Sony BRAVIA®
A tökéletes játékélmény.

Mi történik, amikor a Sony legjobb BRAVIA® OLED Android TV-t összekapcsolja a PlayStation®4 Pro konzollal? A játék új magasságokba repül – együtt epikus párost alkotnak. Merüljön el a szórakoztató játékokban lenyűgöző részletekkel és kontraszttal, intenzív és élénk színekkel és magával ragadó hangzással.

A PlayStation konzolhoz készült

A Sony BRAVIA OLED készülékeken a fejlesztők szándékai szerint élvezheti a játékokat. Valósághű színek és részletek, gyors válaszidő és lenyűgöző hangzás fokozza a PlayStation által kínált élményt.

AG9

AG9

A díjnyertes MASTER Series AG9 készüléken a készítők szándékai szerint élvezheti a játékokat. Az eddigi legerősebb Picture Processor X1TM Ultimate felfedi a részleteket minden jelenetben, javítja a fényerőt és a Pixel Contrast BoosterTM segítségével lenyűgöző kontrasztot nyújt.

AG8

AG8 

Nézze meg, milyen lehet a valódi 4K OLED játék. A Processor X1TM Extreme több mint 8 millió önálló megvilágítású pixelt pontosan és egymástól függetlenül vezérel. Az Acoustic Surface Audio technológiával a hang közvetlenül a képernyőről érkezik, és ez életet lehel minden karakterbe.

Páratlan képminőség

Az AG9 modellben a Picture Processor X1TM Ultimate és a Pixel Contrast BoosterTM együtt teszi lehetővé az árnyékban megbúvó részletek felfedezését, a már szinte érezhető, valósághű textúrákat és a dinamikus kontrasztot a ragyogó fényekkel. Más szavakkal, a játék hihetetlenül realisztikus lesz. Az egyedi MASTER Series tévéknél a Sony azt a képminőséget biztosítja, amelyet a fejlesztők látni szándékoztak.

Gyors, valós idejű akció

A rendkívül rövid OLED-válaszidőnek és a külön Játék módnak köszönhetően minden mozdulatot valós időben vezérelhet.

Tökéletes, magával ragadó játékélmény

  • Magával ragadó hangzás
  • Egységes dizájn
  • Egyszerű integráció

A9G/AG9 sorozat

A 2019-es CES kétszeres díjnyertese

AVSForum – A 2019-es CES legjobbjai
Áttekintés – A CES Editors’ Choice

Élvezze a játékot HDR képen

A Sony 4K HDR televíziói tökéletes párost alkotnak a PlayStation®4, illetve a PlayStation®4 Pro konzollal. Merüljön el az élénk színekkel megteremtett dinamikus, szórakoztató játékélményben.

playstation

További, játékra optimalizált tévék

BRAVIA® OLED modelljeink mellett több más lehetőség is van a saját és családi játékélmény optimalizálására. Élvezze a prémium játékélményt a Full Array LED technológiájú XG95 készülék kimagasló kontrasztjának és felbontásának köszönhetően. Az XG90 számos különféle képernyőméretben, valósághű színekkel és fokozott részletgazdagsággal készül, hogy láthatók legyenek a távoli mesterlövészek... Ha pedig több nagy játékos is van a családban, a 4K Ultra HD felbontású kaland kisebb képernyőn is folyhat az XG85 révén – tökély a kisebb játékosoknak.