A tökéletes játékélmény

PlayStation®5-kompatibilis

A játékok új korszakának hajnalán vagyunk. Próbáld ki a PS5 újdonságát, a 4K felbontást 120 kép/m képfrissítéssel kompatibilis ZH8 vagy XH90/92 BRAVIA tévén.

4K 120 kép
Győztes lehetsz 4K/120 kép/mp-es látvánnyal

Alakítsd át a játékélményedet. Tévéink nagy sebességű 4K/120 kép/mp-es HDMI-bemenete folyamatosabb, tisztább mozgásábrázolás nyújt a zökkenőmentes játékhoz.

A PlayStation®5 és a ZH8/XH90 támogatja a 4K/120 kép/mp játékot.

Keltsd életre az akciót 8K felbontással

Hihetetlenül nagy felbontásának köszönhetően a 8K tévéink hihetetlen mélységű és részletességű világokba röpítenek.

8K-kimenet a PlayStation®5 és a ZH8 eszközökhöz.

Oroszlánfej összevetése 4K, illetve 8K felbontás mellett.
Lenyűgöző kontraszt a játékokban

A hagyományos tévék egyetlen sornyi LED-et használnak, a Sony Full Array LED technológia viszont a teljes képernyőterületen alkalmaz LED-et, és minden zóna külön vezérlést kap, hogy a sötét területek sötétebbek, a világosak világosabbak legyenek, és az alternatív valóság minden apró részlete láthatóvá váljon.


DREAMS™ © első megjelenés éve–idei év Sony Interactive Entertainment Europe. Kiadó: Sony Interactive Entertainment Europe Ltd. Fejlesztő: Media Molecule.
A „DREAMS” a Sony Interactive Entertainment Europe tulajdonát képező védjegy vagy bejegyzett védjegy. Minden jog fenntartva.

A HDMI 2.1 funkció egy későbbi szoftverfrissítéssel válik elérhetővé, kizárólag az XH90 modelleken.

Többdimenziós hangzás

Elismert Acoustic Multi-Audio™ technológiánk hangpozicionáló magassugárzók alkalmazásával állít elő precízen vezérelt, minőségi hangzást, amely pontosan a jelenet eseményeinek helyéről származik. Az eredmény: lenyűgöző, dinamikus játékélmény, amelyben minden látványelem összhangban van azzal, amit hallasz.

Az Acoustic Multi Audio csak a legalább 55” képernyőméretű XH95 modelleken és a legalább 65" képernyőméretű XH90 modelleken érhető el.

Uncharted™4: A Thief’s End © első megjelenés éve–idei év Sony Interactive Entertainment America LLC. Kiadó: Sony Interactive Entertainment Europe.
Fejlesztő: Naughty Dog LLC. Az „Uncharted” a Sony Interactive Entertainment Europe tulajdonát képező védjegy vagy bejegyzett védjegy. Minden jog fenntartva.

Sony BRAVIA® – játékosoknak
XH90 sorozat – Játssz, ahogy az alkotó elképzelte

Gyönyörködhetsz az árnyas részletekben és fényes részekben a Full Array LED technológiával; az Acoustic Multi-Audio™ révén pedig minden hangot onnan hallasz, ahonnan a képernyőn látott jelenet alapján várod. Az XH90 tévén a játék minden szempontból lenyűgöző.

Az Acoustic Multi Audio csak a legalább 65"-os képernyőméretű XH90 modelleken érhető el.

PlayStation® élményhez tervezve

Fejlett kép- és hangtechnológia alkalmazásával a Sony BRAVIA® életre kelti a játékokat – élénk és életteli látványt, valamint hangulatos, térbeli hangzást teremt.

A legjobb 4K LCD tévéink – az XH95 sorozat

Nagy teljesítményű – 8K tévéinkben is alkalmazott – X1 UltimateTM processzorával az XH95 kimagasló képminőséget nyújt, a Sound-from-Picture technológiával együtt pedig valóban lenyűgözi az érzékeidet.

A8 sorozat – nagy teljesítményű, szépséges OLED

A több mint 8 millió, saját fényforrású, külön vezérelt OLED-képpont tisztább fényes területeket és sötétebb fekete árnyalatokat jelenít meg az A8 készülékeken, így a mélység, a textúra és a realizmus új szintjét képviseli a játékokban.