4K HDR TV – BRAVIA XD93/XD94

MÉG TÖBB RAGYOGÁS. MÉG TÖBB SZÉPSÉG

A hihetetlen fényerő és kontraszt páratlan 4K részletességgel kelti életre a színeket.

TELEVÍZIÓK

XD94 / XD93 | LED | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartományú kép (HDR) | Okostv (Android TV)

XD9405 / XD9305 Series

Kép a(z) XD94 / XD93 4K HDR Android TV platformmal termékről

Legalacsonyabb árak:

519 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

3 típus és ár megjelenítése

3 típus és ár elrejtése

139 cm (55")

KD-55XD9305

519 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

164 cm (65")

KD-65XD9305

749 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

189 cm (75”)

KD-75XD9405

1 999 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
BENERGIACÍMKE ÉS TERMÉKISMERTETŐ ADATLAP

3modellek

Fő jellemzők

2016-os Red Dot Awards verseny

Díjnyertes dizájn: Red Dot díj 2016

A 2016-os Red Dot verseny 41 formatervezéssel foglalkozó szakembert, dizájnprofesszort és szakújságírót magában foglaló független zsűrije kitüntetésben részesítette az XD94/XD93 sorozatot.

Az eddigi leggyönyörűbb 4K HDR tévé

Tekintse meg videónkat, amelyben saját szemével láthatja, amint ez az innovatív Slim Backlight Drive™ technológiával ellátott gyönyörű formatervezésű tévé kivételes képminőséget varázsol Ön elé a hihetetlenül karcsú kialakítás mögül.

Nyisson ablakot a világra

Az XD93 egy olyan új típusú és magával ragadó vizuális élményt nyújt Önnek, amelytől úgy érzi, mintha Ön is része lenne az eseményeknek. Ismerje meg a Sony következő generációs tévéi mögött rejlő inspirációt.

Részletgazdagság a 4K HDR minőség segítségével

4K nagy dinamikatartományú kép

A legjobb képminőség érdekében ebben a tévében ötvöződik a briliáns 4K képélesség a nagy dinamikatartományú (HDR) kép fényerejével, színeivel és részletgazdagságával. Az eddig a napfényben vagy a sötét árnyékok között megbúvó részletek most már teljes tisztasággal és részletességgel láthatók. 

4K PROCESSOR X1™

4K varázslat minden jelenetben

4K minőségen is túlmutató életteliség: továbbfejlesztett képfeldolgozó processzorunk több ezernyi beállítást végez másodpercenként a felbontás, a színek és a fényerő dinamikus javítása érdekében.  

4K képtisztaság

4K képtisztaság

A képek élesítése és finomítása valós időben történik a továbbfejlesztett zajcsökkentés alkalmazásával, a részletek kiemelése és a felbontásnövelő technológia pedig kivételesen tiszta képet eredményez.

4K szín

4K szín

A TRILUMINOS™ kijelzőnek és a fejlett képfeldolgozó technológiának köszönhetően a színek olyan élénkek és gazdagok, mintha magát a természetet látnánk.

4K kontraszt

4K kontraszt

Tapasztalja meg, hogy minden egyes jelenetben több élet, textúra és energia rejlik, világosabb fényekkel, mélyebb sötétekkel és természetesebb tónusú gradációval.

A formatervezés mesterműve

Kompromisszumok nélküli képminőségével és ultravékony kialakításával nappalija dísze lesz, amely megköveteli a csodálatot. A praktikus kábelelrendezés elrejti a kábeleket szem elől, és lehetővé teszi, hogy a tévét olyan közel szerelje fel a falra, mintha csak egy kép lenne.

 • Rendezett és letisztult
 • Falra szereléshez tökéletes
 • Vékony és stílusos
 • Illik életstílusához
 • A Netflix ajánlásával
 • Netflix 4K HDR minőségben
 • Netflix gomb
 • Ingyenes próbaidőszak

2016 Android 4K TV-inket a Netflix ajánlja

A Netflix megkönnyítette azon TV-k kiválasztását, amelyek jobb teljesítményt, könnyebb alkalmazáselérést és jobb okostévé-funkciókat nyújtanak. A Netflix Recommended TV-ken egy külön gombbal és hangvezérlővel élvezheti a népszerű műsorokat és filmeket.

Netflix által ajánlott TV
Oktatóvideók

Tv útmutató videók

Kérdései vannak arról, hogyan kell beállítani és használni a televízióját, esetleg hogyan kell csatlakoztatni egy másik berendezéshez? Útmutató videóink lépésről lépésre végigvezetik Önt a folyamaton.

Műszaki adatok és funkciók
A zseniális Slim Backlight Drive™ technológiának köszönhetően ez a 4K HDR televízió szupervékony kialakítása mellett lélegzetelállító képminőséget nyújt.
 • A következő képernyőméretben érhető el: 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

 • 4K HDR

 • X1_BMDIcons_ReadyForDelivery

  4K Processor X1™

 • 4K X-Reality™ PRO

 • Android TV

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

 • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

 • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

 • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye