ZH8

Ragyogó 8K csodás hanggal – hihetetlenül valósághű

Lépj be a nagyképernyős 8K lélegzetelállító világába, és élvezd a képeket a képernyőről érkező, tökéletes szinkronban lévő hanggal. Letisztult, karcsú, One slate kialakítás növeli az élményt.

TELEVÍZIÓK

ZH8 | Full Array LED | 8K | Nagy dinamikatartományú kép (HDR) | Okostelevízió (Android TV)

ZH8 Series
Kép a(z) ZH8 | Full Array LED | 8K | Nagy dinamikatartományú kép (HDR) | Okostelevízió (Android TV) termékről

189 cm (75”)

KD-75ZH8

2 314 067 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

215 cm (85'')

KD-85ZH8

3 416 300 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
CENERGIACÍMKE ÉS TERMÉKISMERTETŐ ADATLAP

2modellek

Díjnyertes
„TechRadar recommends” logó
A Z8H/ZH8 képe a legegyenletesebben hatásos, ugyanakkor magával ragadó is az idén általunk látott LCD-tv-k közül.
„HDTVtest award” logó
„A Sony ZH8 és Z8H a 2020-ban általunk vizsgált legjobb LED/LCD-televízió.”
„reddot winner 2020” logó
A 3 legfontosabb jellemző
#kép
Nagyobb képernyő. Több részlet 8K-ban. Több szépség.

Nagy teljesítményű processzorunk kiemeli a 8K TV intenzív mélységét és részletgazdagságát, bármit is nézel. Mélyebbek a feketék és világosabbak a fények a Full Array LED TV helyi fényerőszabályozós képernyőjén.

Koncert, amelyen a kép és a hang harmóniában van
Hangzás és látvány harmóniája – a keret a hangsugárzó 

A hang iránya megfelel a jelenetnek, ugyanis a hangsugárzó része a keretnek. Mivel a képernyő közepéhez közelebb vannak a hangsugárzók, harmóniát teremtenek a hangok és a képek között.

Minimalista, egytáblás kivitel
Nagy képernyő az élmény szolgálatában 

A 8K LED TV minimalista, One slate formaterve és vékony kerete elhozza az otthonodba a mozik 8K élményét. Merülj el teljesen az élményben, zavaró körülmények nélkül.

EGYÉB JELLEMZŐK

Még gyorsabban elérhetőek a kedvenc tartalmaid

AirPlay és HomeKit az Apple Inc. USA-ban és más országokban bejegyzett védjegyei. Jövőbeli szoftverfrissítéssel elérhető.

AirPlay és HomeKit az Apple Inc. USA-ban és más országokban bejegyzett védjegyei. Jövőbeli szoftverfrissítéssel elérhető.

HBO GO előfizetés szükséges. ©2020 Home Box Office, Inc. Minden jog fenntartva.

Nagyobb képernyő. Több részlet 8K-ban. Több szépség.

Nagy teljesítményű processzorunk kiemeli a 8K TV intenzív mélységét és részletgazdagságát, bármit is nézel. Mélyebbek a feketék és világosabbak a fények a Full Array LED TV helyi fényerőszabályozós képernyőjén.

Kiváló felbontás bármilyen tartalomhoz

A Sony egyedülálló technológiáival bármilyen tartalom feljavítható élethű, 8K felbontásra. Az X1™ Ultimate kétszer gyorsabb, mint az X1™ Extreme, precízen elemzi és feldolgozza az adatokat a 4K képek négyszeresének felbontását kínáló 8K képekhez, valószerű részletekkel és textúrával dúsítva azokat. A 8K X-Reality™ PRO még a 4K és 2K felbontással rögzített felvételeket is felskálázza közel 8K felbontásra egyedi 8K-adatbázis használatával, az objektumalapú szuperfelbontás pedig optimalizálja a textúrákat.

Valósághű kontraszt precíziós vezérléssel

A 8K-s panelek fényerejének megteremtése nehéz lehet az alacsony átviteli sebesség miatt. Ez a 8K-s TV precízen kiegyensúlyozza a fényleadást a képernyő teljes területén, így minden jelenet kontrasztja lélegzetelállító lehet. Külön megvilágítású LED-zónáival a Full Array LED valósághűbb kontrasztot teremt – a világos területek világosabbak, a sötétek sötétebbek. A kontrasztot tovább növeli a 8K X-tended Dynamic Range™ PRO, amely magasabbra állítja a fényerőt világosban és mélyebb feketékre félhomályban.

Edge típusú LCD hátlapja és képernyője
Edge típusú LCD
Hagyományos Full Array LED hátlapja és képernyője
Hagyományos Full Array LED
X-tended Dynamic Range PRO funkcióval rendelkező Sony Full Array LED hátlapja és képernyője
Sony Full Array LED és 8K X-tended Dynamic Range PROBalra: háttérfény, Jobbra: TV-képernyő

Két kenu a tavon napfelkeltekor
Valóságosabb szín és kontraszt

Objektumalapú HDR-feljavítás

Az objektumalapú HDR-feljavítás elemzi az objektumok színét, és ez alapján szabályozza a kontrasztot, míg a legtöbb tévé csak egy feketétől fehérig terjedő kontrasztgörbe alapján módosítja a kontraszt mértékét. Az objektumok egyedi feljavításával tévénk nagyobb mélységű, textúrában gazdagabb és valósághűbb képet nyújt.

Szélesebb, pontosabb színpalettát képes megjeleníteni

A színspektrum kiszélesítésével az X1 processzorok által meghajtott TRILUMINOS kijelző több színt képes visszaadni, mint a hagyományos televíziók. A processzor minden egyes kép adatait elemzi és feldolgozza, hogy még természetesebb és pontosabb színeket jelenítsen meg az élethű hatás eléréséért.

TRILUMINOS-színek széles palettáját szemléltető lufik
Hogyan őrzi meg a színeket az X-Wide Angle, oldalról való megtekintés során
Gyönyörű szín minden oldalról

A tévét oldalról nézni mostantól ugyanúgy élvezetes, mint középről. A Sony egyedi optikai kialakítása, az X-Wide Angle kijelző a háttérvilágítás vezérlésével minden irányból megőrzi a valódi színeket.

Így teszi fényessé és tisztává még a gyorsan mozgó jeleneteket is az X-Motion Clarity
A gyorsan mozgó jelenetek fényesek és tiszták

Bizonyos képernyőkön a sportközvetítések és a gyors akciójelenetek gyakran homályosak. Legújabb X-Motion Clarity™ technológiánknak köszönhetően viszont minden sima, fényes és tiszta. Minden „szempillantás” vezérlése egyedi, időtartama pedig optimalizált. A fényerő akkor növekszik, amikor kell, így nem marad le egyetlen pillanatról sem.

Vissza a legfontosabb funkciókhoz

Hangzás és látvány harmóniája – a keret a hangsugárzó 

A hang iránya megfelel a jelenetnek, ugyanis a hangsugárzó része a keretnek. Mivel a képernyő közepéhez közelebb vannak a hangsugárzók, harmóniát teremtenek a hangok és a képek között.

A jelenetben a megfelelő helyről hallható hangzás

A hagyományos TV-k képernyő alatti hangsugárzóinak hangja gyakran nincs szinkronban a képpel. Acoustic Multi-Audio™ rendszerünk keretbe épített magassugárzót foglal magában, amellyel a hang követni képes a történéseket az igazán magával ragadó élmény érdekében. Független, külön vezérelt erősítők végzik precízen a hangsugárzók hangpozicionálását a magas tartományban, továbbá fokozzák a hangnyomást és a stabilitást a valósághűbb élményét.

A Dolby Atmos® technológiával körülölelnek a hangok 

Vedd körül magad a hangokkal, mintha a jelenet kellős közepében lennél. A Dolby Atmos révén a hang nem csupán oldalról, hanem felülről is érkezik, így a fenti dolgok mozgását valósághűbben hallhatod a valóban többdimenziós élmény jegyében.

A Dolby Atmos technológiával körülölelnek a hangok
Az S-Force Front Surround egy többdimenziós térhatású hangsugárzórendszer hatását adja vissza
Élvezd a többdimenziós hangzást az S-Force Front Surrounddal

Halld úgy a hangokat, mintha csak egy multi 3D-s hangsugárzót hallgatnál. Az input felkonvertálásával az S-Force Front Surround valóban egy többdimenziós térhatású hangsugárzórendszer teljesítményét nyújtja, hogy még magával ragadóbb élményt kaphass.

Tisztán hallható beszédhangok

A voice zoom segítségével a hangerő megnövelése nélkül is tisztán hallható az emberi beszéd – ideális a hírműsorokhoz és dokumentumfilmekhez.

Tisztán hallható beszédhangok a hangzoommal

Vissza a legfontosabb funkciókhoz

Csodálatos kép és hang, bármilyen környezetben

Dőlj hátra, és élvezd a létező legjobb képet. A Sony egyedülálló környezeti optimalizáló technológiája automatikusan hozzáigazítja a képet és a hangot a környezethez.

A helyiséghez állított fényerő

A hagyományos TV-ken a fényerő változatlan marad a helyiség megvilágítottságától függetlenül, így a képek túl sötétek vagy világosak lehetnek. Ez a 8K-s TV beépített fényérzékelője segítségével a helyiség adottságaihoz optimalizálja a kép fényerejét: növeli a fényerőt világos helyiségekben, illetve csökkenti a sötétekben, így a látvány mindig tökéletes lesz.

A fényérzékelő csökkenti a fényerőt a sötét helyiségekben
CSÖKKENTETT FÉNYERŐ A SÖTÉT HELYISÉGBEN
A fényérzékelő növeli a fényerőt a világos helyiségekben
NÖVELT FÉNYERŐ A VILÁGOS HELYISÉGBEN
Minden környezethez a megfelelő hang

A hangzás élménye az adott helyiség függvényében változó lehet. Például a függönyök elnyelik a hangot, míg a tévé előtti tárgyak megzavarják a hang útját, negatívan befolyásolva a hozzád érkező hangzás minőségét. Ez a tévé észleli a tárgyakat, és az adott helyiséghez optimalizált, dúsított hangzást biztosít.

Vissza a legfontosabb funkciókhoz

Nagy képernyő az élmény szolgálatában 

A 8K LED TV minimalista, egytömbös formaterve és vékony kerete elhozza az otthonodba a mozik 8K-s élményét. Merülj el teljesen az élményben, zavaró körülmények nélkül.

Nézd meg miként ragad magával az akció a gyönyörű kialakításnak hála
Áthúzás
A TV oldalnézeti képe a keskeny keretről
Keskeny alumínium keret

A képen van a hangsúly, nem magán a televízión. 

Közeli kép a zajmentes állványról
Szolid talp, kétféle pozíció

A tévénk talpa belesimul a polcba, és nem befolyásolja negatívan a látványt. A széles és keskeny beállításnak köszönhetően nagyobb vagy kisebb polcokon is használható.

Közeli kép a rendezett kábelekről
Minimálisra csökkentett kábelrengeteg

A kábeltartók praktikusan elrejtik a vezetékeket, letisztult megjelenést kölcsönözve a televíziónak bármilyen irányból.

Vissza a legfontosabb funkciókhoz

Az okosabb szórakozás élvezete

Fedezz fel több mint 400 000 filmet és műsort egyetlen helyen. Vezéreld a tévédet a hangoddal, és zökkenőmentesen tekintheted meg rajta az okostelefonodról származó tartalmakat.

A korlátlan szórakozás világa

Rengeteg különféle mozifilm, showműsor, zene, játék, sport és egyéb tartalom közül választhatsz az Android TV segítségével. Elég kérned BRAVIA készülékedtől a kedvenc szórakoztató tartalmadat, és máris hátradőlhetsz az élményhez. A Chromecast built-in pedig képes megjeleníteni a tévéden a mobilalkalmazásokat is.

Csak a hangod szükséges
Android TV-n szórakoztató tartalmak közt böngésző család
Csak beszélj, és egy új világot fedezhetsz fel

Minden szórakozási lehetőséget megtalálsz, csak egy szavadba kerül. A továbbfejlesztett hangvezérléses Android okostelevízió egy szemvillanás alatt megjeleníti a filmeket és tévéműsorokat az alkalmazásokból és tv-csatornákról.

Több alkalmazás, mint bármely más okostelevízión
Több, mint 5000 alkalmazás, több, mint bármely más okostelevízión

A Sony Android okostelevízió páratlan mennyiségű alkalmazással rendelkezik. Válaszd azokat, amelyek szórakoztatóbbá varázsolják a mindennapjaid.

Nincs több várakozás a nagy teljesítményű chipkészletnek köszönhetően
Nincs több várakozás

Az alkalmazások gyorsan indulnak el, és nincs többé várakozási idő az alkalmazások közti váltáskor sem – A Netflix háromszor gyorsabban indul el, mint korábban.

Csatlakoztasd könnyedén kedvenc kompatibilis eszközeidhez
Nagyítsd fel okostelefonos kedvenceidet

Kedvenc videóidat, fényképeidet, játékaidat és más tartalmaidat gyorsan és könnyedén teheted nagyképernyős élménnyé iOS vagy Android rendszerű készülékedről.

Androidos és okostelefonos médiaküldés Sony televízióra az Apple AirPlay és a Chromecast segítségével
Kiváló, éjjel-nappal egyaránt könnyen használható távvezérlő

Vissza a legfontosabb funkciókhoz

Olyan élmény, amilyet az alkotó megálmodott

A képek filmről tévére történő digitális tömörítése negatívan befolyásolja a minőséget, és a megtekintési élmény csorbát szenved. Számos egyedi funkció gondoskodik arról, hogy a rendező elképzelései szerinti, stúdió minőségű élményben legyen részed otthonodban.

Netflix Calibrated mode
A Netflix Calibrated Mode révén biztosított stúdióminőség

Ezt az üzemmódot az eredeti Netflix-tartalmakhoz fejlesztették ki, és a TV-n ugyanolyan képminőséget eredményez, mint a stúdiómuszteren. A Netflix Calibrated Mode révén az alkotók elképzelése és szándéka hűen tükröződik.

Éld át a moziélmény minden izgalmát!

Élvezd a mozizás élményét otthon. A Dolby Vision™ életre kelti a jeleneteket az autentikus tévézési élményért, a Dolby Atmos™ pedig lenyűgöző surround hangzással tölti be a helyiséget.

Mozifilmet néző, kikapcsolódó család
CalMAN-kompatibilitási logó
Az alkotók szenvedélyét megőrizve

A gyártási folyamat színvariációihoz igazodva ez a tévé képes a Portrait Displays nagy teljesítményű Calman önkalibrációs szoftverének használatára. Ez példátlan mértékű kalibrációt tesz lehetővé, és olyan finombeállításokat, melyek a hagyományos képbeállításokban eddig elérhetetlenek voltak. Élethű, az eredeti tévéjelnek megfelelő színreprodukciót tesz lehetővé, és az idővel megjelenő finom színváltozásokhoz is alkalmazkodik. A televízió fel van készítve a Calman szoftverre, így a vásárlók élvezhetik azoknak a szoftvereknek az előnyeit, melyeket az alkotók az utómunkálatok során használnak. Ezzel is képviseljük meggyőződésünket, hogy az otthonokban is helye van a professzionális szintű színkalibrációs pontosságnak.

Vissza a legfontosabb funkciókhoz

Kisegítő lehetőség
Támogató technológiák Android TV-n

Tévéinkben látás-, hallás- és mozgáskorlátozottsággal élőket segítő technológia is elérhető.

Műszaki adatok és funkciók

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

  • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

  • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

  • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti