294 347 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
930

4.2 termék 930 vásárlói vélemény alapján

506
248
93
38
45
Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kialakítás

Egyszerű használat

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

Leghasznosabb pozitív értékelés
0

Tökéletes kép, kissé zavaros kezelhetőség

108 cm (43”) 2020.01.08. Rendezés elve: gyászhuszár (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Karácsony után vettem ezt a típust, hosszas tesztek és mérlegelés után. Az XG83-as típus a 108 cm-es képátmérőjű mezőny csúcsa, nemcsak relatív (a Sonyk közül), de abszolút értelemben is (az árukeresőn). Ez az árban is kifejeződik, de akcióban vettem, így már megérte. Érdemes megnézni, szerintem az OLED nyújtotta minőség alatt ez a típus nyújtja az abszolút minőséget ma a LED-LCD technikában. A kép tehát számomra tökéletes, a médialejátszó és szolgáltatások dettó. A hangzás "persze" korlátozott, mint minden más okos tévé esetében is. Nem kell vájtfülűnek lenni ahhoz, hogy valaki percek alatt kiábránduljon a hangzásból, akármelyik üzemmódban (Zenei, Beszéd, Film stb.) is. A marketingnek ezen a ponton nem érdemes hinni, akármilyen elektronikai kapcsolás, beépített hangtechnika sem tud érdemben segíteni a szűkös méretek, a konstrukció hiányosságain. Aki lapos tévét vesz, és nem totálisan igénytelen, úgyis összeköti egy külső audiorendszerrel. Az élvezhető hangzásnak megfelel akár egy amúgy gagyinak számító, '90-es évekbeli, villogó ledes minihifi is, de érdemesebb persze egy tisztességes, klasszikus hifi rendszerre kötni (értsd: normális kábelek, FET-es vagy tranzisztoros integrált sztereo erősítő, és minőségi hangfalak). A készülék nem tökéletes sajnos, de ez nem a minőséget érinti szerencsére, inkább a kezelhetőséget, a menü struktúráját és a korántsem felhasználóbarát távirányítót. A kivitelezés, a szálcsiszolt alumínium keret is nagyon tetszik; elegáns és időtálló a design. Részletesebben a hiányosságok: 1. Ma sajnos tendencia, és ez alól a Sony sem kivétel, hogy a mellékelt használati útmutató nagyjából semmire sem használható. Amit bárki kitalálhat intuitíve és/vagy tudja már, az szerepel a leírásban, de egy sor más funkció és tudás nem. Sokáig tartott például, amíg az agresszíven "támadó" Google Play filmajánlásokat inaktiválni tudtam, de eltartott egy ideig az is, amíg sikerült megtalálni a bedugott pendrive tartalmait. 2- Egyszerűen döbbenetes az, hogy a pendrive-ok tartalmához nem lehet hozzáférni a távirányító bal felső, bemenet választó gombjával (ami a külső bemenetek - pl. HDMI - között tallóz). Ez akármelyik konkurens tévénél alap. Eltelt pár nap, mire kiderült: az android tv rendszerében, a "Videók"-nál találhatók a pendrive-on lévő filmfájlok. Maga az Android rendszere egyszerű, de megszokást igényel. (Tévedés ne essék: nem vagyok dilettáns a témában vagy teljesen outsider és túl "idős", de ezek tényleg nem egyértelműek.) 3. A távirányító is lehetne egy kicsit egyszerűbb, egyértelműbb, de vállalom, hogy míg a fentiek objektív hiányosságok, ez a része már szubjektív. Összességében elégedett vagyok, és ha ez a Sony TV is kitart addig, ameddig az előző, még FD Wega CRT Sony tv-m (közel 20 év), akkor elégedett leszek. Csak és kizárólag a tartósság, megbízhatóság lesz az, ami eldönti a kérdést: Sony-vásárló maradok-e vagy sem.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

69

0

Leghasznosabb negatív értékelés
0

Bild toll... Software und Geschwindigkeit traurig

108 cm (43”) 2020.12.24. Rendezés elve: S1m0n123456 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Das positive Vorweg... gutes Bild. Dann das entäuschende: - ARC zur Tonanbindung funktioniert fast nicht sinnvoll und ist so nicht zu nutzen - Sender Übersicht kann nicht springt immer wieder in Alle statt den Favoriten (muss jedes Mal manuell eingestellt werden) - Software zur Bedienung langsam und träge - Einstellungen etc. kompliziert und schlecht verständlich, bedienbar Ich bin massiv entäuscht und würde gerne den TV sehr zurück geben. Für mich leider klar... mein erster und letzter TV von Sony (bisher bin/war ich sehr überzeugt von Sony Produkten) @ Sony: kontaktieren sie mich gerne zu einem Umtausch und detaillierter Fehlebeschreibung

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Megfelelő

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

932 vásárlói vélemény

Modellek

0

Tolles Bild

108 cm (43”) 2024.02.07. Rendezés elve: Meriva007 (Németország)

Ich würde mich freuen, wenn das gerät auch über Internet verfügt

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Android TV OS is appalling

108 cm (43”) 2024.01.11.  (Egyesült Királyság)

Android TV OS keeps rebooting even after resetting the TV back to factory settings. Never buy an Android TV from Sony again.

Teljesítmény

Megfelelő

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Buy LG

108 cm (43”) 2023.10.31.  (Egyesült Királyság)

I have had this Sony TV for 3 years. It’s out of date slow and difficult to use.

Teljesítmény

Gyenge

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

télé Sony 4K

108 cm (43”) 2023.10.28. Rendezés elve: marycbat (Franciaország)

parfait pour moi wifi bluetooth , ajout d'un casque audio pour le mari . juste un bémols, j'ai ajouté un disque externe pour l'enregistrement des émissions, mais ça fonctionne parfaitement.

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Excellent TV

108 cm (43”) 2023.09.05. Rendezés elve: GSES (Egyesült Királyság)

The TV screen came on and then off several times before completely staying off after almost 4 years with the warranty. Sony replaced it , no quibble.

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Top Fernseher - 5 Sterne

108 cm (43”) 2023.07.31. Rendezés elve: MKLZ (Németország)

Seit 3 Jahren in Gebrauch und rundum zufrieden. TOP

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Asked for help using TV without an arial

123 cm (49'') 2023.07.06. Rendezés elve: Lolipop45 (Egyesült Királyság)

I was told you could not help. Modern TVs don't need an Arial except yours End of story

Teljesítmény

Megfelelő

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2023.07.10.

Hi Lolipop45,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're not satisfied with the TV specs.
We can confirm that in order to get channels, you'll need an aerial.
However, there are several functions that you can use on the TV without it, like using streaming apps, IE: YouTube & Netflix.
If you require any assistance, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony support UK

0

Toller TV mit kleine Mängel

108 cm (43”) 2022.09.26. Rendezés elve: bersch1958 (Németország)

Der Fernseher ist sehr schön . Einfache Bedienung gute Bildqualität jedoch werden nicht alle App gewährleistet. Somit geht es nur mit einen Receiver von Sky. Hier besteht halt keine Sky Go oder Q app und muß bei Sky mit zwei Fernbedienungen arbeiten. Was jedoch lästig wird, mit einer nur umschalten mit der anderen Lautstärke regeln. Vielleicht wird diese App mal nachgereicht wäre ja überlegenswert. Wer kein Sky in weiter Ferne nicht Nutzt will, lohn es sich diesen zu kaufen.

Teljesítmény

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2022.09.29.

Hi bersch,
vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es intern weiter, damit es berücksichtigt wird. Das ist ein Android-Gerät. Du kannst die vorinstallierten Apps genießen und mehr vom Google-Playstore herunterladen. Falls die App im Google-Playstore verfügbar ist, ist die Version von der App mit dem Fernseher kompatibel. Du kannst den  App-Support kontaktieren, falls du keine kompatible Version gefunden hast.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

Hadir @Sony Support DE

0

Enttäuscht

108 cm (43”) 2022.08.27. Rendezés elve: Jadeh (Németország)

Es funktioniert weniger als 1 Minute, danach blinkt rot, sieben Mal, und muss neugestartet werden. Und das passiert immer wieder, also kein Chance was anzugucken. Online habe ich gelesen das 7-mal blinken ist Hardware error, also Neustart oder update oder factory reset hilft nicht.

Teljesítmény

Gyenge

Dizájn

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Service
2022.08.31.

Hi Jadeh,

es tut uns leid, dies zu hören. Wenn der Fernseher siebenmal rot blinkt, überprüfe, ob er überhitzt ist: Stell sicher, dass hinter dem Fernseher genügend Platz für die Belüftung vorhanden ist. Ausführliche Anleitung findest du unter dem folgenden Link: https://cutt.ly/RCrgm1F Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Besuche unsere Website, um mit uns Kontakt aufzunehmen: http://bit.do/fJYmt

Gehad @Sony Support DE

0

Poor tv from Sony

108 cm (43”) 2022.03.20. Rendezés elve: Lorny21 (Egyesült Királyság)

Bought this in November 2019 brand new. Immediately noticed very sluggish to react (tv guide, changing channels and volume etc). Poor quality picture on terrestrial/digital tv aswel. Only good picture if viewing Netflix etc. When watching football the picture looks like it warped on both sides of screen (like the playing field was curved or warped). Contacted Sony who would only deal through emails!! I sent videos of the poor quality picture and slow response times, which are very evident, but they said nothing was wrong and closed the case. Very, very disappointed in this product and the TV is in a spare room barely used. In fact I still use my 14 year old Samsung tv as my main setup! Also, when TV sits on a table/stand the TV leans backwards slightly which is quite annoying.

Képminőség

Megfelelő

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2022.03.23.

Hi Lorny,

Thank you for your review and we're sorry to hear that you're facing difficulties with your TV, this is not the norm as we strive to deliver the best quality possible.

As an attempt of rectifying the issue, could you ensure that your TV is running on the latest software version by following this link: https://bit.ly/3Ne9FQn.

You can also try resetting the picture settings to default by pressing the Action menu button, then select Picture - Advanced settings - Reset.

We'd also like to highlight that you're able to adjust the picture size as clarified on the following link:https://bit.ly/3ulz2Hj.

If the above steps didn't help, try resetting the TV to its factory settings by following the steps mentioned here: https://bit.ly/3uFDPFb.

If the issue is still disrupting you, feel free to contact us by following this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you!, and hope to hear you're enjoying your TV once again soon, especially since you've been a loyal Sony fan for years and hopefully for many more years to come.

Mennah @Sony UK

0

Bonne TV

108 cm (43”) 2022.02.03. Rendezés elve: JAKO59 (Franciaország)

Bon Produit beaucoup de fonctions , documentation très légère. J'ignore quel type de module PCMIA je dois mettre pour recevoir a TNT SAT via astral . j'aimerai connaître ce type de module pour éviter d'acheter un décodeur satellite .

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2022.02.07.

Bonjour Jako59,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes heureux de lire votre retour positif.
Pour le type module PCMIA que vous pouvez utiliser, merci de consulter le lien suivant :
https://bit.ly/3GzIvPa.
Si nous pouvons vous aider avec quoi que ce soit, n'hésitez pas à nous contacter :
https://bit.ly/3q1uTau
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Inas@Sony FR

0

Mr Bones

123 cm (49'') 2021.12.25. Rendezés elve: Mr Bones (Egyesült Királyság)

I bought this TV 2 years ago and so disappointed with its sound, picture and Bluetooth.

Képminőség

Átlagos

Hangminőség

Gyenge

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

Válasz a következőtől: Sony support team
2021.12.29.

Hi Mr Bones,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're not satisfied with your TV's performance.
Having read your feedback, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony UK

0

Poor app choice

108 cm (43”) 2021.12.10. Rendezés elve: ALTreweek (Egyesült Királyság)

This set uses the Google TV software for the app services , I’m using the TV via the inbuilt freesat tuner. At present Sony do not have licensing for BBC IPlayer, ITV hub, All 4, apps. In order to get theses devices I’ve had to buy and fit an Amazon fire stick unit into the TV. Very disappoint with this considering the cost of this TV.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2021.12.13.

Hi,

Thank you for your review.

We're sorry to learn that you're experiencing an issue with the catch up services on your Sony TV.
We would like to highlight that YouView and the catch up applications that comes up with it does not work with a satellite dish, as you need a digital aerial for that: https://bit.ly/3dO2qOC.
And once you have a digital aerial connected to the TV, you can tune the channels, and enjoy YouView with the catch up applications on the TV without relying on a external device: https://bit.ly/3m2oUjs & https://bit.ly/319w51N.

If you need any assistance in the future, please contact us directly and we'll be more than glad to help: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sawy @ Sony UK

0

Nagyon szép képe van

108 cm (43”) 2021.12.02. Rendezés elve: SirCabi (Magyarország)

Egy éve használom, és nagyon elégedett vagyok a képminőséggel. A menű nem mindig logikus, néha kifejezetten nehezen lehet megtalálni néhány funkciót. A kompatibilitás /videoformátumok/ lehetne kicsit jobb.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

0

0

0

Smart TV ?

108 cm (43”) 2021.11.27. Rendezés elve: Pixely20 (Egyesült Királyság)

Views is ok , but there is limited apps to watch if you haven’t antenna or satellite

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.11.29.


Hi,
Thank you for your review.
We would like to highlight that you can download other applications using Google Playstore.
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Amr@Sony Support

0

Redémarrage

123 cm (49'') 2021.11.06. Rendezés elve: gamanue (Franciaország)

Télé acheté en 2020 Première télé Sony : je suis déçu, la télé s’allume toute seule et perd des fonctionnalités avec redémarrage nécessaire

Képminőség

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2021.11.08.

Bonjour Gamanue,
Merci de nous avoir contactés.
Votre commentaire a retenu toute notre attention.
Nous vous conseillons de consulter ce lien : https://bit.ly/3qlNUoK (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

N'hésitez pas à nous contacter si besoin, en suivant ce lien : https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Inas@Sony Support FR

0

impeccable

108 cm (43”) 2021.10.01. Rendezés elve: fifi_33_46 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

sony a toujours été une bonne marque et tres content

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Enttäuschung PUR !!!

108 cm (43”) 2021.09.30. Rendezés elve: Monika L (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Das Gerät habe ich vor 2 Jahre gekauft , war alles Prima! ABER ! Wirklich 4 Tage nach dem 2 Jährige Garantie zu Ende war ist eine Kleinigkeit kaputt gegangen. Das Teil / Stecker wo Antenne Kabel rein kommt ist abgebrochen! Ich weißliche warum weil keine hat da gar nicht gemacht , vor 2 Jahren haben wir Antenne angeschlossen und das was . Das musste Materialschwäche werden. Der Fall habe ich sofort bei SONY Servis gemeldet und gebeten ob das nicht auf Kulanz repariert werden kann (?) Jemand sollte sich bei mir „ übermorgen „ melden , keiner hat sich gemeldet. Nach über 1 Woche habe ich selber nachgefragt und da habe ich Antwort bekommen . Das lautete ; „ Nein das nicht möglich weil die Garantie zu Ende ist….“ Deswegen bin ich sehr entäuscht , weil der Kunde ist immer „ der König „ so lange bis er noch die Ware nicht bezahlt und dann ist der Kunde unerwünscht! Das ist für SONY keine gute Werbung !

Képminőség

Gyenge

Hangminőség

Gyenge

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Manque de fiabilité

123 cm (49'') 2021.09.24. Rendezés elve: Déçu1904 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Tombé en panne en moins d’un an ! Du jour au lendemain un joli écran noir a pris la place des belle images promis part la marque

Képminőség

Gyenge

Hangminőség

Gyenge

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.09.27.

Bonjour Déçu1904,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Rania@Sony support FR

0

Tres belle image, fonctionalités et ergonomie

123 cm (49'') 2021.09.12. Rendezés elve: adrianb34 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J'ai acheté l'appareil depuis un an déjà. La prise en main a été très rapide. Les menus simples et très ergonomiques.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Klasse Bild!

123 cm (49'') 2021.09.02. Rendezés elve: Buka (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vor 1 1/2 Jahren gekauft und immer noch super zufrieden. Für mich ist das Bild richtig gut! Natürliche Farben und keine störenden Artefakte. Nach dem zweiten Softwareupdate auch sehr stabil.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great. as an expensive monitor

108 cm (43”) 2021.08.30. Rendezés elve: UnhappyJ (Egyesült Királyság)

Been very disappointed by the product Satellite but no Freesat No Apple TV Cannot get to work with Apple AirPods Cannot have Satellite and Youview

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Gyenge

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

very poor

123 cm (49'') 2021.08.20. Rendezés elve: MOOSER432 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

You cannot even get the review titel right this is supposed to be about a KD-49XG8396.

Képminőség

Átlagos

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.08.31.


Hi MOOSER432,

Thank you for your review.

We apologise that our product hasn't satisfy your expectations, we'd love to check the matter further for you.

Feel free to contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you with the service needed.

Sony Support UK

0

Enquête de satisfaction

108 cm (43”) 2021.08.02. Rendezés elve: Marmotte54 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Totalement satisfait de ce téléviseur. Les images sont d'excellente qualité. Beaucoup de possibilités. Dommage que le Guide de référence ne serve pas à grand chose. Mais satisfaction quand même du produit.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sony

108 cm (43”) 2021.07.26. Rendezés elve: Bjbj (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Very good picture and sound I'm glad I bought it. Very good boy

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Good colour

108 cm (43”) 2021.07.21. Rendezés elve: MemR (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

We bought this March 2020. In Nay 2021 it stopped working. After 29 days it was fixed, needed a new SVC or something, equivalent of a motherboard. Not quite the same configuration as the original. We find the remote is very slow to react

Képminőség

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.07.23.

Hi Memr,

We're sorry to hear this, you can revert the settings to the factory settings using this link: https://bit.ly/3hZKzal (copy and paste this link in your browser).

If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL (copy and paste this link in your browser)

Sony Support UK

0

Perfektes Fernsehen

108 cm (43”) 2021.07.06. Rendezés elve: Maxatmo (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Empfehlenswert,Superfunktionen, Androidvorteile im Bezug auf Apps

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Could be better

123 cm (49'') 2021.07.02. Rendezés elve: Cal M (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Unfortunately this TV has fallen short of my expectations. Although the picture quality is impressive, the menus are slow to respond and inputting searches etc usually leads to mistakes. When opening apps the channel info loves to pop up every time and cut the sound out for first couple of seconds. This happens for everything like changing videos on YouTube or Netflix etc and same on sky. Unfortunately it doesn't seem to an option to this off. Finally the most annoying part of the TV is the stand that tilts the TV back at an angle. I've had to place blocks of wood on the back of them to have the TV sit straight. Idiotic. Quirks that are annoying but the TV has good features which just need refined.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support
2021.07.05.

Hi Cal M,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're experiencing difficulties using the TV.
Regarding the slowness, we recommend making sure that your TV is up to date here: https://bit.ly/2Um5TgQ. We would like to highlight that the info banner cannot be turned off, unfortunately. In regards to the stand, we would like to highlight that it is normal for the TV to lean bak slightly, specially for larger screens, for safety reasons. If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sony Support UK

0

Would not buy again

108 cm (43”) 2021.06.30. Rendezés elve: GGC57 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I purchased this TV over a year ago. I have had a Sony Brava TV before and was happy with it but wanted to upgrade to 4k. I find the TV annoying as it quite often updates the software which seems to take forever. I don't like the remote control or the menus. I wished I had looked at Samsung as I believe that they are a better TV

Képminőség

Hangminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.07.02.

Hi GGC57,

Thank you for your review.
We appreciate your feedback and we've passed it on to the proper channels for future consideration and product development.

Sony Support UK

0

Exhusted

108 cm (43”) 2021.06.16. Rendezés elve: Maggie7 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Have been trying to connect to the itv hub. A tip for everyone go to setting for auto update this is not working. Above is Manuel update this did the trick. I had to Waite for months until my daughter arrived o sort this problem. Looking on the web.. lots of people are having this problem. So pass the message on.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support UK
2021.06.19.

Hi Maggie7,

Thank you for your review.

We’re sorry to learn that you’re facing difficulties with the ITV hub on the TV. We also recommend using the online step by step troubleshooting guide addressing all of the possible issues with the TV available here: https://bit.ly/2zjzXPC. If the issue was still evident, we would have recommend that you contact us to provide us with more information so that we can help using the details in the following link: https://bit.ly/2Uadm09. If you require any further assistance in the future, please don’t hesitate in contacting us.

Sony Support UK

0

Disappointing TV services

KD-49XG8305 2021.06.08. Rendezés elve: Chelly234 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Changed brand to Sony after replacing our previous TV due to being impressed with picture quality. However for us everything else seems to fall short in comparison. The Satellite tuner doesn't work in UK as the TV doesn't have a Freesat service installed so when we cancelled Sky TV we were left having to pay out to have an aerial fitted as we didn't have one. The Youview is also a lot down as you cannot pause or rewind live TV even with a HDD connected. Also the On Demand services only work with Youview and not the Sony freeview service. Channel 5 OD is not available in HD either yet you cannot record programmes unless using the Sony tuner. We also don't find the Smart services very accessible through the Android platform and there is no quick menu unlike other brands. Will not buy another Sony TV after this one.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support UK
2021.06.10.

Hi Chelly234,

Thank you for your review.

We are sorry to learn that you are facing difficulties with the TV. We would like to highlight that ITV, All 4, and My5 are YouView features, and due to Youview's terms of service. You can find more information here: http://bit.ly/2se31VC. We have passed your feedback about apps and the quick menu to the proper channels for future consideration and product development. We would also like to highlight that you can access a quick options using the option button on the remote control. If your still facing any difficulties, we recommend continuing to contact us to help you further using the details in the following link: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony support UK

0

Good affordable product

108 cm (43”) 2021.05.16. Rendezés elve: Pawel1234 (Egyesült Királyság)

I bought the TV set a year ago and didn't experienced any problems so fat. I recommend this product.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

nagyon jó a képe

123 cm (49'') 2021.05.14. Rendezés elve: olko01 (Magyarország)

kb. 1 hónapja vett és nem bántam meg, ajánlom másnak is! (kár hogy IR-BLASTER nem jár hozzá)

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

0

0

0

Les petits derrières

108 cm (43”) 2021.05.10. Rendezés elve: rbriere (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

La smart TV Sony KD-43XG8305 est de bonne facture. Le seul regret c’est que les écrans de « petites tailles » ne bénéficient pas des nouvelles technologies (Dolby Vision, Dolby Atmos, HDMI 2.1, etc…) et services (Bravia Core, Apple TV) qui ne sont généralement offerts qu’à partir de 55 puces.

Képminőség

Átlagos

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Produit très fragile problème récurrent écran

108 cm (43”) 2021.03.31. Rendezés elve: JmcRc (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Produit très fragile problème écran. Télévision changée après 8 mois et problème idem sur le nouveau téléviseur avec de surcroit un SAV mauvais sans parler de la plateforme téléphonique catastrophique et impolie (Qui raccroché au nez dès que vous les sollicitez vraiment...). Ne recommande pas ni le produit ni le SAV

Képminőség

Gyenge

Hangminőség

Megfelelő

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.04.02.

Bonjour JmcRc,
Nous sommes désolés pour la gêne occasionnée.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support

0

bien mais android a la ramasse

KD-49XG8305 2021.03.19. Rendezés elve: nicovapp (Franciaország)

bien mais android tv lag a fond, bloc de témoin de veille en bas de l'écran déboité lors de la réception

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.03.21.

Bonjour nicovapp28,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Déçu

108 cm (43”) 2021.03.16. Rendezés elve: Fred243 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Déçu par des problèmes d’allumage intempestifs et automatique de la tv quand elle est connectée à internet

Képminőség

Átlagos

Hangminőség

Megfelelő

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.03.19.

Bonjour Fred243,
Nous sommes désolés pour la gêne occasionnée.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Good features

123 cm (49'') 2021.03.13. Rendezés elve: Al teddy bear (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this half a year ago and it worked very good

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Nothing special

123 cm (49'') 2021.03.11. Rendezés elve: AnetaFreeSoul (Egyesült Királyság)

Got it in May last year. It’s only March and it’s already broken. Screen just went black starting from the middle without even touching it. For £600 I would expect something better

Képminőség

Átlagos

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Sony support
2021.03.15.

Hi AnetaFreeSoul,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that your TV has a fault with the screen.
We recommend following the steps here: https://bit.ly/323WZ7O. If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support UK

0

Smart TV

123 cm (49'') 2021.03.07. Rendezés elve: Diear (Németország)

Ich besitze seit einem Jahr und bis vor kurzem hatte ich keine Beanstandungen. Jetzt hat der TV zunehmend WLAN Abbrüche. Ich vermisse die Timeshift Funktion!

Képminőség

Hangminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Loses network & refuses to turn on

123 cm (49'') 2021.03.02. Rendezés elve: Hazehill (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Its ok. It loses it's wifi connection a lot meaning you have to turn wifi off and on again to reconnect. Sometimes it will just refuse to turn on meaning you have to pull out the power and reconnect it before it will come back to life. Other times it will stop talking to my amp and I have to reconfigure the entire system to get them to recognise each other. Not all the HDMI ports support 4k RGB signals and when using a PS4 on the ARC HDMI it constantly flashes the banner up at the top of the screen which is really annoying as there is no way to turn the banner off.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Sony support
2021.03.04.

Hi Hazehill,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're experiencing issues with the TV.
We recommend making sure that your TV is up to date here: http://bit.ly/2OhCp0B. If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony support UK

0

Fantastic!

KD-49XG8305 2021.02.27. Rendezés elve: rash19 (Németország)

Der Fernseher ist ein must to have, aber nur Android-System hat viele Verzögerungen. Sonst 5/5

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.03.01.

Hi Rash19,
vielen Dank für dein Feedback, stelle bitte sicher, dass du die letzte Software-Version auf dem Gerät hast. Unter dem folgenden Link findest du die aktuellste Version: https://bit.ly/3suSij8 (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Es ist auch zu empfehlen, die Daten im Cache zu löschen, um die Leistung des Gerätes zu verbessern. Gehe bitte dazu wie folgt vor: Home / Einstellungen / Geräteeinstellungen / Speicher / interne Speicher / Daten im Cache und lösche die Daten im Cache. Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/34Dxye6
Sony Support DE

0

Poor picture

123 cm (49'') 2021.02.21. Rendezés elve: lgeyuydbdukgeeiivdruhdsri (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I have had the tv just over a week and I am not impressed at all the picture clarity compared to my old one my old tv which was almost 3D although this appears to be the same specification it does not compare I am very dissatisfied and it does not come up to the standard I come to expect from Sony and there products

Képminőség

Gyenge

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Alles Gut

123 cm (49'') 2021.02.11. Rendezés elve: Goldy1 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vor einem Jahr gekauft und immer noch sehr zufrieden. Mit einer Soundbar gekoppelt, funktioniert alles gut mit nur einer Fernbedienung.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

For the gaming lover

108 cm (43”) 2021.01.26. Rendezés elve: Tallaght21 (Írország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This TV is brilliant for all aspects of viewing but I especially love it for my gaming

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

Válasz a következőtől: Sony Support UK
2021.02.01.

Hi Tallaght21,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your TV. We're happy to welcome you into the Sony family! If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony Support UK

0

Good TV

123 cm (49'') 2021.01.15. Rendezés elve: Dallington (Egyesült Királyság)

The TV itself is very good but sometimes takes a bit of time to wake up after shutting down. The letdown is the remote - it feels lethargy and not verys responsive at times. But it is still a very good TV.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.01.18.

Hi ,

Thank you for your review.
We're sorry to learn that you are having difficulties turning on your TV.
We recommend that you update your TV to the latest version available here: http://bit.do/fMF27
We would like to be able to offer some assistance so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sony Support UK

0

Schnelles Wlan

108 cm (43”) 2021.01.09. Rendezés elve: Chimm13 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vor 1 Monat gekauft und bin voll zufrieden Bild-Ton

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Super, tolles Bild und tolle fitschers über Netfli

123 cm (49'') 2021.01.06. Rendezés elve: Iglu (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vor einem Monat gekauft und bin sehr zufrieden würde das Gerät sofort wieder kaufen

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Good Colours

108 cm (43”) 2020.12.30. Rendezés elve: Norm76 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

We have had the television for twelve months. We are very pleased with everything except the stand tilts backwards . This makes the tv pick up reflections.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Sony XG83

108 cm (43”) 2020.12.26. Rendezés elve: Karl Priwitzer (Németország)

Dieser Fernseher hat ein tolles Bild! Die Bildschirmoberfläche ist leider nicht gegen Kratzer von kleinen Kinder geeignet! Diese lassen sich auch nicht mehr entfernen! Das EPG wird nur refresht, wenn bestimmte Kanalgruppen angewählt werden. Nach ein paar Stunden sind diese wieder weg und müssen für jede Kanalgruppe neu geladen werden! Meine alte Dreambox hat dieses Thema immer zur Zufriedenheit erledigt! Das EPG mit Satempfang kann über das Internet nicht geladen werden, selbst wenn man eine externe Festplatte installiert hat!

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony
2020.12.29.

Hi Karl,
es ist zu empfehlen, die Softwareversion zu aktualisieren. Die aktuelle Version findest du hier: http://bit.do/fMdYP (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Führe bitte dann die unter dem folgenden Link erwähnten Schritte zur Fehlerbehebung durch: http://bit.do/fMdZS. Stelle auch sicher, dass der Guide in Bereitschaftsmodus aktualisiert ist. Gehe bitte dazu wie folgt vor: HOME - Einstellungen - Fernsehen - Einstellung der Kanäle - Guide in Bereitschaftsmodus - ein. Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fKeVb.
Sony Support DE

0

Bild toll... Software und Geschwindigkeit traurig

108 cm (43”) 2020.12.24. Rendezés elve: S1m0n123456 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Das positive Vorweg... gutes Bild. Dann das entäuschende: - ARC zur Tonanbindung funktioniert fast nicht sinnvoll und ist so nicht zu nutzen - Sender Übersicht kann nicht springt immer wieder in Alle statt den Favoriten (muss jedes Mal manuell eingestellt werden) - Software zur Bedienung langsam und träge - Einstellungen etc. kompliziert und schlecht verständlich, bedienbar Ich bin massiv entäuscht und würde gerne den TV sehr zurück geben. Für mich leider klar... mein erster und letzter TV von Sony (bisher bin/war ich sehr überzeugt von Sony Produkten) @ Sony: kontaktieren sie mich gerne zu einem Umtausch und detaillierter Fehlebeschreibung

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Megfelelő

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

Válasz a következőtől: Sony
2020.12.28.

Hi,

danke für dein Feedback. Es wird empfohlen, die Software-Version zu aktualisieren. Die aktuelle SW-Version findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMcBx (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fKai8.

Sony Support DE

0

Screen gone after 7 months!

KD-49XG8305 2020.12.20. Rendezés elve: Hazola (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Purchased this in May 2020. Was ok up until 2 weeks ago. Had sound, no screen. Reported it to Sony repairs and have to wait until 29th Dec for someone to take a look at it. No tv over Christmas! The button on back of tv, too small to see to switch tv on /off when going through Sony’s advice regarding screen.

Képminőség

Gyenge

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Great features, apps etc.

KD-49XG8305 2020.12.10. Rendezés elve: Nasty nige (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Brilliant, not had a problem, works great with the Sony sound system I have.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Bon téléviseur

KD-49XG8305 2020.12.10. Rendezés elve: Jeanluco (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Suis déçu par : - le manque de rigidité du châssis et parle pied peu pratique - l’inclinaison de l’écran qui nécessite une table support très basse - l’absence de compatibilité avec AirPlay

Képminőség

Hangminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

It's a Sony

108 cm (43”) 2020.12.07. Rendezés elve: BK OS (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Beste Performance bei Bild und Ausstattung. Beim Ton und der ziemlich breiten Fussstellung gibt's Luft nach oben

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Toller Smart TV

108 cm (43”) 2020.12.07. Rendezés elve: Carsten 52 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Hab den vor ca Zwei Wochen gekauft und nicht bereut, tolles 4k Bild umfangreiche Einstellungsmöglichkeiten für ein TV ein guter Ton, ich kann ihn unbedenklich weiterempfehlen.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tres déçu

108 cm (43”) 2020.12.05. Rendezés elve: mam38120 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

je suis decu - double tuner, que neni...c pas vrai, c'est pas un double tuner tnt, c un tuner tnt et satellite ( je n'en ai que faire) je l'avais acheté pour cela - pas donc de fenetrage avec 2 chaines - pas de possibilite d'arreter la chaine visualisée pour reprendre plus tard...(j'ai mis un DD) - le pieds arrieres ne permettent pas de placer le TV a 90°. obligé de mettre des cales - ergonomie tres moyenne - son pas terrible

Képminőség

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Geiles Teil

KD-49XG8305 2020.12.03. Rendezés elve: Łysy 74 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Gekauft und nicht bereut. Schick, tolles bild!!!!!

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Das Erscheinungsbild ist sauber und unverzerrt

108 cm (43”) 2020.11.29. Rendezés elve: klemens kothe (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

sehr gut und wird weiter empfohlen. Bedienung ist nicht überladen und nach einiger Zeit Routine

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

reparatur erfolgreich

108 cm (43”) 2020.11.29. Rendezés elve: stbberlin (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

der techniker wusste gut bescheid und hat den fehler behoben! danke!

Képminőség

Átlagos

Hangminőség

Megfelelő

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Betriebssystem hängt sich 2x im Monat auf

123 cm (49'') 2020.11.23. Rendezés elve: Ramati (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Der Fernseher hat seit seinem Neuzustand folgende 2 Fehler: 1. Zeigt alle 2-3 Tage vertikale Störungslinien im Bild. Diese dauern ca 5 Minuten an und verschwinden dann wieder. 2. Alle 2 Wochen stürzt das Betriebssystem ab, keine Funktion ist mehr möglich. Rettung geht nur über Power down und Rebooten. Ob ein aktuelles Softwareupdate geholfen hat, kann ich derzeit noch nicht nachweisen. 3. Deutsche Support- Tel. Nr. leitet um nach Ägypten. Verständigung teilweise mit starkem Akzent. Deshalb gibts von mir max 3 Sterne.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Gyenge

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.11.27.

Hi Ramati,
es tut uns leid, das zu hören. Stelle bitte sicher, dass du die letzte Software-Version auf dem Gerät hast. Unter dem folgenden Link findest du die aktuellste Version: https://bit.ly/2V8AxHI (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Es ist auch zu empfehlen, die Daten im Cache zu löschen, um die Leistung des Gerätes zu verbessern. Gehe bitte dazu wie folgt vor: Home / Einstellungen / Geräteeinstellungen /Speicher / interne Speicher / Daten im Cache und lösche die Daten im Cache. Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/34Dxye6
Sony Support DE

0

Televiseur performant

108 cm (43”) 2020.11.15. Rendezés elve: clarisse54 (Franciaország)

fonctionnalités interessantes, facilité d'utilisation,

Képminőség

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

We thought the television would be easier to use.

108 cm (43”) 2020.11.11. Rendezés elve: Topofthepop (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

We are still finding out everything the television can used for.

Képminőség

Átlagos

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Einfache Bediennung kinderleicht

123 cm (49'') 2020.11.11. Rendezés elve: helmut scharnagl (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vor einem Monat gekauft und sehr zufrieden tolles Gerät

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Sympa, mais peut mieux faire

108 cm (43”) 2020.11.09. Rendezés elve: rv69 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

En remplacement d'un Philips Ambilight payé par l'assurance de la CB VISA. Déjà sous Android, ça plantait régulièrement, mais la, ça va beaucoup mieux. Fonctionnement correct, mais l'implantation des boutons de la télécommande n'est pas intuitive... (le back en bas à gauche des flèches, GRRR) Image et son très correct pour les besoins de la famille. Par contre, le store pour les applications est toujours aussi limité (obligé de récupérer les APK pour installer ce qu'on veux) Manque aussi une appli de contrôle parental avec en fonction du profil, des horaires, des limites de temps d'écran, éventuellement des chaines, ou autres applis (netflix and co) etc...

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.11.12.

Bonjour rv69,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Nous venons de faire remonter cette demande pour que notre équipe puisse en prendre connaissance et nous vous en remercions.
Équipe Sony Support.

0

Mein erster Smart tv

KD-49XG8305 2020.11.08. Rendezés elve: petra kirschning (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Vor einem Monat gekauft als Ersatz für meinen Sony Ich bin rundum zufrieden mit dem TV-Programm Sehr leicht zu bedienen die Auswahl an Apps ist für mich ausreichend Ich bin Sony TV-Programm Fan Da das Bild selbst ohne hd ist schon super Qualität Die Größe perfekt Design gut

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Pas mal

123 cm (49'') 2020.11.07.  (Franciaország)

J'ai acheté 2tv en 3 mois et l'image Sony est moins bien que Samsung

Képminőség

Átlagos

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2020.11.10.

Bonjour Corine,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Kíváló képminőség

123 cm (49'') 2020.10.29.  (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Kiváló, kellemesen sokáig nézhető, nyugodt képminőség a 100Hz tényleges képfrissírés miatt is. Hangminősége is használható. A csatornák közötti váltás és a hangerő változtatásra nagyon lassan reagál. YouTube rendben mobiltelefon vezérléssel is. A gyári böngésző része lassú, nehezen kezelhető, ebben lévő videotartalmak sokszor nem jelennek meg. Áramtalanítás után hosszú ideig bootol. Hálózaton keresztül elérhető adattárolók fájlböngészésébe (video,fotó) rendszeresen belefagy, csak tápkihúzós áramtalanítással lehet kilépni belőle. Kéttuneres, e miatt egy műsor usb-re rögzítés közben másik csatorna is nézhető. :) A rögzített műsor visszajátszásakor néha elcsúszik a hang. Ide oda pici "tekeréssel" visszaállítható. (az adathordozó gyors Kingston USB3, USB3 foglalatban) Én főleg a képminőség miatt választottam, jó nézni.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

4

0

0

Superbe image et fonctions au top

108 cm (43”) 2020.10.27. Rendezés elve: chrissarrazin94 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Très bon écran avec une image parfaite et au top des fonctions intègres avec Android tv

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Guter TV

123 cm (49'') 2020.10.26. Rendezés elve: RickAndPeter (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Hab den Fernseher seit 1 Jahr und finde ihn toll. Kaufempfehlung!

Képminőség

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Good

108 cm (43”) 2020.10.20. Rendezés elve: Symboli (Írország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Good television nice picture and sound good all round

Képminőség

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Still Learning How to Operate

108 cm (43”) 2020.10.14. Rendezés elve: MFE 1943 (Egyesült Királyság)

This product, which I bought seven and a half months ago, I am still learning to operate.

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support UK
2020.10.17.

Hi MFE 1943,

Thank you for your review.

We are glad to learn that you are happy with the TV. We have created an online emulator and guide to learn more about the TV and how to use all the different settings and options here: https://bit.ly/31ffjLO. If you still require further help, you may contact us using the details in the following link: https://bit.ly/2Uadm09.

Sony Support UK