MINDEN TELEVÍZIÓ

ZG9 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | Nagy dinamikatartomány (HDR) | Okostelevízió (ANDROID TV)

ZG9 Series
Kép a(z) ZG9 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | Nagy dinamikatartomány (HDR) | Okostelevízió (ANDROID TV) termékről

215 cm (85'')

KD-85ZG9

5 434 965 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

248 cm (98")

KD-98ZG9

27 176 730 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
DENERGIACÍMKE ÉS TERMÉKISMERTETŐ ADATLAP

2modellek

Fő jellemzők
Full Array LED

TÖBB LED, TÖBB FÉNY, TÖBB KONTRASZT

(1) Hagyományos EDGE LED. (2) Full Array LED. Szimulált képek.

A hagyományos Edge LED tévékhez képest a Full Array LED tévét több LED világítja meg a képernyő mögül. A Sony tűpontos helyi háttérvilágítás technológiájával kombinálva mindez azt jelenti, hogy a készülék önállóan képes sötétíteni és világosítani bizonyos LED-területeket a még pontosabb kontrasztarány és a mozihatású élmény érdekében.

Ez a Sony 8K, egy valóban autentikus élmény

Lépjen be a Sony 8K világába, amelyet az elismert X1™ Ultimate processzor működtet. Élvezze a magával ragadó nagyképernyős szórakoztatást a 4K felbontásának négyszeresén, és a speciálisan a 8K-hoz fejlesztett fényerővel. A mélységben, textúrában és részletekben gazdag képek páratlanul élethű látványt nyújtanak.

8K HDR logó
X1 Ultimate logó
Rejtett részletek újraörökítése 8K-ban

A 8K X-Reality PRO™ minden képet a valódi 8K-minőséghez közelivé javít az exkluzív 8K-adatbázist használva. A képek élességállítása és finomítása valós időben zajlik, láthatóvá téve az épület szerkezetének azon részleteit is, amik eddig nehezen észrevehetők voltak.

Lásson még többet a jelenetekből az intenzív kontraszttal

Fedje fel az árnyékos és világos képek még több részletét. A hagyományos LED-es televíziókhoz képest húszszoros kontrasztarányával ez a 8K HDR TV a 8K X-tended Dynamic Range™ PRO technológiával biztosítja, hogy a sötét jelenetek még sötétebbek, a világosak még világosabbak legyenek. Nézze, hogyan jelennek meg az alakok és felületek a híd alatti árnyékban és a torony harsány fényei felett.

8K X-tended Dynamic Range PRO logója
Backlight Master Drive logója
A kép és a hang tökéletes harmóniát alkot

Éld át a pillanatot a valósághű képek és a hangzás összhangjának köszönhetően. A csodálatosan részletes képek és a Sound-from-Picture Reality™ funkció együttese magával ragadó audiovizuális élményt nyújt.

Sound-from-Picture Reality™

Acoustic Multi-Audio™ rendszerünk négy előre néző hangsugárzójával biztosítja az autentikus hangzást. A mozgás és a hang tökéletes összhangjának köszönhetően lebilincselőbb a tévézés.

Középső hangsugárzó mód
A lélegzetelállító hangok központja

Használd a BRAVIA-t center hangsugárzóként, és hallgasd a dialógusokat, énekhangokat és hangszereket kivételes tisztaságban. A magával ragadó moziélményhez egyszerűen csak csatlakoztasd a házimozirendszerhez.

Nagy képernyő, dinamikus élmény

Ez a Sony 8K HDR TV a látványos nagyképernyős tévézésre lett tervezve. Az átütő képek egyenesen az akció kellős közepébe repítik.

Igazán hiteles moziélmény
Éld át a moziélmény minden izgalmát!

Élvezd a saját otthonodban a mozi izgalmait! A Dolby Vision™ életre kelt minden képkockát az igazán hiteles moziélmény érdekében, a Dolby Atmos™ pedig betölti a szobát a magával ragadó sorround hangzással.

Tökéletes tervezés a magával ragadó látványért

A formaterv legkisebb részletének is az a célja, hogy a kép- és hangminőség a lehető legjobb legyen és soha nem tapasztalt harmóniát biztosítson.

Áthúzás
Rendezetten és ízlésesen elrejtett kábelek

Tartsa a kábeleket elegánsan elrejtve az állványon belül, a tartozék kábeltartóban elvezetve.

Kábelek kezelése
Android TV
Csak beszélj, és egy új világot fedezhetsz fel

Szempillantás alatt rátalálhat kedvenc szórakoztató tartalmaira a hangvezérléssel. A Sony Android TV™ fejlett hangutasításos vezérlésének köszönhetően pillanatokon belül élvezheti az alkalmazások és tévéadások filmjeit és műsorait.

Együttműködik az Apple AirPlay / Apple HomeKit termékkel

Az Apple AirPlay révén videó és hang továbbítható televízióra iPhone, iPad vagy Mac eszközről. Filmeket és műsorokat nézhetsz az Apple TV, illetve kedvenc alkalmazásaidból vagy akár a Safariból, és fényképeid is megoszthatod az adott helyiségben.

Könnyű vezérlés az okostávirányítóval

Csatlakoztasd a beltéri egységeket és más eszközöket a TV-hez HDMI-n, és irányítsd őket intelligens távvezérlővel. Lekerekített forma, hangvezérléshez beépített mikrofon és továbbfejlesztett gombelrendezés biztosítja a könnyű kezelhetőséget.

Intelligens távvezérlő
Kisegítő lehetőség
Támogató technológiák Android TV-n

Tévéinkben látás-, hallás- és mozgáskorlátozottsággal élőket segítő technológia is elérhető.

Műszaki adatok és funkciók

Az X1™ Ultimate képprocesszorral és Acoustic Multi-Audio™ rendszerrel ellátott MASTER Series 8K HDR televízióval még élethűbb szórakoztatásban lehet része.
  • A következő képernyőméretben érhető el: 215 cm (85''), 248 cm (98")

  • 8K nagy dinamikatartományú kép

  • X1™ Ultimate képprocesszor

  • Backlight Master Drive

  • Acoustic Multi-Audio™

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

  • A dinamikus háttérfény-szabályozás (vagy más néven pixelszintű megvilágításvezérlés) azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét.

  • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

  • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti

Értékelések

A felhasználók véleménye