BRAVIA XR X95J

Lélegzetelállító 4K emberi tudással, minimalista formatervvel

Éld át a valósághű 4K HDR szórakoztatást a Full Array LED-panelnek, a forradalmian új Cognitive Processor XR™ technológiának és a mindezeket ötvöző letisztult kivitelnek köszönhetően.

TELEVÍZIÓK

X95J | BRAVIA XR | Full Array LED | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartomány (HDR) | Okostelevízió (Google TV)

X95J Series
Kép a(z) X95J | BRAVIA XR | Full Array LED | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartomány (HDR) | Okostelevízió (Google TV) termékről

164 cm (65")

XR-65X95J

Ár nem áll rendelkezésre

189 cm (75”)

XR-75X95J

Ár nem áll rendelkezésre

215 cm (85'')

XR-85X95J

Ár nem áll rendelkezésre

Értesülj elsőként a legújabb BRAVIA televízióinkban dolgozó, izgalmas technológiáról, valamint előrendelési és bolti bejelentéseinkről.

Díjnyertes


CES® 2021 Innovation Awards logó
CES® 2021 Innovation AwardsA világon az első TV kognitív intelligenciával

A BRAVIA XR™ televízió új szintre emeli a látványt és a hangot a Cognitive Processor XR technológiával. Az emberi látást és hallást modellezve új élményt hoz létre, a jelenet közepébe varázsolva a nézőt.

4K képek, az emberi szem látásmódját követve

Csodálatos mélységű, természetes képek bármely szögből, minimális tükröződéssel. Legújabb processzorunk az emberi perspektívához hasonló elemzést végez és több százezer részlet optimalizálását végzi el egy szempillantás alatt. A Full Array LED panellel kombinálva ez a technológia rendkívül valósághű kontraszttal rendelkező képeket szolgáltat.

Bármilyen hangból magával ragadó élmény lehet

A kiváló hangsugárzó technológia és a Cognitive Processor XR bármely hangforrásból kihozza a tökéletest. Bármit is nézz éppen, tisztábban és pontosabban fogod hallani a hangot. Forradalmian új módon élvezheted a tökéletesen harmóniában lévő képet és hangot.

Több ezernyi film és műsor érhető el hangparancsokkal

A hangoddal gyorsan megtalálhatod, amit nézni szeretnél. Kereséshez elég kimondanod a címet. Kategóriánkénti ajánlásokat is kérhetsz: „mutass sci-fi kaland tévéműsorokat”.

Moziélmény saját otthonodban a BRAVIA XR mellé járó filmekkel

5 filmet válthatsz be, 12 havi korlátlan streamelés a tiéd.

Általános feltételek vonatkoznak. * A Bloodshot csak beváltható filmként érhető el.

Hasznosít. Megújít. Csökkent.

A BRAVIA XR televíziók nemcsak stílusosak, hanem a környezetre is tekintettel vannak. A nagyképernyős modellek hátoldalához használt anyagok akár 40%-a is fenntartható lehet.

XR Picture
Részletgazdag kép egy virágról, melynek szirmain kivehetők a finom árnyalatok
A természetes szépségű színek széles palettája

Az emberi szem számára természetes és gyönyörű színek. A Cognitive Processor XR segítségével az egyedi kijelzőnk szélesebb palettán tudja visszaadni a valósághű színárnyalatokat. A kiterjesztett árnyalattal és telítettséggel élénk, valósághű textúrát láthatsz a virágoknál. Még a sápadtabb árnyalatok is valóságosnak hatnak.

Valósághű mélység, igazi feketével és intenzív fényerővel

Lélegzetelállítóan valósághű kontraszt. A Cognitive Processor XR az adatok keresztelemzésével javítja a képeket úgy, ahogy az emberi szem fókuszál a valóságos színekre és mélységre. Az XR Contrast Booster jobban kiemeli a fényes és sötét területeket – többé nem nyeli el a részleteket az árnyék vagy a beégő csúcsfények.  

Képernyőn megjelenő képek, extrém kontraszttal és valósághű mélységgel
Kép egy rókáról, bemutatva a 4K képtisztaságot
Az elveszett textúra visszaadása intelligens módon

Bármilyen tartalom vagy forrás esetén, 4K-hoz közeli minőséget kapsz az XR 4K-minőségjavítással. Cognitive Processor XR technológiánk felméri az adatokat, intelligensen visszaadva az elveszett textúrákat a valósághű képekhez. Láthatod az állatok szőrének részleteit és a legapróbb sziklaéleket is.  

Szuper mozgókép-feldolgozás az elmosódásmentes jelenetekhez

A sportok és pörgős filmek nézése újabb szintre lépett. A Cognitive Processor XR és XR Motion Clarity™ technológiánk az adatok elemzésével biztosít elmosódásmentes, fényes és tiszta képeket a mozgásos képekhez.

Kép egy szörfösről, ahol elmosódásmentesen látszanak a részletek is
Gyönyörű képek bármilyen nézőpontból

Az X-Wide Angle panel jóvoltából bármilyen szögből tökéletes lesz a kép, így nem csupán a középről, hanem az oldalról nézők is kiváló élményben részesülnek. Az X-Anti Reflection pedig csökkenti a tükröződést a még tisztább képekért.

Fedezd fel a képtechnológiákat
 
Az XR hangja
Kép egy koncertező énekesről
Hang a képernyőről, tökéletes összhangban az akcióval

Az érzékelésünkhöz illeszkedő audioélményre képes XR Sound Position elhozza a kép mögötti hang valóságát. A BRAVIA XR Full Array LED tévé hangpozicionáló magassugárzójának köszönhetően a hang pontosan követi a látványt – valóban lenyűgöző élmény.

A két hangpozícionáló magassugárzó, a két előre néző hangszóró és az integrált mélynyomó lenyűgöző hangzást nyújt, mely követi a képernyőn látottakat.

A szórakoztatás szintet lépett a 3D surround hangzással

A BRAVIA XR jóvoltából bármely nézett tartalom megkapja a surround hangzást. Az XR Surround oldalirányból és vertikálisan hozza létre a surround hangzást, így mennyezeti, illetve felfelé irányított hangsugárzók nélkül is átélheted a 3D hangzást.

Jelenet a nappaliban, amelyben érvényesül az XR Surround nyújtotta surround hangzás
Forgalmas utcai jelenetben lévő hölgynél mutatják, hogy a Voice Zoom 2 hogyan teszi könnyebben hallhatóvá a beszédhangot
A Voice Zoom™ 2 javítja a hangot a tisztább párbeszédekért

Tisztábban fogod hallani a tévés párbeszédeket anélkül, hogy növelned kellene a hangerőt. Nehezebben hallható beszéd esetén a Voice Zoom 2 észleli a hang típusát, elemzést végez, és javítja a tisztaságot. 

Fedezd fel a hangtechnológiákat
 
Okostelevíziós funkciók
Nagyítsd fel okostelefonos kedvenceidet

Gyorsan és könnyedén teheted nagyképernyős élménnyé kedvenc videóid, fényképeid, játékaid és más tartalmaid iOS vagy Android rendszerű készülékedről.

Kép, amely a tartalom okostelefonról tévére küldését mutatja
Kép, amelyen látszik, hogyan lehet egyetlen intelligens távvezérlővel irányítani az összes csatlakoztatott készüléket
Egyetlen okostávvezérlő minden eszközödhöz

Az összes csatlakoztatott készüléked vezérelheted okostávvezérlőnkkel. Az egyetlen gombnyomással elérhető, igény szerinti videószolgáltatás másodpercek alatt elhozza neked a műsorokat és a filmeket.

További intelligens funkciók
 
Dizájn
Mesés kialakítás a magával ragadó látványért

A minimalista „One Slate” dizájn és a letisztult perem egyetlen üveglappal öleli körbe a képernyőt természetes eleganciával, kizárva a zavaró tényezőket. Ez a kifinomult stílusú, kiváló hangzású TV látványnak sem utolsó, legyen épp állványon vagy a falra szerelve.

A tényleges kinézet a tévé méretétől függően változhat.

Áthúzás
Kép a 3 irányú többpozíciós állványról
Prestige 3 irányú többpozíciós állvány a tévé elhelyezéséhez

A 3 irányú többpozíciós állvány által kínált szabványos beállítás a képre fókuszál, a keskeny beállítás a kisebb polcokhoz megfelelő, a hangprojektor beállítás pedig ideális a hangrendszeredhez.

Közeli kép a letisztult kivitelről
Letisztult formavilág – kisebb perem, nagyobb kép

A keret nélküli kivitel letisztultan elegánssá varázsolja ezt a televíziót, minimalizálva a zavaró tényezőket, hogy a szem arra fókuszáljon, ami fontos – tehát a képre.

A tévé hátoldalát és a kábelek elrendezését megjelenítő kép
Zsúfoltságtól mentes, letisztult szépség

A kábeltartók praktikusan elrejtik a vezetékeket, letisztult megjelenést kölcsönözve a televíziónak bármilyen irányból.

Részletes kép a háttérfénnyel rendelkező szálcsiszolt alumínium távvezérlőről
Szálcsiszolt alumínium távvezérlő háttérfénnyel

Elegáns, hajszálcsíkos mintázatú, szálcsiszolt alumínium távvezérlőnk belesimul a kezedbe, és jól látható a sötétben.

Csodálatos kép és hang, bármilyen környezetben

Dőlj hátra és élvezd a páratlan látványt. A környezetelemző optimalizáló technológiánk és a fényérzékelő automatikusan beállítja a képet és a hangot a környezetnek megfelelő.

Élvezd a jeleneteket úgy, ahogy a rendező megálmodta őket

Számos technológia, pl. Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced és Dolby Vision® segít abban, hogy ez a televízió visszaadja a rendező által megálmodott drámát és izgalmakat. Ráadásul mivel Calman-kompatibilis, az alkotók akár a szerkesztési munkálatok során is használhatják. 

Támogató technológiák logó
Támogató technológiák Google TV-n

Tévéinkben látás-, hallás- és mozgáskorlátozottsággal élőket segítő technológia is elérhető.

Értesülj elsőként a legújabb BRAVIA televízióinkban dolgozó, izgalmas technológiáról, valamint előrendelési és bolti bejelentéseinkről.

Műszaki adatok és funkciók

Éld át, mennyire valósághű lehet a tévé, ha egyetlen letisztult, a fókuszálást elősegítő kivitelben kombináljuk a Full Array LED panelt a Cognitive Processor XR™ technológiánkkal.