételezés, 990 kb/s)
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye