BRAVIA XR MASTER Series Z9K

8K-valósághűség: hihetetlen fényerő és kontraszt 
TELEVÍZIÓK

Z9K | BRAVIA XR | MASTER Series | Mini LED | 8K | Nagy dinamikatartomány (HDR) | Okostelevízió (Google TV)

Z9K Series
Kép a(z) Z9K | BRAVIA XR | MASTER Series | Mini LED | 8K | Nagy dinamikatartomány (HDR) | Okostelevízió (Google TV) termékről

Hamarosan elérhető

Előrendelés

189 cm (75”)

XR-75Z9K

3 189 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

215 cm (85'')

XR-85Z9K

4 586 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Iratkozz fel most, és megkapod a legfrissebb híreket és a rendkívüli ajánlatokat. Kattints a lenti hivatkozásra, és nem maradsz le semmiről.

Díjnyertes
CES® 2021 Innovation Awards logó
BRAVIA CAM – CES® 2022 Best of Innovation Awards nyertes
CES® 2021 Innovation Awards logó
BRAVIA CORE – CES® 2022 Innovation Awards nyertes
Következő generációs kép és hang kognitív intelligenciával

Emeld a látványt és a hangot új szintre a Cognitive Processor XR™ segítségével. A Sony BRAVIA XR™ tévék forradalmi processzora úgy adja vissza a tartalmat, ahogyan az ember lát és hall, így hihetetlenül élethű élményt nyújt. Ismeri, hogyan fókuszál az emberi szem, és a képek keresztelemzésével valós mélységet, rendkívüli kontrasztot és gyönyörűen élénk színeket biztosít. 

8K-valósághűség nagy képernyőn, kompromisszumok nélkül 

A Cognitive Processor XR™ és az új 8K mini LED segítségével a Z9K közel 8K felbontásra javítja fel a tartalmakat, így nagy képernyőn még több részletet és textúrát élvezhetsz, tökéletes kontraszt mellett. Érezd, hogy érzékszerveid a végletekig ki vannak élezve, és éld át a tévézést úgy, ahogy még soha. 

Kontraszttal és fénnyel teli jelenetek, precízen szabályozva

Z9K 8K BRAVIA XR tévénkben a Cognitive Processor XR™ által működtetett, egyedülálló XR Backlight Master Drive precízen vezérli legújabb generációs Mini LED háttérvilágításunkat a lenyűgöző fényerő érdekében. Soha nem látott dinamikatartományt élvezhetsz káprázatos fényekkel, mély feketékkel és csodálatosan természetes középtónusokkal, a csúcsfények körüli becsillanás vagy fényudvar nélkül.


Zenész egy koncerten nagybőgőn játszik, hanghullámok ölelésében
A keret a hangszóró, kép és hang harmóniában

Élvezd a képernyőn látottakhoz illeszkedő hangzást az Acoustic Multi-Audio™ technológiával. A tévé felső részén és oldalain lévő, keretbe épített négy magassugárzó irányított hangforrásokkal növeli a kép és a hang harmóniáját, még hatásosabb moziélményért.

Fedezd fel a tévénézés új módjait a BRAVIA CAM segítségével

A BRAVIA CAM segítségével mindig a tied lesz a legjobb ülőhely. A rendszer felismeri, hol ülsz, és ennek megfelelően optimalizálja a képet és a hangot. Kézmozdulat-érzékelő, videocsevegés és sok más szórakoztató, új élmény vár rád.

Közelkép a tévéjét hangvezérléssel távolról irányító nőről
Hangalapú keresés: csak mondd ki, hogy mit szeretnél látni

Találj új kedvenceket gyorsabban hangalapú kereséssel. Kimondva rögtön egy műsorra vagy filmre ugorhatsz, vagy böngészhetsz hangalapú kereséssel, ha kimondod: „akciófilm keresése”. Nyomd meg a távvezérlő hang gombját a kezdéshez.   

Moziélmény saját otthonodban a BRAVIA XR mellé járó filmekkel
PlayStation®5-élményre tervezve
A kép bal oldalán négy műanyag palack és négy CD-lemez, jobb oldalán pedig egy BRAVIA tévére mutató nyíl, óceánban úszó halakkal a képernyőn
Újít, újrahasznosít, csökkent – a környezet érdekében 

BRAVIA XR tévéinket magával ragadó élmény és környezettudatosság jellemzi. Kevesebb új műanyagot használunk tévéinkben és a csomagolásban. Az Z9K a Sony fejlesztette SORPLAS™-t alkalmazza, 85%-ban újrahasznosított összetevőkkel. Egyedi háttérvilágítás-szabályozó technológiáink, a BRAVIA CAM és az érzékelők remek képminőséget és csökkent energiafogyasztást szavatolnak. 

XR Picture
Kép az XR Backlight Master Drive mini LED-vezérlő fókuszáló fényéről felülnézetből
Érezd a mélységet hibátlan kontraszt és fényerő mellett

Az XR Backlight Master Drive helyi fényerő-szabályozó algoritmust használ, sűrűn elhelyezkedő mini LED-ek ezreit vezérelve precízen, egyenként. A fényt szinte a csúcsfények körüli becsillanás vagy fényudvar nélkül fókuszálja. Így a jelenetek csodás fényekkel, fekete színekkel és középtónusokkal telítettek lesznek. 

Széles színspektrum a valós színekhez és árnyalatokhoz

A Cognitive Processor XR™ és az XR Triluminos Pro révén a Z9K több mint egymilliárd színhez fér hozzá, és valósághű, finom különbségekkel adja vissza a színárnyalatokat. A nagy színtartományú panellel és emberközpontú processzorral telítettség, árnyalat és fényerő alapján érzékeli a színeket, a minden részletében természetes árnyalatokért.

Közelkép bogyós gyümölcsökkel, citrommal és őszibarackkal
Közelkép egy tigris szőrzetének rajzolatáról, amely azt mutatja, az XR hogyan növeli 8K-ra a felbontást
Újraalkotott textúra és tartalmak 8K-ra növelt felbontásban

Az XR 8K Upscaling funkcióval közel 8K-minőségű szórakozásban lehet részed, függetlenül a tartalomtól vagy forrástól. A Cognitive Processor XR™ rengeteg adatot dolgoz fel, intelligensen újraalkotja az elveszett textúrákat és részleteket a valósághű látványért. 

Szuper mozgókép-feldolgozás az elmosódásmentes jelenetekhez

A sportok és pörgős filmek megjelenítése újabb szintre lépett. Az XR Motion Clarity™ funkcióval ellátott Cognitive Processor XR™ processzorunk több képkockán át elemzi a mozgást, hogy az akció egyenletes, világos és tiszta maradjon.

Kép egy szörfösről, ahol elmosódásmentesen látszanak a részletek is
Csodálatos kép

Az X-Wide Angle™ panel jóvoltából bármilyen szögből tökéletes lesz a kép, így nem csupán a képernyőt középről, hanem az oldalról nézőknek is kiváló élményben lesz részük. Az X-Anti Reflection pedig csökkenti a becsillanást a még tisztább képekért.

Fedezd fel a képtechnológiákat
 
XR Sound
Acoustic Multi-Audio™ technológiájú tévékészülékből induló hanghullámok képe
Képernyőből jövő hang keretbe épített magassugárzókkal

Az Acoustic Multi-Audio keretbe épített magassugárzókkal garantálja, hogy a nagy frekvenciájú hangok a jelenet megfelelő pontjából, pontosan a történések helyéről érkezzenek. Az előrefelé néző mélynyomókkal erőteljes basszust kapsz, függetlenül a tévé helyétől. 

A szórakoztatás szintet lépett a 3D surround hangzással

A BRAVIA XR™ jóvoltából minden látványhoz surround hangzás jár. Az XR Surround virtuálisan, oldalról és vertikálisan, a tévé hangszóróival hozza létre a surround hangzást, így mennyezeti vagy felfelé irányított hangsugárzók nélkül is átélheted a 3D-hangzást. BRAVIA XR™ tévéink Dolby Atmos® funkcióval is kompatibilisek.

Nappali, amelyben egy nő a kanapén ülve tévét néz, továbbá surround hanghatás az XR Surround segítségével
Sony audioberendezésekkel a legjobb

Sony audioberendezésekkel párosítva a legújabb BRAVIA XR tévék még többet nyújtanak; a kiemelkedő XR kép- és hangminőséggel páratlan audiovizuális élményben lehet részed.

Forgalmas utcán telefonon beszélő nő mutatja be, a Voice Zoom 2 hogyan teszi könnyebben hallhatóvá a beszédhangot
A Voice Zoom™ 2 javítja a hangot a tisztább párbeszédekért

Tisztábban fogod hallani a tévés párbeszédeket anélkül, hogy növelned kellene a hangerőt. Nehezebben hallható beszéd esetén a Voice Zoom 2 észleli a hang típusát, elemzést végez, és javítja a tisztaságot. 

Fedezd fel a hangtechnológiákat
 
BRAVIA CAM
Optimális megtekintési élmény, bárhol is legyél 

Csatlakoztasd BRAVIA XR tévéd a mellékelt BRAVIA CAM eszközhöz, és élvezd a tévézést úgy, mint még soha. Ez azt jelenti, hogy a hang, beleértve a párbeszédeket is tisztább és magával ragadóbb, a kép fényereje pedig a megtekintési környezethez igazodik.

Osztott képernyős grafika, amely egy távolról és egy közelről tévét néző személyt mutat
Minden kép a szobában elfoglalt helyedhez optimalizálva

A BRAVIA CAM érzékeli, milyen messze ülsz, és beállítja az eszköz fényerejét, így mindig tökéletes képminőséget élvezhetsz, függetlenül attól, hol tartózkodsz épp. A tévé fény- és színérzékelője a fényviszonyokhoz optimalizálja a képeket a lehető legjobb moziélmény érdekében.

Ideális hangélmény bárhonnan

A BRAVIA CAM akkor is követ téged és helyzeted, ha oldalról nézed a tévét, majd az optimális akusztika érdekében beállítja a bal és jobb oldali hangegyensúlyt. Bárhol is vagy a szobában, ugyanazt a hangminőséget élvezheted, mintha pontosan a tévé előtt ülnél.

Osztott képernyős grafika, egy szemből és egy oldalról tévét hallgató személlyel
Osztott képernyős grafika egy, a tévét közelről és egy távolról hallgató emberrel
Halld tisztán a hangokat, függetlenül attól, hol tartózkodsz

A megtekintési távolság érzékelésével a BRAVIA CAM képes automatikusan beállítani a voice zoomot, hogy tisztán hallhasd a párbeszédeket. A televíziós párbeszéd hangereje növekszik, ha távolodsz a tévétől, és csökken, ha közelebb mész hozzá.

Fedezd fel a tévénézés új módjait a BRAVIA CAM segítségével

Fedezz fel szórakoztató új tv-élményeket a BRAVIA CAM segítségével, próbáld ki a kézmozdulat-érzékelőt, a videocsevegést és még sok mást.

Videocsevegés a barátokkal és a családdal a nagy képernyőn

Csevegj barátokkal és a családdal nagy képernyőn. Még több szórakoztató funkciót használhatsz, ha a tévéd BRAVIA CAM eszközzel párosítod.

Videocsevegés során a barátjuknak saját nappalijukból integető pár képe
Közelkép: BRAVIA CAM a BRAVIA televízió tetején
Egyszerűen csatlakoztatható és kikapcsolható

A mellékelt BRAVIA CAM gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a BRAVIA tévére, és könnyű levenni is. A BRAVIA CAM tetején található kamerafedél-kapcsolóval bezárhatod a kamerafedelet, ha szeretnéd megőrizni magánéleted biztonságát.

Okostelevíziós funkciók
Közelkép a tévéjét hangvezérléssel távolról irányító nőről
Minden, amit csak nézni szeretnél, egy helyen

Könnyű hozzáférés a tartalmakhoz és szolgáltatásokhoz. Több mint 700 000 film és sorozatepizód egy helyen. A Google TV megjeleníti kedvenc tartalmaid az alkalmazásokból és előfizetéseidből, és rendszerezi őket neked. 

Nagyítsd fel okostelefonos kedvenceidet

Gyorsan és könnyedén teheted nagyképernyős élménnyé kedvenc videóid, fényképeid, játékaid és más tartalmaid iOS- vagy Android-rendszerű készülékedről.

Egy macska és egy kenus képe, amelyeket okostelefonról tévére küldenek
Fedezd fel az okostechnológiákat
 
Egyszerű távvezérlés
Hátsó megvilágítású távirányító képe nappali és esti környezetben
Letisztult, prémium, sötétben is használható távvezérlő

Teljesen újraterveztük távvezérlőnket, hogy mindenkor könnyedén irányíthasd a tévédet. Új, prémium távvezérlőnk egyszerűsített gombokkal és háttérvilágítással könnyen kezelhető, így még sötétben is mindent jól láthatsz. A kompakt, alumíniumból készült távvezérlő kifinomult megjelenésű és kényelmesen kézben tartható.

Találd meg az elveszett távvezérlőt egyszerűen a hangoddal

Nem tűnhet el a távvezérlő a kanapé párnái alatt!A Kereső funkciót használva mondd ki, hogy „OK Google, keresd meg a távvezérlőm” vagy nyomd meg a tévé oldalán lévő gombot a távvezérlőd aktiválásához. A távvezérlő csengéssel és villogással jelez, így gyorsan megtalálod.

Kép a távvezérlő kendővel történő tisztításáról
Könnyen tisztítható, és tiszta is marad

Besüllyesztett gombokkal és speciális poliuretán bevonattal ellátott, sík felületű távvezérlőnk könnyen letörölhető és tisztán tartható. A gombok speciális antibakteriális anyaggal vannak bevonva.

Egyetlen okostávvezérlő minden eszközödhöz

Okostávvezérlőnkkel az összes csatlakoztatott eszközöd vezérelheted. Az egyetlen gombnyomással elérhető, igény szerinti videószolgáltatás másodpercek alatt nappalidba varázsolja a műsorokat és filmeket.

Kép, amelyen látszik, hogyan lehet egyetlen intelligens távvezérlővel irányítani az összes csatlakoztatott készüléket
Dizájn
Gyönyörű kialakítás a magával ragadó nagyképernyős élményhez

A minimalista „One Slate” formaterv magával ragadó filmélményt biztosít, legyen a tévé állványon vagy a falra szerelve. Letisztult formavilág egyetlen edzettüveg-táblával, minimálisra csökkentett kerettel, hogy csak a képre koncentrálhass, zavaró hatások nélkül.

A tényleges kinézet a tévé méretétől függően változhat.

Áthúzás
Kép a 3 irányú többpozíciós állványról színes fóliadobozok képernyőfotóival
Prestige háromirányú többpozíciós talp a tévé elhelyezéséhez

A 3 irányú többpozíciós állvány által kínált szabványos beállítás inkább a képre fókuszál, a keskeny beállítás a kisebb polcokhoz megfelelő, a hangprojektor-beállítás pedig ideális a hangrendszeredhez.

Élvezz még több jelenetet úgy, ahogy a rendező megálmodta őket

Az alkotói szándékot megőrző technológiák széles köre, pl. Creator Calibrated módok, IMAX Enhanced és Dolby Vision® segít abban, hogy a televízió visszaadja a rendező által megálmodott drámát és izgalmakat. „Calman Ready” besorolású, így a tartalomkészítők akár a felvételek vágásakor is professzionálisan kalibrálhatják.

Kép egy párról, akik a nappaliban a Netflixet nézik falra szerelt BRAVIA televízión. Amikor a kép alatti Adaptive Calibrated Mode gombot be- és kikapcsolják, a képernyő fényerőssége láthatóan úgy változik, hogy alkalmazkodjon a környezethez.
Kép egy párról, akik a nappaliban a Netflixet nézik falra szerelt BRAVIA televízión. Amikor a kép alatti Adaptive Calibrated Mode gombot be- és kikapcsolják, a képernyő fényerőssége láthatóan úgy változik, hogy alkalmazkodjon a környezethez.
BE
KI
Nézd a Netflixet stúdióminőségben, automatikusan optimalizálva

Élvezd a Netflix tartalmait látványos stúdióminőségben, ahogyan az alkotó megálmodta. A kifejezetten Netflix-tartalmakhoz fejlesztett Netflix Adaptive Calibrated Mode együttműködik a BRAVIA XR tévé környezetifény-optimalizáló funkciójával, a kép fényerejét a szoba fényviszonyai alapján optimalizálja, így valóban elmerülhetsz kedvenc műsoraidban.

Minden kedvenced képének optimalizálása

Még több tartalmat élvezhetsz úgy, ahogy az alkotó megálmodta. A BRAVIA CORE Calibrated móddal minden film, köztük az IMAX Enhanced™ filmek is automatikusan az optimális képbeállításokhoz igazodnak, a valóban kivételes otthoni filmélményért.

BRAVIA CORE logót ábrázoló képernyőkép
Assistive Technology logó
Támogató technológiák Google TV-n

Tévéinkben látás-, hallás- és mozgáskorlátozottsággal élőket segítő technológia is elérhető.

Műszaki adatok és funkciók

Legújabb Mini LED képernyőnkkel a nagyképernyős 8K-valóság egy új dimenzióját tapasztalhatod meg, amelyet a Cognitive Processor XR™ és az XR Backlight Master Drive tesz lehetővé.

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

  • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

  • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

  • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti