Játék a Sony BRAVIA® TV-kkel.

A Sony BRAVIA® OLED 4K HDR televíziói tökéletes párost alkotnak a PlayStation®4, illetve a PlayStation®4 Pro konzollal. Merüljön el a bámulatos részletekkel, döbbenetes kontraszttal, élénk színekkel és magával ragadó hangzással megteremtett interaktív, szórakoztató játékélményben.

Speciálisan a PlayStation® számára

af9

AF9

Az AF9 az OLED példátlan feketéit, színeit és kontrasztját a legerősebb processzorunkkal – az X1 Ultimate-tel –, valamint a Sony egyedülálló Pixel Contrast Booster panelhangszórójával ötvözve hozza létre a páratlanul élethű képeket. Az ilyen kép pedig megérdemli a tökéletes hangzást, ezért az Acoustic Surface Audio+ magával ragadó, többdimenziós élményt hoz létre minden filmhez, TV-műsorhoz és játékhoz.

af8

AF8

Az OLED páratlan feketéivel, színeivel és kontrasztjával, valamint az X1 Extreme 4K HDR processzorunkkal az AF8 rendkívül élethű hatást hoz létre, bármit is nézzen. Az Acoustic Surface Audio az egész képernyőt egy hangsugárzóvá alakítja, így a kép és a hang tökéletesen harmonizál.

BRAVIA® OLED & PlayStation®4 Pro.

Egyesítse a BRAVIA® OLED és a PlayStation® erejét, és emelje játékélményét új magaslatokba.

Képminőség

Az X1 Ultimate és a Pixel Contrast Booster révén az árnyékokban is láthatja a részleteket, a valószerű textúrákat pedig dinamikus kontraszttal és ragyogó fényekkel élvezheti, így a játék minden részlete élethűbb lesz. A Sony televíziók ragyogó képminőségének köszönhetően a képek úgy jelennek meg, ahogyan a fejlesztő megálmodta azokat. Nézze a PlayStation® grafikáját úgy, ahogyan csak egy Sony televízió képes megjeleníteni!

Gyors válaszidő a gyors akciókhoz.

A természeténél fogva ultragyors OLED-válaszidőnek és a bemeneti késleltetést csökkentő, erre a célra fejlesztett Játék módnak köszönhetően minden akciót valós időben vezérelhet.

Tökéletes, magával ragadó játékélmény

  • Magával ragadó hangzás
  • Egységes dizájn
  • Egyszerű integráció

What HiFi?

A Sony AF9 sok szempontból elképesztő, és az általunk tesztelt egyik legjobb hangú TV

A HDTV

A SONY AF9 több szempontból is lenyűgöző televízió

Élvezze a játékot HDR képen

A Sony 4K HDR televíziói tökéletes párost alkotnak a PlayStation®4, illetve a PlayStation®4 Pro konzollal. Merüljön el az élénk színekkel megteremtett dinamikus, szórakoztató játékélményben.

playstation

További ajánlott tévék az optimális játékélményhez

BRAVIA® OLED modelljeink mellett több más lehetőség is van a saját és családi játékélmény optimalizálására. Élvezze a prémium játékélményt a Full Array LED technológiájú XF90 készülék kimagasló kontrasztjának és felbontásának köszönhetően. Az XF85/XF87 számos különféle képernyőméretben, valósághű színekkel és fokozott részletgazdagsággal készül, hogy láthatók legyenek a távoli mesterlövészek... Ha pedig több nagy játékos is van a családban, a 4K Ultra HD felbontású kaland kisebb képernyőn is folyhat az XF80 révén – tökély a kisebb játékosoknak.