6 Modellek
6 Modellek

Típus évszáma

Típus évszáma

108 cm (43”)
KD-43X85J
108 cm (43”) 
KD-43X85J

Típus évszáma

  • Ø
126 cm (50")
KD-50X85J
126 cm (50") 
KD-50X85J

Típus évszáma

  • Ø
139 cm (55")
KD-55X85J
139 cm (55") 
KD-55X85J

Típus évszáma

  • Ø
164 cm (65")
KD-65X85J
164 cm (65") 
KD-65X85J

Típus évszáma

  • Ø
189 cm (75”)
KD-75X85J
189 cm (75”) 
KD-75X85J

Típus évszáma

  • Ø
215 cm (85'')
KD-85X85J
215 cm (85'') 
KD-85X85J

Típus évszáma

  • Ø

Jellemzők

Épületekről készült kép 4K képrészletekkel és milliárdnyi színárnyalattal

4K HDR Processzor X1™

A nagy teljesítményű processzor fejlett algoritmusokkal csökkenti a zajt és növeli a részletek számát. A még tisztább 4K jelnek köszönhetően minden műsor képe jobban közelít a 4K felbontáshoz, és élethű színekkel és kontraszttal rendelkezik.

Színes homokot ábrázoló kép érzékeltetve Triluminos PRO technológiát

TRILUMINOS PRO™:

A széles színtartományú és a különleges TRILUMINOS PRO™ algoritmust használó televízióink a színtelítettség, a tónus és a fényerősség alapján észlelik a színeket, és minden részletükben természetes árnyalatokat képesek megjeleníteni. Minden eddiginél valósághűbb színekben gyönyörködhetsz. 

Részletgazdag képek hegyi virágokról az Objektumalapú HDR-feljavítás segítségével

Objektumalapú HDR-feljavítás

Az objektumalapú HDR-feljavítás során a televízió egyenként elemzi a képernyőn látható objektumok színét, és ennek megfelelően szabályozza a kontrasztot, ellentétben a legtöbb tévével, amely csak egy feketétől fehérig terjedő kontrasztgörbe alapján módosítja a kontraszt mértékét. Az objektumok külön-külön történő feljavításával ez a televízió nagyobb mélységű, textúrában gazdagabb és valósághűbb képvisszaadásra képes.

Épület részlete látható az 4K X-Reality™ PRO segítségével

4K X-Reality™ PRO

Nézz csodálatos, a valóságoshoz hasonló részletességű és textúrájú 4K-minőségű képeket a 4K HDR processzor X1™ technológiának köszönhetően. A 2K és Full HD minőségű képek is közel 4K minőségűvé javíthatók a 4K X-Reality™ PRO-val egy egyedi 4K adatbázist használva. 

Motionflow™ XR logó

Motionflow™ XR 

A Motionflow™ XR segítségével élvezd a sima és tűéles részleteket, még gyorsan mozgó jelenetek esetén is. Az innovatív technológia plusz képkockákat gyárt és illeszt be az eredeti képkockák közé. Összeveti az egymást követő képek fő vizuális jellemzőit, majd kiszámítja a jelenetek hiányzó másodperc-töredékes mozgását. Néhány modell fekete-képkocka beillesztést is kínál az elmosódásmentes, igazi moziélményért.

Az X-Balanced Speaker™ részletét mutató kép

X-Balanced Speaker

Amellett, hogy tökéletesen kiegészíti a tévé hangminőségét és karcsú kivitelét, az innovatívan egyedi formájú X-Balanced Speaker kristálytiszta hangot biztosít filmnézéshez és zenehallgatáshoz. 

Google™ TV logó

Google TV

700 000+ film és sorozatepizód közül válogathatsz a különféle streamingszolgáltatásokból az érdeklődésed alapján témák és műfajok szerint.

Egy hangparancsokkal a tévéjét vezérlő hölgy

Hangalapú keresés (Voice Search)

Minden eddiginél gyorsabban megtalálhatod kedvenc tartalmaidat a hangod segítségével. A hangalapú keresés véget vet a bonyolult navigálásnak és a fárasztó gépelésnek – csak kérned kell.

Okostelefonon futó filmet ábrázoló kép

Apple AirPlay / Apple HomeKit-kompatibilis

Az Apple AirPlay révén videó és hang továbbítható televízióra iPhone, iPad vagy Mac eszközről. Filmeket és műsorokat nézhetsz az Apple TV, illetve kedvenc alkalmazásaidból vagy akár a Safariból, és fényképeid is megoszthatod az adott helyiségben.

Chromecast built-in logó

Chromecast built-in

A Chromecast segítségével csorbítatlan minőségben jelenítheted meg a kedvenc videóidat, játékaidat és alkalmazásaidat a mobilkészülékedről a Chromecast built-in funkcióval rendelkező tévéken. Elég a Cast gombra koppintanod az Android- vagy iOS-eszközöd képernyőjén, és máris szupernagyításban láthatod a kívánt dolgokat. Továbbítsd a tartalmat, és nyugodtan böngéssz tovább a telefonodon vagy táblagépeden.

Smart Remote-tal irányított, összekapcsolt készülékek képe

Intelligens távvezérlő

Az összes csatlakoztatott készüléked vezérelheted okostávvezérlőnkkel. Az egyetlen gombnyomással elérhető, igény szerinti videószolgáltatás másodpercek alatt elhozza neked a tévéműsorokat és a filmeket.  

Sima felület közelképe

Flush Surface formaterv

A perem rendkívül vékony, így a szem magától értetődően fókuszál a képre, és nem annak keretére.

Kétféleképpen használható többállású állvány képe

2 irányú többpozíciós állvány

A sokoldalú, kétállású állvány szabványos beállítása segít a képre fókuszálni, a keskeny beállítása pedig a kisebb polcokhoz megfelelő.

Az Ambient Optimization technológiát bemutató kép egy nappaliban lévő televízióról

Ambient optimization technológia

Dőlj hátra és élvezd a páratlan látványt. A környezetelemző optimalizáló technológiánk és a fényérzékelő automatikusan beállítja a képet és a hangot a környezetnek megfelelő.

A Light Sensor előnyeit bemutató képernyőfotó

Fényérzékelő

Hagyományos tévéknél a helyiségben lévő fénytől függetlenül változatlan marad fényerő, így túl sötétek vagy túl világosak a képek. Ez a televízió fényérzékelőt tartalmaz, amely optimalizálja a fényerőt a helyiséghez, erősítve a fényerőt a világosabb helyiségekben, illetve csökkentve a sötétebb helyeken, így mindig tökéletes lesz a látvány.

Helyiségalapú optimalizálás hanghullámait ábrázoló kép

A helyiséghez optimalizált hang

A hangzás élménye az adott helyiség függvényében változó lehet. Például a függönyök elnyelik a hangot, míg a tévé előtti tárgyak megzavarják a hang útját, negatívan befolyásolva a hozzád érkező hangzás minőségét. Ez a tévé észleli a tárgyakat, és az adott helyiséghez optimalizált, dúsított hangzást biztosít.

Dolby Vision® és Dolby Atmos® logó

Dolby Vision® és Dolby Atmos® 

A mozizás élménye otthon. A Dolby Vision® életre kelti a jeleneteket az autentikus tévézési élményért, a Dolby Atmos® pedig lenyűgöző surround hangzással tölti be a helyiséget.