XF90

Részletgazdag sötét, világos részek
TELEVÍZIÓK

XF90 | Full Array LED | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartomány (HDR) | Okostelevízió (Android TV)

XF9005 Series
Kép a(z) XF90 | Full Array LED | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartomány (HDR) | Okostelevízió (Android TV) termékről

139 cm (55")

KD-55XF9005

396 367 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

164 cm (65")

KD-65XF9005

528 615 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
BENERGIACÍMKE ÉS TERMÉKISMERTETŐ ADATLAP

2modellek

Fő jellemzők
Full Array LED

TÖBB LED, TÖBB FÉNY, TÖBB KONTRASZT

(1) Hagyományos EDGE LED. (2) Full Array LED. Szimulált képek.

A hagyományos Edge LED tévékhez képest a Full Array LED tévét több LED világítja meg a képernyő mögül. A Sony tűpontos helyi háttérvilágítás technológiájával kombinálva mindez azt jelenti, hogy a készülék önállóan képes sötétíteni és világosítani bizonyos LED-területeket a még pontosabb kontrasztarány és a mozihatású élmény érdekében.

Még több erő, még több teljesítmény, még több szépség

A 4K HDR processzor X1™ Extreme valós idejű képfeldolgozással biztosít rendkívül részletes képeket. A rendszer feljavítja a képeket közel valódi 4K HDR minőségre.

Kivételes kontraszttal feltáruló részletek

Teljen el az éjszaka megkapó látványával, káprázatos fényeivel és mély sötétjével. A hagyományos LED-tévék kontrasztjának akár hatszorosára képes, X-tended Dynamic Range™ PRO technológiával felszerelt 4K HDR-tv gondoskodik róla, hogy a sötét jelenetek sötétebbek, a világosak világosabbak legyenek.

Minden mozzanat káprázatosan tiszta

A minimális elmosódottság érdekében a mozgóképet precízen szabályozó X-Motion Clarity™ technológiánk révén a gyors akciójelenetek egyenletesen jól láthatók. A kép még a gyorsan pergő jeleneteknél is valósághű marad, fényerőveszteség nélkül.

Ragyogó élethű színek

A való világ élénk színeit láthatja maga körül. A TRILUMINOS kijelző szélesebb palettáról választ színeket, így a spektrum minden tónusát és árnyalatát hűen visszaadja.

Televízió ZF9 hangprojektorral
Mozizzon hangprojektorral

Párosítsa a televízióját ezzel a hangprojektorral, és élvezze a moziszerű izgalmakat otthon. A Dolby Vision™ életre kelti a jeleneteket az igazi látvány érdekében, míg a Dolby Atmos™ betölti a szobát a magával ragadó surround hangzással.

Android TV
Csak beszélj, és egy új világot fedezhetsz fel

Mindenféle szórakozási lehetőséget megtalálhat, amiről csak álmodott, csak egy szavába kerül. A továbbfejlesztett hangvezérléses 4K HDR TV Android TV™-vel egy szemvillanás alatt megjeleníti a filmeket és tv-műsorokat az alkalmazásokból és tv-csatornákról.

Android 4K TV-inket a Netflix ajánlja

A Netflix megkönnyítette azon TV-k kiválasztását, amelyek jobb teljesítményt, könnyebb alkalmazáselérést és jobb okostévé-funkciókat nyújtanak. A Netflix Recommended TV-ken egy külön gombbal és hangvezérlővel élvezheted a népszerű műsorokat és filmeket.

Netflix Recommended TV
A kép mindig magára vonja a figyelmet

Semmi zavaró tényező, csak a gyönyörű kép. A keskeny, ízléses kivitelű alumíniumkeret a képernyőre vonzza a tekintetet, ugyanakkor a kábeleket elöl-hátul gondosan elrejtették.

Oktatóvideók
Tv útmutató videók

Kérdései vannak arról, hogyan kell beállítani és használni a televízióját, esetleg hogyan kell csatlakoztatni másik berendezéshez? Útmutató videóink lépésről lépésre végigvezetik a folyamaton.

Műszaki adatok és funkciók

A fények és a sötétek tökéletesen jelennek meg ezen a 4K HDR TV készüléken a nagy kontrasztot biztosító X-tended Dynamic Range PRO technológiának köszönhetően. Lásson még több részletet minden felvételnél.
  • A következő képernyőméretben érhető el: 139 cm (55"), 164 cm (65")

  • 4K nagy dinamikatartományú kép

  • 4K HDR Processor X1™ Extreme

  • X-Motion Clarity™

  • Android TV™

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

  • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

  • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

  • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti

Értékelések

A felhasználók véleménye