Ugrás a tartalomra

X91C/X90C

Eddigi legvékonyabb 4K tv-nk

Még sosem találkozott ehhez hasonló tévével. Rendkívül vékony, kifinomult kialakításával és lélegzetelállító 4K képével úgy tündököl a falán, akár egy műalkotás.

TELEVÍZIÓK

X91C / X90C | LED | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartományú kép (HDR) | Okostv (Android TV)

X9105C / X9005C Series

Kép a(z) X91C / X90C 4K Ultra HD tv Android TV-vel termékről

Legalacsonyabb árak:

449 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

3 típus és ár megjelenítése

3 típus és ár elrejtése

139 cm (55")

KD-55X9005C

449 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

164 cm (65")

KD-65X9005C

679 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

189 cm (75”)

KD-75X9105C

1 999 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
BENERGIACÍMKE ÉS TERMÉKISMERTETŐ ADATLAP

3modellek

Dizájn

Hamisítatlan szépség, karcsú tökély

Különösen vékony szépség, mely illik bármilyen belső térhez

A 4,9 mm-es, hihetetlenül vékony új X90C sorozat gyönyörűen ötvözi a formát és a funkciót. A Sony egyedülálló széleltakaró technológiájának köszönhetően a falhoz simuló képernyő szélei gyakorlatilag eltűnnek. A képek szinte lebegnek a szeme előtt.

X90C sorozatú tévéjének fali rögzítése

Az X90C sorozatú televízió falra függesztése egyszerű. A rendkívül vékony kialakítás tökéletes illeszkedést biztosít a falfelülethez, a dönthető konzol pedig egyszerű, vezetékekkel történő csatlakoztatást biztosít.

 • Széles
 • Keskeny

Széles tv, keskeny felület

Helytakarékos, 2 helyzetbe állítható állvány

Állítsa a 4K tv-je alatt található talpat aszerint, hogy széles vagy keskeny állványra van-e szüksége a kijelölt felülethez.

Kép

4K Processor X1 - Egy chip, amely mindent megváltoztat

4K Processor X1™ - Nagyobb tisztaság, jobb színvilág és kontraszt.

Bármit is nézzen, a nagy teljesítményű 4K Processor X1 lenyűgöző képminőséget nyújt. Minden forrást intelligens módon elemez és az általunk biztosított legjobb 4K-felbontásra fokozza, legyen szó tévéműsorokról, Blu-ray Disc™ lemezekről, DVD-kről vagy akár 4K-internetes videókról.

Dinamikus kontrasztjavítás

Kontraszt

A dinamikus kontrasztjavító a képernyő világosabb részeit még ragyogóbbá teszi, a sötétebb részeket pedig mélyebb feketévé.

TRILUMINOS kijelző

TRILUMINOS kijelző

A Sony egyedülálló TRILUMINOS kijelzője széles színpalettájával, természetesebb árnyalataival és árnyékaival még gazdagabbá teszi a látványvilágot.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

A 4K X-Reality PRO a videofeldolgozás és -megjelenítés terén szerzett több évtizedes tapasztalat eredménye, amely minden képkockának életszerű mélységet és részletességet kölcsönöz.

Javítson fel minden képet 4K minőségűre

Bármit is néz, nézze az általunk biztosított legjobb 4K-felbontásban

Akármi is legyen a forrás, a legnagyobb teljesítményű 4K képfeldolgozó technológiánk minden pixelt gyönyörűen felskáláz. A jeleneteket elemzésnek veti alá, majd összepárosítja a különleges képminta-adatbázissal a rendkívül élethű részletekért, bármit is néz.

4K X-Reality PRO
Hagyományos televízió
4K X-Reality PRO
Televízió 4K Processor X1 teljesítménnyel

Full HD

Hagyományos

X1

4K Processor X1 – Precíziós felbontásjavítás

A 4K Processor X1 elképesztően életszerű részleteket biztosít olyan új algoritmusok használatával mint pl. a Noise Crusher, a Flat Area Detection és a Super Resolution. Természetes hatású és alacsony zajszintű képtextúrák eredeti felbontású és feljavított tartalmak esetében is.

Lélegzetelállító színek

A lélegzetelállítóan élethű színek gazdag világa

Az eddigieknél kifinomultabb BRAVIA® még élethűbb színeket nyújt, köszönhetően a 4K Processor X1 nyújtotta teljesítménynek, és a precíz színleképezési technológiának. Minden jelenetben felszínre hozza az érzelmeket a gazdag, élénk vörösökkel, zöldekkel és kékekkel. Emellett a Sony egyedi TRILUMINOS kijelzőjének hála, a legszélesebb színtartományt élvezheti.

TRILUMINOS technológiával
TRILUMINOS technológia nélkül

4K Processor X1 – Precíziós színleképezés

A 4K Processor X1 precíziós színleképezése a hagyományos színjavításon túlmutatva valós időben, külön-külön végzi a színek optimalizálását. A képernyőből kihozza a maximális teljesítményt, és tökéletesen szabályozza minden egyes szín megjelenítését.

 • X1
 • Normál

A fényerő optimalizálása – képről képre

A dinamikus kontrasztjavítás minden megtekintett tartalom esetében feljavítja a kontrasztot

A 4K Processor X1 biztosítja a képernyő dinamikatartományának folyamatos, képkockánkénti optimalizálását.

Dinamikus kontrasztjavítás
Hagyományos televízió
Dinamikus kontrasztjavítás
Tévé a 4K Processor X1 nyújtotta teljesítménnyel

Dinamikus kontrasztjavítás – 4K Processor X1

A 4K Processor X1-ben található dinamikus kontrasztjavítással a fényerőtartomány optimalizálása folyamatosan, képkockánként történik. A funkció aszerint állítja be a szinteket, hogy mi történik a képernyőn.

Kompatibilis a nagy dinamikatartományú (HDR) képekkel

Ez a HDR-kompatibilis, és TRILUMINOS kijelzővel ellátott tv sokkal nagyobb kontraszttal, feljavított részletgazdagsággal és pompás színvilággal rendelkező képet nyújt.

HDR- és a TRILUMINOS technológia

Bármilyen forrás 4K minőségben

Fedezze fel otthonában a valódi 4K élményvilágot. Kompatibilis a legújabb 4K szabványokkal (pl. VP9, HDMI – 50p/60p), így gondtalanul élvezheti kedvenc tartalmait.

A lehetőségek világa

Találjon meg minden szórakoztató tartalmat, amelyről csak álmodott, gyorsabban, mint valaha. A filmektől kezdve a tv-műsorokon át több ezer alkalmazásig a Sony Android TV rendszere mindent elérhetővé tesz az Ön számára, mégpedig azonnal.

Hang

Tökéletes hangzás

A zenehallgatás élménye is épp olyan valósághű lesz, mint a tévézésé. A ClearAudio+ üzemmód elvégzi a tv-készülék hangzásának finomhangolását magával ragadó, érzelemgazdag élményt nyújtva, amely körülöleli a nézőt. Most még tisztább hangzásban és jobb hangelkülönítéssel élvezheti a zenét, a párbeszédeket és a térhatású hangeffektusokat, bármit is néz.

DSEE

Élvezze a nagyobb részletgazdagságot mindenben, amit hallgat. A DSEE a hangtechnológiáink olyan erőteljes kombinációja, amely együttesen folyamatosan tiszta, gazdag hangzást biztosít.

S-Force Front technológia

Az S-Force Front Surround hangzás az audiojeleket feldolgozva lenyűgöző hangzást biztosít. A közvetlen, többcsatornás feldolgozás élethűen tiszta, erőteljes 360°-os térhangzást nyújt.

Clear Phase Audio

A Clear Phase finomhangolja a tévé hangsugárzóit az egyenletesebb és kiegyensúlyozottabb közép, mély és magas frekvenciák érdekében.

Az X91/X90 készülékek funkciói

Oktatóvideók

Tv útmutató videók

Kérdései vannak arról, hogyan kell beállítani és használni a televízióját, esetleg hogyan kell csatlakoztatni egy másik berendezéshez? Útmutató videóink lépésről lépésre végigvezetik Önt a folyamaton.

Műszaki adatok és funkciók
Még sosem találkozott ehhez hasonló tévével. Rendkívül vékony, kifinomult kialakításával és lélegzetelállító 4K képével úgy tündököl a falán, akár egy műalkotás. 
 • A következő képernyőméretben érhető el: 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

 • 4K Processor X1™

 • Rendkívül vékony, lebegő stílus

 • Android TV

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

 • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

 • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

 • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti

Értékelések

A felhasználók véleménye