Ugrás a tartalomra

X94C/X93C

Felülmúlhatatlan 4K élmény

A felülmúlhatatlan 4K részletgazdagság. Abszolút képminőség, gazdag és telt, az eredeti forráshoz hű hangzás, izgalmas és új felhasználói élmény.

TELEVÍZIÓK

X94C / X93C | LED | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartományú kép (HDR) | Okostv (Android TV)

X9405C / X9305C Series

Kép a(z) X94C / X93C 4K Ultra HD Android tévével termékről

Legalacsonyabb árak:

499 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

3 típus és ár megjelenítése

3 típus és ár elrejtése

139 cm (55")

KD-55X9305C

499 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

164 cm (65")

KD-65X9305C

729 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

189 cm (75”)

KD-75X9405C

3 000 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
BENERGIACÍMKE ÉS TERMÉKISMERTETŐ ADATLAP

3modellek

Kép

4K Processor X1 - Egy chip, amely mindent megváltoztat

4K Processor X1™ - Nagyobb tisztaság, jobb színvilág és kontraszt.

Bármit is nézzen, a nagy teljesítményű 4K Processor X1 lenyűgöző képminőséget nyújt. Minden forrást intelligens módon elemez és az általunk biztosított legjobb 4K-felbontásra fokozza, legyen szó tévéműsorokról, Blu-ray Disc™ lemezekről, DVD-kről vagy akár 4K-internetes videókról.

X-tended dynamic range

X-tended Dynamic Range

Az X-tended Dynamic Range a háttérvilágítást pontosan szabályozza a teljes képernyőn, így hozza létre a mélyfeketéket, a csúcsfényerőt, és a köztük lévő összes átmenetet.

TRILUMINOS kijelző

TRILUMINOS kijelző

A Sony egyedülálló TRILUMINOS kijelzője széles színpalettájával, természetesebb árnyalataival és árnyékaival még gazdagabbá teszi a látványvilágot.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

A 4K X-Reality PRO a videofeldolgozás és -megjelenítés terén szerzett több évtizedes tapasztalat eredménye, amely minden képkockának életszerű mélységet és részletességet kölcsönöz.

Javítson fel minden képet 4K minőségűre

Bármit is néz, nézze az általunk biztosított legjobb 4K-felbontásban

Akármi is legyen a forrás, a legnagyobb teljesítményű 4K képfeldolgozó technológiánk minden pixelt gyönyörűen felskáláz. A jeleneteket elemzésnek veti alá, majd összepárosítja a különleges képminta-adatbázissal a rendkívül élethű részletekért, bármit is néz.

4K X-Reality PRO
Hagyományos televízió
4K X-Reality PRO
Televízió 4K Processor X1 teljesítménnyel

Full HD

Hagyományos

X1

4K Processor X1 – Precíziós felbontásjavítás

A 4K Processor X1 elképesztően életszerű részleteket biztosít olyan új algoritmusok használatával mint pl. a Noise Crusher, a Flat Area Detection és a Super Resolution. Természetes hatású és alacsony zajszintű képtextúrák eredeti felbontású és feljavított tartalmak esetében is.

Lélegzetelállító színek

A lélegzetelállítóan élethű színek gazdag világa

Az eddigieknél kifinomultabb BRAVIA® még élethűbb színeket nyújt, köszönhetően a 4K Processor X1 nyújtotta teljesítménynek, és a precíz színleképezési technológiának. Minden jelenetben felszínre hozza az érzelmeket a gazdag, élénk vörösökkel, zöldekkel és kékekkel. Emellett a Sony egyedi TRILUMINOS kijelzőjének hála, a legszélesebb színtartományt élvezheti.

TRILUMINOS technológiával
TRILUMINOS technológia nélkül

4K Processor X1 – Precíziós színleképezés

A 4K Processor X1 precíziós színleképezése a hagyományos színjavításon túlmutatva valós időben, külön-külön végzi a színek optimalizálását. A képernyőből kihozza a maximális teljesítményt, és tökéletesen szabályozza minden egyes szín megjelenítését.

 • X1
 • Normál

Kiváló háttérfény

Ragyogó fényesség és gazdagabb, mélyebb fekete árnyalatok

A Sony új 4K processor X1 teljesítménnyel ellátott egyedülálló háttérvilágítási algoritmusa sokkal szélesebb fényerőtartomány visszaadására képes, mint egy hagyományos LED TV.

Dinamikus kontrasztjavítás
Hagyományos televízió
Dinamikus kontrasztjavítás
Tévé a 4K Processor X1 nyújtotta teljesítménnyel

Dinamikus kontrasztjavítás – 4K Processor X1

A 4K Processor X1-ben található dinamikus kontrasztjavítással a fényerőtartomány optimalizálása folyamatosan, képkockánként történik. A funkció aszerint állítja be a szinteket, hogy mi történik a képernyőn.

Kompatibilis a nagy dinamikatartományú (HDR) képekkel

Ez a HDR-kompatibilis, X-tended Dynamic Range technológiával és TRILUMINOS kijelzővel ellátott tv sokkal nagyobb kontraszttal, feljavított részletgazdagsággal és pompás színvilággal rendelkező képet nyújt.

Nagy dinamikatartományú kép
NAGY DINAMIKATARTOMÁNYÚ KÉP
Nagy dinamikatartományú kép
HAGYOMÁNYOS

Bármilyen forrás 4K minőségben

Fedezze fel otthonában a valódi 4K élményvilágot. Kompatibilis a legújabb 4K szabványokkal (pl. VP9, HDMI – 50p/60p), így gondtalanul élvezheti kedvenc tartalmait.

Hang

A világ első nagy felbontású hanggal ellátott tv-je

Zene, ahogy az előadó elképzelte

A stúdióban vagy az élő koncerteken az eredeti felvételeket a CD-lemezeknél jobb hangminőségben rögzítik. A nagy felbontású hang technológiájával a hangzás olyan, mintha az előadó közvetlenül Ön előtt játszana. Lépjen egy szinttel feljebb a Sony nagy felbontású hanggal ellátott televíziója által.

A nagy felbontású audio működése

A nagy felbontású hang több különböző digitális folyamatot jelöl, olyan műveleteket, amelyekkel a zene kódolása és lejátszása a CD-lemezeknél nagyobb mintavételi sebességgel történik.

Nagy felbontású hang
Tömörített fájl [mp3]
Nagy felbontású hang
Nagy felbontású hangfájl

Varázslatosan tiszta hangzás

Egyedülálló tisztaságú hang a legapróbb részletekért

Az előre néző hangsugárzók és mélysugárzók tiszta, erőteljes, teljes hangtartományú hangot sugároznak, és a hangtorzításmentes kialakításnak köszönhetően csökkentik a torzítást, éles mély és magas hangokat biztosítva. A speciális csillámmal erősített üveggyapot felfedi a legapróbb részleteket is – így tökéletesen élvezheti a nagy felbontású hangforrásokat.

Tökéletes hangzás

A zenehallgatás élménye is épp olyan valósághű lesz, mint a tévézésé. A ClearAudio+ üzemmód elvégzi a tv-készülék hangzásának finomhangolását magával ragadó, érzelemgazdag élményt nyújtva, amely körülöleli a nézőt. Most még tisztább hangzásban és jobb hangelkülönítéssel élvezheti a zenét, a párbeszédeket és a térhatású hangeffektusokat, bármit is néz.

DSEE

Élvezze a nagyobb részletgazdagságot mindenben, amit hallgat. A DSEE HX technológia kielemzi a hangforrásokat, kiterjesztve a magas frekvenciákat és a színmélységet a közel nagy felbontású hangminőség szintjére.

S-Force Front technológia

Az S-Force Front Surround hangzás az audiojeleket feldolgozva lenyűgöző hangzást biztosít. A közvetlen, többcsatornás feldolgozás élethűen tiszta, erőteljes 360°-os térhangzást nyújt.

Clear Phase Audio

A Clear Phase finomhangolja a tévé hangsugárzóit az egyenletesebb és kiegyensúlyozottabb közép, mély és magas frekvenciák érdekében.

A lehetőségek világa

Találjon meg minden szórakoztató tartalmat, amelyről csak álmodott, gyorsabban, mint valaha. A filmektől kezdve a tv-műsorokon át több ezer alkalmazásig a Sony Android TV rendszere mindent elérhetővé tesz az Ön számára, mégpedig azonnal.

Dizájn

Minden cél meghatároz egy tökéletes formát

„Wedge” típusú (ék alakú) kialakítás a forma és a funkcionalitás tökéletes párosításával

A BRAVIA® új alakja ötvözi az esztétikus megjelenést a gyakorlatias szépséggel. A helytakarékos kialakítás mellett a hangzást a nagyobb teljesítményű hangsugárzók biztosítják.

 • Széles
 • Keskeny

Széles tv, keskeny felület

Helytakarékos, 2 helyzetbe állítható állvány

Állítsa a 4K tv-je alatt található talpat aszerint, hogy széles vagy keskeny állványra van-e szüksége a kijelölt felülethez.

Az X94C/X93C készülékek funkciói

Oktatóvideók

Tv útmutató videók

Kérdései vannak arról, hogyan kell beállítani és használni a televízióját, esetleg hogyan kell csatlakoztatni egy másik berendezéshez? Útmutató videóink lépésről lépésre végigvezetik Önt a folyamaton.

Műszaki adatok és funkciók
A felülmúlhatatlan 4K részletgazdagság. Abszolút képminőség, gazdag és telt, az eredeti forráshoz hű hangzás, izgalmas és új felhasználói élmény.
 • A következő képernyőméretben érhető el: 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

 • 4K Processor X1™

 • Nagy felbontású hang

 • Android TV

Képarány
16:9
Triluminos™ kijelző
IGEN

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

 • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

 • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

 • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti

Értékelések

A felhasználók véleménye