#TravelByXperia

@SonyXperia az Instagramon

#TravelByXperia @SonyXperia Instagram narancssárga háttér előtt
Tégy egy világkörüli virtuális utazást Xperia készülékkel

2020-ban drámai módon átalakult a mindennapi életünk – beleértve az utazás módját is. Egy olyan időszakban, amikor a térbeli utazás még egy távoli vágyálomnak tűnhet, a #TravelByXperia célja az, hogy kapcsolatot teremtsen a világ különböző pontjain élő emberek között a kalandszeretetükön keresztül. A lenyűgöző városi tájképektől a helyi különlegességekig – fedezd fel a világot Xperiával. Soha nem tudhatod, mire bukkansz. 

Fedezd fel Hongkong utcáit

Ismerd meg Hongkong lakosait és utcáit Billy Ha dokumentarista fotóin keresztül.

© Billy Ha. Minden felvételt Billy Ha hivatásos fotós készített. Minden felvétel Xperia készülékkel készült. 

Billy Ha képe
Billy Ha

A hongkongi születésű Billy az Egyesült Államokban töltötte gyermekkorát, mielőtt visszatért szülővárosába. 2016-ban kezdett utcai pillanatképeket készíteni maga körül, és leginkább az észrevétlen embereket szereti fotózni. Munkái hangsúlyosan mutatják be a gyalogosok részleteit és kifejezéseit, és felvételei középpontjában a társadalmi dokumentarizmus áll – minden fotó egy történet. Szereti megörökíteni az emberek viselkedésének egy-egy különleges pillanatát, és különféle kompozíciókat vagy máskülönben rejtező látószögeket keres minden egyes fotónál.

Billy Ha elárulja kedvenc hongkongi fotózási helyszíneit
Irány New York belvárosa

Pillantsd meg New York sokak által nem ismert oldalát Crissibeth Cooper utcai fotóin.

© Crissibeth Cooper. Minden felvételt Crissibeth Cooper hivatásos fotós készített. Minden felvétel Xperia készülékkel készült. 

Crissibeth Cooper képe
Ismerd meg Crissibeth Coopert – New York-i fotóst

A New Yorkban született és nevelkedett Crissibeth Cooper gondosan megkomponált – gyakran szimmetrikus vagy aranymetszéses – felvételeket készít. Művein gyakran felbukkannak vonalak, tükröződések, épületek, távlatpontok és városi életképek. Volt már kiállítása New Yorkban a High Line parkban és a Sony Square-en, kreatív képei pedig elérhetők a Getty Images archívumában. Alapító tagja a Sony Alpha Imaging Collective társaságnak.  

Tájékozódj, Crissibeth miként állt neki New York fotózásának
Ízleld meg Párizst

Tapasztald meg a párizsi élet hangulatát a Laurent Derossi lakóhelyén készített legújabb fotókról.

© Laurent Derossi. Minden felvételt Laurent Derossi profi fotós készített. Minden felvétel Xperia készülékkel készült. 

Laurent Derossi az Eiffel-torony előtt
Ismerd meg Laurent Derossi párizsi fotóst

Laurent Derossi (@Parisexplorer) metzi születésű fotós Párizsban, akinek specialitása a városi és úti fényképezés. Természeténél fogva kíváncsi, született kalandkereső, így Laurent Párizs utcáit járva folyton egyedi perspektívákat keres. Laurent a webhelyén és a közösségi hálón teszi közzé képeit, és több tízezer követővel büszkélkedhet.

Hallgasd meg, ahogy Laurent Derossi beszél Párizs fotózásáról
Kezdj svéd kalandba

Svédország gyönyörű hegyei, tavai és más tájai között túrázhatsz télen Tobias Hägg társaságában.

© Tobias Hägg. Minden felvételt Tobias Hägg hivatásos fotós készített. Minden felvétel Xperia készülékkel készült. 

Tobias Hägg egészalakos fényképe
Ismerd meg Tobias Hägg svéd fotóst

Tobias Hägg (a közösségi médiában Airpixels) fotó- és videóművész Stockholm külső részéről, Svédországból. Szenvedélye a tájak felfedezése, a kaland és a kültéri elfoglaltság, és Tobias a Föld legtávolabbi pontjaira utazik el, közben pedig egyedülálló pillanatokat örökít meg fotókon és filmeken, egyedülálló szemszögből. Neve szerepel a mindössze 14 fős Masters of Drone Photography listán, emellett zsűritag a világ egyik legnagyobb fotóversenyén, a Cewephotoworld kiírásban.

Hallgasd meg, ahogy Tobias Hägg kifejti fotózással kapcsolatos filozófiáját 
Ismerd meg Tiffany Nguyen legjobb tippjeit #TravelByXperia
Tiffany Nguyen áll az úton
Ismerd meg Tiffany Nguyen

A dél-kaliforniai Tiffany kalandutakat fotóz, és irigylésre méltóan sokszínű portfóliót tudhat magáénak. A Sony Alpha Imaging Collective társaság egyik legelső tagja volt, és az utazásaiból merített ihletet. Munkájának hajtóereje az új helyek és az ismeretlen kultúrák felfedezésének vágya.

Csatlakozz – #TravelByXperia

Ha csatlakozni szeretnél hozzánk ezen az úton, elég megörökítened a hazád egy pompás táját, ételét és kultúráját Xperia készülékeddel, és közzétenni azt az Instagramon a #TravelByXperia keresőcímkével. Hivatalos Sony Mobile Instagram-fiókunkban (@SonyXperia) kiválasztjuk a legjobb felvételeket, hogy közzétegyük saját képfolyamunkon és történetünkben.

 Ahhoz, hogy a @SonyXperia megoszthassa a képedet, a következőket kell tenned:

Olvasd el, majd fogadd el a részvételi feltételeket, mielőtt részt veszel ebben a kampányban.

A bejegyzésednél használd a következő keresőcímkét: #TravelByXperia
Add hozzá az országod vagy régiód nevét, pl. #France
Add hozzá az Xperia készüléked nevét, pl. #Xperia 5II

Az okostelefonod modellváltozata nem számít, csak valamelyik Xperia készülékkel fotózz. Ha bemutatjuk a fényképedet, előzőleg felvesszük veled a kapcsolatot Instagram Direct-üzeneten keresztül. 

A Részvételi feltételek megtekintéséhez