ZH8

Ragyogó 8K csodás hanggal – hihetetlenül valósághű

Lépj be a nagyképernyős 8K lélegzetelállító világába, és élvezd a képeket a képernyőről érkező, tökéletes szinkronban lévő hanggal. Letisztult, karcsú, egytáblás, a teljes átélést segítő kivitel.

TELEVÍZIÓK

ZH8 | Full Array LED | 8K | Nagy dinamikatartományú kép (HDR) | Okostelevízió (Android TV)

ZH8 Series

Kép a(z) ZH8 | Full Array LED | 8K | Nagy dinamikatartományú kép (HDR) | Okostelevízió (Android TV) termékről

189 cm (75”)

KD-75ZH8

Ár nem áll rendelkezésre

215 cm (85'')

KD-85ZH8

Ár nem áll rendelkezésre

CENERGIACÍMKE ÉS TERMÉKISMERTETŐ ADATLAP

Termékismertető adatlap

Teljesítményfelvétel (készenléti)
0,50 W
Megjelenítési felbontás (V x F, képpont)
7680×4320
Címke és termékismertető adatlap letöltése

Fő jellemzők

#kép

Nagyobb képernyő. Több 8K részlet. Több szépség.

Nagy teljesítményű processzorunk kiemeli a 8K TV intenzív mélységét és részletgazdagságát, bármit is nézel. Mélyebbek a feketék és világosabbak a fények a Full Array LED TV helyi fényerőszabályozós képernyőjén.

Koncert, amelyen a kép és a hang harmóniában van

Hangzás és látvány harmóniája – a keret a hangsugárzó 

A hang iránya megfelel a jelenetnek, ugyanis a hangsugárzó része a keretnek. Mivel a képernyő közepéhez közelebb vannak a hangsugárzók, harmóniát teremtenek a hangok és a képek között.

Minimalista, egytáblás kivitel

Nagy képernyő az élmény szolgálatában 

A 8K LED TV minimalista, egytömbös formaterve és vékony kerete elhozza az otthonodba a mozik 8K élményét. Merülj el teljesen az élményben, zavaró körülmények nélkül.

EGYÉB JELLEMZŐK

Szórakozás, ahogy akarod, még gyorsabban

Nagyobb képernyő. Több 8K részlet. Több szépség.

Nagy teljesítményű processzorunk kiemeli a 8K TV intenzív mélységét és részletgazdagságát, bármit is nézel. Mélyebbek a feketék és világosabbak a fények a Full Array LED TV helyi fényerőszabályozós képernyőjén.

Kiváló felbontás bármilyen tartalomhoz

A Sony egyedülálló funkcióival bármilyen tartalom feljavítható élethű, 8K felbontásra. Az X1™ Ultimate kétszer gyorsabb, mint az X1™ Extreme, precízen elemzi és feldolgozza az adatokat a 4K képek négyszeresének felbontását kínáló 8K képekhez, valószerű részletekkel és textúrával dúsítva azokat. A 8K X-Reality™ PRO még a 4K és 2K felbontással rögzített felvételeket is felskálázza közel 8K felbontásra egyedi 8K-adatbázis használatával, az objektumalapú szuperfelbontás pedig optimalizálja a textúrákat. 

Valósághű kontraszt precíziós vezérléssel

A 8K panelek fényerejének megteremtése nehéz lehet az alacsony átviteli ráta miatt. Ez a 8K TV precízen kiegyensúlyozza a fényleadást a képernyő teljes területén, így minden jelenet kontrasztja lélegzetelállító lehet. Külön megvilágítású LED-zónáival a Full Array LED valósághűbb kontrasztot teremt – a világos területek világosabbak, a sötétek sötétebbek. A kontrasztot tovább növeli a 8K X-tended Dynamic Range™ PRO, amely magasabbra állítja a fényerőt világosban és mélyebb feketékre félhomályban.

Edge típusú LCD hátlapja és képernyője

Edge típusú LCD

Hagyományos Full Array LED hátlapja és képernyője

Hagyományos Full Array LED

X-tended Dynamic Range PRO funkcióval rendelkező Sony Full Array LED hátlapja és képernyője

Sony Full Array LED és 8K X-tended Dynamic Range PROBalra: háttérfény, Jobbra: TV-képernyő

Két kenu a tavon napfelkeltekor

Valóságosabb szín és kontraszt

Objektumalapú HDR-feljavítás

Az objektumalapú HDR-feljavítás elemzi az objektumok színét, és ez alapján szabályozza a kontrasztot, míg a legtöbb tévé csak egy feketétől fehérig terjedő kontrasztgörbe alapján módosítja a kontraszt mértékét. Az objektumok egyedi feljavításával tévénk nagyobb mélységű, textúrában gazdagabb és valósághűbb képet nyújt.

Szélesebb, pontosabb színpalettát képes megjeleníteni

A színspektrum kiszélesítésével az X1 processzorok által meghajtott TRILUMINOS több színt képes visszaadni a hagyományos televízióknál. Minden egyes kép adatait elemzi és feldolgozza, hogy még természetesebb és pontosabb színeket jelenítsen meg az élethű hatás eléréséért.

TRILUMINOS-színek széles palettáját szemléltető lufik
Hogyan őrzi meg a színeket az X-Wide Angle, oldalról való megtekintés során

Gyönyörű szín minden oldalról

A tévét oldalról nézni mostantól ugyanúgy élvezetes, mint középről. A Sony egyedi optikai kialakítása, az X-Wide Angle panel a háttérfény vezérlésével minden irányból megőrzi a valódi színeket.

Így teszi fényessé és tisztává még a gyorsan mozgó jeleneteket is az X-Motion Clarity

A gyorsan mozgó jelenetek fényesek és tiszták

Bizonyos képernyőkön a sportközvetítések és a gyors akciójelenetek gyakran homályosak. Legújabb X-Motion Clarity™ technológiánknak köszönhetően viszont minden sima, fényes és tiszta. Minden „szempillantás” vezérlése egyedi, időtartama pedig optimalizált. A fényerő akkor növekszik, amikor kell, így nem marad le egyetlen pillanatról sem.

Vissza a legfontosabb funkciókhoz

Hangzás és látvány harmóniája – a keret a hangsugárzó 

A hang iránya megfelel a jelenetnek, ugyanis a hangsugárzó része a keretnek. Mivel a képernyő közepéhez közelebb vannak a hangsugárzók, harmóniát teremtenek a hangok és a képek között.

A jelenetben a megfelelő helyről hallható hangzás

A hagyományos TV-k képernyő alatti hangsugárzóinak hangja gyakran nincs szinkronban a képpel. Acoustic Multi-Audio™ rendszerünk keretbe épített magassugárzót foglal magában, amellyel a hang követni képes a történéseket az igazán magával ragadó élmény érdekében. Független, külön vezérelt erősítők végzik precízen a hangsugárzók hangpozicionálását a magas tartományban, továbbá fokozzák a hangnyomást és a stabilitást a valósághűbb élményét.

Center hangsugárzó mód a tisztább párbeszédekért, énekhangért és hangszeres hangzásért

A lélegzetelállító hangok központja

Használja a BRAVIA-t center hangsugárzóként, és hallgassa a dialógusokat, énekhangokat és hangszereket kivételes tisztaságban. A magával ragadó moziélményhez egyszerűen csak csatlakoztassa házimozirendszeréhez.

A Dolby Atmos® technológiával körülölelnek a hangok 

Vedd körül magad a hangokkal, mintha a jelenet kellős közepében lennél. A Dolby Atmos révén a hang nem csupán oldalról, hanem felülről is érkezik, így a fenti dolgok mozgását valósághűbben hallhatod a valóban többdimenziós élmény jegyében.

A Dolby Atmos technológiával körülölelnek a hangok
Az S-Force Front Surround egy többdimenziós térhatású hangsugárzórendszer hatását adja vissza

Élvezd a többdimenziós hangzást az S-Force Front Surrounddal

Halld úgy a hangokat, mintha csak egy multi 3D-s hangsugárzót hallgatnál. Az input felkonvertálásával az S-Force Front Surround valóban egy többdimenziós térhatású hangsugárzórendszer teljesítményét nyújtja, hogy még magával ragadóbb élményt kaphass.

Tisztán hallható beszédhangok

A hangzoom segítségével a hangerő megnövelése nélkül is tisztán hallható az emberi beszéd – ideális a hírműsorokhoz és dokumentumfilmekhez.

Tisztán hallható beszédhangok a hangzoommal

Vissza a legfontosabb funkciókhoz

Csodálatos kép és hang, bármilyen környezetben

Dőlj hátra, és élvezd a létező legjobb látványélményt. A Sony egyedülálló környezeti optimalizáló technológiája automatikusan hozzáigazítja a képet és a hangot a környezethez.

A helyiséghez állított fényerő

A hagyományos TV-ken a fényerő változatlan marad a helyiség megvilágítottságától függetlenül, így a képek túl sötétek vagy világosak lehetnek. Ez a 8K TV beépített fényérzékelője segítségével a helyiség adottságaihoz optimalizálja a kép fényerejét: növeli a fényerőt világos helyiségekben, illetve csökkenti a sötétekben, így a látvány mindig tökéletes.

A fényérzékelő csökkenti a fényerőt a sötét helyiségekben
CSÖKKENTETT FÉNYERŐ A SÖTÉT HELYISÉGBEN
A fényérzékelő növeli a fényerőt a világos helyiségekben
NÖVELT FÉNYERŐ A VILÁGOS HELYISÉGBEN

Minden környezethez a megfelelő hang

A hangzás élménye az adott helyiség függvényében változó lehet. Például a függönyök elnyelik a hangot, míg a tévé előtti tárgyak megzavarják a hang útját, negatívan befolyásolva a hozzád érkező hangzás minőségét. Ez a tévé észleli a tárgyakat és az adott helyiséghez optimalizált, dúsított hangzást biztosít.

Vissza a legfontosabb funkciókhoz

Nagy képernyő az élmény szolgálatában 

A 8K LED TV minimalista, egytömbös formaterve és vékony kerete elhozza az otthonodba a mozik 8K élményét. Merülj el teljesen az élményben, zavaró körülmények nélkül.

Nézd meg miként ragad magával az akció a gyönyörű kialakításnak hála

Áthúzás
A TV oldalnézeti képe a keskeny keretről

Keskeny alumínium keret

A képen van a hangsúly, nem magán a televízión. 

Közeli kép a zajmentes állványról

Diszkrét állvány, kétféle pozíció

A zajmentes állványunk diszkréten helyezkedik el az egyik polcon, és nem befolyásolja negatívan a látványélményt. A széles és keskeny beállításnak köszönhetően nagyobb vagy kisebb polcokon is használható.

Közeli kép a rendezett kábelekről

Minimálisra csökkentett kábelrengeteg

A kábeltartók praktikusan elrejtik a vezetékeket, letisztult megjelenést kölcsönözve a televíziónak bármilyen irányból.

Vissza a legfontosabb funkciókhoz

Egyszerű hozzáférés, könnyed élet

A Sony Android okostelevíziói egyszerűsítik a mindennapokat, hiszen könnyen hozzáférhetővé teszik kedvenc tartalmaid, szolgáltatásaid és eszközeid.

Csak a hangod szükséges

Android TV-n szórakoztató tartalmak közt böngésző család

Csak beszéljen, és egy új világot fedezhet fel

Minden szórakozási lehetőséget megtalálsz, csak egy szavadba kerül. A továbbfejlesztett hangvezérléses Android okostelevízió egy szemvillanás alatt megjeleníti a filmeket és tévéműsorokat az alkalmazásokból és tv-csatornákról. 

Több alkalmazás, mint bármely más okostelevízión

Több, mint 5000 alkalmazás, több, mint bármely más okostelevízión

A Sony Android okostelevízió páratlan mennyiségű alkalmazással rendelkezik. Válaszd azokat, amelyek szórakoztatóbbá varázsolják a mindennapjaid.

Nincs több várakozás a nagy teljesítményű chipkészletnek köszönhetően

Nincs több várakozás

Az alkalmazások gyorsan indulnak el, és nincs többé várakozási idő az alkalmazások közti váltáskor sem – A Netflix háromszor gyorsabban indul el, mint korábban.

  • Netflix Calibrated Mode
  • Netflix gomb

Csatlakoztasd könnyedén kedvenc kompatibilis eszközeidhez

Apple AirPlay / Apple HomeKit kompatibilis

Az Apple AirPlay révén videót és hangot továbbíthatja tévéjére iPhone, iPad vagy Mac eszközéről. Filmeket és műsorokat nézhet az iTunesról, a kedvenc alkalmazásaiból vagy akár a Safariból, és fényképeit is megoszthatja a közelben tartózkodókkal.

Bravia televízió és Apple AirPlay / Apple HomeKit

Az életet átszövő okostechnológia

Továbbítsd egy nagyobb, jobb képernyőre a Chromecast segítségével 

A Chromecast lehetővé teszi, hogy a mobilkészülékén lévő kedvenc videóit, játékait és alkalmazásait kifogástalan minőségben jelenítse meg a tévé képernyőjén. Csak koppintson a Cast gombra Android- vagy iOS-eszköze képernyőjén – többre nincs is szükség ahhoz, hogy kedvenc tartalmait nagyobb méretben jelenítse meg. Továbbítsa a tartalmat, majd nyugodtan böngésszen tovább táblagépén vagy telefonján.

Chromecast built-in logó

Kiváló, éjjel-nappal egyaránt könnyen használható távvezérlő

Kiváló minőségű, ergonomikus távvezérlő

Gyönyörű kialakítás

Elegáns, hajszálcsíkos mintázatú, szálcsiszolt alumínium kivitelű távvezérlőnk belesimul a kezedbe és harmonizál a nappaliddal. Bluetooth funkcióval akkor is vezérelhető a tévé, ha tárgyak vannak az útban. Egyszerű nyomógombokkal, könnyen kezelhetők a legfontosabb funkciók.

Prémium távirányító háttérfénnyel

Sötétben is látható háttérvilágításos távirányító 

Elég feltartani a beépített háttérfénnyel rendelkező távvezérlőt a csatornaváltáshoz és a hangerőszabályzáshoz, ha sötétben tévézel.

Könnyen vezérelhető több eszköz is az intelligens távvezérlővel

Könnyű vezérlés az okostávirányítóval

Csatlakoztassa a beltéri egységeket és más eszközöket a TV-hez HDMI-n és irányítsa őket intelligens távvezérlővel. Lekerekített forma, hangvezérléshez beépített mikrofon és továbbfejlesztett gombelrendezés biztosítja a könnyű kezelhetőséget.

Vissza a legfontosabb funkciókhoz

Élmény, amilyet az alkotó megálmodott 

A képek filmről tévére történő digitális tömörítése negatívan befolyásolja a minőséget, és a megtekintési élmény csorbát szenved. Számos egyedi funkció gondoskodik arról, hogy a rendező elképzelései szerinti, stúdió minőségű élményben legyen részed otthonodban.

Netflix Calibrated mode

A Netflix Calibrated Mode révén biztosított stúdióminőség

Ezt az üzemmódot az eredeti Netflix-tartalmakhoz fejlesztették ki, és a TV-n ugyanolyan képminőséget eredményez, mint a stúdiómuszteren. A Netflix Calibrated Mode révén az alkotók elképzelése és szándéka hűen tükröződik.

Élje át a moziélmény miden izgalmát

Élvezze a mozizás élményét otthon. A Dolby Vision™ életre kelti a jeleneteket az autentikus tévézési élményért, a Dolby Atmos™ pedig lenyűgöző surround hangzással tölti be a helyiséget.

Mozifilmet néző, kikapcsolódó család
CalMAN-kompatibilitási logó

Az alkotók szenvedélyét megőrizve

A gyártási folyamat színvariációihoz igazodva ez a TV képes a Portrait Displays nagy teljesítményű CalMAN® önkalibrációs szoftverének használatára. Ez példátlan mértékű kalibrációt tesz lehetővé, és olyan finombeállításokat, melyek a hagyományos képbeállításokban eddig elérhetetlenek voltak. Élethű, az eredeti tévéjelnek megfelelő színreprodukciót tesz lehetővé, és az idővel megjelenő finom színváltozásokhoz is alkalmazkodik. Ez a televízió fel van készítve a CalMAN® szoftverre, így a vásárlók élvezhetik azoknak a szoftvereknek az előnyeit, melyeket az alkotók az utómunkálatok során használnak. Ezzel is képviseljük meggyőződésünket, hogy az otthonokban is helye van a professzionális szintű színkalibrációs pontosságnak.

Vissza a legfontosabb funkciókhoz

Műszaki adatok és funkciók

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

  • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

  • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

  • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti