A tökéletes játékélmény
A PlayStation® tökéletes partnere

Fejlett kép- és hangtechnológia alkalmazásával a Sony BRAVIA® életre kelti a játékokat – élénk és életteli látványt, valamint hangulatos, térbeli hangzást teremt.

Lenyűgöző kontraszt a játékokban

A hagyományos tévék egyetlen sornyi LED-et használnak, a Sony Full Array LED technológia viszont a teljes képernyőterületen alkalmaz LED-et, és minden zóna külön vezérlést kap, hogy a sötét területek sötétebbek, a világosak világosabbak legyenek, és az alternatív valóság minden apró részlete láthatóvá váljon.


DREAMS™ © első megjelenés éve–idei év Sony Interactive Entertainment Europe. Kiadó: Sony Interactive Entertainment Europe Ltd. Fejlesztő: Media Molecule.
A „DREAMS” a Sony Interactive Entertainment Europe tulajdonát képező védjegy vagy bejegyzett védjegy. Minden jog fenntartva.

Valós idejű akció

A rendkívül rövid válaszidő és a külön „játék” mód minimálisra csökkenti a vezérlési késedelmet, így minden mozdulatot valós időben irányíthatsz.

A HDMI 2.1 funkció egy későbbi szoftverfrissítéssel válik elérhetővé, kizárólag az XH90 modelleken.© 2016 Sony Interactive Entertainment Inc. Fejlesztő: Polyphony Digital Inc. Az ebben a játékban megjelenő gyártók, autók, nevek, márkák és a kapcsolódó képek esetenként védjegyet és/vagy szerzői joggal védett anyagot tartalmaznak, amelyek az adott tulajdonosok birtokát képezik. Minden jog fenntartva. A valós helyszínek, entitások, vállalkozások vagy szervezetek bármilyen megjelenítése vagy újraalkotása nem jelenti azt, hogy ezen felek a játékot bármilyen módon szponzorálják vagy támogatják. A „Gran Turismo” logók a Sony Interactive Entertainment Inc. tulajdonát képező védjegyek vagy bejegyzett védjegyek.

Többdimenziós hangzás

Elismert Acoustic Multi-Audio™ technológiánk hangpozicionáló magassugárzók alkalmazásával állít elő precízen vezérelt, minőségi hangzást, amely pontosan a jelenet eseményeinek helyéről származik. Az eredmény: lenyűgöző, dinamikus játékélmény, amelyben minden látványelem összhangban van azzal, amit hallasz.

Az Acoustic Multi Audio csak a legalább 55"-os képernyőméretű XH95 modelleken és a legalább 65"-os képernyőméretű XH90 modelleken érhető el.

Uncharted™4: A Thief’s End © első megjelenés éve–idei év Sony Interactive Entertainment America LLC. Kiadó: Sony Interactive Entertainment Europe.
Fejlesztő: Naughty Dog LLC. Az „Uncharted” a Sony Interactive Entertainment Europe tulajdonát képező védjegy vagy bejegyzett védjegy. Minden jog fenntartva.

Sony BRAVIA® – játékosoknak
XH90 sorozat – Játssz, ahogy az alkotó elképzelte

Gyönyörködhetsz az árnyas részletekben és fényes részekben a Full Array LED technológiával; az Acoustic Multi-Audio™ révén pedig minden hangot onnan hallasz, ahonnan a képernyőn látott jelenet alapján várod. Az XH90 tévén a játék minden szempontból lenyűgöző.

Az Acoustic Multi Audio csak a legalább 55"-os képernyőméretű XH90 modelleken érhető el.

A legjobb 4K LCD tévéink – az XH95 sorozat

Nagy teljesítményű – 8K tévéinkben is alkalmazott – X1 UltimateTM processzorával az XH95 kimagasló képminőséget nyújt, a Sound-from-Picture technológiával együtt pedig valóban lenyűgözi az érzékeidet.

A8 sorozat – nagy teljesítményű, szépséges OLED

A több mint 8 millió, saját fényforrású, külön vezérelt OLED-képpont tisztább fényes területeket és sötétebb fekete árnyalatokat jelenít meg az A8 készülékeken, így a mélység, a textúra és a realizmus új szintjét képviseli a játékokban.